ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מחפש ממיר מ-HDMI ל-Component, איו לי מסגרת תקציב אבל מעוניין במשהו איכותי במחיר סביר. המטרה, העברת וידאו מ-DVD למכשיר מקליט בעל כניסות Component בלבד! לצערי אין לי מושג איפה לחפש משהו כזה בארץ, מה מומלץ, אז אשמח להמלצות ממביני עניין. בתודה מראש לעוזרים. עוד קצת רקע: למכשיר ה-DVD יש יציאת קומפוננט אבל רואים ממנה די גרוע, כולל פסים מרגיזים וזה כמובן עובר להקלטה הדיגיטלית, מאידך יציאת ה-HDMI שלו טובה אז אני מעוניין לעבור להשתמש בה, לכן גם צריך מכשיר/ממיר אות איכותי שיבצע המרה נקיה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כותרת. מתלבט בבחירת סט עכבר ומקלדת אלחוטי. לשימושי אינטרנט, משחקים, מדיה. ראיתי את הסט של מיקרוסופט שמצא חן בעיניי מאוד ונראה מאוד נוח, מה דעתכם? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2403&CatCode=415 האם קיים סט אחר מומלץ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בכותרת אני חושב. אם אפשר גם את הlayout של החוטים (כלומר מה כל חוט מוביל) זה יהיה ממש נחמד
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם!אני רוצה להקליט את הגיימפליים שלי על המחשב,ניסיתי להקליט עם תוכנות כמו fraps וbandicam אבל הם גורמות לאיבוד פריימים גדול מאוד.לכן אני רוצה לקנות כרטיס שאיתו אני אוכל להקליט את הגיימפליים. התקציב שלי הוא 400 ש"ח אם התקציב הזה אינו מספיק לקניית כרטיס הקלטה מספיק איכותי איזה תקציב יהיה מספיק?בנוסף מאיפה אני אוכל לקנות כרטיס כזה? שאר המערכת שלי היא:intel core i7 2600kasus p8p67m-pro2x4 g.skill sniperhd 7950corsair carbide 500rchieftech 750 watt אם פתחתי את האשכול בפורום הלא מתאים אנא אל תנעלו אותו אלה העבירו אותו לפורום המתאים. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
השימושים שלי הם כתיבה , תכנות וקצת משחקים מדי פעם. אני רוצה שהקליטה תהיה טובה ויציבה. אני מעדיף שהעכבר יהיה לייזר , מדויק ככל האפשר ושיהיה נוח. המקלדת אני מעדיף מקלדת שהיא תהיה בנויה טוב , עם זמן סוללה ארוך ככל האפשר וגם כמובן שתהיה נוחה. האפשרויות שראיתי הן: Microsoft Wireless Desktop 3000 או Logitech Wireless Combo MK520
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש עכבר איכותי כמה שאפשר בתקציב של 250 שקל, אני צריך עכבר חוטי נוח כמה שאפשר, מחפש עכבר גדול ליד גדולה, ושלא יהיו עליו יותר מידי כפתורים כי זה משגע אותי, שימושים עיקריים- עבודה יום יומית, וגיימינג כבד. חשבתי על 2 העכברים הבאים ואני לא יודע מה לקחת, עם בכלל שווה לקחת עכברים כאלו, או להסתפק בעכבר זול ב20 שקל כל חודש חודשיים. 1- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=875 לפי מה ששמעתי עליו זה אחד העכברים הכי טובים שיש ובמחיר טוב. 2- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1001 לא שמעתי עליו רבות, אבל אומרים שזה עכבר ממש טוב. האפשרות השלישית שהיא גם הכי טובה לדעתי זה קניית כמה עכברים מי הסוג הבא - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1291 מה דעתכם…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אז כפי שהכותרת רומזת, הרי לכם עוד גיימר מבולבל שאיבד את הצפון בכל מה שקשור לחיישנים בעכברים. קודם זרקנו את הגלגלת לפח כי יצא האופטי שלא דורש ניקוי וכו' ונחשב לממש מדויק [זה היה מזמן ] אחרי זה יצא הלייזר [לא כל כך מזמן] שנחשב למלך הבלתי מעורער, ועכשיו -- חזרנו אחורה לאופטי וזרקנו את הלייזר לפח?