ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול חיצוני USB עם יציאת AES/EBU , ואני לא מוצא.. אשמח להצעות במידה ומישהו מכיר.. לPC בלבד.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מצלמת רשת כדי לדבר בסקייפ. ראיתי שההבדלים לא גדולים אבל המון חברות שונות וסוגים שונים בכל חברה. כבר פתחתי שרשור דומה לפני משהו כמו שנה ואז קיבלתי המצלמה על ה-C905 אותה באמת קניתי. אבל היום מחירה עלה כמעט פי 2. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. אחריות הכי ארוכה שאפשר. 2. איכותית: לא מבקש HD אבל גם לא האיכות של המצלמות הראשונות של הפלאפונים. 3. בעלת פונקציית "מעקב אחר פנים" כמו שיש ב-C905. 4. עד 350 שקל. 5. עם מיקרופון. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך שיסביר לי איך לנקות את המראות של המדפסת ?? בנוסף זה יהיה נחמד אם תוכלו להסביר לי איפה בכלל נמצאות המראות האלה ?? עריכה: אהה שכחתי לומר שיש לי מדפסת לייזר צבעונית מדגם HP 1600 laserjet
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
התקנתי על מחשב עם E5800 ולוח אם MSI G41 עם 2 ג'יגה זיכרון ווינדואז 7 X86 הכל עובד תקין ביצעתי את כל העדכונים העדכניים מהאתר של מייקרוסופט אבל כשהתקנתי לה את הדרייברים של המדפסת הHP OFFICEJET 4500 G510G עשיתי דף בדיקה מדפיס דרך המנהל התקן של המדפסת של HP אבל אחר כך ניסיתי לשלוח להדפסה דף מתמונה ועשיתי שישלח למדפסת נעשתה שליחה למדפסת ההדפסה נשלחה לPENDING עשה רשימה שמחכה הדפסה אחת שנמצאת בQUEUE או משהו כזה קיצר ניסיתי לפתוח את החלון של המדפסת של הרשימת הדפסות עד שאיכשהו לחצתי על זה רושם לי הודעת שגיאה עם איקס אדום במילים הבאות "מנגנון ההדפסה לא עובד ברקע, נא לכבות ולהדליק את המדפסת או/ו להפעיל את המחשב מחדש" , ניסיתי לעשות מה שאמרו לא עזר, התקנתי את הדרייברים מחדש מהדיסק ש…
-
- 5 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי בית עם שתי קומות, כרגע בקומה למטה יש סוני 3, בקומה למעלה יש 3 מחשבים נייחים ואחד נייד מטייל בבית :] אשמח לקבל המלצות על ראוטרים שיהיו בעל קליטה ממש גבוהה כי זה חשוב. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מדפסת + סורק + פקס, במחיר של עד $250. אני יודע שלייזר עדיף, אבל זה לא כזה חשוב, העיקר שתהיה אמינה (היה לי HP 8500 שנהרסה אחרי שנה, כנראה נזילה באחד הטריים של הצבע). השימוש הוא משרדי, לא מחפש הדפסת תמונות או משהו מיוחד, אבל שהמדפסת תהיה מסוגלת להדפיס בשחור לבן וגם צבעוני. קונה מאחת החנויות (לא גר בארץ): www.amazon.con www.newegg.com www.tigerdirect.com תודה.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום אני צריך עכבר ומקלדת לגיימינג... עכשיו אני כמעט סגור על הMICROSOFT X6 כי זה עם עיברית, וגם כי הביקורות שראיתי הם די טובות. בקשר לעכבר אני מתלבט בין LOGITECH G500 ל-G9X כשאני יותר בכיוון של הG9X.... אני פתוח להמלצות על דברים אחרים אבל תכלס אני מחפש חוות דעת על מה שרשום... תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך סט אלחוטי ולא מחפש משהו יקר, פלוס מינוס באזור ה200 ש"ח. מה שחשוב לי שלא יהיה DELAY מורגש ושיהיה אפשר לשחק FPS פעם ב... (אני לא משחק יותר מדי לאחרונה). יצא לי להשתמש קצת בעכבר בלוטוט אלחוטי שהיה לו DELAY נוראי ומאז אני חושש מזה בסטים אלחוטיים, ואני מדבר גם על שימוש WIN רגיל ולא משחקים (אני ממש מרגיש את הDELAY הזה). ראיתי את הסט האלחוטי של מייקרוסופט בלוטרק 3000 ב185 ש"ח. נראה יפה מינוס (גם קצת גדול) ועם כפתורים נוספים שצריך, איך הוא לצרכים שהצגתי? יש גם את הMK520 של לוגיטק בקצת יותר אבל נראה שחסרים לו המון כפתורים בעכבר ובמקלדת, מה שחשוב זה הDELAY.