עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Baycon,

מישהו מכיר אתר שנותן מפרטים למעגלים של כל מיני דברים, ככה שאנשים חובבניים עם רכיבים ומלחם יוכלו לבנות? נגיד רדיו

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by loopital,

אתר שמאגד ביקורות חומרה מכל חומרה מכל מיני אתרים. המידע ממויין לפי סוג החומרה. בקיצור: http://www.reviewbooth.com/hardware/reviews.htm המקיף ביותר שאני מכיר ברשת.

3. מה דעתכם על אתר ישראלי שיביא רמה של תוכן כמו שעושה אתר anandTech.כלומר שיביא כתבות רציניות עם התיחסות מפורטת לארכיטקטורה וטכנולוגיות חדשות ברמה הגבוה ביותר.אתר שיוכל לעשות כתבה על איכותית על ה Hammer למשל (לפי הידוע על המעבד) כפי ש anandTech עשואו כתבה על ה Radeon 8500 ברמה הטכנולוגית ולאו דווקא רק בנצ'ים... אתם מבינים את הכיוון הכלליועם פורמים ברמה של anandTech (כנסו לפורם הטכני שם... לא תמצאו את עצמכם).* את המילה anandTech אתם יכולים להחליף בעוד אתרי חומרה רציניים כמו Toms Hardware Guide.האם לדעתכם יש סיכוי שאתר ברמה הזאת אי פעם יעלה בארץ?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. http://www.jscustompcs.com/power_supply/ לא ראיתי לינק אליו אף פעם, ונראה ממש חביב... סימנתי את המפרט שלי, ואני צריך מינימום של 265 WATT (מזל שיש לי ספק 300 ). מקווה שיעזור לאחרים.

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  5. Started by elgard,

http://www.xraypc.com זהו אתר שבודק את המחשב שלך ומפרט איזה חומרה יש לך ובודק אותה עד לפרט הכי קטן. בטח אתם מכירים את זה אבל אם לא אז תיכנסו לזה, זה אתר נחמד מאוד!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by liav25,

מחפש אתר שאפשר להזמין ממנו אביזרי משחק. חשבתי על EBAY אבל נראה לי קצת לא בטיחותי ואמין. אם מישהו מכיר אתר/חנות בישראל או בחול שמוכרים בזול גיימפאד אלחוטי (עדיפות לקורדלס ראמבלפד 2 של לוג'יטק) אשמח אם ירשום כאן או ייתן לינק. עריכה: ראיתי באתר הרשמי של לוגיטק ששני ראמבלפאד אלחוטיים עולים שם כמו אחד בארץ. יש אפשרות לעשות משם משלוח לישראל ?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by huber,

מישהו מכיר אתרים שמשוים מחירי חומרה בחו"ל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by y2dan,

מכירים אתרי חומרה עולמיים ??.. אם כן תרשמו אותם פה שגם אני אכיר... נ.ב אני מחפש אנשים שמוכנים לכתוב מדריכים לאתר שלי ( www.signup.co.il ) בנושא חומרה\תוכנה בפרט, ומחשבים בכלל... אם אתה מוכן לעזור אנא צור קשר דרך הפורום שלי http://www.signup.co.il/phpBB2/ ונדבר...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by godisme171,

צריך מייד אתרים בעברית שמלמדים אותך חומרה וכל השאר PLEASE

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Dano,

תראו אנשים את המפרט שלי ותגידו לי אם באמת צריכים ספק: Athlon 64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT AV8 (s939) sata,GBL זיכרונות? DDR 400 512MB A-DATA כרטיסי מסך? PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים? CD Recorders Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans 12 cm Case fan מסך-ViewSonic LCD- VE710S מארזים? HEC Compucase CI-6A19 המארז בא עם ספק כוח HEC?

