ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע ספק 300W אני מתכנן לקנות מארז Xaser II 6000A שכולל חמישה מאווררי מארז ואולי גם לשים איזה נורה בתוך המארז ואני מתכנן גם אוברקלוקינג גדול כי אני גם בונה על מערכת קירור מים (ThermalTake AquariusII) וזה מצריך העלת מתחים האם ספק 300W מסוגל לכל זה או שצריך ספק יותר טוב? אם כן אז כמה בדיוק וכמה עולה ספק כזה ואיכותי? כמה שפחות זול
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו את הראדון הזה : http://www.compuplus.com/insidepage.php3?sid=94uydglmy3uih60&id=996 יכול להיות אמתי במחיר כזה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבי מעוניין לרכוש מדפסת משולבת והוא הלך להתייעץ בבאג (טעות...) והמליצו לו על Canon Smart Base MP300 המחיר הוא 1700 שהוא מחולק ל12 תשלומים של 141.5 ש"ח. רציתי לדעת אם בפחות או יותר אותו תקציב יש אופציות יותר טובות, ואם הדגם הנ"ל הוא אמין, נוח ומוצלח. הדרישות הן, פקס, סורק, מכונת צילום ומדפסת כמובן. ראיתי מכשירים עם סלוטים לכרטיסי זכרון ומסך LCD צבעוני שמציג את התמונות לפני ההדפסה, אופציה זאת בהחלט נחמדה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי 2 ג'ויסטיקים אלחוטיים פשוטים בEBAY ויש לי בעיה איתם. אני מחבר אחד מהם למחשב הנייד ומשחק בפיפ"א ואחרי 2 דקות בערך הג'ויסטיק מתחיל לעשות בעיות ולהזיז את השחקנים לבד (בדרך כלל זה המקש עם החץ כלפי למטה שפועל לבד, אבל לא רק), ניסיתי לכוונן אותו דרך הWINDOWS וזה גם לא עזר. כשאני מכבה ומדליק אותו הבעיה נפתרת אבל אחרי דקה חוזרת/צצה בעיה חדשה. יש לי מחשב נייד חדש, WINDOWS 7 64. חשוב לציין שהדבר חוזר גם בג'ויסטיק השני. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.... ברשותי מדפסת HP [שעד היום אני לא יודע מה הדגם שלה - על המדפסת עצמה רשום 1110, בעוד שבמחשב רשום 1200], והכנסתי מחסנית דיו חדשה בצבע שחור [מספר 56]. כאשר הכנסתי את המחסנית זה הדפיס לי אוטומטית דף כזה שבו מצוייר לי שאני להכניס את הדף איפה שסורקים / מצלמים ומסומן לי ללחוץ על איזשהו כפתור שאני לא יודע מהו, אבל לפי השרטוט זה מראה שזה הכפתור הכי תחתון והכפתור הוא הזה הוא כפתור "סריקה". לחצתי עליו וחשבתי שנגמר הסיפור אבל כשבאתי להדפיס זה רשם לי הודעה שכדי לקבל את איכות ההדפסה הטובה ביותר מומלץ לי לבטל את ההדפסה וללחוץ על כפתור "כיול" במדפסת עצמה. אז שאלתי היא מה בעצם אני צריך לעשות כעת ומה זה כפתור הכיול? האם פשוט אני צריך לצלם את הדף? או שיש כפתור אחר? צירפתי תמונ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד חדש שצריך להכיל: גישה לאינטרנט ושיהיה גם טלפון נייד ושהיה אפשר להתקין עליו את כל התוכנות הרגילות של מחשבי כף יד רגילים במחיר בסביבות ה 3000+- שאלה נוספת... התמיכה בעברית של מחשב כף יד שהוא גם פלאפון היא אותה תמיכה כמו של מחשב כף יד רגיל? כלומר אותה התוכנה? ועוד דבר אחד... זה אפשרי להתקין על מחשב כף יד את התוכנה microsoft access? תודה לכל מי שעוזר....
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אחלה גיים פאד שאני דיי אוהב, אבל באף מלוחות ה-ABIT שהיו לי בשנים האחרונות, אין להם GAME PORT. אני יודע שיש כאלה באי-ביי, אבל רציתי לדעת אם יש כאלה בארץ, כמה הם עולים, והאם הם עובדים? (גם בשביל כל הכפתורים שצריך דרייברים בשבילם)?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. כדי לראות סרטים שהורדו ברשת על גבי הטלוויזיה (ישנה, ללא כניסת HDMI או DVI או VGA), אני מעתיק את הסרט (AVI) לכונן USB. את כונן ה USB אני מחבר לנגן Samsung, שהינו בעקרון נגן DVD, אבל מכיל כניסת USB, ומסתבר גם תמיכה בפורמט AVI. הכל טוב. א-ב-ל, כאשר אני מעתיק סרט שקידודו הוא MKV, הנגן שלי לא מזהה את הקובץ, ולא מנגן את הסרט. השאלה שלי היא האם יש נגן שכזה, שכן מנגן קבצי MKV. תודה מראש, כמו תמיד
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדקתי עם תוכנה שמראה את תכולת המחשב והיא הציגה לי את חלוקת ה IRQ שלי. ראיתי שיש יותר מידי דברים על IRQ 11 לדוגמא " הכרטיס מסך, קול, 2 USB, מודם. זה תקין? אם לא איך מתקנים זאת יש לי לוח של ELITEGROUP K7VZA
-
שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת HP 6960 Pro, ואני צריך לרכוש לה ראשי דיו חדשים. חיפשתי בארץ מחירים טובים לראשי דיו מקוריים וסט שלם של ראשי דיו עולה כ- 400שח, מחיר שערורייתי (המדפסת עולה 480שח!!!), הבנתי את רעיון הסחיטה של היצרניות על הדיו והתחלתי לחפש באתרים מחו"ל ראשי דיו מקוריים, כאן נתקלתי בעוד מכשול, מסתבר שעשו לארצנו הקטנטונת מיתוג מיוחד (לא פעם ראשונה שנתקל בזה), ראשי דיו למדפסת הזו בארץ הם מדגם 903xl ולמדפסת הזו בחו"ל 902xl (סט כ- $70), אין לי ספק שזה אותו ראש דיו, אבל השאלה אם אין חסימה תוכנתית לראשי דיו מחו"ל (דגם 902xl)? האם יש למישהו מושג? אגב, יש ברשותי ראשי דיו חדשים מדגם ישן 920xl שנראים אחד לאחד בהשוואה ל- 903xl אבל המדפסת לא מוכנה לעב…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות בשביל גיימינג סרטים ומוזיקה, מאוד חשוב לי שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ארוך, שיהיה סאונד איכותי וברור כרטיס הקול הנוכחי שלי הוא המובנה בלוח האם שלי gigabyte GA-P35-DS3
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת. אני רוצה לקנות מקלדת לגיימינג עם תאורה אחורית בתקציב של עם 350-400 ש"ח. אם צריך לחרוג קצת אני אשקול אם המקלדת באמת תהיה שווה את ההשקעה עבורי. מקשי מולטימדיה וכפתורים הניתנים לתכנות זה חובה. רצוי שיהיו גם כפתורים להקלטת מאקרו. עברית זה חשוב כי אני לא המשתמש היחיד במחשב (אני יודע שזה מצמצם את המבחר בהרבה). שתהיה אפשרות לשלוט על עוצמת האור. נדמה לי שראיתי מקלדות שגם הרווחים בין המקשים זוהרים. אם יש כזו אני אעדיף אותה. ראיתי את הדיון שנפתח לא מזמן בנושא אבל הוא לא פוגע בדיוק בדרישות שלי אז פתחתי אחד חדש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תיכנסו ל- http://www.archos.com/uk/products/product_jbmm.html ותגידו לי אם אתם חושבים שזה שווה שמהוא או שזה סתם נראה טוב :smoke:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ני מעוניין לקנות עכבר ל-GAMING, וחשבתי לקנות את ה-mx518. עכשיו יש לי את האפשרות לקנות את ה-G7 בערך באותו סכום ( מוזר אהה ), אבל אני לא יודע אם באמת שווה לקחת אותו. אני יודע שהנתונים שלו הרבה יותר גבוהים משל ה-mx518, והוא אחד העכברי גיימינג המובילים שיש, אולם יש איתו כמה בעיות: 1. כולו עשוי מפלסטיק חלק כזה מה שגורם להזעה, בניגוד ל-mx518 שאם אני לא טועה, בקצצות יש שם חומר רק ונעים. 