ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם מדפסת משולבת HP 5610 שמדפיסה רק לאחר ריסטרט. שאני שולח משהו למדפסת אני רואה שההדפסה נמצאת בתור אומנם אין תגובה מהמדפסת. רק לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש כאשר הWINDOWS עולה הוא מיד מתחיל להדפיס. יש לציין שלאחר מכן כל הדפסה שאני שולח מודפסת בהצלחה. לאחר זמן במהלך העבודה עם המחשב שוב קוראת התופעה כשאני שולח להדפסה. בנוסף התקנתי את הWINDOWS מחדש. יש למישהו מכם רעיונות ממה התקלה נובעת ומה הפתרון? מישהו מכם נתקל בתופעה כזאת? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד 500 שקל תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הי, רציתי לשאול אתכם אם אתם מכירים איפה אפשר להשיג כריות חדשות עבור האוזניות roccat kave? יש לי את האוזניות האלה מעל 3 שנים ולאחרונה העור של הכריות התחיל להתפורר. ניסיתי לחפש בgoogle אם מוכרים איפשהו כריות חדשות ולא מצאתי ולכן אני שואל אתכם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן, אני משתמש בעכבר הנ"ל, ואיתו יש לי איזה פאד ג'ל כזה, שבהתחלה הוא היה מאוד בסדר אבל מתבלה עם הזמן, והאמצע של הפאד התחיל קצת להתפרק, ככה שזה גורם לאי דיוק במשחקים ורוב הפעמים אני פשוט משחק על השולחן בלי כלום.. יש איזה פאד נורמלי במחיר שפוי? 50 +- לא צריך משהו בגודל ענקי, אפשר להסתדר גם עם פאד בינוני (בעיקר ל CS:S ומשחקי FPS) תודה ושבת שלום.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מארז זה המארז שבתמונה? ומישהו יודע עם ה-ENERMAX FS-710B נראה גם ככה? הוא שהוא יותר קטן?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, האם מוכרים מארזים בסגנון Alienware Zone 51 ALX בארץ? חבר טוב מעוניין - והמחיר נראה לי פשוט מטורף - אחרי הקונפיגורציה ששלח לי : http://www.alienware.com/Configurator_Pages/area-51_alx_sli.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R3-D&SubCode=SKU-DEFAULT אשמח לתגובה מהירה,שכן הבחור טס לארה"ב בשבוע הבא,ואם אומר לו כי אין בארץ - יקנה שם.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש בקר משחק נוח וטוב למחשב, רצוי שיהיה אלחוטי אבל לא חובה. בעקרון אני יודע שהמומלצים הם XBO ו-PS4, משום מה יצא לי להתנסות לשחק ב-XBOX ONE והבקר עשה לי כאב ביד אחרי שימוש קצר, לא יודע למה. אני בעקרון מעדיף בקר די זול (באיזור ה-150 עד 200 ש"ח) שיהיה טוב לפיפא ולמשחקי מירוצים למשל. יש הצעה כזו? אפשרי להזמין מחו"ל.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
איך הDVD של TOSIBS SA-M105 איך הוא בתור DVD ואיך הוא בתור CD-ROM?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום רב קניתי לאחי את במבצע של באג, את הבאנדל מקלדת Razer Arctosa ועכבר Razer Abyssus עכשיו כשהתקנתי את עכבר ואת הדרייבר הוא בכמה דקות הראשונות עבד ואז פתאום הפסיק להגיב לדאבל קליק ולא משנה שהסרתי את הדרייבר והוצאתי את העכבר והכנסתי אותו לחיבורים אחרים של היו אס בי הוא עדיין לא נותן לעשות דאבל קליק, דבר נוסף זה כשהתקנתי את הדרייבר של המקלדת לקראת סוף ההתקנה הוא גרם למחשב לעשות מסך כחול, וגם כשניסיתי להכנס דרך לוח הבקרה למאפייני עכבר ומקלדת הוא שוב נכנס למסך כחול ועשה רייסטרט למחשב, מערכת ההפעלה של המחשב היא ויסטה, השאלה שלי היא מה יכול להיות מקור הבעיה? תודה מראש על התשובה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן מבדיקה שעשיתי העכברים האלחוטיים הכי מומלצים ומשתלמים הם: [h=1]Logitech Wireless Marathon Mouse M705[/h] [h=1]Microsoft Sculpt[/h] הקטע הוא שאני אחיזת CLAW וזה קצת מפריע לי אם זה אחיזה אחרת יש איזה עכבר אלחוטי CLAW ללפטופ שאתם ממליצים ? - לא מיועד לגיימינג