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by BONO,

אני מחפש עכבר של MICROSOFT שהוא אופטי ואלחוטי ואני לא יודע איפה אפשר אם מישהו יודע שייתן לי בבקשה אתר ואת הדגם שלו ראיתי פעם עכבר שעולה בערך 400 שקל שקורא טביעות אצבע אם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות אותו אז בבקשה שיגיד לי זה חשוב לי ולא משנה אם הוא מצא ביותר כסף

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  12. אני שמרני בקטעים האלו של המחשב והעכבר מחובר בחיבור PS2, אבל ניתן לחברו גם עם USB. באיזה חיבור עדיף להשתמש? מה היתרונות/חסרונות של כל חיבור? תודה.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  13. כל החנויות גם המוכרות שבדקתי לא היו פדים ואם היו אז רק את הפשוטים ביותר ב 40 שקל

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  14. asus geforce 2 gts 32mb ddr או innovision geforce 2 ti 64mb ddr יש הבדל משמעותי בגראפיקה? אומרים ש-innovision לא כל כך איכותית אבל זה מתבטא בגראפיקה בצורה ממש משמעותית? וקחו בחשבון שיש לכרטיס השני פי 2 יותר זיכרון ככה שעומק הצבעים אמור להיות יותר טוב והביצועים שלו גם הרבה יותר טובים.

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by BLAdE_AttAcK,

אני מתלבט באיזה מהם לבחור... ה-ANTEC יקר יותר ב-100-150 ש"ח.... השאלה אם הוא שווה את זה מבחינת הביצועים? יש לציין שהמחשב מיועד בין השאר ל-OC , ובנוסף , בתור מחשב לעריכה ו-ENCODING , הוא יהיה פועל 24 שעות ביממה... אשמח לקבל את חוות דעתכם ;D. המלצות לדגם ספציפי יתקבלו בברכה... תודה אחים שלי .

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  16. Started by r1plet,

Microsoft Wheelmouse Optical @ 1000Hz OC העכבר הכי טוב שהנחתי עליו את ידי, הרבה יותר טוב מעכברים יקרים בהרבה שהיו לי. מה איתכם, ומה דעתכם על העכבר שלכם?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, באיזה פרוטוקול עדיף להשתמש כאשר אני סורק? מה ההבדל ביניהם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. שלום יש לי את האל פסק הזה אבל לא קיבלתי תוכנה משום מה... מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד או באיזה תוכנה משתמשים איתו? תודה

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  19. הייתי היום באייבורי ואין שם אפשרות כזו. יש אולי חנות אחרת שכן מאפשרת לנסות את המקלדות לפני הקניה?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  20. שלום לכולם! החלטתי לקנות מדפסת דיו משולבת, אני מחפש מדפסת שעלות מיכלי הדיו שלה (תחליפיים או עדיף מקוריים) נמוכה, וגם כמובן חסכונית בהדפסה עצמה. יש הצעות?

• 16 תגובות
    • 6.7k צפיות
  21. Started by l_messi,

1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 250-300 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 50 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Palm / Claw / FingerTi 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:אין לי משטח5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימניים 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: משחקי מחשב / עבודה משרדית 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית הפאד): 50 חריגה מקסימלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הפאד): 50 2. מה …

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  22. Started by club_501,

אחותי רוצה שאני יבדוק כמה עולה אחד כזה. מה אתם אומרים? וסתם שאלה בשביל שאני יידע: מה היתרון של עכבר כזה? ולמי הוא מיועד בעיקר?

23. חברה התקציב הוא בין 300-600 לא לחרוגגגגגגגגגגגגג ! תודהה מראש

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  24. בבקשה המלצות על מקלדת מולטימידה עד 50 ש"ח יפה

25. Started by gal426,

היי חברים אני רוצה לקנות מקלדת חדשה וראיתי שהמקלדת G213 prodigy קרצה לי לעין ונראה שהיא עומדת בדרישות שלי ואני מעוניין לקנות אותה אבל לפני שאקנה אשמח לדעת מה דעתכם עליה (לאלה שיש או שניסו בעבר) איך התאורה שלה אם יש אור בחדר ואם צריך להתאמץ בשביל לראות את מה שמואר מהמקלדת אני גם לא מחפש מכאנית כי לא אוהב אבל מחפש משהו עם RGB אז אם יש לכם המלצות למשהו אחר אשמח לשמוע תודה!!

דיונים חדשים בפורומים