ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, לפני כמה ימים קראה לי משפחה לעזור בהם במחשב (זה כדי להראות שאני כן לתחום זה ותוך כדי אני גם צריך להתלמד) כדי לחבר ולהתקין אצלהם את המפסת Brother MFC-J615W שהיא אלחוטית. לקח לי המון זמן לסדר את זה: קודם הייתי צריך להוריד להתקין את הדרייברים של המדפסת. כדי להתקין מדפסת המחשב היה צריך לזהות איתה היה צריך לזהות קישורית אלחוטיות אצל מדפסת וכאן נתקלתי בבעיה. המחשב לא מצא מדפסת בטווח תקשורת וכרטיס רשת אלחוטי ועבד אצלהם- יכולתי לגלוש באינטרנט. קודם חוברת הפעלה שלה (אבל רק באנגלית) שלא הסביר לי שום דבר אזי חיפשתי סרטון על המדספת הזאת ומצאתי אותו ב-youtube , שם הסבירו לי את קוד הרשת שלהם לקוד של המדפסת והקוד שנתן אחד מבני לא היה נכון אזי היה להחליף לאותה סיסמת רשת אזי סוף ס…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, ני מעוניין לקנות עכבר ל-GAMING, וחשבתי לקנות את ה-mx518. עכשיו יש לי את האפשרות לקנות את ה-G7 בערך באותו סכום ( מוזר אהה ), אבל אני לא יודע אם באמת שווה לקחת אותו. אני יודע שהנתונים שלו הרבה יותר גבוהים משל ה-mx518, והוא אחד העכברי גיימינג המובילים שיש, אולם יש איתו כמה בעיות: 1. כולו עשוי מפלסטיק חלק כזה מה שגורם להזעה, בניגוד ל-mx518 שאם אני לא טועה, בקצצות יש שם חומר רק ונעים. 2. צריך להחליף כל יום ( כל 12 שעות עבודה ליתר דיוק ) את הסוללה. 3. לפי מה שהבנתי, עכבר כזה ( או שזה הדרייברים, אני לא יודע, תקנו אותי ) מעיק יחסית הרבה לעכבר על הזכרון הפנימי ומשתמש בקצת. עכשיו, 2 הבעיות הראשונות לא מענינות אותי, ואני מניח שאני אסתדר איתן, אולם החסרון השלישי יכול להי…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. בימים הקרובים יבוצע קנייה של מחשב חדש למשחקים ומעוניין בהמלצה על מקלדת ועכבר. חיפשתי קצת בחנויות ומצאתי סט של מקלדת ועכבר למשחקים באייבורי. הסט הוא של קולר מאסטר CM Storm Devastator במחיר של 230 ש"ח. זה הלינק באייבורי - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521 לא מצאתי את הסט הזה בחנויות אחרות. לפי ביקורות ביוטוב וגוגל, הסט נשמע סט לא רע בכלל.. אבל רציתי לשמוע חוות דעת נוספת מכם וכמובן המלצות לעכבר ומקלדת\סט סביב המחיר הזה (עד כ-400 ש"ח - מחיר כולל למקלדת+עכבר). תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש גיימפאד (לשחק פיפא וכאלה בעיקר) למחשב טווח מחירים עד 300 ש"ח ראיתי את הרייזר אונזה(Razer onza( איך הוא?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אודה על המלצה לעכבר אלחוטי Full-Size (אורך מינימלי: 110 ס"מ). חשובה לי גם "רכות" הלחצנים והגלגלת.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי באופיס דיפו היום וראיתי שמוכרים מתאם מחיבור של PS2 (פלייסטיישן2) לחיבור של PS3 שזה בעצם USB. לשאלתי: יש לי הגה שמתאים לפלייסטיישן, ואני רוצה לשחק איתו ב NFS למחשב. החיבור הזה יתאים בשבילי? אני אוכל לכוון את כפתורי המשחק להגה? וגם אם לא להגה, בג'ויסטיק של ה PS2 שלי גם יהיה נחמד לשחק. זה אפשרי? תודה! דרך אגב למועניינים, זה היה ב 80 ש"ח או 89 ש"ח, לא זוכר
