עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אם אני מחבר רק אחד אז יש תגובה אבל אם אני מנסה לחבר את שתיהם ביחד אז או שאחד עובד או ששתיהם לא עובדים כרגע אפילו כשאני מחבר אחד גם לא עובד. על הגו'ייסטיק: מהבהב בקצב איטי ללא הפסקה בשתיהם...ואם אני עושה את החיפוש על השדר כדי שימצא את הגוייסטיק, הוא מוצא ולאחר מכן שוב מתחיל להבהב לסרוגין הצעות?

2. התקציב שלי הוא 850 שה50 זה כבר החריגה חחחח אני לוקח את הספק הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6744 ואת המארז הזה http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={68FF7DCC-9A10-48D0-8AF3-A83E999F285A}&details_type=1&itemid={AFBBBDEB-32FC-4794-912A-2929148459BF} אם למישהו יש הצעה יותר טובה אז שירשום אבל שהמארז לא יהיה מכוער ופשוט פשוט בשביל זה מארז שחור עם טיפה כסף בקדימה...אני מחפש משהו יפה עם קירור טוב וספק טוב שיספיק לי להרבה זמן אם אני ירצה לקנות כרטיסים למחשב

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by ori83,

היי, אני רוצה לקנות עבר בערך ב200 שקל. אני מעדיף לוג'יטק אבל אם מישהו מכיר עכבר טוב של חברה אחרת זה גם סבבה. מה שחשוב לי מאד זה שיהיה לו רסיבר קטן (USB קטן כזה) כי אני רוצה את זה ללפ-טופ. אם מישהו מכיר עכבר נטען טוב (בלי סוללות) אז שירשום. בשביל זה אני מוכן להשקיע גם עוד כסף. נראה לי ממש מציק לטעון סוללות כל פעם. דרך אגב, הסוללות שמגיעות עם העכבר הם נטענות? כדאי לקנות לייזר או שאופטי רגיל זה מספיק? אם מישהו מכיר סט של עכבר+מקלדת בערך ב300 שקל אז זה גם סבבה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  4. האם לשימושים הנ"ל^^ עדיף ךקנות אלחוטי או רגיל? (לא כולל הסלון...). כי שמעתי שבמשחקים יש לאלחוטי פחות דיוק ושזה יכול להתנתק לפעמים וכ"ו... ואני חושב לקנות את ה-Logitech Cordless Desktop EX 110 ב-190 שקל, האם זה טוב? (זה קולט עד 6-7 מטר, אולי יותר!). בקיצור, לשימוש רגיל ומשחקים זה עדיף או לא? תודה!

5. Started by abnatan,

קניתי לפני שבוע כרטיס USB של חברת ST-LAB מדגם U163 עליו יש צ'יפסט של VIA, וניסיתי להתקין אותו במחשב הישן(P2 400 עם win98) חיברתי את הכרטיס בכל אחד מהסלוטים האפשריים, אבל לשווא-המחשב לא עלה בכלל, וכהוצאתי אותו הוא עלה כרגיל בקיצור החזרתי את הכרטיס לחנות ושאלתי אם יש אחד אחר שהם יכולים להציע, הם אמרו שזה היחיד שיש להם עכשיו אני בלי כרטיס, ולא יודע איזה לבחור ואם הוא יתאים לחומרה של המחשב למישהו יצא פה להתקין כרטיס USB 2 כלשהו על P2 וזה לא עשה בעיות? ואם כן איזה?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by Hunter-Of-Death,

יש לי iPod 20GB 4G לא צבעוני היום יצא עדכון קושחה רשמי והורדתי אותו,כשניסיתי להתקין הוא אמר שיש בעייה בHDD של הפוד,עשר דקות לפני התקלה שמעתי מוזיקה להנאתי בפוד בכל מקרה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו יש סימן של תקייה וסימן קריאה,ניסיתי לעשות רסטור ופורמט דרך הווינדואס ובשל תקלה מסתורית שניהם לא הצליחו

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  7. שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין Microsoft Wireless Laser 6000 לבין Microsoft Natural Wireless Laser 6000. לפי מה שהבנתי ה-Natural יותר נוח ובריא ליד, אבל מצד שני הדגם הרגיל שוחרר לשוק אחרי ה-Natural ונחשב לדגם מתקדם וחדש יותר של אותה סדרה (תקנו אותי אם אני טועה). יש מקומות שבהם הרגיל עולה יותר ויש מקומות שה-Natural עולה יותר (בחו"ל וב-skypc למשל הרגיל עולה יותר בכ-30 ש"ח). קראתי reviews באינטרנט ועדיין לא הצלחתי להבין מי מהם יותר טוב ומתאים לי. בעיקרון, השאלה שלי היא מה יש בדגם הרגיל שאין ב-Natural (חוץ מניצול טוב יותר של הבטריות). http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718264 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=696172 בבקשה לענות רק מי שמכיר את הדגמים האלו ומבין בזה. …

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by A_D,

אני רוצה לקנות מemp בלוק למעבד ואני לא מצליח למצוא את האתר שלהם תעזרו לי בבקשה.

9. שתי מקלדות הגיימינג האלה נראות נוחות, אבל אין תחליף לתחושה ביד. יש חנות כלשהי שמאפשרת לנסות אותן?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  10. Started by LRa,

טובה ללא עכבר ובמחיר סביר. עד עכשיו השתמשתי ב Logitech cordless keyboard הישנה והטובה. מאוד חשוב לי הטווח עבודה(עם שלי אני יכול לעבוד מהחדר ליד) ולא טווח של מטר מסכן כמו שיש במקלדות החדשות של Logitech שראיתי לאחרונה. תודה

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  11. היום קיבלתי אותו ביחד עם ה- QCK והעכבר פשוט מטורף! איך שקיבלתי אותו הפעלתי את ה- QUAKE 4 ולא האמנתי! מנוע הלייזר עם 2000 DPI פשוט גרוטסקי (מצטער אני לומד לפסיכומטרי המילים האלו פשוט יוצאות לי מכל מקום ) . החדות שלו פשוט איכותית. הדרייברים מפוצצים באופציות וכפתור שינוי הרגישות גם הוא אופציה שמישה מאוד במעבר בין עבודה ב- WINDOWS למשחקים. בדרייברים קיימת האופציה לשנות רגישות לגבי כל תוכנה/משחק שעובדים איתה עד ל- 5 קינפוגים שונים (!). שירד קצת הלחץ מהפסיכומטרי אני יכתוב ביקורת מקיפה וראויה לעכבר המדהים הזה אבל ביינתים קחו תמונות ואם יש שאלות לגביו אני בכיף יענה: http://img373.imageshack.us/my.php?image=g711ap.jpg http://img134.imageshack.us/img134/5673/g721je.jpg

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. רכשתי עכבר MX1000. הייתה איתו בעיה- הוא לא היה נטען, נורה אדומה מהבהבת תמיד. ראו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=218861.0 החלפתי אותו וקיבלתי אחד חדש סגור באריזה. חיברתי אותו, והטענתי אותו ל 9 שעות. ו.... גם הוא לא עובד. ניסיתי הכל: הלכתי לפי ההוראות, ניסיתי להחליף חיבורי USB, ניסיתי גם דרך מפצל מקורי שלו PS2, התקנתי את התוכנה החדישה יותר setpoint310... העכבר מסרב לפעול, המחשב כותב לי ללחוץ על RESET שלו אך הוא לא מגיב. בכל מצב שהעכבר בטעינה- נורה אדומה מהבהבת תמיד. כשהוא לא בטעינה,גם ב OFF וגם ב ON - שום נורה לא דולקת, למרות שבסיקור ראיתי שכולם דולקות, כשהוא מלא. עוד דבר מוזר: כשאני מתקין את הדרייברים, גם את הגרסה החדשה וגם את זו שמגיעה עם העכבר- אני לא…

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by -JobNick-,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1009722601&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ybe,

אחד המכשולים בפני המעונין לקנות מעבד athlon הוא- חום.הסיפורים על בעית החום ומעבדי athlon שנשרפו הם לא מעטים.הגיע הזמן לברר סוף סוף, האם מעבדי athlon מתחממים בצורה חריגה כאשר משתמשים בהם במהירות הרישמית(ללא אוברקלוקינג) או שמדובר בסתם סיפורים: [poll] [opt] המעבדים מתחממים בצורה נוראית ואף נשרפו לי בעבר מעבדים. [/opt] [opt] המעבדים מתחממים מאוד אבל בזכות המארז המאורר שלי(שנראה כמו מסננת) ובעזרת מערכת האיורור שלי המפיקה רוח בעוצמה של הוריקן ,המעבד לא נשרף. [/opt] [opt] המעבד מתחמם לטמפרטורת עבודה נורמלית, האיוורור הסטנדרטי בהחלט מספיק. [/opt] [opt] על מה אתם מדברים?המעבד שלי בקושי מתחמם.[/opt] [/poll]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Fkl0ster,

מהם הדגמים של הלוחות מבוססי KT266A החדש? (כל יצרן) זה הצ'יפסט *הכי* מהיר כיום ל AMD, נכון? מה ההבדל בין 7VTX-H ל 7VTX-P ול 7VTX-E ? האם כדאי לחסוך כ 150 ש"ח ולקחת לוח מבוסס SIS735, שיש לו גם חריצי SDRAM בהם אוכל לעשות שימוש בזיכרון הקיים וגם כי 'נמאס לי מ VIA ואני רוצה לנסות משהו חדש' ;D ?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by Moo,

מאיפה קונים את החרא הזה?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by shimon23,

כל מי שמוכן לעשות טובה כאן, ולבדוק כמה זמן לוקח למחשב שלו לעלות, מהרגע שהוא לוחץלהדליק אותו עד שהווינדוס עולה לגמרי עם כל התוכנות. תרשמו איזה מחשב יש לכם ואיזה מערכת הפעלה. בתודה שמעון

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אני מפחד לראות בעיתונים את הכרטיס שאני קניתי בחצי מחיר בגלל יציאת GF4 מישהו חושב שהמחיר של GF3 TI200 ירד בהרבה מהרגע שה GF4 יכנס לשוק כמה יעלה לי שידרוג??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by יואל,

ברשותי מחשב נייד ניורון, היכן יכול למצוא סוללה למחשב זה?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. Started by singera,

אם מישהו יכול להשוות איתי תוצאות כאשר יש לו מערכת מסדר גודל כמו שלי ???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by wdina,

הי, אבקש עזרתכם בהתקנת התקן לחיבור מדפסת של XEROX PHASER 3121-אבד לי הדיסק ובאתר החברה לא רשום הדגם הנ"ל יש לי דחוף להדפיס ...עזרה בבקשב

22. קודם כל אני מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון.... אני מעוניין לרכוש קורא/סורק כרטיסי ביקור . רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם מוצר כזה או אחר שיהיה טוב ומומלץ. ראיתי מס' דוגמאות אבל אין לי ניסיון עם סוג כזה של מוצר.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by SpidiMan,

אני מעוניין לקנות שלט משחק למחשב מדיה סנטר שמחובר לפלסמה 42 - בעיקר כדי לשחק בפיפא ופרו ועדיין מתלבט האם לקנות משהו חוטי או ללכת על אלחוטי. ידוע לי שאם אני אחליט ללכת על חוטי אני אצטרך גיים פד שאורך הכבל שלו ארוך, השאלה אם קיים. לגבי אלחוטי - עד כמה הם טובים מבחינת קליטה והכל? לא בא לי לקנות אחד שהאות שלו תיהיה חלשה וחווית המשחק תהרס. יש המלצות, דעות ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Regev,

CPU: Intel P4 1.8A (Northwood) MotherBoard: ASUS P-4T i850 Graphic Card: Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE Memory: VIKING 256 RDRAM (PC-1066) Hard-Disk: Maxtor 60GB 7200RPM ATA-133 Sound Card: Hercules Game Theater XP DVD-ROM: LG x16x48 CD Recorder: Aopen CRW3248 32x12x48 Modem: ADSL USB Scanner: HP Scanjet 4400c Floppy 1.44: Teac 1.44 Net Device: NetCard RJ45 10/100 Mouse: Microsoft ® Wireless IntelliMouse ® Explorer KeyBoard: Wireless Ergonomic (With Hebrew Buttons) WebCam: Creative Webc…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.