ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
איזה זיכרון עדיף לקנות? (DDR) למשל של MUSHKIN יותר זול משל KINGSTON.. מה ההבדלים ביניהם?
-
כרגע המודם שלי מוריד במקסימום 60 K, באתרים שהייתי מוריד רק לפני כמה ימים ב-160K... בבקשה עיזרו לי למצוא את המקור לבעייה הזו... :-/
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפי מה שרשום באתר שלהם הוא יגיע ל 4000Dpi תיהיה עינית סריקה לייזר וגם משהו חדש יהיה בתוכו זיכרון מובנה של 32KB לקביעת פעולות כפתורים בעת משחק סך הכל זה נראה שיפור של הDEATHADDER. שווה לחכות לו במקום לקנות את ה- DEATHADDER? הוא יהיה זמין בחנויות באוקטובר ממש בקרוב. http://www.razerzone.com/index.php?main_page=product_info&products_id=72
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מחפש שלט למחשב ושוב הדגש כאן למחשב בכל האתרים שאני נכנס למשל בלוגיטק אני מוצא שלט שיכול לשלוט ב 15 מכשירים אבל לא כל כך נוח לשימוש מול המחשב { אין עכבר וכו' ... } שורה תחתונה אני מחפש שלט למחשב במחיר של 500-600 ש"ח שיהיה נוח לתפעול ועם אפשר שיהיה לו אפשרות לתכנת לחצנים תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
חבר קונה מחשב חדש המיועד להכל כולל משחקים. הנה המפרט שהוא קיבל, אל תשכחו שהוא מתעקש על מערכת מבוססת פנטיום. intel p-4 1.8mhz intel marvylle D850 p4 maxtor IDE 40GB 5400RPM unknown gforce2 mx400 creative 128 RDRAM 256 teac 1.44 ACER CDROM 52X YAMAHA 24 10 40 CDRW מקלדת מארז (שונות) מחיר 4900ש"ח את המפרט הזה לא אהבתי והמלצתי לו על די הרבה שינויים, אבל מה דעתכם על המחיר שנתנו לו? שינויים שהמלצתי: p4 1.6 במקום 1.8 7200 במקום 5400 (כדאי להתעקש על seagate?) hercules gforce 3 200 ti או hercules gforce 2 ti soundblaster live 5.1 צורב זול יותר תוכלו בבקשה לתת המלצות נוספות? (חוץ מ-AMD) אני לא כל כך סגור על טכנולוגיות אינטל כמו לוח האם או סוג הזכרון RDR התקציב הוא בערך 5000 עד 5…
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! אני מבקש המלצה על מדפסת אלחוטית עד 400 ש"ח בבית יש לי רק לפטופ עם רשת אלחוטית,אז רציתי מדפסת אלחוטית לחבר אותה לרשת (ראוטר) כמובן שהדיו יהיה זול תודה רבה, ליאור
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אתה כותב שיש לך כרטיס הקול הטוב בעולם? בדקתי והכרטיס שלך עולה 360 שקל אצל החבר'ה מקיסריה וכרטיס Hudigy 5.1 פשוט עולה כמעט כפול? זה לא מסתדר מבחינה שיווקית אתה מוכן להסביר לי למה הוא הטוב בעולם? אני רוצה לקנות כרטיס קול, אני אמתין לתשובתך.
-
אני רוצה להזמין עכשיו זיכרונות מהאינטרנט ויש לי כמה שאלות. האם עם מעבד XP1900 יש צורך בזכרונות 2700? האם צריך לקנות אותם בזוגות?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסורק מראה סימני גסיסה, והגיע הזמן לקנות חדש, אך יש לציין שהפקס שלי גם צריך תיקון אז בטח יעלה משהו כמו 150 ש"ח תיקון לפחות, אז אולי כדאי להשקיע במחשיר משולב פקס, סורק?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
נשאר לי להחליט רק על הזיכרון והכונן. אני צריך זיכרון DDR333, השאלה היא החברה. קראתי הברבה דבים טובים על הזכרונות DDR333 של CRUCIAL, אבל לא ראיתי אותם באף חנות (בחו"ל), הם עדיין לא למכירה? הבנתי שלא כדאי ללכת על OCZ, אז איזה חברה כדאי? בקשר לכונן יש לי רק שאלה קטנה. אחרי הביקורת במנטור החלטתי שאני יקנה את הSamsungx52, שהחיסרון היחיד שלו אלה הטעויות שליפת אודיו. לא נראה לי קריטי. מה דעתכם על הכונן?
