עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by amircx,

מה אתם ממליצים, אני די מאוכזב מקרייאטיב, הדרייברים שלהם דפוקים ואפילו קניתי SOUND BLASTER CREATIVE USB וזה עשה לי קראשים בגלל התוכנה שלהם , אני מחפש משהו שהוא לא קרייאטיב בטווח 100-300 שח יש חיות כאלו? (הכי חשוב לי שיהיה דריבר אמין כי רוב הכרטיסי קול אחרי פירמוט אחד מתקשים לאתר את עצמם מחדש)

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by mottir,

שלום לכולם יש לי מחשב i7 2600 עם שני מסכי 22 אינץ led וכן כרטיס קול חיצוני המטרה של המערכת הזו זה אולפן ביתי לסאונד למחשב יש ספק כוח של 500W אולם הבנתי שהמחשב לא מנצל את מלוא הכוח השאלה איזה הספק של אל פסק אני צריך וכן חברות להמלצה תודה וברוכים הנמצאים

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by below_z,

אני מחפש ציוד היקפי למחשב גיימינג חדש. התקציב הכללי הוא בערך 400 שח ומסיבות אישיות הייתי רוצה לחלק אותו כך: מקלדת+עכבר = עד 150 שח רמקולים= 100 שח אזניות= 200 שח אם יש המלצות לחלוקה אחרת של התקציב, זה בסדר, אם ניתן לחסוך מעולה. מכיוון שמדובר בציוד למשחקים כנראה שעדיף שיהיה חוטי.

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by dotan131313,

יש לי מערכת קולנוע ביתית שיש לה חיבורי 5.1 ויש לי כרטיס קול עם 5.1 לא לדאוג עכשיו חיברתי חיבור RCA לPL 3.5 עם 2 פינים אחד לבן אחד אדום וזה משמיע לי רק על 2 הקדמיים.... ואת הסאב וופראני יודע שככה זה אמור להיות חיפשתי כבל של 5.1 בחניות לא מצאתי. עכשיו יש לי שאלה איזה כבל אני צריך אם אפשר תמונה שם ובאיזה חנות יש את הכבל? אני צריך כבל אופטי או כבל אחר? יש לי חדר לא גדול חדר של 3. על 4 מטר . ובקשה אחרונה, לחבר שלי יש רק 2.1 אצלו במחשב אז אני רוצה לחבר לו כרטיס קול 5.1 USB ולא מצאתי ... אם אפשר בבקשה למצוא לי משו זול תודה.... אם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה תגידו לי את השם של הפורום שזה מתאים לו אם צריך תמונות של החיבורים אז זה החיבור של הרסיבר שלי: http://imageshack.us/photo/my…

5. Started by ofergpr,

היי, מחפש מדפסת משולבת (סורק,פקס,מדפסת) Wireless בתקציב עד 600 ש"ח

6. Started by NIVTAL,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחבר את העכבר הנ"ל וכשאני מחבר אותו למחשב בחיבור ה-USB שלו (כמובן ללא עוד עכבר נוסף שמחובר למחשב) הסמן מתחיל לעוף ולהשתגע ואני לא נוגע בכלל בעכבר.. עזרה? משהו מוזר ששמתי לב אליו זה כשאני מחבר את העכבר ב-USB יש הרבה את הקול של חיבור וניתוק USB..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Styx,

לצערי על האוזניות שלי ניגמר האחריות ויש להם בעייה קטנה שלא שומעים כמו שצריך מדובר על RAZER CARCHARIAS יש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת (מכשיר משולב). טווח מחיר עד 2,000 ש"ח. נפח הפעילות שלי עם המכשיר הוא כ- 100 הדפסות ליום. אשמח להמלצות על דגמים. תודה, מיקו

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה בהדפסה: כאשר אני מדפיס הדפסה צבעונית (טקסט או תמונה) יש מעין הסטה או צללית בצבע אפור. במילים אחרות, ההדפסה נראית כפולה (אך במרווח קטן בין המקור לצללית). הדפסה של טקסט או אובייקט בצבע שחור מתבצעת ללא בעיה. תודה רבה, מיקולו

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות לטובת ביצוע שיחות בסקייפ. חשוב שזה יהיו אוזניות קשת. אני גם מוכן לקנות דרך EBAY. מאוד אשמח לשמוע המלצות תודה !