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני לא מבין ממש בסורקים אבל אני צריך המלצה על אחד שיסרוק ממש מהר... האיכות לא ממש חשובה (כי אני סורק מסמכים) והמחיר גם... אז אם למישהו יש רעיון אני אשמח לקבל! תודה!!! ??? ??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים שלחתי מייל לסקייפיסי לגבי העכבר Logitech MX1000 שהתכוונתי לקנות מהם ושהם הורידו מהאתר. הנציג שלהם שחזר אלי אמר שלוגיטק הפסיקו לייצר את העכבר הזה ובגלל זה הם כבר לא מוכרים אותו. עשיתי חיפוש קטן וראיתי שבזאפ עדיין יש חנויות שמוכרות אותו. כדאי לי להזדרז ולקנות אותו לפני שהוא יגמר גם בחנויות האחרות או לוותר ולקנות משהו אחר? אם קניתי והוא מתקלקל עדיין יש עליו אחריות? לעכבר הזה יש סוללת ליתיום שאמורה להספיק לחצי שנה...מה יקרה אחרי חצי שנה? יהיה לי מאיפה להביא סוללה חדשה או שאני אצטרך לזרוק תעכבר? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כבל המחבר את המחשב עם יציאת VGA, למסך שבו יש רק כניסת HDMI המוכר מזהיר עם סימני קריאה - !!!!!!!!!! אתה צריך לקנות את מפענח בעצמך, או המכשיר מגיע עם מפענח.אחרת כבל זה לא יעבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני באמת צריך מפענח - ממחשב למסך? ואם כן - מה זה? המוצר נמצא :
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בדקתי עם תוכנה שמראה את תכולת המחשב והיא הציגה לי את חלוקת ה IRQ שלי. ראיתי שיש יותר מידי דברים על IRQ 11 לדוגמא " הכרטיס מסך, קול, 2 USB, מודם. זה תקין? אם לא איך מתקנים זאת יש לי לוח של ELITEGROUP K7VZA
-
אהלן חבר'ה.... ברשותי מדפסת HP [שעד היום אני לא יודע מה הדגם שלה - על המדפסת עצמה רשום 1110, בעוד שבמחשב רשום 1200], והכנסתי מחסנית דיו חדשה בצבע שחור [מספר 56]. כאשר הכנסתי את המחסנית זה הדפיס לי אוטומטית דף כזה שבו מצוייר לי שאני להכניס את הדף איפה שסורקים / מצלמים ומסומן לי ללחוץ על איזשהו כפתור שאני לא יודע מהו, אבל לפי השרטוט זה מראה שזה הכפתור הכי תחתון והכפתור הוא הזה הוא כפתור "סריקה". לחצתי עליו וחשבתי שנגמר הסיפור אבל כשבאתי להדפיס זה רשם לי הודעה שכדי לקבל את איכות ההדפסה הטובה ביותר מומלץ לי לבטל את ההדפסה וללחוץ על כפתור "כיול" במדפסת עצמה. אז שאלתי היא מה בעצם אני צריך לעשות כעת ומה זה כפתור הכיול? האם פשוט אני צריך לצלם את הדף? או שיש כפתור אחר? צירפתי תמונ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש בקר משחק נוח וטוב למחשב, רצוי שיהיה אלחוטי אבל לא חובה. בעקרון אני יודע שהמומלצים הם XBO ו-PS4, משום מה יצא לי להתנסות לשחק ב-XBOX ONE והבקר עשה לי כאב ביד אחרי שימוש קצר, לא יודע למה. אני בעקרון מעדיף בקר די זול (באיזור ה-150 עד 200 ש"ח) שיהיה טוב לפיפא ולמשחקי מירוצים למשל. יש הצעה כזו? אפשרי להזמין מחו"ל.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 128MB RAM של 133MHz לבן דוד שלי יש 128MB ב 2 חתיכות של 64 אבל ב MHz100 עכשיו הוא קונה 256MB זיכרון ב 133MHz וניפטר מה 128 עם ה 100MHZ כדי לי לקחת אותם?? או שזה יעבוד לי רק יותר לאט? יותר מהר? או שאני בכלל לא יכול להשתמש בהם?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
תיכנסו ל- http://www.archos.com/uk/products/product_jbmm.html ותגידו לי אם אתם חושבים שזה שווה שמהוא או שזה סתם נראה טוב :smoke:
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית 4 מגהפיקסל. אפשר לעשות אותה מצלמת אינטרנט? המצלמה עצמה יכולה לצלם סירטונים אז למה שהיא לא תוכל להיות מצלמת אינטרנט? צריכים אולי תוכנה מיוחדת?[glow=red,2,300] תתודה מראש לכל העונים[/glow]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש המלצות? אמרו לי Logitech Mx518 ו Microsoft Comfort Curve Keyboard. הייתי רוצה מקלדת מושקעת יותר.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אמנם זאת נשמעת שאלה מטומטמת אבל יש לי כרטיס קול Audigy שמחובר מקדימה..כמו כן יש חיבורים מאחורה אבל זה לא נשמע מי יודע מה עם האוזניות מגיע חיבור 6.3 עכשיו אני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול הבעיה שלא שומעים כלום(עם החיבור 6.3) ואם מחברים עם החיבור הרגיל שומעים דיי חרא ומשום מה כשאני בחור בתצורת הרמקולים את אופציית הסטריאו לא שומעים כלום ד"א האוזניות הן Sennheiser HD428 וואי כל זה היה הרבה יותר פשוט אם היה לרסיבר היה חיבור לאוזניות
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד של 1400 Compaq presario והוא מעוניין למכור אותו . אני צריך את עזרתכם בהערכת מחיר : זה המפרט : Pentium 3 733 Mgh 192 sdram hard disk 15 gb hitachi dvdrom X 8 lcd 13.3 tft unipac מאיץ גרפי : Trident video accelerator Cyberblade i1 . נראה לי שבינתיים זהו . כמה שווה המחשב הזה ? תודה .
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש בעכבר הנ"ל, ואיתו יש לי איזה פאד ג'ל כזה, שבהתחלה הוא היה מאוד בסדר אבל מתבלה עם הזמן, והאמצע של הפאד התחיל קצת להתפרק, ככה שזה גורם לאי דיוק במשחקים ורוב הפעמים אני פשוט משחק על השולחן בלי כלום.. יש איזה פאד נורמלי במחיר שפוי? 50 +- לא צריך משהו בגודל ענקי, אפשר להסתדר גם עם פאד בינוני (בעיקר ל CS:S ומשחקי FPS) תודה ושבת שלום.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, האם מוכרים מארזים בסגנון Alienware Zone 51 ALX בארץ? חבר טוב מעוניין - והמחיר נראה לי פשוט מטורף - אחרי הקונפיגורציה ששלח לי : http://www.alienware.com/Configurator_Pages/area-51_alx_sli.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R3-D&SubCode=SKU-DEFAULT אשמח לתגובה מהירה,שכן הבחור טס לארה"ב בשבוע הבא,ואם אומר לו כי אין בארץ - יקנה שם.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת HP 6960 Pro, ואני צריך לרכוש לה ראשי דיו חדשים. חיפשתי בארץ מחירים טובים לראשי דיו מקוריים וסט שלם של ראשי דיו עולה כ- 400שח, מחיר שערורייתי (המדפסת עולה 480שח!!!), הבנתי את רעיון הסחיטה של היצרניות על הדיו והתחלתי לחפש באתרים מחו"ל ראשי דיו מקוריים, כאן נתקלתי בעוד מכשול, מסתבר שעשו לארצנו הקטנטונת מיתוג מיוחד (לא פעם ראשונה שנתקל בזה), ראשי דיו למדפסת הזו בארץ הם מדגם 903xl ולמדפסת הזו בחו"ל 902xl (סט כ- $70), אין לי ספק שזה אותו ראש דיו, אבל השאלה אם אין חסימה תוכנתית לראשי דיו מחו"ל (דגם 902xl)? האם יש למישהו מושג? אגב, יש ברשותי ראשי דיו חדשים מדגם ישן 920xl שנראים אחד לאחד בהשוואה ל- 903xl אבל המדפסת לא מוכנה לעב…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סוף סוף אין בעיה חמורה שצריך לפרמט אבל הנה בעיה שמורידה את כל ההנאה החץ במקלדת כלפי מעלה נתקע לפעמים וזה גורם לי להפסיד בהרבה משחקים זו מקלדת חדשה ולא נשפך לי כלום וזה קורה לעיתים רחוקות אבל זה קורה!!!!! קניתי את המקלדת לפני 3 שבועות :AR15:
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קונה ציוד היקפי למחשב מסך, מקלדת ועכבר. אין סכום שאני יודע להגיע כי אני לא כלכך מכיר את המחירים. אשמח למשהו זול יחסית ובמחיר סביר. כמובן שמוצר אמין תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-