-
- 14 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לכל אלה שחושבים שאני סתם קינית דברים זולים אז הינה מפרט קטן.... Product name Genuine Intel® Pentium® 4 processor based system Board model Genuine Intel® D850GB system board OS version Windows* 2000/xp version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM Processor Genuine Intel® Pentium® 4 processor Processor speed 1.50 GHz Bus speed 400 MHz L1 cache Data Cache 8KB, Execution Trace Cache 12K Micro-ops L2 cache Advanced Transfer Cache 256KB Form factor ZIF Socket Stepping 7 Physical memory 256 MB RAM Memory speed PC800 Memory type Other, RAMBUS Fo…
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מה אני אקנה לו יש לי P3 733 כרטיס TV VOODOO 3 מארז MINI 5.5X2 צורב
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה כחודשיים והייתי מאד מרוצה ממנו אלא שבימים האחרונים שמתי לב לתופעה של רעד טקסט ברענון של 85 Hz. זה ניתן להבחנה רק ממש מקרוב ממרחק של כמה ס"מ. הורדתי ל-75 Hz והרעד פחת בצורה ניכרת. מכיוון שגם החלפתי כרטיס מסך לאחרונה תהיתי אם יכול להיות קשר לכך או שהבעייה היא כולה של המסך. ייתכן גם שקיבלתי יחידה פגומה וכדאי לי להחליף. רציתי לבקש ממי שיש לו את המסך הנ"ל לבדוק את עניין הרעד אצלו ולהודיעני על ממצאיו או כאן או ב-rhis_il@yahoo.com. בתודה מראש, RH
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ומצאתי את G15 של לוג'יטק אבל זה יקר מדי מצאתי מקלדת בתקציב שהיא לוג'יטק wave אבל לא יודע אם היא מתאימה לגיימרים מישהו התנסה עם המקלדת?מכיר מקלדות אחרות?מה עם reclusa microsoft?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי איפה לשים את ההודעה אז אם זה לא מתאים אז סליחה ;D זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CELERON 1000 מומהר ל1330 (טואלטין) לוח אם: DFI CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *3 FANS מסך: PROVIEW 17" 772M מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 192MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומושי CD-ASUS*52 TEAC 8*8*40 מקלדת+עכבר(usb)פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI אני מתקוון לקנות חלק/ים חדשים עד 1000 ש"ח מה לקנות ??? ??? ??? : : :P :-/ :-/ :-/ :-/ :AR15: :AR15: :asthanos:
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט עד 130 ש"ח, חשוב שיהיה מיקרופון מובנה, בתודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
והאם הספק שלו מספיק חזק בשביל להחזיק AMD A64 3000+ וR9800 PRO? ובעיקרון אני יכול להוריד במעבד ל2800+ ואז יהיה לי מקסימום 600 ש"ח בשביל מארז + ספק, אבל אני מעדיף פחות. ואיך ה- Antec 3700AMB Metallic 350W Case? או ה-COMPUCASE CI-6920 400w ATX (Black & Blue) TOWER CASE? אבל אם לדעתכם הטסונמי יספיק אז עדיף בהרבה. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קראתי קצת ובכל זאת אני לא מצליח להבין. מה צריך כדי ששלט של XBOX יעבוד במחשב? רק מקלט בלוטות' רגיל ושלט רגיל? והאם אפשר להפעיל כמה שלטים עם מקלט אחד?