[האינפרא אדום, לצורך העניין] מה הולך פה? עד לפני חודש לא שמעתי שום דבר רע על לייזר אלא רק דברים טובים, פתאום אחרי שRAZER הוציאו את הDEATH ADDER שלהם עם חיישן האינפרא אדום האופטי שלהם אני שומע רק דברים רעים על הלייזר [כמה שהוא לא מדוייק, כמה שהוא לא אמין, בלה בלה בלה], אז מה באמת קורה פה? להשאר עם הלוג'יטק אופטיק MICE שיש לי עכשיו שעלה לי איזה 100 שקל לפני מי יודע כמה שנים או …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לפני איזה חצי הייתי אצל חבר של חבר שלי ;D בכוכב יאיר, ולאח שלו הקטן (שהוא פריק CS לא נורמלי) היה פד מטורף לעכבר ! זה היה פד חלק חלק וקשיח כזה, עכשיו בנוסף הוא הוסיף מאין סילוטייפ כזה לתחתית של העכבר, איפה שיש עיגולים קטנים (יש את זה בכל עכבר זה בדרך כלל בקצוות) שעוזרים לעכבר להחליק על המישטח.. התוצאה: וווווווווווואוווו, עכבר המחליק לו להנאתו על הפד, פשוט מדהים, הבעיה ששכחתי איך קוראים לזה, הוא מאר לי עלוף העולם ב CS מתשמש בוף אולי זה יכול לעזור בכל מקרה אני מחפש את הפד הזה, ולפי מה שזכור לי הוא לא קיים בארץ שלנו, אזלכל מי שידוע במה מדובר אני ישמח לשמוע. גם הפד וגם הטייפ החלק. תודה לכל העונים 8)
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי פתחתי את הזיפ וקיבלתי שתי קבצים 7ZXE.F7 FLASH853.EXE הפעלתי את הEXE והופיע לי מסך דוס מוזר ביותר עם פסים וזה נראה לי ממש חשוד לתת לו לעבוד? להריץ תחת דוס בלי ווינדוס?
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הפעם אני מביא לכם 5 כרטיסי מסך מעולים, תבחרו את הטוב ביותר: GeForce 3 Ti200 128Mb ATI Radeon 8500LE 128Mb Hercules Radeon 8500LE FDX 64Mb ATI Radeon 8500 64MB 3DFX Voodoo 5500 64Mb DDR 350Mhz + TV ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר ליד די גדולה שיהיה נוח (כרגע יש לי עכבר של מיקרוסופט אלחוטי עכברוWireless OpticalוMicrosoft והוא קטן לי ) אני רוצה עכבר שיתלבש לי על הכף יד , כרגע אני מחזיק את העכבר בעיקר עם האצבעות והוא לא נוגע לי בכף יד עצמה התקציב עד 300 שח בערך (מיועד למשחקים) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיתאים ליד או שאפשר להשתמש בלי כלום או כמובן בפד פשוט!? תודה ענקית לעוזרים,
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש פד נוח,יש לי כאבים ביד בגלל שאני עובד בצורה ממש לא נוחה ובנוסף אני גם צריך פד שהעכבר יעבוד איתו כמו שצריך,איזה פדים מומלצים?אני מעדיף לשלם פחות מ-200 ש"ח ,אבל הבריאות חשובה לי ואם משהו ב-200 יהיה הרבה יותר נוח ואיכותי מהפדים במחירים יותר זולים אז אני ילך עליו.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון כמובן לסרטון הידוע שבו לוקחים מעבד AMD - המחשב נתקע, ומהמעבד יוצא עשן והוא נשרף!!! עד עכשיו תמיד האמנתי לכל אנשי הפורום הזה שצידדו כמובן ב-AMD עקב עלויותיו ומהירות השעון, אך מסתבר שהוא פחות אמין ויציב, לפחות לפי הסרטון הזה (תקנו אותי אם אני טועה)... כלומר עד עכשיו הייתי בטוח לקנות AMD, אבל עכשיו נראה שכדאי פשוט להסתמך על ה-P4.....האמנם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר וה1.6A אזל, אפשר גם AMD יש בפנדה את הבנדלים האלו: EPOX 8K3A+ AMD XP 1900 + FAN CORSAIR 256MB DDR 3000 או AMD XP 1900 MSI KT3 ULTRA ARU CORSAIR XMS256 MB 3000DDR או MSI KT3-ARU AMD XP 1800 MUSHKIN 256MB DDR 3000 תוסיפו לשניהם עוד סטיק של זכרון, ומארז של אנרמקס, והארד 40GB 7200, והיטסינק טוב איזה מהבנדלים האלו יעשה לי O\C הכי טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. AIR Midi ATX P-IV 300W Front USB 2.0+Side Window שנראה כך: 2. Midi ATX Aurora 300W Side Window שנראה כך: אני מתלבט מכיוון שאני רוצה שהמארז יהיה מאוורר וגם יפה... אז בראשון יש את שני המקומות מקדימה למאווררים, ובשני יש ת'תאורה מקדימה(הכחולה)... אז מה כדאי מבינהם?! או שתציעו מארז אחר יפה ומאוורר בסביבות ה200... תודה.!