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  11. יש לי מתאם ישן כזה שקניתי לפני כמה שנים טובות ונראה לי שהוא דפק לי 3 דיסקים. עכשיו הוא בכלל לא עובד. האם יש מתאם כזה שאפשר לסמוך עליו שיעשה את העבודה? איזה סוג? מה מומלץ? יש לי פשוט כמה דיסקים ישנים IDE וצורב dvd שאני מעונין לחבר ב usb לאימק שלי - כי הצורב הפנימי נדפק לי.

12. היי, אני מחפש לרכוש מדפסת חדשה, וראיתי שני דגמים שעניינו אותי. 8500A 8500A PLUS עשיתי השווה בין השניים ושמתי לב שחוץ מהבדל של 100 ש"ח, אין הבדלי נתונים. רציתי לשאול אולי מישהו מכיר מה העניין עם שני הדגמים האלו ולמה הדגם השני בתוספת של 100 ש"ח יותר מהראשונה? אצרף לינק מאיפה שראיתי: http://www.wallashops.co.il/ws/ProductComparison.aspx?PfIds=1RD8500A,1RD8500APLUS&pt=1&mc=37&c=716&sc=0

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  13. כרגע אני מתלבט בין שני חברות, רייזר וסטילסירייס מעוניין בעכבר המתאים לשני הידיים תודה וערב טוב הציעו לי את הדגם הזה Steelseries XAI האם הוא הכי מומלץ בטווח המחיר שציינתי?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. היי.. מדובר במיקרופון שולחני פשוט. ההגדרות בסקייפ של השמע+הקלטה על המקסימום ההגדרות בכרטיס הקול על המקסימום. שאני עושה בדיקה בסקייפ - שהמיקרופון לידי, זאת אומרת יושב עלי וממש צמוד לפה שלי.. זה נשמע נהדר. שהמיקרופון על השולחן, חצי מטר מהפה שלי, אני צריך לצעוק כדי שיבינו מה אני אומר. למה זה ככה? מה פספסתי כאן? (כרטיס קול רילטק אם זה משנה משהו)

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Hagaix,

צריך רמקולים פשוטים של 100 שקל בשביל אבא שלי. יש המלצות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אהלן, יש לי מערכת HTPC בסלון שמשמשת גם לצפייה בסרטים וגם לגיימינג. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיהיו נוחים גם לשימוש בעת רביצה על ספה, וגם כשמניחים אותם על שולחן (בשביל משחקים). חוצמזה צריך שיהיה טווח קליטה טוב, דיוק ושלא יהיו בעיות התנתקות שבין המקלדת/עכבר למחשב כמו שקורה לפעמים. אני לא בטוח לגבי התקציב, אשמח לשמוע הצעות כלשהן וכשאראה מה האפשרויות אשקול את עניין המחירים. תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  17. Started by Mr.Hetfield,

אהלן, סט האוזניות שלי ושל אחים שלי הלך, וזה הסט השלישי שמת בזה בערך שנתיים. בפעם הראשונה היו אלה אוזניות לא הכי-הכי שקנינו פעמיים (פעם שנייה לאחר שהראשונות נשברו), אחרי זה השתדרגנו ל-Sony MDR-XD100. עכשיו אנחנו רוצים להשתדרג עוד יותר.. נמאס לנו שהולכות לנו האוזניות - אנחנו לא מתעללים בהן! הן פשוט לא עשויות מחומר מספיק טוב בשבילנו! קיצר, זה מה שאנחנו מחפשים, בתקציב של כ-500 ש"ח, אבל עדיין גמישים כלפי מעלה. [list type=decimal] [*] איכות שמע טובה (כלומר, כמה שיותר טובה) במשחקים, סרטים ומוזיקה. [*] שיהיו נוחות על הראש והאוזניים. [*] שיראו מגניבות (הכי פחות חשוב לנו, אבל עדיין). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by kobi_sion,

