עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני רוצה לקנות מטען GP(?) לסוללות AAA לזמן טעינה של עד 12 שעות ואני לא כל כך מבין אם יש דברים מעבר לזמן טעינה שחשובים יש לי סוללות AAA של GP 850 (מס' גבוה יותר->קיבול גבוה יותר->זמן שימוש ארוך יותר???) יש המלצות עד 150 ש"ח בערך?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי אני יודע ששאלו פה כבר הרבה על מקלדות ועכברים אלחוטיים, אבל מעיון בהודעות קודמות לא מצאתי בדיוק את התשובה שחיפשתי. אני צריך מקלדת ועכבר למחשב HTPC שיהיה בסלון. הוא לא אמור לשמש למשחקים ולכן אני לא צריך עכברי MX למיניהם ואני מעדיף לא להשתולל עם המחיר. מה שהכי חשוב לי זה טווח קליטה, ורצוי שיהיה RF ולא IR כדי שלא יחייב קו ראיה אל המקלט. אז איזה סט מקלדת+עכבר אלחוטיים מומלצים שיהיו מסוגלים לעבוד גם בטווח של 4-5 מטר ?

• 9 תגובות
    • 6.4k צפיות
  3. Started by Wreckovski,

http://www.d-d.co.il/Product.asp?Pid=1080B&Cat2Cat1ID=32&Cat2ID=0&aff=Zap יש את האחד הזה. עכשיו הוא נראה טוב, יש לו מאוורר צדדי, ובחנות הזאת הוא גם בא עם TruePower 430W של אנטק.... האם הספק איכותי? יש לו PFC? האם הוא מדויק במתחים שלו? בכל אופן, האלה: מה עם SX1040B? הוא גם כן Tower, גם לו יש שני מקומות למאווררים מאחורה, אחד מקדימה... נראה כזה.. סביר, אבל אני עדיין די רוצה מאוורר על הצד (האופציות הן Antec 1080AMG עם חלון [ועליו אפשרות למאוורר] או ה-1080AMG ללא חלון, אבל עם מאוורר צדדי.) החנות שלמעלה היחידה שמוכרת אותו עם ספק.. כל שאר מוכרים אותו ב-400 ש"ח פחות, ללא ספק. אולי כדאי לקנות אותו ללא ספק, ולרכוש ספק אחר? המטרה שלי היא אוברקלוק רציני... מה כדאי לי? אנ…

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by אורתוגונלי,

אני ודע שאפשר להדפיס מדבקות ברוב המדפסות, ע"י דפי מדבקות ותוכנה כגון WORD. אבל לטובת הדפסה מאסיבית של מדבקות, לאורך זמן, האם יש מדפסות ייעודיות למטרה זו ?

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by lipa,

אני מחפש קופסת מיתוג , לשני מחשבים אבל אני רוצה קופסת מיתוג שכל החיבורים יהיו מאחורה ! אני רוצה להניח את זה על השולחן מחשב ושיהיה מינימום בלגן בחוטים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. תגידו מאיפה אני יכול להסיג את הדברים הבאים? אני צריך מן חיישן כזה שאני יכול להגדיר אותו לפי תביעת אצבע מסיומת אז הוא פותח את הדלת נגיד אני צריך חיישן לתביעת אצבע שרק הטביעות שאני מגדיר לו אז הוא פותח את הדלת הבנתם? ועוד משהו אני צריך מין סאט כזה של 20 מצלמות אינטרנט שמחוברים במפצל USB ביחד שכולם מתחברים לשרת אחד הבנתם בערך מה אני רוצה? מי שיכול לתת לי איזה מקום לרכוש את זה או שם של משהו שיכול לעזור לי אני יודא לו מאוד תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by taotao,

שלום לכולם הגעתי למסקנה שם אני רוצה להתחיל בקירור טוב למחשב אז לפני המאוורים והכול אני צריך מארז גדול וטוב עכשיו המארזים הגדולים אלה הם TOWER משהו נראה לי שהם גדולים כאלה אני צריך הצעה איזה מארז לקנות? בעיקרון היופי לא חשוב כי במלא אני יעשה לו חורים למאוורים וכול זה אבל גם לא חתיכת פלסטיק שקוראים לה מארז המחיר בעיקרון אין לי בעיה לשלם עד 500 שקל כאילו (מה שנראה לי קצת מוגזם למארז) אבל רק שיהי לכם טווב ככה אז 500 ואם הוא בא אם עוד מאוורים אז זה גם טוב תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Static,

אין בעיה שתפנו אותי ללינקים של מארזים גם ב 450 שח, כי אני יוריד את המחיר של הספק ואז יצא 400 תודה מראש לכל מי שעוזר

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by טל,

איך המארז הזה שלהם http://raidmax.com/product.php?pid=18 עדיף לקחת מארז של HEC Compucase במקום ?

