עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום רב! אני מחפש לרכוש סורק שולחני שיודע לסרוק מסמכים (בעיקר את סיכומי ההרצאות שלי (עומס עבודה: 40-100 דפים ליום, בממוצע)). התכונות הבאות הן חובה: סריקה דו-צדדית אוטומטית פידר עם מגש למינימום 15 עמודים (העדפה ל-25 ומעלה, אבל זאת נקודה שאני יכול להתפשר בה) יכולת סריקה צבעונית (איורים, טקסט בצבעים שונים, הדגשות במרקר וכו') אפשרות לבחור בין סריקה באמצעות הפידר לבין סריקה של עמודים בודדים על הזכוכית חיבור USB אינו חלק ממכונה משולבת התכונות הבאות אינן חובה: איכות מספיק טובה לסריקת של תמונות ישנות חיבור לרשת ביתית דרייברים ללינוקס (קשה לי להאמין שיש הרבה סורקים שיש להם דרייברים מיוחדים ללינוקס) מקשי שליטה גם על הסורק עצמו (לא רק באמצעות תוכנה התקציב של הסורק הוא עד 800$ לא כ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. שלום וערב טוב! אני מבקש המלצה על מדפסת אלחוטית עד 400 ש"ח בבית יש לי רק לפטופ עם רשת אלחוטית,אז רציתי מדפסת אלחוטית לחבר אותה לרשת (ראוטר) כמובן שהדיו יהיה זול תודה רבה, ליאור

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  3. שלום. אני מחפש מקלדת אשר תיועד בעיקר לגיימינג, לא הרבה עבודת כתיבה. אם יש הצעות וחוות דעת אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת מחפש עכבר גיימינג איכותי כמה שאפשר במחיר שלא יעבור את ה170 שקל, התכנון הוא לקנות 2 כאלו לי ולאמא שלי יש צורך בעכבר נוח כמה שאפר בלי יותר מידי כפתורים, חשבתי על הMX518 קראתי עליו קצת והוא ניראה כמו עכבר מאוד נוח שיכול להחזיק תקופה יפה בין שנה לשנתיים, כמו כן דרושה המלצה לחנות שאפשר יהיה להזמין דרך האתר שלהם ולקבל את העכברים בדואר. בתודה ארתור.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  5. שלום אני צריך עכבר ומקלדת לגיימינג... עכשיו אני כמעט סגור על הMICROSOFT X6 כי זה עם עיברית, וגם כי הביקורות שראיתי הם די טובות. בקשר לעכבר אני מתלבט בין LOGITECH G500 ל-G9X כשאני יותר בכיוון של הG9X.... אני פתוח להמלצות על דברים אחרים אבל תכלס אני מחפש חוות דעת על מה שרשום... תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי, החלטתי לפנק את עצמי ככה בלי סיבה ולקנות עכבר טוב כרגע אלו שתי האפשרויות שעלו לי בראש, ובדיוק מצאתי דיל שנגמר עוד כמה ימים.. את הלוג'טק אפשר להשיג ב75$ ואת הרייזר אפשר אפשר להשיג ב85$ (אפשר את הMAMBA להשיג ב80$ אבל זה לא נראה לי הכי כדאי).. הלוג'יטק - סוללה חזקה יותר ריזר- איכות בניה גבוה יותר עמדת טעינה- יתרון עצום בשבילי כרגע אני נוטה לכיוון הרייזר כי הם תיקנו בעכבר הזה בערך את רוב המגרעות של הMAMBA וזה מחיר ממש זול.. מה אתם אומרים? מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by rami_hsn,

שלום לכולם... יש לי מתאם כזה http://www.onemore.co.il/Product.aspx?ProductID=334 ומערכת הפעלה WIN7 x64 על מחשב נייח והבעיה הינה כדלקמן: כאשר אני מחבר את ההתקן למחשב הוא לא מותקן באופן מלא במחשב חפשתי פתרונות/דריברים ולא מצאתי שום דבר שימושי התמונה מציגה את הבעיה שהוינדוז מראה ולא מצליח לפתור ודרך מנהל ההתקנים כאשר אני נכנס לכל אחת מארבעת אלה -במצב ההתקן רשום: "‏‏מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים. (קוד 28) ‏‏לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי לאתר מנהל התקן עבור התקן זה, לחץ על 'עדכון מנהל התקן'." כמובן כאשר לוחצים על "עדכן מנהל התקן" וינדוז לא מצליח למצוא עידכון להתקן זה. האם מישהו נתקל במשהו כזה, ומה יכולה להיות הבעיה??? תודה לעוזרים ;D …

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  8. שבת שלום לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת אלחוטית (2-3 מטרים יספיקו לדעתי) שתהיה שטוחה, אם אפשר בדומה למקדלת של לפטופ. ואם אפשר.. לקנות רק את המקלדת, בלי עסקת חבילה שכוללת עכבר. עושה רושם לאחרונה שניתן לקנות אותם רק יחד (?) אם בכל זאת חייבים לקחת גם עכבר, אז שיהיה עכבר פשוט.. לא עם 50 כפתורים ובגודל של חולדה.. עכבר רגיל עם גלגלת וכפתור צידי שמדפדף קדימה ואחרונה בדפדפן. התקציב למקלדת הוא כ250 ש"ח, אם חייבים עכבר אז עד 400. השימוש הוא שימוש כולל, מוסיקה, סרטים, משחקים, אבל בעיקר עבודה שוטפת בדפדפן. נראה לי שכיסיתי הכל.. תודה רבה לכל העוזרים והמיעצים

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  9. Started by strifer,

שלום , לצערי הרב ה G5 שעשה אחלה עבודה עד לאחרונה מתחיל להראות סימני גסיסה . מחפש עכבר באותה רמה פחות או יותר לא משנה לי אלחוטי או חוטי (העדפה קלה לחוטי בגלל נושא הסוללה) . אבל חשוב לי שיהיה באותה רמת איכות כמו הG5

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by broshg,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מצלמת רשת כדי לדבר בסקייפ. ראיתי שההבדלים לא גדולים אבל המון חברות שונות וסוגים שונים בכל חברה. כבר פתחתי שרשור דומה לפני משהו כמו שנה ואז קיבלתי המצלמה על ה-C905 אותה באמת קניתי. אבל היום מחירה עלה כמעט פי 2. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. אחריות הכי ארוכה שאפשר. 2. איכותית: לא מבקש HD אבל גם לא האיכות של המצלמות הראשונות של הפלאפונים. 3. בעלת פונקציית "מעקב אחר פנים" כמו שיש ב-C905. 4. עד 350 שקל. 5. עם מיקרופון. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  11. Started by Jviega,

שלום. יש לי בעיה מעצבנת, אני משתמש בכמה וכמה תוכנות שפועלות עם הכפתור האמצעי (הגלגלת) של העכבר, בויינדוס 7,כל פעם שאני לוחץ על הכפתור האמצעי הפעולה המיידית שזה עושה זה לקבץ לי את כל הדפי אינטרנט ואת שולחן העבודה לחלונות קטנים באמצע המסך כדאי שאם אני רוצה אני יוכל להחליף- אני לא רוצה את האפשרות הזאת, איך אני מבטל את זה? יש לי עכבור microsoft wireless 5000 ובדקתי באפשריות ואני פשוט לא מוצא דרך לסדר את זה, הצלחתי לבטל את האפקט של מקש הגלגלת אבל הוא גם מבטל לי את המקש שאני משתמש בתוכנות שלי, איך אני פשוט יכול לבטל את האפקט של מקש הגלגלת מבלי לבטל גם את המקש בתוכנות שלי?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by natan805,

קניתי לפני שבוע ורציתי לדעת כיצד אני בודק את הסוללה? שמעתי שעל ידי לחיצה על כפתור FN+F11 עם הציור של הבטרייה, וכשאני לוחץ על זה המנורה שמתחת לחצים שגם היא בצורה של בטריה נדלקת לפי הלחיצה,מה זה אומר אין לי מושג.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  13. שלום חברים, אשמח לעזרתכם. אני מחפש מקלדת אלחוטית סבירה, לעבודה שוטפת (הקלדה מרובה במשך היום). עכבר לא חובה, יש לי כבר. כיוון שאני עובד עם מחשב נייד במשרד, חשוב לי שיהיה לה רסיבר זעיר שאפשר יהיה להשאיר אותו ב-USB של הנייד כל הזמן. אודה להמלצותיכם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול חיצוני USB עם יציאת AES/EBU , ואני לא מוצא.. אשמח להצעות במידה ומישהו מכיר.. לPC בלבד.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by joleya35,

אחרי התלבטויות החלטתי לקחת את הסיכון ולקנות את המקלדת מדיה סנטר אלחוטית עם עכבר trackball של koribo vivar הדגם המשודרג של XGEN למי שמכיר. מבחינתי הרעיון עצמו פשוט וחכם, הרבה יותר הגיוני ממקלדת ועכבר לחוד, רק מה מסתבר שלא ממש פשוט למצוא היום בשוק מקלדת כזאת. אחרי זמן הסתגלות של שבוע הייתי די מסופק מהרעיון עצמו ודי התרגלתי לרעיון למרות ביצועים בינוניים ואיכות מכאנית מאוד ירודה. לא יפתיע אותי אם מהר מאוד איזה כפתור יפסיק לתפקד או ייתפרק. למרות הכל אני עדיין חושב שמדובר בשילוב מנצח כתחליף לעכבר מקלדת אבל נראה לי שעדיף לחכות עד שחברות העל יחליטו לצאת עם דגמים שלהם, אמנם קיימים בשוק מספר דגמים של lenovo ו logitech אבל עדיין זה לא ממש זה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by kakolokia,

מישהו יכול להביא לי מדריך שיסביר לי איך לנקות את המראות של המדפסת ?? בנוסף זה יהיה נחמד אם תוכלו להסביר לי איפה בכלל נמצאות המראות האלה ?? עריכה: אהה שכחתי לומר שיש לי מדפסת לייזר צבעונית מדגם HP 1600 laserjet

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  17. מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. התקנתי על מחשב עם E5800 ולוח אם MSI G41 עם 2 ג'יגה זיכרון ווינדואז 7 X86 הכל עובד תקין ביצעתי את כל העדכונים העדכניים מהאתר של מייקרוסופט אבל כשהתקנתי לה את הדרייברים של המדפסת הHP OFFICEJET 4500 G510G עשיתי דף בדיקה מדפיס דרך המנהל התקן של המדפסת של HP אבל אחר כך ניסיתי לשלוח להדפסה דף מתמונה ועשיתי שישלח למדפסת נעשתה שליחה למדפסת ההדפסה נשלחה לPENDING עשה רשימה שמחכה הדפסה אחת שנמצאת בQUEUE או משהו כזה קיצר ניסיתי לפתוח את החלון של המדפסת של הרשימת הדפסות עד שאיכשהו לחצתי על זה רושם לי הודעת שגיאה עם איקס אדום במילים הבאות "מנגנון ההדפסה לא עובד ברקע, נא לכבות ולהדליק את המדפסת או/ו להפעיל את המחשב מחדש" , ניסיתי לעשות מה שאמרו לא עזר, התקנתי את הדרייברים מחדש מהדיסק ש…

• 5 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. Started by Tals-,

שלום, ברשותי בית עם שתי קומות, כרגע בקומה למטה יש סוני 3, בקומה למעלה יש 3 מחשבים נייחים ואחד נייד מטייל בבית :] אשמח לקבל המלצות על ראוטרים שיהיו בעל קליטה ממש גבוהה כי זה חשוב. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  20. אהלן, מחפש מדפסת + סורק + פקס, במחיר של עד $250. אני יודע שלייזר עדיף, אבל זה לא כזה חשוב, העיקר שתהיה אמינה (היה לי HP 8500 שנהרסה אחרי שנה, כנראה נזילה באחד הטריים של הצבע). השימוש הוא משרדי, לא מחפש הדפסת תמונות או משהו מיוחד, אבל שהמדפסת תהיה מסוגלת להדפיס בשחור לבן וגם צבעוני. קונה מאחת החנויות (לא גר בארץ): www.amazon.con www.newegg.com www.tigerdirect.com תודה.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by RonCohen,

אני צריך הגה למחשב שיתאים לדרישות הבאות כמה שיותר זול אבל איכות התקציב 700-800 ואפשר לדבר תלוי על מה שיסתובב יותר מ90 מעלות כל צד ויהיה בוא קלאצ' שבאמת עושה משהו ידית הילוכים וכל החרא חח

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by poop,

שלום לכולם! ראיתי מספר פעמים שכאן בפורום הרבה ממליצים על הפד הנ"ל, וקניתי אותו. אבל, בימים הראשונים הוא עובד באמת מאוד טוב, והעכבר ממש טס על המשטח, והייתי מאוד מרוצה, אבל לאחר כמה ימים או שבועות, זה מקבל אבק, והעכבר מתחיל לזוז לאט וצריך הרבה לגרור את העכבר עד שהוא זז. ראיתי שכאן מישהו בפורום כתב שהוא מנקה את הפד עם מטלית לחה, ניסיתי לעשות את זה, וזה נהיה עוד פעם חלק, אבל לא כמו בימים הראשונים שלאחר הרכישה. זה כבר פד שני שלהם. וראיתי שיש כאן אנשים שכתבו שמשתמשים עם הפד הזה כבר 3 שנים. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לדעת מדוע זה כך, אולי יש המלצה על פד אחר? תודה רבה לכולם מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום הזמנתי צורב של Sony-Nec AD7260S אבל במקומו קיבלתי את LG GH22NS50 האם יש הבדל משמעותי בין שני הצורבים? אם כן, מהו? תודה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  24. Started by dolev16,

יש לי כיום מקלדת ועכבר פשוטים של מיקרוסופט ואני מעוניין להשתדרג,אשמח אם תסבירו לי מהן הטכנולוגיות החדשות בתחום.. תקציב: כרגע עוד לא הוחלט, תלוי במה שתמליצו לי עליו. תודה.

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. שלום רב, מחפש מדפסת ALL-IN-ONE השוק מוצף בשלל מדפסות מסוג זה - אבל אני בטוח שיש כמה דגמים שהם הכי פופולריים ומוצלחים ביחס איכות עלות ביצועים. פירוט צרכים: צבעונית, סורק, יכולת שכפול, פקס על קו טלפון, רשת קווית (וכדאי אלחוטית WIFI), תמיכה בפיסי ומק. אני לא מדפיס הרבה ככה שקצב ההדפסה לא חשוב כל כך. האיכות יותר חשובה. יש לי גם מק וגם פיסי אז היה כדאי שתתמוך בשניהם. ושתהיה מדפסת רשת ככה אוכל לגשת אליה מהמק ומהפיסי. אני גם מדפיס על דיסקים בשביל לקוחות. יש לי כרגע מדפסת CANON PIXEMA IP4200 שמאפשרת הדפסה על PRINTABLE DVD היה נחמד אם המדפסת הזו תוכל גם להדפיס על דיסקים - אבל לפי מה שהבנתי אין כאלה שהם גם ALL-IN-ONE וגם מדפיסות על דיסקים. אני יכול להשתמש בקנון בשביל הדפסת דיסקים -…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים