עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Bug2000,

הראשון הוא של AOPEN לדעתי הוא מושלם : http://www.aopen.com/products/housing/h700-series.htm יש בו קירור להרד דיסקים מאוד יעיל לטעמי , 2 מאוררים של 80 מ"מ מקררים את ההרד דיסקים . הכוננים לא צורכים הברגה במארז הזה. והמארז הזה מיועד למודינג כבד . (הוספה של 20 מאוררים חלון וכו') המארז השני הוא מארז ג'נרי וכמובן רחוק מלהיות מושלם : http://pch.co.il/docs/pd-938265332.htm אין לו קירור להרד דיסקים. הכוננים צורכים הברגה במארז הזה . וגם המארז הזה מיועד לעבור את אותו המודינג כמו המארז של AOPEN . השאלה היא האם שווה להוסיף 300 שח בשביל המארז של AOPEN ?

• 14 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by The Shark,

חבר'ס, הגיע הזמן לקנות מדפסת חדשה, שתחליף את הישנה הצולעת. בעיקרון אני מתלבט בין שתי מדפסות שעלותן זהה כמעט. HP DeskJet 5550C או Canon i320 ... לפי מה שהבנתי, ה-HP יותר איכותית (dpi גבוה יותר) ויותר מהירה, אבל החיסרון שלה הוא הדיו הנורא יקר. 130 ש"ח למחסנית דיו שחורה ו-200 ש"ח למחסנית דיו צבעונית. ללא ספק סכום לא דל.. הדיו של הקאנון מאוד זול (40 ש"ח למחסנית דיו שחורה, 90 ש"ח למחסנית דיו צבעונית). גם הבנתי שהדיו של ה-HP מחזיק יותר זמן מכיוון שהוא מבוסס מים, או משהו כזה... בקיצור - אני לא מבין ממש בעניין. הייתי שמח לקבל המלצה - מה עדיף לקנות מביניהן? האם את הקאנון הזולה לאחזקה והפחות איכותית או שמה ללכת על HP האיכותית, אבל היקרה לאחזקה? העניין קצת דחוף, ההורים של…

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by yarin153,

אני צריך שלט עם IR RECIEVER וEMITTER ומצאתי שלט טוב באייבי של HP הבעיה זה שכתוב עליו WIN VISTA ואני לא יודע אם הוא יתאים גם לWIN7 זה לא חנות בארץ שאני יקח תסיכון .... מישהו יודע אם זה יעבוד לי ? השלט: http://cgi.ebay.com/NEW-HP-MCE-REMOTE-CONTROL-USB-IR-RECEIVER-IR-Emitter-/350361473901?pt=LH_DefaultDomain_0 תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by adirze,

אני צריך מארז למחשב חדש , כנראה קונרו אני צריך מהמארז להיות קודם כל מאוורר ככל שניתן ואם אפשר שיהיה שקט. במחשב הנוכחי שלי אני סובל ממארז מאוד רועש ובמחשב החדש החלטתי להשקיע לשם שינוי יותר במארז שלטעמי הוא חלק מאוד חשוב. אוקיי התקציב הוא 1000 ואפשר לחרוג בכמה מאות. תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Vova Dirabin,

אהלן אחרי שניים ארוכות ה G500 שברשותי התעייף והתחיל לזייף(הלחצן השמאלי נלחץ מספר פעמיים מפעם לפעם) ורציתי לקנות עכבר גימינג חדש בעיקר ל FPS על מה אתם ממליצים? חשבתי על ה G502 או על ה G402 האם ההבדל של ה 120 שקל הוא באמת משמעותי? יש גם את ה Roccat Tyon מה אתם אומרים עליו? מה אתם חושבים ואם יש עכברים אחרים אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אם אתם מחבבים את מקלדת ה-Logitech G910 Orion Spark המכאנית אך אין לכם תקציב עבורה, אולי תתעניינו בגרסה החדשה שלוג'יטק משיקה כעת לפני שנה וחצי השיקה חברת Logitech את דגם ה-Logitech G910 Orion Spark המורכב ממקשים מכאניים מסוג ה-Romer-G, מקום לסמארטפון עם אפליקציה תואמת שיספק פתרון חלופי למסך ה-LCD המוכר שלה ותאורת RGB מרשימה ורבת פונקציות, מה שיכול לקבל את השם "מוצר הדגל" שלה בקטגורית מקלדות הגיימינג. השבוע השיקה החברה את מה שנראה כמו דגם מינימלי יותר של ה-G910 Orion Spark, מקלדת "אקסטרים" אם תרצו שאולי לא כל הפונקציות שבה היא מתהדרת חשובה לרבים מהמשתמשים והם עשויים למצוא בדגם המכאני החדש פתרון הרבה יותר פרקטי מאשר שבאחות הגדולה. הדגם החדש עונה לשם הזהה יחסית G810…

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  7. Started by shay360,

שאלה: הכבל IDE שמחבר בין הצורב והכונן DC-ROM לבין הלוח אם הוא אותו כבל שמחבר בין ההרד דיסקים?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by reNji_,

אהלן חברה. בעת אחד משיטוטי ברחבי האינטרנט נתקלתי במס' מארזים די מרהיבים מבחינת עיצוב במחירים סבירים ביותר מחברת A-Top. רציתי לדעת עד כמה החברה הזו אמינה והאם מדובר במארזי איכות או סתם זבל מעוצב? תודה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  9. לא צריך להיות ברמה גבוה... http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5205175 תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  10. תראו, אני צריך מין מכשיר כזה רק עם כונן CD ומסך שאם אני מכניס דיסק עם תמונות אז זה מראה אותם על המסך, עכשיו אני צריך את זה למישהו שאין לו מחשב והוא רוצה רק לראות תמונות ואת המכשיר את אני צריך במקום לפתח איזה 15 דיסקים מלאים של תמונות. בקיצור, יש כזה מכשיר? ואם כן אז כמה הוא עולה, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  11. הי חברים מישהו יודע איפה אפשר לקנות HUB ? מישהו מוכר קופסה כזו? יש אנשים שיש להם את זה בארון או במחסן מלפני כמה שנים ולא משתמשים בזה כבר. אני אשמח שמישהו יצור איתי קשר. אני מתכוון ל-HUB ולא ל-SWITCH !!!! וזה ממש קריטי. מי שלא יודע מה ההבדל אז ככה: HUB זהו למעשה מכשיר "טיפש" יותר שמשכפל כל פקט שהוע שומע בפורט מסוים לכל שאר הפורטים מבלי ללמוד איזה כתובת פיזית יושבת מאחורי כל פורט. למה זה טוב ולמה אני צריך את זה? מי שעובד עם מערכות תקשורת ומעוניין לדבג את התקשורת יכול להעזר בהאב שכן כל פקט משוכפל לכל הפורטים. זהו כלי מאוד יעיל אך כיום קשה למצוא HUB . תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by manevra,

מחיר מציאה!!!!!!!!!!!!!!! ניתן להשיג אותי BENOH@netvision.net.il TEL: 0776260367 hotmail: manevra@walla.co.il

13. Started by Peri228,

לפני כמה שבועות הזמנתי מחו'ל את ה Enermax Aurora למחשב של אבא שלי, ומיד התאהבתי. עכשיו אני מחפש להשיג אחת נוספת בשביל המחשב שלי .. מישהו ראה אותה בארץ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by itaim,

אני צריך את המארז למחשב שמתוכנן עליו OC זאתמרת שהמארז צריך להיות מקורר טוב... וגם מרווח יחסית (שיהיה סידור כבלים טוב) אני לא צריך הרבה מאווררים שיבוא אם המארז, אם יש מקומות פנויים אני ימלא אותם (יש לי כמה סמארט פאנים ) בקיצור אני בהתחלה רציתי תקציב של 400 וחשבתי על קאמפיוקס אבל הספק שבא איתו קצת חלש 300W אהה כן אני צריך גם ספק ביחד בקיצור אז העלתי את התקציב ל500 ואני ממש רוצה לא לעלות מעל... מחכה לתשובות ;D ותודה ענקית לעוזרים

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  15. שלום! רכשתי מדפסת חדשה- hp 4615, עם פקס.. יש לי מודם של hotbox, ואין לי מושג איך אני מפעיל את הפקס.. במודם עצמו יש 2 חיבורים- אחד לקו הטלפון, השני לפקס. אני מחבר את הפקס לכניסה tel1 בהוטבוקס, אבל הפקס לא פועל (יש בדיקה עצמית של הפקס שהוא מבצע והוא כותב "לא זוהה קו טלפון פעיל"אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by kletsman,

היי האם NEDIS היא חברה טובה לייצור הכבלים הנ"ל http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-cable&db1300886=1300891&db1300893=1301180&orderby=price פשוט קניתי GPT, ויום אחד הוא הפסיק לעבוד. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by kinggil,

עבור AMD Ahlon xp 3000 64 Bit כרטיס מסך פשוט R9550 http://img383.imageshack.us/img383/9233/f0xo.jpg אני מקווה שזה עוזר או משהו.

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  18. היי פורום hwzone יש לי חששות בזמן האחרון בנוגע לספק שלי הוא 340w מהסוג הכי גנרי שיש ( elita או משהו כזה),יש לי במחשב; מעבד 2ghz כרטיס קול אוג'י 2 2 סידירומים הרבה מאווררים משהו כמו 6 בערך (מלבד של הספק והמעבד) ורדאון 9600 פרו המחשב פועל בסדר כל הזמן אבל יש תופעה מוזרה עם אחד המאווררים שלי,אחד מהם הוא עם 4 לדים וכשאני שם דיסק באחד הסידיריומים הוא מתחיל להבהב בצורה מורגשת כאילו חסר לו זרם... אני מקווה שזה לא מוריד לי את הביצועים וכדומה אז מישהו יכול לחשוב על סיבה אחרת שהוא מהבהב ככה? כדאי לי להחליף את הספק החלש?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by mendimendi,

יש לי מחשב AMD 2400 ולפנישבוע נשבר לי בו יציאצ הLPT משיהוא הציע לי לקנות כרטיס PCI LPT2 http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=425366&Cat2Cat1ID=27&Cat2ID=95 האם למישהוא יש מושג האם זה יגרות לי להתנגשות בחומרה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. גם השנה, יצרנית הציוד ההיקפי הפופולרית סינוורה אותנו עם חיבתה העזה להארות לד צבעוניות ולעיצובים עתידניים לכתבה

21. Started by MOFRA,

מי שמכיר מצלמה דיגיטלית טובה עד 4000 ש"ח

22. איזה צורב מחזיק שנים ועדיין מצליח לצרוב את רוב הדיסקים בהצלחה? :jump:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי מחשב:amd 1.4 ghz לוח:ga-7vtx התקנתי windows xp והבעיה היא שאני לא יכול לכבות את המחשב ,אני לוחץ על turn off ובמקום להתכבות הוא עושה restart. בבקשה תעזרו לי!!!! נ.ב: אין לי ב-power manegment את האפשרות amp

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by KoM,

[poll] [opt] IBM[/opt] [opt] MAXTOR[/opt] [opt] SEAGATE[/opt] [/poll]

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. הכותרת אומרת הכל ... שיהיה בו כמה שיותר שיראה כמה שיותר טוב ....

• 6 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.