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מתאם שיאפשר לי לחבר מקלדת PS2 לחיבור USB. קיים מתאם כזה? אני יודע שיש מתאם הפוך למשל.. אם כן, איפה ניתן להשיג? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 128MB RAM של 133MHz לבן דוד שלי יש 128MB ב 2 חתיכות של 64 אבל ב MHz100 עכשיו הוא קונה 256MB זיכרון ב 133MHz וניפטר מה 128 עם ה 100MHZ כדי לי לקחת אותם?? או שזה יעבוד לי רק יותר לאט? יותר מהר? או שאני בכלל לא יכול להשתמש בהם?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סוף סוף אין בעיה חמורה שצריך לפרמט אבל הנה בעיה שמורידה את כל ההנאה החץ במקלדת כלפי מעלה נתקע לפעמים וזה גורם לי להפסיד בהרבה משחקים זו מקלדת חדשה ולא נשפך לי כלום וזה קורה לעיתים רחוקות אבל זה קורה!!!!! קניתי את המקלדת לפני 3 שבועות :AR15:
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
i nees the best motherboard for amd xp 1600 processor i need a raid controller and a network card on board and i dont want a sound card or anything else on board exept of the network card and the raid.i dont need overclocking options but i need it to be very stable. give me the best m.b models that exist. also i need a big case with a lot of fans i want a professional case with a good power supply and good ventalation.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלטתי לקנות מקלדת חדשה בנוסף למחשב החדש שקניתי והחלטתי על הcrosair k70. הדילמה שנוצרה לי היא האם לקנות את הcherry האדומים או החומים (לא ניסיתי את שניהם מעולם). רציתי לברר האם ישנה חנות באזור רמת השרון בה ניתן לנסות את סוגי הכפתורים השונים על מנת שאוכל להחליט. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית 4 מגהפיקסל. אפשר לעשות אותה מצלמת אינטרנט? המצלמה עצמה יכולה לצלם סירטונים אז למה שהיא לא תוכל להיות מצלמת אינטרנט? צריכים אולי תוכנה מיוחדת?[glow=red,2,300] תתודה מראש לכל העונים[/glow]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פנטיום 3 800 כרטיס מסך G-FORCE 2 256 זיכרון סידירום 52 לוח אם טוב של PC PARTNER(הוא באמת די טוב לפנטיום 3) כולל רמקולים ועכבר אההה, וכרטיס קול של CREATIVE !
-
ברשת ESC של פלאפון הדף עם הפרטים על הפלאפון מישהו יודע אם יש בעיות מיוחדות איתו וכללי מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש דרייבר למצלמה SILVER LINE DC6120 אני מצליך למצוא .אבל שאני נכנס לאתר אני לא מוצא . אז מי שיכול לעזור בבקשה לינק להורדה ממש . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדקתי עם תוכנה שמראה את תכולת המחשב והיא הציגה לי את חלוקת ה IRQ שלי. ראיתי שיש יותר מידי דברים על IRQ 11 לדוגמא " הכרטיס מסך, קול, 2 USB, מודם. זה תקין? אם לא איך מתקנים זאת יש לי לוח של ELITEGROUP K7VZA
-
שלום לכולם. בימים הקרובים יבוצע קנייה של מחשב חדש למשחקים ומעוניין בהמלצה על מקלדת ועכבר. חיפשתי קצת בחנויות ומצאתי סט של מקלדת ועכבר למשחקים באייבורי. הסט הוא של קולר מאסטר CM Storm Devastator במחיר של 230 ש"ח. זה הלינק באייבורי - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521 לא מצאתי את הסט הזה בחנויות אחרות. לפי ביקורות ביוטוב וגוגל, הסט נשמע סט לא רע בכלל.. אבל רציתי לשמוע חוות דעת נוספת מכם וכמובן המלצות לעכבר ומקלדת\סט סביב המחיר הזה (עד כ-400 ש"ח - מחיר כולל למקלדת+עכבר). תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קונה ציוד היקפי למחשב מסך, מקלדת ועכבר. אין סכום שאני יודע להגיע כי אני לא כלכך מכיר את המחירים. אשמח למשהו זול יחסית ובמחיר סביר. כמובן שמוצר אמין תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-