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מה העכבר הכי מומלץ עד 160-170 שקל ? אם יש משהו שעדיף בהרבה בעוד קצת כסף אז תאמרו לי גם עליו... עכשיו אני עם העכבר הזה http://www.parisiconsulting.com/computer/mouse_l.jpg אני משחק בFPS, לפעמים כסנייפר גם, אז אני חושב שיהיה לי שיפור משמעותי עם עכבר טוב. אני באמת ארגיש שיפור משמעותי או שאני זורק כסף ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי asus v7100pro/t geforce mx400 64mb+tv out כשאני מנסה להתקין את הsmart doctor יש לי הודעה שגיאה שהולכת ככה: no monitor ic fonud on your cga card....... משהו כזה אז תבדקו לי את זה בבקשה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לקבל את חוות דעתכם לגבי המפרט הנ"ל: WD 40GB 7200RPM X16 ASUS DVD 17" SAMSUNG SM757DFX SAMSUNG 256MB RDRAM 800Mhz P-4 1.7Ghz 478pin ASUS P4T-E GAINWARD Geforce III TI/200 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המארז הזה (במגבלות תקציב של 160 שקל) עם ספק כח של TSUNAMI? http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=CA014
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן. יש לי כמה שלטי PS2 איכותיים, שהייתי רוצה לחבר למחשב ולחסוך את הבזבוז על GAMEPAD ייעודי. בבאג הנציג אמר לי שיש מתאם שמעביר משלט PS2 לכזה שיתאים לPS3. הוא אמר (בטלפון) שזה נראה כמו חיבור USB, אבל הוא לא יודע אם אפשר יהיה להשתמש בזה למחשב. מה דעתכם? האם יש פתרונות אחרים?
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היות וההודעה הקודמת שלי על הסט הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1464 לא נענתה לאחר המון זמן, החלטתי לפתוח ת'רד חדש, להעלות את התקציב, ולתת לכם, המומחים, להציע את הדגמים שנראים לכם מתאימים יותר. טוב, אז ניגש לשימושים: 1. אלחוטיות לא מדברת אלי במיוחד, זה נחמד אבל לא מוסיף אצלי לדירוג של סט אחד על פני סט אחר. 2. אני לא משחק הרבה משחקים, אבל משחק, ואני רוצה שהמקלדת החדשה תעבוד בצורה טובה עם משחקים, כיום אני סובל מבעיה של שילובים מקשים שלא עובדים במשחקים במקלדת שלי (למשל, שילוב של ALT או מקש הרווח והחץ שמאלה לא פועלים לרוב במשחקים, דבר שמאוד מפריע בחלק מהמשחקים). 3. עכבר איכותי, העכבר הזול שאני משתמש בו היום עשוי מפלסטיק זול שנותן תחושה של זיעה ודביקות אחרי …
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
החלטתי לקנות עכבר LOGITECH Cordless MouseMan® Optical אבל איפה לעזאזל אני יכול לקנות אותו ???????? למישהו יש ררעיון ? ודרך אגב האם כדאי לי בכלל לקנות אותו ????
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-