2. צריך להחליף כל יום ( כל 12 שעות עבודה ליתר דיוק ) את הסוללה. 3. לפי מה שהבנתי, עכבר כזה ( או שזה הדרייברים, אני לא יודע, תקנו אותי ) מעיק יחסית הרבה לעכבר על הזכרון הפנימי ומשתמש בקצת. עכשיו, 2 הבעיות הראשונות לא מענינות אותי, ואני מניח שאני אסתדר איתן, אולם החסרון השלישי יכול להי…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
הי ברצוני לקנות מארז ל AMD ATHLON XP 1600+ התקציב העומד לרשותי הוא עד 70 דולר אנא תציעו לי מספר מארזים ואם תוכלו תפרטו לי את היתרונות והחסרונות של כל מארז ומה הכי משתלם תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הבנתי שיש בעיה למכור את הLogitech powerplay mouse pad בכל מיני מקומות בעולם, כולל בארץ. מחיפוש קצר באינטרנט לא ממש הצלחתי להבין למה? למישהו אולי יש מקור שמסביר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחוברים למחשב רמקולים של creative - Pc works שזה שתי רמקולים וסאב, רציתי לדעת אם יש הבדל רציני באיכות הסאונד(אם יש בכלל עם שתי רמקולים), בין ה Live value לבין ה creative vibra במקרה שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי באופיס דיפו היום וראיתי שמוכרים מתאם מחיבור של PS2 (פלייסטיישן2) לחיבור של PS3 שזה בעצם USB. לשאלתי: יש לי הגה שמתאים לפלייסטיישן, ואני רוצה לשחק איתו ב NFS למחשב. החיבור הזה יתאים בשבילי? אני אוכל לכוון את כפתורי המשחק להגה? וגם אם לא להגה, בג'ויסטיק של ה PS2 שלי גם יהיה נחמד לשחק. זה אפשרי? תודה! דרך אגב למועניינים, זה היה ב 80 ש"ח או 89 ש"ח, לא זוכר
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה העכבר הכי מומלץ עד 160-170 שקל ? אם יש משהו שעדיף בהרבה בעוד קצת כסף אז תאמרו לי גם עליו... עכשיו אני עם העכבר הזה http://www.parisiconsulting.com/computer/mouse_l.jpg אני משחק בFPS, לפעמים כסנייפר גם, אז אני חושב שיהיה לי שיפור משמעותי עם עכבר טוב. אני באמת ארגיש שיפור משמעותי או שאני זורק כסף ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ברשותי עכבר מיושן של GENIOUS כבר בערך 8 שנים והגיע הזמן להחליפו. אני מחפש עכבד זול, חוטי, בעל כמה שיותר אפשרויות [כפתורים שניתנים לתכנות ושינוי רגישות העכבר] ושיהיה מיועד לגיימינג ושימוש טפוסי במחשב.. העכבר הנ"ל, ב180 שקל בKSP, מומלץ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד של 1400 Compaq presario והוא מעוניין למכור אותו . אני צריך את עזרתכם בהערכת מחיר : זה המפרט : Pentium 3 733 Mgh 192 sdram hard disk 15 gb hitachi dvdrom X 8 lcd 13.3 tft unipac מאיץ גרפי : Trident video accelerator Cyberblade i1 . נראה לי שבינתיים זהו . כמה שווה המחשב הזה ? תודה .
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-