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by Dan4,

איך המארזים האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811124087 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811124085 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811124072 האם הספק יצליח להחזיק מערכת כמו 3200 וניס נאו 4 פלטינום של MSI ג'יגה זיכרון וליו של קרוסאייר X880XL ומסך LCD?

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by yonib5,

חברי פורום "מפרטי מחשב" הרכיבו לי מפרט טוב שמתאים לי סבבה באמת תודה גדולה מגיעה להם על כול הידע והרצון שלהם לעזור... עכשיו, זה המפרט שהרכיבו לי והזמנתי אותו כבר : אבל אני לא כ"כ סומך על המוכר שהציע לי מארז אמנם יפה אבל עם ספק לא מוכר שלטענתו יעשה את העבודה טוב ויחזיק את המערכת. המארז שהוצע לי בחנות נקרא MACA דגם 2439-3 ככה הוא נראה: אשמח לשמוע הצעות למארזים עם ספקים יותר רציניים שיחזיקו את המערכת הזאת כמו שצריך (שיהיה אפשר בעתיד לעשות OC קליל) המארז - יש לי העדפה למארזים עם חלון צדדי ועדיף כמה שיותר גדול ואם יש מאוורר לדים אז בכלל פיצוץ התקציב די בעייתי - אני לא רוצה שתעברו את ה350 שקל כולל הכול. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בגלל שהייתה הפסקת חשמל בבית , אבל המחשב לא עבד הוא היה מכובה איך זה יכול להיות שהוא נשרף שהמחשב כבוי? ???

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by Green,

שלום לכולם אני צריך המלצה לעל פסק חזק ואמין במיוחד שישמור על מערכת יקרה מאוד. המערכת: מחשב שולחני, מסך LCD 37, רסיבר + 5 רמקולים רציניים, דיוידי, וידיו, ראוטר אלחוטי ולפעמים גם מחשב נייד. ואני צריך עוד על פסק אחד קטן ואמין רק למחשב הנייד (בלי סוללת גיבוי כי את זה כבר יש במחשב הנייד עצמו) תודה.

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by ParanoidLoneWolf,

למישהו יש מושג אם אפשר להשיג QPad בארץ? אמנם יש את המוצר בtms.co.il, אבל אין להם אותו בפועל. גם באתר של נעה פעם היה את הפאד הזה, אבל הם הסירו אותו ועברו להפיץ מוצרים של Soft Trading (הכוונה היא לSteelpad וIcemat) וRazer. אמנם יהיה Q-Tour במסיבת-הרשת הקרובה של לאן-טק, וסביר מאוד להניח שימכרו שם QPad. אבל תהיתי אם יש חנות כלשהי המוכרת את הפאד שאני, או כל-אחד אחר המעוניין בפאד, לא שמע עליה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. החלטתי להחליף את המארז המעאפן שקיבלתי ביחד עם המחשב שלי, אל המארז הבא: Thermaltake Soprano VB1400 (Dual 12CM FANS + 9CM FAN, 430W) מה דעתכם עליו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by mr. kav,

שלום, בקרוב אני אמור לעבור לחו"ל מטעם מקום העבודה שלי ואני רוצה לקחת איתי את ה- PC, אבל יש בעיה של עלויות משלוח כמובן. אני צריך מארז קטן ככל האפשר כדי שאוכל לקחת אותו עליי בלי להזדקק למשלוח. הבעיה היא שהמארז החדש צריך לתמוך ב: ATX, P4 2.6 2 כוננים אופטים 5.25 3 כוננים פנימיים 3.5 1 כונן חיצוני 3.5 3 כרטיסי הרחבה PCI 1 כרטיס AGP USB, Audio, Firewire, LAN ושאר אמצעי קירור למישהו יש המלצה? תודה, איתי

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by kob27,

אני בטוח שחלקכם שמעתם על TrackIR ואם לא אז כדאי שתשמעו http://www.naturalpoint.com/trackir/ בגדול זה מכשיר שמתרגם את תנועת הראש שלכם לתנועה במסך המחשב- תחשבו על זה, אתם בתוך קוקפיט של מטוס (ולכן זה בעיקר מצויין לסימולטורים) בסימולטור של מייקרוסופט FS2004 ואתם רוצים להנות מהנוף או לראות היכן מסלול הנחיתה או שאתם טסים ב PACIFIC FIGHTERS ואתם רוצים להישאר על ה 6 של המטוס אויב שאתם רודפים אחריו אבל אתם רוצים לעשות את כל זה בלי להישתמש בכפתורים שעל הג'ויסטיק אלא ע"י להזיז את הראש לכיוון אליו אתם רוצים להיסתכל- עם TrackIR זה אפשרי, תכנסו ללינק שנתתי תוכלו למצוא שם הסבר מפורט יותר וגם סירטוני וידאו שידגימו, לדוג': http://media.naturalpoint.com/video/fanfilms/6DOF-ff1-320x240-26…