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
הייתכן?? אחרי סדרת אותות ומופתים ניסים ונפלאות במחשב השבוע הגיע תורה של המקלדת... ביצעתי מספר עבודות במחשב {לא משהו שהוא לא אמור להסתדר איתו בקלות...} כמו בדיקת וירוסים וסוסים במחשב ובמקביל שיחקתי בCS פתאום קיבלתי ריסט ומשם המחשב התחרפן.... בכניסה לווינדוס הוא לא נתן לי להקיש את הססמא וגם בביוס כל הזמן הופיעו חלונות כמו שמישהו לוחץ על המקדלת... בקיצור הגעתי למסקנה שזאת המקלדת ובאמת זאת הבעיה... גם בנייד שחיברתי אותה היא מייד מכניסה את המחשב למצב שינה {ובנייח גם עושה ריסטים}.... זאת מקלדת USB פשוטה שלא קיבלה מכה או משהו ובמצב טוב.. יכול להיות שהיא התקלקלה??{פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה}.... והאם יש דרך לאפס אותה או משהו. אפשר לנעול... כנראה שזה שבוע הניסים והנפלא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לנו מדפסת HP שקיבלנו כעת ממישהו במסירה, כשקנה מדפסת חדשה. האו אמר שאמנם ישנה אך עובדת טוב, אז לא היה לנו מה להפסיד העניין הוא שאין לנו כבל חיבור למחשב.עמוד ניסיון ע"י מקש ההקלדה - לא ממש צלח. מה אתם חושבים, שווה להשקיע בקניית כבל ודיו עבורו? או שחבל על הכסף וכדאי רק לקנות מדפסת חדשה? תודה רבה! שלמה וחביבה
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש לשני סטים בשולחן שלי בעבודה , ובגלל שזה עבודה הייתי מעדיף שיהיה מטען לעכבר וכמובן להשקיע כמה שפחות כסף מבלי לפגוע בביצועים המשרדיים שהעכברים והמקלדות ישמשו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כתבתי בפורום לפני חודש לגבי מקלדת ואני ארצה לקנות אחת בחודש הקרוב אם ישאר לי תקציב מהsummer sale בSteam. אני מחפש מקלדת לגיימינג בסביבות ה200-300 שקל. ראיתי את ה CM Storm Trigger לפני חודש אבל מסתבר שכבר לא מוכרים אותה בארץ, ולהזמין מחו"ל יהיה בעייתי כי זה עוד יותר יגביה את המחיר. לגבי פיצ'רים: אני די תלוי מאוד במקשי מדיה, כבר ממש התרגלתי לזה כי היו לי כאלה בשלוש המקלדות האחרונות אז בכל צורה שהיא אני צריך מקשי מדיה. יהיה נחמד אם יהיו מקשי מאקרו משולבים אבל זה פחות חשוב לי. חוץ מזה לא ממש אכפת לי אם היא מכאנית או לא אבל אם היא כן אז אני יחסית רגיש לרעש, אז סוויטצ'ים שחורים לפי מה שהבנתי יחסית זולים ולא ממש רועשים, אז זה יהיה הכי טוב כי הם גם טובים לגיימינג לפי מה שקראתי. ח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשביל מערכת כזו.: AMD Sempron 64 Bit 3000+ Socket 939 Tray Arctic Cooling Freezer 64 Pro DFI Infinity nForce4 G.Skill ZX 2x512MB PC3200 DDR400 2-3-3-6 1T TCCD Sapphire Radeon X800 GTO2 256MB GDDR3 PCIe Samsung 200GB 7200rpm 8mb Buffer SATA II Floppy Black 1.44MB 3,5` NEC ND-3550A Black Bulk DVD±R/RW או שעדיף סנטוריון 5 עם FSP350W? תודה, ירון
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מנסה את מזלי כאן - לא בטוח שתהיה לי תשובה. אני מחפש למשרד שלנו (כמה אלפי הדפסות בחודש) מדפסת חלופית. כרגע אנחנו עובדים עם לייזר משולבת של גסטטנר בעלות של כמה מאות שקלים כל חודש כ"חבילת שירות". זה נהיה קצת יקר בהתחשב בכך שבמהלך השנתיים שיש אותה לא נזקקנו לביקורי טכנאים אלא רק החלפות טונרים פעם בכמה זמן (בכל זאת, מדפסת איכותית). עכשיו אנחנו שוקלים אם להמשיך איתם, לעבור למדפסת+חבילת שירות של חברה אחרת או בכלל לקנות מדפסת טובה במיוחד ולהתמודד עם רוב הבעיות לבד, חוץ מתיקון אפשרי פה ושם. מכיוון שאני סומך על החבר'ה בפורומים האחרים באתר, באתי גם לפורום הזה. תנו עצות, מהנסיון שלכם. אם יש לכם המלצות על מדפסות ספציפיות זה גם טוב. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי זה בשביל לצלם את המוד שעשיתי למחשב לחץ כאן
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-