עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ronigrr,

תקציב: 300-400 אפשר לחרוג לכיוון 500 במידת הצורך כרטיס קול: אין כרטיס קול יש לוח אם z170x-gamming3 שימושים: מיועדות לגיימינג בלבד (כרגע יש לי את הstealseris 5hV2) משחק בעיקר cs go (כמובן שצריך מיקרופון לאוזניות) סוג האוזניות: כמובן אוזניות שמכסות את כל האוזן ומצמצמות ככל האפשר רעשים מבחוץ (לפי הזכור לי באוזניות שקיימות לי כרגע הבאס מוחלש ולכן שומעים יותר טוב במשחקי יריות צלילים של צעדים וכו..) הערות: חשיבות גבוהה לסראונד ואשמח ל2 הצעות שאחת מהן תהיה של razer בשל מבצעי הבלאק פריידי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by אורן פרטובי,

קונה ציוד היקפי למחשב מסך, מקלדת ועכבר. אין סכום שאני יודע להגיע כי אני לא כלכך מכיר את המחירים. אשמח למשהו זול יחסית ובמחיר סביר. כמובן שמוצר אמין תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. כמו שכתבתי בכותרת. אני רוצה לקנות מקלדת לגיימינג עם תאורה אחורית בתקציב של עם 350-400 ש"ח. אם צריך לחרוג קצת אני אשקול אם המקלדת באמת תהיה שווה את ההשקעה עבורי. מקשי מולטימדיה וכפתורים הניתנים לתכנות זה חובה. רצוי שיהיו גם כפתורים להקלטת מאקרו. עברית זה חשוב כי אני לא המשתמש היחיד במחשב (אני יודע שזה מצמצם את המבחר בהרבה). שתהיה אפשרות לשלוט על עוצמת האור. נדמה לי שראיתי מקלדות שגם הרווחים בין המקשים זוהרים. אם יש כזו אני אעדיף אותה. ראיתי את הדיון שנפתח לא מזמן בנושא אבל הוא לא פוגע בדיוק בדרישות שלי אז פתחתי אחד חדש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by JCohen,

לחבר שלי יש פנטיום 4 1.4 ג'יגה-הרץ, 128 מגה-בייט זיכרון (RD-RAM), כרטיס GTS של ASUS ולוח P4T של ASUS. האם תוספת של 128 מגה-בייט תשפר את ביצועי המחשב?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by lmlm,

1. האם המארז מרווח יחסית למארזים אחרים? 2. האם אפשר להכניס SLI או CF מבלי שיהיה צפוף או חם? 3. כמה מאווררים באים איתו? 4. האם שווה לקנות אותו ביחס למחיר (400) תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by mr_ripper,

אני רוצה לקנות בעוד כחודשיים מחשב חדש... אני מתלבט אם לחכות עוד קצת למוצרים חדשים שיצאו או שכדאי אפילו בקרוב... ואני גם לא יודע איפה כדאי לקנות (אני גר ברעננה ואני מעדיף לקנות בסביבה) בבקשה תעזרו לי! :-/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by CraXeD,

למישהו יש אותה ? מוכן לתת חוות דעת עליה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by natigabay,

קניתי היום Logitech Performance MX אני רוצה לשים אותו עם פד (למרות שיכול לנוע על כל משטח) עדיף לקנות את הפדים הרגילים ב30 ש"ח עם הגל תמיכה ביד או בפד של חברה כמו razer שיהיה איכותי יותר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by H.I.V,

שלום בקרוב מאוד אני מזמין את המארז הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1407300484.htm מה דעתכם עליו, ולא משנה לי המחיר הגבוהה למישהו יש אותו והוא יכול להגיד מה דעתו עליו? מה היתרונות ומה החסרונות שלו? תודה רבה

10. Started by Void,

יום חמישי הגיע לידי הטרנספורמר(שחור) שאני חייב לציין שהוא כבד מדהים ביופיו ובעל איכות בניה מצויינת! התחלתי לפרק את המארז הקודם כדי להוציא את כל החלקים והתחלתי בבניה בטרנספורמר... יש המוןןןןןןןןן מרחב עבודה אבל המוןןןןן המארז פשוט ענק ועצם העובדה שאין בו שימוש בברגים למעט חריצי ההרחבה הקל עליי עוד יותר. מי שאמר שהוא מרעיש כנראה קיבל תמארז הלא נכון כי אצלי הוא שקט(ואני הוספתי עוד SF2 120mm). התאורה במארז מדהימה הקתודה הירוקה ו3 המאווררי לדים באים בול במקום יוצרים אפקט מדהים של כחול בצד וירוק מקדימה(ראו תמונות) האוורור במארז מעולה(בניגוד לביקורת המאווררים בצד הכניסו אויר והעליון והאחורי הוציאו) ירדו לי 3-4 מעלות במעבד ו3 מעלות בלוח אם. תמונות: בקיצור מי שמת…

