ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אחה"צ טובים לכולם =] תקציב : 450 ש"ח(חריגות מעטות). שימושים : גיימינג בלבד! הערות : העדפה ל7.1. אשמח אם תעזרו לי למצוא אוזניות גיימינג בתקציב המתאים... ההתבלטות שלי היא בין SS SV2 לבין SS 5H.. אבל אני פתוח להצעות ! תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
צריך רמקולים פשוטים של 100 שקל בשביל אבא שלי. יש המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד אני מחפש המלצה למדפסת לייזר צבעונית שתיהיה חסכונית ולא יקרה, שתיהיה יכולה להדפיס יותר מאלף דף בצבע, ובשחור, נוחה לתפעול, תודה רבה להמלצות !
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
התקציב מאוד מאוד דל מכיוון שהוא מיועד לילד בגיל 3 . 60 שח לכל פריט. בתקציב זה ,מה הכי מומלץ באיכות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים, אני די מאוכזב מקרייאטיב, הדרייברים שלהם דפוקים ואפילו קניתי SOUND BLASTER CREATIVE USB וזה עשה לי קראשים בגלל התוכנה שלהם , אני מחפש משהו שהוא לא קרייאטיב בטווח 100-300 שח יש חיות כאלו? (הכי חשוב לי שיהיה דריבר אמין כי רוב הכרטיסי קול אחרי פירמוט אחד מתקשים לאתר את עצמם מחדש)
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
לצערי על האוזניות שלי ניגמר האחריות ויש להם בעייה קטנה שלא שומעים כמו שצריך מדובר על RAZER CARCHARIAS יש כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את ההפניה למקלדת של מיקרוסופט סיידויינדר , שהייתה מתאימה אם לא המחיר הגבוה. אני מחפש מקלדת רגילה ולא יקרה כל כך אבל עם תאורה אחורית ועברית. עד עכשיו ראיתי רק בלי עברית. אשמח להפנייה אם קיימת כזו בארץ. (רצוי של מיקרוסופט איתם יש לי נסיון חיובי ואני אוהב את התחושה שלהם). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לרכוש מדפסת חדשה, וראיתי שני דגמים שעניינו אותי. 8500A 8500A PLUS עשיתי השווה בין השניים ושמתי לב שחוץ מהבדל של 100 ש"ח, אין הבדלי נתונים. רציתי לשאול אולי מישהו מכיר מה העניין עם שני הדגמים האלו ולמה הדגם השני בתוספת של 100 ש"ח יותר מהראשונה? אצרף לינק מאיפה שראיתי: http://www.wallashops.co.il/ws/ProductComparison.aspx?PfIds=1RD8500A,1RD8500APLUS&pt=1&mc=37&c=716&sc=0
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט בין שני חברות, רייזר וסטילסירייס מעוניין בעכבר המתאים לשני הידיים תודה וערב טוב הציעו לי את הדגם הזה Steelseries XAI האם הוא הכי מומלץ בטווח המחיר שציינתי?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי.. מדובר במיקרופון שולחני פשוט. ההגדרות בסקייפ של השמע+הקלטה על המקסימום ההגדרות בכרטיס הקול על המקסימום. שאני עושה בדיקה בסקייפ - שהמיקרופון לידי, זאת אומרת יושב עלי וממש צמוד לפה שלי.. זה נשמע נהדר. שהמיקרופון על השולחן, חצי מטר מהפה שלי, אני צריך לצעוק כדי שיבינו מה אני אומר. למה זה ככה? מה פספסתי כאן? (כרטיס קול רילטק אם זה משנה משהו)
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מדפסת משולבת מאוד זולה לסריקה והדפסה של עמוד או 2 בשבוע (באזור 200שח) והולך לאיבוד בן מגוון הדגמים והחברות. מישהו יכול לומר לי בבקשה מה המדפסת המשולבת המומלצת ביותר במחיריי הכניסה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מערכת HTPC בסלון שמשמשת גם לצפייה בסרטים וגם לגיימינג. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיהיו נוחים גם לשימוש בעת רביצה על ספה, וגם כשמניחים אותם על שולחן (בשביל משחקים). חוצמזה צריך שיהיה טווח קליטה טוב, דיוק ושלא יהיו בעיות התנתקות שבין המקלדת/עכבר למחשב כמו שקורה לפעמים. אני לא בטוח לגבי התקציב, אשמח לשמוע הצעות כלשהן וכשאראה מה האפשרויות אשקול את עניין המחירים. תודה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אהלן, סט האוזניות שלי ושל אחים שלי הלך, וזה הסט השלישי שמת בזה בערך שנתיים. בפעם הראשונה היו אלה אוזניות לא הכי-הכי שקנינו פעמיים (פעם שנייה לאחר שהראשונות נשברו), אחרי זה השתדרגנו ל-Sony MDR-XD100. עכשיו אנחנו רוצים להשתדרג עוד יותר.. נמאס לנו שהולכות לנו האוזניות - אנחנו לא מתעללים בהן! הן פשוט לא עשויות מחומר מספיק טוב בשבילנו! קיצר, זה מה שאנחנו מחפשים, בתקציב של כ-500 ש"ח, אבל עדיין גמישים כלפי מעלה. [list type=decimal] [*] איכות שמע טובה (כלומר, כמה שיותר טובה) במשחקים, סרטים ומוזיקה. [*] שיהיו נוחות על הראש והאוזניים. [*] שיראו מגניבות (הכי פחות חשוב לנו, אבל עדיין). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, רכשתי בעצת פורום מפרטים מחשב חדש, בו לוח האם כולל רק חריצים מסוג PCI-E. לצערי, אני לא מצליח למצוא כרטיס הרחבה Firewire שמתחבר לחריץ הזה. כל המוצרים שמצאתי הם רק עבור PCI. אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחנות רלוונטית. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שיש בעיה בחיישנים של פיליפס (שמרימים את העכבר) יש עכבר מאילו שנתתי בכותרת שמשתמש בחיישן של פיליפס? אם אפשר התרשמות כללית מבחינת נוחות של העכבר (מאלו שבכותרת)
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום, כל הדיסקים שלי הם 3.5 גדולים, רק אחד הכנסתי לתוך מארז חיצוני שיש לי-שכולל ספק,כבל חשמל,כבל USB והכל כבד ומגושם. אני מחפש הארד דיסק חיצוני, קטן מאוד, הכי חשוב אמין ! המטרה היא פריקה של חומרי וידאו FHD מכרטיסים, באתר הצילומים. זה אומר שאני יוכל לפרמט את הכרטיס, ולסמוך על ההארדיסק שהחומרים ישארו עליו עד שנגיע לעמדת עריכה. אני זקוק ל 2. גודל - 500GB נראה לי יספיק, אם יש 1T בהפרש קטן- מתקבל. שוב - חשוב אמינות, וגם שיהיה מהיר. מה ההבדל בין 2.5 ל 1.8 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכם קהילת HWZONE. אני מתכנן לרכוש את העכבר DEATHADDER 3.5 אולי ! עכשיו רציתי להתייעץ אתכם , הוא שווה את המחיר? הוא איכותי? מחומרים איכותיים? ויש גם כמה דאגות לגביו, ראיתי אנשים שאמרו שלאחר שנה בערך הוא מת להם או שעושה בעיות חיישן/קליק ימני/ שמאלי/ או בעיות עם המגעים בכבל . ככה זה מה ששמעתי... אם אפשר חוות דעת עליו כולל הדברים הרעים ולא רק הטובים אני ישמח תודה רבה והמשך יום נעים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר בדיקה קצת יותר מעמיקה החלטתי לנסות להשיג את הדגם הזה. מן הסתם רציתי קודם לראות כמה היא עולה פה. לא יכול למצוא את המוצר בשום אתר. מישהו מוכר את המצלמה הזאת בארץ? מישהו יכול להפנות אותי לחנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מקלדת/ערבר לוג'יטק LX710 שקניתי בבאג עם חבר באיזה מבצע. ומכיוון שאין לי חשבונית, בנדא לא מוכנים להחליף את העכבר שמקולקל. האם מישהו יכול להמליץ על עכבר אלחוטי? ואם אפשר שיתממשק עם הרסיבר של ה-LX710. תודה. אני לא מחפש עכבר גיימרים רציני עם שינויי רזולוציות או משהו כזה. רק שיהיה מדוייק, אלחוטי ועם יותר משני הכפתורים הסטנדרטיים...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי בשעה טובה מחשב,עםמסך דל 23,רציתי מצלמה אינטרנט מעולה יש המלצות? שתשב על המסך למעלה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום רמקולים לוגיטאץ' X-530 . עשיתי בדיקת סאונד וכל ה6 רמקולים עובדים במהלך הבדיקה. אבל כאשר אני מנגן שיר/סרט או כל דבר אחר,אז רק 2 רמקולים עובדים ביחד עם הסאב . הכרטיס קול שלי תומך לא זוכר את שמו אבל הוא תומך באופן וודאי . גם הגדרתי רמקולים 5.1 מה לא עשיתי בסדר ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אל תצחקו אך אני זקוק למקלדת בסיגנון PC-XT (מקשי הפונקציות בשני טורים משמאל למקשים הרגילים) או מקלדת בעלת מקשי מקרו ניתנים לתיכנות הנימצאים בצד שמאל. (מיועד לאדם בעל מוגבלות בזרועות) אני זוכר שלפני 10+ שנים ראיתי מקלדת כזאת בה מקשי הפונקציות גם משמאל וגם במקומם הרגיל ונוספו מקשי מקרו (F13-F20). ניסיתי למצוא משהו הדומה לה אך חיפושים ברשת לא העלו דבר. בתודה מראש ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה למדפסת צבעונית כמה שיותר קטנה(אין מקום על השולחן) וכמה שיותר חסכונית(מדפיסה הרבה, עבודה במשרד). חיפשתי לייזר צבעוני והכל גדול מדי ואין לזה מקום על השולחן שלה. האם יש מדפסת הזרקת דיו חסכונית מומלצת? חשבתי על הדגם הנ"ל CANON PIXMA 2700 איך הוא? בתודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי תקציב של בערך 300 שקל לפאד + עכבר חיפשתי הרבה באינטנט והתמקדתי בדגמים האלה: RAZER DEATADDER LOGITECH G500 SS IKARI ונראה לי שאני יקח פאד מהסדרה QCK כדאי? אם כן איזה עובי? (גודל אני אבחר אחר כך) בקשר למקלדת אני לא רוצה משהו יקר אבל שתהיה נוחה, ( איך הWAVE? ) . תודה
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-