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי מספר פעמים שכאן בפורום הרבה ממליצים על הפד הנ"ל, וקניתי אותו. אבל, בימים הראשונים הוא עובד באמת מאוד טוב, והעכבר ממש טס על המשטח, והייתי מאוד מרוצה, אבל לאחר כמה ימים או שבועות, זה מקבל אבק, והעכבר מתחיל לזוז לאט וצריך הרבה לגרור את העכבר עד שהוא זז. ראיתי שכאן מישהו בפורום כתב שהוא מנקה את הפד עם מטלית לחה, ניסיתי לעשות את זה, וזה נהיה עוד פעם חלק, אבל לא כמו בימים הראשונים שלאחר הרכישה. זה כבר פד שני שלהם. וראיתי שיש כאן אנשים שכתבו שמשתמשים עם הפד הזה כבר 3 שנים. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לדעת מדוע זה כך, אולי יש המלצה על פד אחר? תודה רבה לכולם מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מדפסת ALL-IN-ONE השוק מוצף בשלל מדפסות מסוג זה - אבל אני בטוח שיש כמה דגמים שהם הכי פופולריים ומוצלחים ביחס איכות עלות ביצועים. פירוט צרכים: צבעונית, סורק, יכולת שכפול, פקס על קו טלפון, רשת קווית (וכדאי אלחוטית WIFI), תמיכה בפיסי ומק. אני לא מדפיס הרבה ככה שקצב ההדפסה לא חשוב כל כך. האיכות יותר חשובה. יש לי גם מק וגם פיסי אז היה כדאי שתתמוך בשניהם. ושתהיה מדפסת רשת ככה אוכל לגשת אליה מהמק ומהפיסי. אני גם מדפיס על דיסקים בשביל לקוחות. יש לי כרגע מדפסת CANON PIXEMA IP4200 שמאפשרת הדפסה על PRINTABLE DVD היה נחמד אם המדפסת הזו תוכל גם להדפיס על דיסקים - אבל לפי מה שהבנתי אין כאלה שהם גם ALL-IN-ONE וגם מדפיסות על דיסקים. אני יכול להשתמש בקנון בשביל הדפסת דיסקים -…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחרי התלבטויות החלטתי לקחת את הסיכון ולקנות את המקלדת מדיה סנטר אלחוטית עם עכבר trackball של koribo vivar הדגם המשודרג של XGEN למי שמכיר. מבחינתי הרעיון עצמו פשוט וחכם, הרבה יותר הגיוני ממקלדת ועכבר לחוד, רק מה מסתבר שלא ממש פשוט למצוא היום בשוק מקלדת כזאת. אחרי זמן הסתגלות של שבוע הייתי די מסופק מהרעיון עצמו ודי התרגלתי לרעיון למרות ביצועים בינוניים ואיכות מכאנית מאוד ירודה. לא יפתיע אותי אם מהר מאוד איזה כפתור יפסיק לתפקד או ייתפרק. למרות הכל אני עדיין חושב שמדובר בשילוב מנצח כתחליף לעכבר מקלדת אבל נראה לי שעדיף לחכות עד שחברות העל יחליטו לצאת עם דגמים שלהם, אמנם קיימים בשוק מספר דגמים של lenovo ו logitech אבל עדיין זה לא ממש זה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות איזה מבין המדפסות שרשמתי מומלץ לרכוש. מיועדת להדפסות לא רבות של טקסטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מסיבה לא ברורה ההודעה נשלחה מקודם ללא התוכן לאחר שהדף ביצע ריענון אוטומטי. יש לי כרגע עכבר אלחוטי של מייקרוסופט מדגם WIRELESS OPTICAL 2000 שאני מעוניין להחליף. מה שחשוב לי בעכבר זה: שיהיה בגודל סטנדרטי ולא מיני לניידים, טווח קליטה גדול- 3.5 מטר בערך, מקלט USB ללא חוטים וכפתור on/off. מצאתי כמה אופציות בבאג והייתי שמח לשמוע מאנשים עם ניסיון עליהם: 1. Logitech M305 2. Logitech M180 3. Microsoft optical wireless 3000 הנה קישור לאתר של באג:http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=201&t=9 ממש לא חובה משם ואם יש עכברים אחרים שהייתם ממליצים עליהם אני רוצה לשמוע. תודה מראש לעוזרים! זאב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הזמנתי צורב של Sony-Nec AD7260S אבל במקומו קיבלתי את LG GH22NS50 האם יש הבדל משמעותי בין שני הצורבים? אם כן, מהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מצלמת רשת שתיתן את איכות הסקייפ הכי טובה. באתר של סקייפ יש רשימת מצלמות http://shop.skype.com/intl/en-il/webcams/ האם מצלמות אלו באמת הכי טובות לשיחות וידאו וכדאי לקנות משם? מחיר לא מהווה פקטור תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך הגה למחשב שיתאים לדרישות הבאות כמה שיותר זול אבל איכות התקציב 700-800 ואפשר לדבר תלוי על מה שיסתובב יותר מ90 מעלות כל צד ויהיה בוא קלאצ' שבאמת עושה משהו ידית הילוכים וכל החרא חח