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום חברים! באתי אליכם כי אתם בערך הפורום הכי מומלץ בכל הנושא של טכנולוגיה וגיימינג. אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג חדשות (אחרי שהקודמות- logitech premium stereo headset, התחיל לקרטע). אני מתלבט בין שלושה סוגים אך תמיד תוכלו להוסיף סוגים אחרים כראות עיניכם. הסוגים: Corsair Vengeance 1500 Corsair Vengeance 2000 Razer Megalodon אז מה אתם אומרים? אל תשכחו לתת סיבות ולהתייחס למחיר. תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by IDAN AMRAM,

אני מחפש מחשב כף יד חדש שצריך להכיל: גישה לאינטרנט ושיהיה גם טלפון נייד ושהיה אפשר להתקין עליו את כל התוכנות הרגילות של מחשבי כף יד רגילים במחיר בסביבות ה 3000+- שאלה נוספת... התמיכה בעברית של מחשב כף יד שהוא גם פלאפון היא אותה תמיכה כמו של מחשב כף יד רגיל? כלומר אותה התוכנה? ועוד דבר אחד... זה אפשרי להתקין על מחשב כף יד את התוכנה microsoft access? תודה לכל מי שעוזר....

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן בקשה מוזרה,אבל נסביר את עצמי,אני תלמיד תיכון שמתמש בלפטופ בשביל כתיבה עכשיו זה לא בעיה במקצועות כמו ספרות היסטוריה וכו' אבל הבעיה היא במקצועות שהחשבון מתחיל להתערב.. אז אם כבר אני על נייד אז חשבתי לעצמי נילך על זה עד הסוף לא נכתוב בכלל על מחברות נקנה את הדבר הזה עכשיו מזה הדבר הזה זה כמו מה שיש לחברות כמו Orange וכל מיני,למשל שהם רוצים את החתימה שלך אתם חותם על גבי הדבר הזה ואז זה עובר למחשב שלהם אני מחפש משהו יותר רציני באיזה גודל של A4שיענה לצרכים של תלמיד תיכון אם יהיה זיכרון עצמאי זה גם יהיה נחמד קיצור תמליצו לי על הדברים תגידו חסרונות יתרונות ונראה מה הולך... תודה רבה ושבוע טוב עודד .

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Xenasis,

המחשב של אחותי לא תמיד שמדליקים אותו מתחיל ורק לאחר ריסט הוא מתחיל אתם יודעים במקרה כיצד לתקן את הבעיה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני צריך פד במקסימום 100-200 שקל שיהיה לי נוח בשביל לקבל מהירות עם העכבר אפילו עם תזוזות קטנות, לשימוש יומיומי ושלא יהיה גדול מידי (30 ס"מ לרוחב+- מקסימום) תודה.. צריך תשובה בהקדם

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ניתחתי מחשב פנטיום 200 שאבא שלי הביא לי מהעבודה שלו שהיה מיועד לזריקה והנה קודם כמה פרטים ושאלות הארדיסק קוואנטום 640 (מישהו רוצה לקנות?) 2 זכרונות (אתם יכולים לזהות גודל לפי מראה?) מעבד פנטיום 200 (היה עליו משחה לבנה וכשהיא נוגבה נמרח טיפה על המסביב של המתכת, הוא יכול לפעול ?) כרטיס רשת 3COM 10\100 (שאני אשים במחשב שלי ואקשר עם GA-7VTXH שיהיה לי) ועוד כל מיני שטויות כמו כונן דיסקטים ענק ולמי שמותרד בקשר ללוח אם, ..... HE IS OUT OF BUGS כך שאם הוא היה משחק זה היה טוב. אבל הג'וקים האלה קצת יחסרו לו ויהפכו לפסל אומנותי תענו אם אתם יודעים בקשר לשאלות

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by biodome,

היי אנשים, אני בניו יורק כרגע וחשבתי לשדרג עכבר למחשב שלי ואולי מקלדת ל-HTPC עם עכבר מובנה. לא משחק במחשב אבל כן מתעסק בגרפיקה ורוצה עכבר טוב. יש אלחוטי שבאמת עובד כמו שצריך ומדוייק? תקציב עד 100-150 דולר. באשר למקלדת HTPC - היה לי MINI DINOVO והיא לא נוחה בעליל. משהו יותר מוצלח? לא מעודכן מה הולך היום.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by sanchouz,

שלום אני קניתי סט של עכבר ומקלדת לפני כ8 שנים, הכל אלחוטי(Logitech canada 210) העכבר הפסיק לעבוד לפני כ שנתיים ו מקלדת עדיין עובדת בלי בעיות. במקלדת צריך להחליף סוללות פעם בשנה אם לא יותר אבל בעכבר היתי מחליף פעם בחודש לפחות, וזה היה מאוד מעצבן. שמתי עכבר חוטי של מיקרוסופט, אבל לא היצלחתי להתחבר אליו, היד כאבה לי כל הזמן שמתי עכבר חוטי של לוג'יטק(ישן) הוא נוח מאוד מבחינת אחיזה אבל החוט שלו מאוד מעצבן עכברים של לוגיטק בגודל של 12 באורך , 6 ברוחב ו 4 בגובה מהשולחן , הכל בס''מ אני התחלתי לחפש עברים בלי חוט ובערך 90% מהם מאוד קטנים, כי הם במיוחד למחשבים ניידים והם בכלל לא זולים, אבל כשהתחלתי לבדוק סטים של עכבר ומקלדת ראיתי שהמחירים של הסט כמו של עכבר בודד ??? אני צריך עזרה: …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Moooshe,