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by BigFart,

אני קונה עכבר חדש הלכתי על הMX510 כי הוא בתקציב שלי וקראתי ביקורות עליו והוא ניראה טוב! עכשיו הלכתי לזאפ ובדקתי מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא אותו ומצאתי אותו באתר הזה: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2178 עכשיו השאלה שלי אם מישהו מכיר את החנות הזאת ויש לו ביקורות עליה (אני לא מת"א ככה שאיני מכיר את החנות הזאת) תגיבו בכל מקרה גם אם אתם לא מכירים את החנות.. אני רוצה לראות אם מכירים אותה בכלל :s05: תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  19. Started by roc,

שלום,אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל6600GT אבל לאחרונה חבר שלי הציע לי לקנות בחנות ממש זולה כרטיס של לידטק 6800 ב1262 זול לא? הנה האתר: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=821&language=he&osCsid=c5e0293d0a25df0ceca481c0065bb951 בכל מקרה אני צריך גם ספק חדש כמובן הספק שלי כעת החלש מאוד,אני גם לא רוצה חום במחשב!, הם המארז ישפיע משמעותית על קור המחשב? המארז שלי יש בו מקום ל2 מאוררים 80MM אחוריים ומקום ל1 קידמי,התקציב שלי הוא 1550 שקל אם יש לכם עצה אחרת כיצד לקנות אשמח לתשובות..תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by Satlan,

איזה מארז יותר שווה ? ה-Samurai של סאן בים או ה-Scorpio של ריידמקס ?

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by Haflo,

איך אני יכול להקליט סרט וידיאו אל תוך המחשב? וזה עוד לפני שהזכרתי את נושא האיכות.....

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. בעקבות התקנת צורב, כנראה שיבשתי משהו...הכונן FLOPPY לא עובד משום מה... ??? מזוהה בביוס, כמו כן גם ב-Windows. לכאורה תקין. אבל שאני לוחץ עליו (כפולה), לוקח לו 10 שניות להגיב, ואומר - תכניס דיסקט (כמובן שיש בכונן). טוב...פתחתי מארז... ניסיתי לשחק עם הכבלים (האפורים- זה IDE או ATA ? לא חשוב...), קיצר, בלוח הכבל מחובר למקום של ה-FLOPPY. איך אני יודע? הקצה שמתחבר ללוח - חסרה לו מגרעת בדיוק איפה שחסר בלוח פין - ככה שזה הצד הנכון של הכבל. לגבי הצד שמתחבר לכונן - פה הבעיה..... כשאני מכניס את הכבל (יושב טוב) יש 2 מצבים : מצב א' - יש אור ירוק של קריאה מהכונן , אבל אין זיהוי של הדיסקט = הבעיה נותרת בעיינה. מצב ב' (שאני מסובב את הקצה שמתחבר לכונן , ^180 = הופך אותו) - א…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by theman miki,

תגידו... מה יותר כדאי לי לקנות? ATHLON XP 1700? INTEL PENTIUM 4 1600? ולמה? (אל תחשבו שאני לא מבין בזה.. אני רק רוצה עצות)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי לכולם, יש לי שאלה:יש לי כרטיס מסך אסוס 32 מגה V7100 ומסך מאג 17 אינץ דגם 770V אני לא רואה מספיק חד!! האם ניתן לסדר את זה כי זה די מטושטש הייתי אומר.לחבר שלי יש מסך CTX ורואים אצלו הרבה יותר חד וגם הכרטיס מסך שלו גי פורס 2 MX400 64 מגה אבל לפי דעתי הכרטיס מסך שלי מספיק טוב וצריך לראות יותר חד!!! האם הבעיה במסך של מאג או שמה כרטיס מסך??? מי שיודע מה לעשות ויכול לעזור לי אני אשמח מאוד גל

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by puNani,

קיבלתי את המחשב החדש, ועל ההתחלה כשחיברתי את העכבר LOGITECH MOUSEMAN WHEEL OPTICAL שלי לכניסת ה USB במחשב הוא קירטעה בצורה נורא מוזרה (זז לכמה שניות, פתאום נעצר ואחרי 3 שניות הגיע למיקומו החדש)... בהתחלה זה היה נראה כאילו המחשב חושב הרבה וטוען כל מיני דברים ולכן יש קירטועים אבל זה נשאר כל זמן. ניסתי לחבר לכל אחת מ 4 כניסות ה USB במחשב שלי וקיבלתי את אותה התוצאה ולכן מצאתי מתאם USB ל PS/2 וחיברתי אותו ל PS/2 והכל עבד בסדר (חשבתי שהבעיה היא בעכבר אולי). לא מזמן חיברתי גם את המצלמה שלי (LOGITECH QUICKCAM EXPRESS) לכניסת ה USB וקיבלתי את אותה התוצאה רק בוידאו - אני רואה את עצמי בסרטון לכמה שניות, פתאום זה נתקע, ואחרי 3 שניות בערך זה מריץ במהירות את כל מה שהיה אמור להיראות בזמ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים