ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות היום פד לעכבר ואני מתלבט בין 9HD ל SX .. ה SX עולה 180 שקל, השאלה כמה תועלת אני אפיק לטובת המחיר המוטרף הזה (יחסית לפד לעכבר..) תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש בפורום אז תקבלו אותי בברכה ;D ! ועכשיו לעניין אני לפני חצי שנה רכשתי מKSP את האוזניות 7H USB ומאוד נהנתי מהם רק דבר אחד כל חודש הייתי צריך ללכת לקנות כי הם נהרסו והם החליפו לי כל פעם לחדשות אז החלטתי שנמאס לי ללכת כל פעם וגם הם כבר לא מייבאים את האוזניות האלה אז שאלתי אותם אם אפשר להחליף לאוזניות אחרות והם אמרו שזה אפשרי עכשיו אני לא יודע איזה אוזניות לקחת. חשבתי על SSS V2 USB או על הMegalodon מה אתם אומרים יותר טוב?? אני גם פתוח להצעות אחרות אם יש לכם משהו יותר טוב להביא. ועוד משהו המחיר לא כזה חשוב כי ה7H עלו לי 575 אז להוסיף 75 למגלודון לא אכפת לי ואם אני אקח אוזניות יותר זולות אני אדרוש זיכוי לקנייה בחנות.. גם לא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף אבל…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני צריך פאד טוב לעכבר BLACK ELEMENT יש למישהו מה להציע??
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם, הפעם זה uboxing למקלדת challenger ultimate של חברת Tt esports by thermaltake, הצ'אנל מכיל עוד מספרי סרטונים review אתם מוזמנים לצפות בכולם... תהנו
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר חודשים התמזל מזלי לרכוש עכבר אלחוטי פנטסטי (אך פשוט במיוחד). העכבר הגיע עם משדר USB קטן, אותו איבדתי לצערי. חיפשתי בלא מעט מקומות את אותו העכבר, אבל כנראה שאת כל שאר העכברים בסדרה בלעה האדמה. בצר לי, רכשתי עכבר אלחוטי שונה. לאחר מספר שעות שימוש הבנתי שפרק כף היד שלי והעכבר החדש לא מסתדרים. בקיצור, תהיתי אם ניתן להשתמש במשדר היו.אס.בי שהגיע עם העכבר החדש שרכשתי יחד עם העכבר הישן, להתאים את התדרים שלהם, או משהו כזה. אשמח לדעת מה לעשות, במידה והדבר אפשרי. תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע משהו על העכבר שנמכר כאן http://www.my-deal.co.il/ביגוד%20ותכשיטים/deals/עכבר-אלחוטי?aff_id=aff_id20 האם הוא קרוב למקור ושווה את הכסף או סתם חיקוי סיני עלוב?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני צריך כונן צריבה חיצוני לצורכי התקנה מערכת הפעלה מ-KSP. ראיתי את זה: http://www.samsung.com/ca/consumer/office/optical-disk-drives/optical-disk-drives/SE-S084B/RSBN/index.idx?pagetype=prd_detail האם הוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את העכבר שלי, שמעתי שה Logitech Wireless Performance נחשב לעכבר טוב.. חוץ ממנו ראיתי גם תגובות טובות על ה G 700, אני לא מכיר את שניהם ולא נעול על אף אחד מהם.. אשמח לקבל המלצה מי מבניהם טוב יותר או אולי עכבר אחר לגמרי. מה שחשוב לי זה עכבר מדויק וקל משקל, אני לא פריק של גיימינג אבל כן משחק פה ושם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצה לכרטיס קול שתומך ב 64BIT WINDOWS 7 ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה לא מזמן קניתי את הגימפאד הזה - זה גימפאד של ריזר חוטי ל360 וPC יש לו אישור רישמי של MS ככה שמי שפוחד מחסימה שלו בעדכון תוכנה לא לפחד בגדול לפני הביקורת הכתובה עשיתי ווידיאו באנגלית צולעת ב2 חלקים פתיחה לחוד וביקורת לחוד הכנסתי ביקורת צולעת על פיבל 3 בחלק השני אבל נו טוב נעבור על הגימפאד אנלוגיות -יותר טובות מהמקורי D-PAD -מוזר כי הוא בנוי מכפתורים אבל הרבה יותר נוח מהמקורי יותר נוח גם מזה בדול שוק 3 ובערך בנוחות של הD-PAD שנינטנדו בדרך כלל מכניסה לכימפאדים שלה אבל לא נוח כמו הD-PAD בסאטורן כפתורי התפריט -התחלה ואפשרויות במיקום מוזר ופחות נוחות בגלל זה מהמקורי הבית באותו המיקום ואותי נוחות במפרים (כפתורי גב ר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! איני בטוח אם פניתי בפורום הנכון, אבל ביקשו ממני להגדיר ראוטר שיהיה לו static ip. איך אני ניגש לזה ?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש דגם של מדפסת שניתן לחבר למודם/ראוטר ושיהיה ניתן לשלוח אליה הדפסות מרחוק, לא מהרשת הפנימית אלא ממחשב חיצוני דרך האינטרנט. מישהו מכיר דגם כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.bhphotovideo.com/c/search?atclk=Type_Notebook+Coolers&ci=11973&N=4289956440+4236662187 איזה מהם כדאי? או מה צריך לבדוק כשבורחים משטח קירור? (שולח בחורה לבחור לעצמה...) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי המקלדת תוקנה והיא גם בעברית רציתי לדעת אם אני לא טועה בקשר לזה http://global.ebay.com/Microsoft-Arc-Wireless-Keyboard-J5D-00015-Hebrew/290589765643/item
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, תוכלו בבקשה להמליץ לי על סורק שחור\לבן מהיר לעבודה די אינטנסיבית במשרד? המטרה היא להיפטר מהניירת ולסרוק הזמנות\חשבוניות וכ"ו. צריך מגש הזנה די גדול (נגיד 70-100 דפים) ותוכנה שתדע להפריד את הסריקות (הבנתי שיש אופציה להכניס בערימה "דף מפריד" שהסורק יכול לזהות - האם זה סטנדרט?) אין תקציב מוגדר, בסה"כ אין צורך בסריקות של גדלים מיוחדים\רוזולוציות\צבע וכ"ו. מה שחשוב זה אמינות, מהירות, אחריות. תודה מראש, עמרי
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת, עדיפות לזירוקס. העדפה לאפשרות סריקה והדפסה אוטומטית משני הצדדים. אפשר עם כרטיס רשת/Wifi. מחיר בסביבות 1500 ש"ח. הסתכלתי על דגמים במקומות שונים, אבל קשה לי לדעת אם זה משהו ראוי או לא. אשמח לדעת גם עלויות דיו משוערות, התקשיתי למצוא אותן ולהתאים למדפסות. תודה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום מתלבט בין g510 ל g110 מה ההבדל בגדול? חוץ ממקשי מקרו נוספים ומסך קטן? אשמח להמלצות ממי שהתנסה בהן תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות גימינג במחיר שפוי של לא יותר מ400+- שקל. הן צריכות לשמש לרמה הגבוהה בגיימינג (שמיעת צעדים ובידוד סאונדים חשובים) וכן יש להתחשב גם באיכות סאונד בשביל סרטים(אופציה) תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי בזאפ מקלדת שנראית לי אדירה (יש בה משטח לעכבר כמו בלפטופ) אבל היא של חברת Perixx שאני לא מכיר. יותר מזה, הסתכלתי על עוד מקלדות של החברה הזו בזאפ, ואפילו לא מקלדת אחת קיבלה שם ביקורות כך שאין לי מושג מה טיבה של החברה הזאת או המקלדת הספציפית שמעניינת אותי. מישהו מכיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746729
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת. חיפשתי באתרים שונים ומצאתי סוגים שונים ומדפסות שונות שברמת העקרון כולן עונות על הצרכים : מדפסת לייזר צבעונית משולבת (סורק ופקס). עכשיו נשאלת השאלה הבלתי נמנעת... מה לקנות ? מבחינת צרכים אנחנו מדברים על הדפסה שהיא ברובה מסמכים ש/ל כאשר מתווספים גם צילומים והדפסות בצבע. כ- 600 דף בשנה. אודה לכם על תשובות.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
כאשר העכבר טעון במלואו, לכמה זמן עבודה מספיקה הסוללה עד שצריך לטעון שוב ? אני מתלבט אם לקנות אחד העכברים האלו לעבודה (את הרבולושן כבר קשה להשיג) והבעיה היא כזו: אני עובד בערך 80% מהזמן במשרד ואז אין שום בעיות של טעינה. אבל בשאר 20% מהזמן אני מסתובב בין לקוחות ולפעמים יכול להיות יום או יומיים שלמים שבהם אני לא אוכל לטעון את העכבר. האם הוא יעמוד בזה ? כי הרי עכברים רגילים שעובדים על סוללות יכולים להחזיק חודשים ללא החלפת סוללות... ועוד משהו: האם ניתן פיזית להחליף את הסוללה (כי לסוללות כאלו יש נטיה "להתעייף" עם הזמן) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אחה"צ טובים לכולם =] תקציב : 450 ש"ח(חריגות מעטות). שימושים : גיימינג בלבד! הערות : העדפה ל7.1. אשמח אם תעזרו לי למצוא אוזניות גיימינג בתקציב המתאים... ההתבלטות שלי היא בין SS SV2 לבין SS 5H.. אבל אני פתוח להצעות ! תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בס"ד אני מחפש המלצה למדפסת לייזר צבעונית שתיהיה חסכונית ולא יקרה, שתיהיה יכולה להדפיס יותר מאלף דף בצבע, ובשחור, נוחה לתפעול, תודה רבה להמלצות !
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי מדפסת - חדשה DELL A920 היא שכבה אצל חבר כמה חודשים והוא מסר לי אותה אלא מה - הוא לא מצאה כבלים שלה! איפה אפשר לקנות כבל שמל בשבילה? זה כבל מיוחד 30V http://cgi.ebay.com/Dell-Printer-Power-Supply-A920-720-15J0300-DAD-3004-/160556346149?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2561e76b25 אבל כבל בלינק הוא לרשת חשמל אמריקאית - 110V
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-