אני מתכנן על מחשב חדש מבוסס AMD (חם! והחדר שלי לא ממוזג!). בכל מקרה, רציתי לשאול לגבי מארזים וספקים... אני רואה שהמארזים של TASK http://www.task.com.tw/tk3001.htm http://www.task.com.tw/tk3003.htm יחסית זולים ולפי האתר הם נראים לא רעים בכלל. האם למישהו יש נסיון איתם? האם אני אוכל לקרר את המארז שלי בצורה הגיונית (בלי MOD-ים למיניהם... אין לי זמן לזה)? יש לי לא מעט מאווררי 80mm ומטה שלא בשימוש... דבר נוסף, באתר של TASK אין זכר לספק שמגיע עם המארז. בפלונטר ובעוד כמה מקומות אני רואה שהמארזים האלה מגיעים עם ספק 300W. אני מניח שזה סתם איזה ספק שהיבואן דוחף פנימה, ותכל'ס, אין לי כסף לספק איכותי (אין לי שום בעיות עם ספק GYRO 300W שעלה לי 103 ש"ח). השאלה היא אם יספיק לי 300W או שא…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני צריך המלצה למדפסת משולבת צבעונית. כמות הדפסות 100-150 לחודש, הדפסה דו צדדית חובה. התקציב כולל אחריות דיו לפעם הראשונה וכו'. ההתלבטות שלי כרגע היא: HP Officejet Pro 8600 Plus במחיר כולל של 1017 ש"ח או Brother MFC-J4410DW במחיר כולל של 977 ש"ח עם נטייה ל- HP עריכה: אם יש מישהו פנוי שיכול לתת איזה טיפ / ייעוץ / ערגלית אני אשמח. אני רוצה להזמין היום מהחנות ששמתי בקישור. תודה מראש למי שיוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by LazyCat,

שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת HP 6960 Pro, ואני צריך לרכוש לה ראשי דיו חדשים. חיפשתי בארץ מחירים טובים לראשי דיו מקוריים וסט שלם של ראשי דיו עולה כ- 400שח, מחיר שערורייתי (המדפסת עולה 480שח!!!), הבנתי את רעיון הסחיטה של היצרניות על הדיו והתחלתי לחפש באתרים מחו"ל ראשי דיו מקוריים, כאן נתקלתי בעוד מכשול, מסתבר שעשו לארצנו הקטנטונת מיתוג מיוחד (לא פעם ראשונה שנתקל בזה), ראשי דיו למדפסת הזו בארץ הם מדגם 903xl ולמדפסת הזו בחו"ל 902xl (סט כ- $70), אין לי ספק שזה אותו ראש דיו, אבל השאלה אם אין חסימה תוכנתית לראשי דיו מחו"ל (דגם 902xl)? האם יש למישהו מושג? אגב, יש ברשותי ראשי דיו חדשים מדגם ישן 920xl שנראים אחד לאחד בהשוואה ל- 903xl אבל המדפסת לא מוכנה לעב…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by NightWing,

מישהו יודע אולי למה אין בשום מקום את שתי המקלדות היותר חדשות של מיקרוסופט? לא את Digital Media Keyboard 3000 ולא את Wireless Laser Desktop 7000. שתיהן יצאו באפריל... ביקורת על ה-3000: http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2282348,00.asp ועוד קצת תמונות:

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by TNT,

איך הDVD של TOSIBS SA-M105 איך הוא בתור DVD ואיך הוא בתור CD-ROM?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, קניתי השבוע משטח לעכבר: Mad Catz G.L.I.D.E 3 שהוא אחלה והכל - למעט העובדה שהוא הגיע מגולגל היטב בקופסא, ולמרות שעברו כבר כמה ימים ושאני שם עליו ספרים כבדים (לדעתי מעל 10 ק"ג) מהבוקר עד הערב, הוא לא משתטח לחלוטין, והצדדים שלו (שמאל וימין) עדיין בולטים בקימור החלק האמצעי הוא שטוח למדי למישהו יש רעיון מה לעשות?? לגהץ?? לגלגל לכיוון ההפוך ולשים גומיות? אני משתגע מזה...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by xtract1,

יש לי כרטיס רשת שאני מניח שהוא מובנה (אפשר לראות את המפרט שלי בצד+תמונה מEVEREST) רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי קישור לעדכון (כי אני לא מוצא) והאם בכלל כדאי לעדכן,מזה יתן לי? נ.ב. יש קישור פה לעדכון אבל זה מגיע לי למקום שאני לא מבין איך..אז אם אפשר קישור.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.