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת של brother מדגם mfc 250. במשך חודשיים היא עבדה כמו שצריך ןפתאום הפסירה להדפיס. הסורק והפקס עובדים כמו שצריך. המדפסת הותקנה נכון ומקוונת . ישנו וי ירוק ליד המדפסת כשאני מסתכל על התקנים ומדפסות. יש לי מע' הפעלה ווינדווס 7 פרימיום. ניסיתי למחוק את ההתקנה ולהתקין מחדש את הדייבר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב עדיין אין פיתרון..חייב להדפיס..והמוצא היחיד שלי זה איש מחשבים שיבוא במיוחד ויראה את הבעיה..האם למישהו יש פיתרון? ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום , לצערי הרב ה G5 שעשה אחלה עבודה עד לאחרונה מתחיל להראות סימני גסיסה . מחפש עכבר באותה רמה פחות או יותר לא משנה לי אלחוטי או חוטי (העדפה קלה לחוטי בגלל נושא הסוללה) . אבל חשוב לי שיהיה באותה רמת איכות כמו הG5
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה היתרונות של עכבר לייזר ואם יש חסרונות על פני עכבר אופטי?? לאחרונה רכשתי שני עכברים די זולים ב 100ש"ח ואני לא ממש מרוצה מהם מבחינת דיוק/רגישות תזוזה של הסמן במסך וגם הכפתורים עושים קליקים(רעשים) מעצבנים עכשיו אני רוצה לקנות שוב פעם עכבר חדש לאיזה נתונים טכנים אני צריך לשיב לב בקניית עכבר?- הרי איני יכול לפתוח כל עכבר בחנות ולבדוק אותו אני רוצה עכבר סביר/טוב גם לשימוש יומיומי וגם למשחקים אך איני רוצה לבזבז עליו הרבה עד 250ש"ח יש משהו מומלץ? נ.ב - שכחתי לציין אני עובד עם העכבר בלי משטח עבודה ,כלומר על שולחן עץ ואני רוצה להמשיך לעבוד בלי משטח עבודה ,שמעתי שעכבר לייזר מחייב משטח עבודה זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מקלדת עד 200 שקלים למשחקים. כעיקרון לא חשוב לי שהיא תהיה "מקלדת גיימינג" או משו בסגנון הזה,רק שתהיה טובה נוחה ותחזיק להרבה זמן. תודה!
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום למומחים שימוש: 5 דפים בחודש, חלקם צבעוניים. תקציב: עד 700 ש"ח, יותר חשוב זה החיסכון לטווח הארוך בדיו. אני נוטה לכיוון טכנולגיית דיו אבל לא בהכרח. מה שחשוב לי: * פונקציות נדרשות: סריקה, הדפסה, צילום, פקס. * חסכון בחומרים מתכלים: שלא אצטרך להחליף מחסנית דיו אם רק צבע אחד נגמר, שהדיו המקורי לא יהיה יקר מידי, אפשרות למחסניות גדולות זה טוב. * חייבת להיות צבעונית * שתחזיק לפחות שנה בלי להתקלקל (זה הרבה מה שאני מבקש?) * פקס מובנה (שלא צריך תוכנה במחשב כדי לקבל ולשלוח פקסים) * שיהיה אפשר לשלוח יותר מדף אחד בשליחת פקס אחד מה שלא חשוב לי: * מהירות הדפסה (PPM) * איכות ההדפסה או הסורק (DPI) * קיבולת של מגש הנייר (גם אם זה רק 10 דפים זה בסדר) מה שיכול להיות נחמד אבל לא הכרחי: * ש…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני יודע שיש ללוג'יטק 2 עכברים שמוצהרים שעובדים על משטח זכוכית ואני יודע שהם עובדים טוב אבל המחיר שלהם בארץ פשוט שערוריתי (600 שקל לעכבר רגיל וכ-450 שקל לדגם הקטן יותר שמתאים לניידים) האם כל עכבר לייזר עובד על משטח זכוכית ? אשמח להמלצה אם מישהו מכיר עכבר טוב שעובד על משטח זכוכית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה דקות העכבר שלי Microsoft/Razer Habu שווק חיים (או שאני הרגתי אותו, עדיין לא ברור). כתוצאה מכך אני מחפש עכבר חדש. מאוד אהבתי את העכבר הזה, היה לי מאוד נוח. יש לציין שלא השתמשתי כללי בכפתורי התוספת (בצד ולמעלה) אבל כן הייתי על 2000DPI. השימושים שלי במחשב זה בעיקר תכנות, גלישה באינטרנט וכדומה. לא ממש חשבתי על מחיר, אבל הכיוון הוא 100 ש"ח עד 250 ש"ח. הדרישה היחידה היא עכבר נוח (Habu מאוד נוח לי) ולא אלחוטי. אולי כדאי לציין שיש לי בעיית הזעה קלה בידיים (אף על פי שעד עכשיו לא ראיתי שום הבדל בין עכברים בנושא הזה). אשמח לעצות מכם! תודה, שי
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-