ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין קנות פד חדש ל-G5 שלי ( ;D) אני אשמח לקבל חוות דעת מבעלי הפדים על אותם פדים שכתובים בכותרת ( לבעלי ה-QPAD, אנא תגידו אם אתם מדברים על ה-hight sense, או על ה-low sense ). בנוסף לחוות דעת יש לי כמה שאלות על כל פד: 1. האם הוא ממש נעים למגע? 2. האם לא מרגישים את הירידה בין הפד לשלוחן כשמים את היד? 3. הפד עצמו בנוי ממש חלק או שהוא מחוספס ( זה נכון שהפדים מבד ולן הם לא יהיו חלקים כזכוכית, אבל אני שואל אם רואים שניסו לעשות אותם חלקים לגמרי )? 4. האם העכבר מחליק על הפד בצורה חלקה מאוד, או שיש חיכוך קטן בינו לפד? וכאשר נותנים מכה קטנה על העכבר, העכבר מחליק על הפד לכמה סנטימטרים? 5. האם הפד איכוי מאוד ( בלי שום קשר למתקלף )? 6. האם הפד מתקלף? ואני גם אשמ…
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני כבר די סגור על המפרט רק יש לי כמה בעיות קטנות ואשמח אם תעזרו לי לפתור אותן. זהו המפרט המיועד: מעבד: Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box קירור למעבד: ZALMAN CNP... / BigTyphoon לוח אם: החדשים שיצאו בקרוב... זכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 דיסק קשיח: WD3200KS Western Digital 320GB X2 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1800GTO2 512M מארז: HTPC 100BA & HTPC 100SA V2 מסך: LCD 19 inch - LG L1970HR+ DVI 2MS צורב: DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM זאת המערכת שאני מתכנן לקנות. #המחשב מיועד ל - HTPC, זה אומר שהוא צריך להיות שקט בטירוף! ולכן חובה שהקירור יעמוד בקריטריונים. - הבנתי שבמארז שאני לוקח …
-
- 13 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות רמקולים מאנגליה , דרך קרובי משפחה שנוסעים עוד שבועיים. הבעייה היא שעל רמקולים משלמים 70% מכס ! :\ מישהו ניסה משהו דומה בעבר ? איך אני מכניס את הרמקולים (4 + סאב וופר) לארץ מבלי להצהיר או לשלם מכס ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי שתענו לי על 3 שאלות: 1) מה ההבדל בין המהירויות של SDRAM לADRAM? מה המהירות של SDRAM לעומת RDRAM? 2) מה יותר שווה לקנות 512 MB RDRAM או שני כרטיסים של 512 SDRAM ומה יותר מהיר? 3) ילדים אמרו לי שלא כדאי לקנות GEEFORCE 3 DDR בגלל שהוא מחובר לדיסק הקשיח המעבד והזכרון הפנימי ואז בוא נגיד הכרטיס מסך מתקלקל אז גם כל הדברים האלה מתקלקלים (בגלל החיבור ביניהם), זה נכון? בבקשה תענו לי, אין לי מושג בזה! אם אתם לא מבינים את השאלות תכתבו לי בתגובה ואני ינסח אותם עוד פעם!
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש ורק פה יש לי כמה התלבטווית, התחיל מהדבר הפשוט, אני לא יודע איזה מארז לבחור האם עדיף זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=12195 ששמעתי עליו דברים טובים. אופציה שנייה זה זה שהוא יפה אבל לא יודע איך הוא מקורר, והאם ב50 ש"ח הפרש אולי שווה לקנות מאורר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9470 אתם מוזמנים להציע לי משהו אחר לא יותר מ300 ש"ח מנעה או פנדה. בקשר לספק כוח, המפרט זה יהיה עם מעבד AMD כפול ליבה, יהיה כרטיס מסך 7800, יהיה 2GB ראם, יהיה דיסק קשיח 160GB. אם אני אקנה מנעה אני אקח את הFSP 400W GLN , אבל אם אני אקח מפנדה אין שום ספק שיכול להחזיק את זה במחיר סביר ממ…
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחפש רשימת וולטאג'ים של מעבדי אינטל מחפש במיוחד את של הסלרונים ראיתי פעם ברשת היכן שהוא את הרשימה הנ"ל האם מישהו ראה/נתקל/יודע היכן יש ? קישור יעזור מאד תודה
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
קניתי את הסטיק של מיקרוסופט האלחוטי התקנתי את התוכנה חיברתי את המגלה שלו למחשב אותו הכל עבר חלק, הסטיק עבד לי. השתמשתי בסטיק ל 360, ועכשיו רציתי לחבר אותו שוב עם המחשב, עשיתי גילוי, שניהם הבהבו שגילו אחד את השני, אבל הסטיק ממשיך להבהב והמחשב גם לא מראה אותו ??? הסרתי את התוכנה שינית פורט שום דבר לא עוזר :-\
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, יש לי נוהג נקות מקלדות בצורה יסודית פעם בשנה, ועם מקלדת רגילה זה הלך טוב, פרקתי אותה מהאלקטוניה ורק את הפלסיקים ניקיתי עם סבון, בכל אופן אני כמו מטומתם חשבתי שכך הדבר גם במקלדת microsoft elite ובאמת הלך טוב, שטפתי וייבשתי רק את הפלסיקים, וגם ההרכבה הלכה טוב, בעה שני מחבר את זה למחשב היא לא עובדת! בבקשה תעזרו לי !! זה מקלדת ממש יקרה וכבר אי אפשר להשיג כאלה היום!, תודה מראש *סליחה על השגיות, זה ממש קשז לכתוב עם וויטואל קיבורד*
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני אמור לקבל במתנה מצלמה דיגיטלית ;D ואמרו לי לבחור בין ה hp320 לבין ה umax 460 ??? אני יודע שזה לא צאט אבל אני זקוק דחוף לעזרה.... תודה חברה
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי 2 הארדדיסקים, כל אחד 40 ג'יגה וקניתי מחשב amd 1800 xp חדש הבעיה היא שאחד מההארדדיסקים שלי עושה לי בעיות, ברגע שהוא מחובר המחשב לא עולה כי יש לי bad clusters אבל כדי לפרמט אותו אני צריך שהמחשב יעלה איתו מה עלי לעשות?
-
אני רוצה לקנות מארז FULLTOWER. יש לי לוח אם NF7 עם מעבד AMD XP 2500. אז אני חיפשתי מארז FULL TOWER במחיר נמוך אבל לא מצאתי. כולם מאוד יקרים. אז בבקשה תביאו לי לינק למארז FULL TOWER במחיר הכי נמוך שיש (בלי ספק). לא איכפת לי אם הוא יהיה גרוטאה, אני אעשה עליו מודינג ואני אשפר אותו. העיקר שיהיה לי פולטוואר. אני לא אתן פה תקציב, פשוט תביאו לי לינק למארז עם המחיר הכי הכי הכי נמוך בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי: AMD AXP 2500@3200+VOLCANO 12 ABIT NF7 KINGSTONE 512MB (256*2) PC3200 WD 80GB 7200RPM JB LITE-ON 52X32X52 TT THUNDERBLADE 120MM *4fans לגבי הכרטיס מסך, אני עדיין לא יודע כי אני ביקשתי שימליצו לי על כרטיס מסך בפורום "תצוגה וגרפיקה". אבל אני משער שהכרטיס מסך יהיה R9600PRO כי נתתי תקציב של 800 ש"ח בלבד עליו. אז תתיחסו לזה כאילו שיש לי כרגע R9600 אני לא מתכנן לעדכן שום דבר במפרט (שום דבר- אין כסף). אני לא יודע כמה עולה ספק כוח נורמלי שאמור להחזיק מפרט כזה בצורה נורמלית, אז אני לא יודע איזה תקציב לתת. אבל, מכיוון שאין לי הרבה כסף, בבקשה תמליצו לי על הספק כוח הכי זול, מבין הספקים האיכותיים שאמורים להחזיק מפרט כזה בלי בעיה. ואני ממש מתכוון להכי זול. אין לי צורך לספקים האלה…
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מה יותר כדאי גם מבחינת חשיבה לעתיד? AMD Athlon XP 1800+, 512MB DDR 2700, Gigabyte 7VRXP KT333 או AMD XP 1900 MSI KT3 ULTRA ARU CORSAIR XMS256 MB 3000DDR מה עדיף? רק לפרופיל וזה לא לויכוח איתי עכשיו: אני מעדיף את הלוח של MSI. בעצם ההחלטה היא האם זכרון ומעבד יותר מהירים עדיפים על 512MB זכרון?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רואה יותר טוב עם 16 צבעים בלי כרטיס מאשר עם TNT 2... LOL יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות בלי לקנות כרטיס אחר? אני חייב לעשות משהו כדי לראות יותר מכמה צבעים בודדים בלי גרפיקה בכלל
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשים כרטיס כזה אצלי במחשב ע"מ להגדיל את נפח האכסון הכללי שלי. כרגע יש לי HDD 1 במחשב של 20GB . כמובן אני יכול לשרשר לאותו כבל IDE עוד HDD אחד. אני רוצה לדעת אם יש יתרון בכלל בכרטיס כזה, שהרי הוא תופס חריץ PCI ובטח צריך כל מיני הגדרות מעצבנות. אם אני מתכוון להוסיף HDD 1 בלבד, מה הייתם ממליצים לי לעשות? לשרשר לקיים או לחבר על הכרטיס הזה? אם אני מוסיף עוד 2 אז אני חייב לחבר אותם לכרטיס. איך אני צריך להגדיר אותם לאחר החיבור? תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט איזה קשיח לקנות. כרגע אני רוצה לבחור בין: Seagate IBM Maxtor אם לא קשה לכם, בבקשה תנו המלצות, אזהרות הערות והארות. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אוקי אז ממש חשוב לי לשמוע חוות דעת ממישהו שניסה את העכבר. כולם אומרים שעדיף את da אך לפי דעתי זה רק בגלל שיש עליו את הסמל של razar תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
צריך המלצה למדפסת לייזר+סורק המלצה למדפסת לייזר שחור לבן+ סורק עד 500 שקל שהיה חסכוני ככל האפשר. עדיף מדפסת עם סורק משולב לא חייב פקס, אך לא יפריעה. אם אפשר לקנות בנפרד גם בסדר. הסורק ישמש לסריקת ספרים, ותמונות. עדיף מדפסת עם אפשרות לדו צדקקי. כרגע אני עם EPSON C45 וזה זועה!! היא עושה המון רעש! ומדפיסה בצורה איטית בצורה מטורפת!! 6 דקות דף על האיכות הכי גבוהה, אם שמים על איכות בינונית הכתב בכלל לא ברור...
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אולי מישהו יואיל בטובו לעזור ולהסביר אם יש דרך נוחה להחזיק אותו ואם הוא בכלל עכבר טוב. לא ידעתי שזה כזה מסובך לקנות עכבר. בסה"כ רציתי אלחוטי שיהיה לי נח אבל יש מיליון סוגים ו99% מהם לא נוחים לאחיזה. אולי צריך לפתוח חדר מדידות לעכברים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבית שלי בכל יום יש הפסקות חשבל ולא רק בחורף והתקציב שלי זה 800 שקל לאל פסק שמתאים למחשב שבדיוק הזמנתי המחשב שלי זה עם ספק כח רגיל של ZALMAN 400W ועם מעבד 4 ליבות INTEL CORE 2 QUAD EQ6600 מארז ATX STANDRT
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
למרות שקיבלתי חוות דעת לגבי המפרט וכן לגבי הספק ברצוני לברר שנית האם הספק יעמוד במכלול רכיבי המערכת היות ונוספו מספר רכיבים וקיבלתי חוות דעת מחברים שיכולה להיות בעיה לגבי הספק המערכת: Corsair Value Select 2GB 2*1GB PC3200 DDR400 C3 Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX Western Digital SATA 74GB 10000 RPM XFX GeForce 7900GTX 512MB PV-T71F-YDFR Akasa ALLINONE 21 FUNCTION PANEL Black DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ANTEC P180 Advanced Super Mid Tower Akasa 80MM AMBER SERIES CASE FAN AK-182-L2B AK-182-L2B Akasa 120MM AMBER SERIES CASE FAN AK-183-L2B AK-183-L2B NEC ND-4571 Dual Lay…
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
1) רציתי לשאול איך אפשר לבדוק מצלמת WEBCAM לאחר התקנת הדרייבר 2) אני מחפש איזה תוכנה שאוכל להריץ אותה ולראות על המסך את התמונה המתקבלת מהמצלמה תודה אייל
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות אוזניות של לוג'יטק (G633) אבל אני חייב לנסות אותם כדי לוודא שהם נוחות לי. איפה אפשר לדעתכם לעשות את זה? בחנויות של באג אין אותם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-