מה עדיף ? למשחקים ומוזיקה

19. Started by etay34,

שלום קניתי כרטיס רשת אלחוטי של חברת D-LINK מדגם: D-Link USB adapter DWA-140 http://www.dlink.co.il/il/products/150/756.html יש לי ראוטר של TP-LINK מתקן N בבית שלי יש שלוש קומות - הראוטר נמצא בקומה השלישית. כאשר אני מחבר מחשב באותה הקומה יש לי 100 אחוז קליטה. קומה אחת מתחת יורד ל24 אחוז וכנל בקומה התחתונה - (ביסמנט) מגיע ל24-23 אחוז מישהו אולי מכיר את הבעיה? הכרטיס האלחוטי לפי מה שרשום הוא בין הטובים שיש והוא מותאם לקליטה של שתי ושלוש קומות. אולי יש דרך להאיץ קליטה? משהו בהגדרות? ואם יש למישהו פתרון שהוא מכיר מניסיון אישי לגבי עניין הקומות אולי כרטיס אחר וכו' אני אשמח לשמוע. תודה ושבת שלום. איתי.

20. שלום, כל הדיסקים שלי הם 3.5 גדולים, רק אחד הכנסתי לתוך מארז חיצוני שיש לי-שכולל ספק,כבל חשמל,כבל USB והכל כבד ומגושם. אני מחפש הארד דיסק חיצוני, קטן מאוד, הכי חשוב אמין ! המטרה היא פריקה של חומרי וידאו FHD מכרטיסים, באתר הצילומים. זה אומר שאני יוכל לפרמט את הכרטיס, ולסמוך על ההארדיסק שהחומרים ישארו עליו עד שנגיע לעמדת עריכה. אני זקוק ל 2. גודל - 500GB נראה לי יספיק, אם יש 1T בהפרש קטן- מתקבל. שוב - חשוב אמינות, וגם שיהיה מהיר. מה ההבדל בין 2.5 ל 1.8 ? תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  21. היי, מחפש מדפסת דיו פשוטה, שתדפיס וזהו. חשוב מאד שתהיה חסכונית ועם אופציה לראשי דיו חלופיים זולים, הבן שלי מדפיס בטירוף. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by idot6,

קראתי באינטרנט שיש בעיה בחיישנים של פיליפס (שמרימים את העכבר) יש עכבר מאילו שנתתי בכותרת שמשתמש בחיישן של פיליפס? אם אפשר התרשמות כללית מבחינת נוחות של העכבר (מאלו שבכותרת)

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  23. Started by Chura,

שלום, לפני כמה חודשים ניקיתי את המקלדת כי נשפך עליה קצת מים. כאשר ניקיתי את המקשים (פירוק מלא של המקלדת) כנראה שהיה עליהם חומר לובריקציה (שימון) היום המקלדת עובדת (ונקיה ) אלב המקשים לא זורמים טוב. יש הצעות איזה חומר לא מזיק לשים ? (אולי מישהו יודע מה החומר המקורי המשמן מקלדות ) מדובר על MX5500 אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני מחפש לקנות מדפסת משולבת מאוד זולה לסריקה והדפסה של עמוד או 2 בשבוע (באזור 200שח) והולך לאיבוד בן מגוון הדגמים והחברות. מישהו יכול לומר לי בבקשה מה המדפסת המשולבת המומלצת ביותר במחיריי הכניסה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. קניתי בשעה טובה מחשב,עםמסך דל 23,רציתי מצלמה אינטרנט מעולה יש המלצות? שתשב על המסך למעלה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.