עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Cyron,

Raidmax Storm 847 Blue 420 Watt - 375 nis הוא כולל ספק 420 וואט, חלון ו-4 מאווררים. או שמישהו יכול להמליץ על משהו אחר בתחום המחיר הזה ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולכם.. אני צריך לבחור מארז לHTPC.. הבעייה הייתה שעומק המארז לא מעל 40.. ולמעשה נשארו 2 בחירות... מארז אחד עומד ואחד שוכב... שאחד מבין השניים אני צריך לקחת.. שני המארזים בסביבות אותו מחיר המארז הראשון COMPUCASE 6K31 מידע: http://www.3dvelocity.com/reviews/6k31/case.htm מארז שני - המארז השוכב Simbadda M901-1/ Hanyang M901-AMI תמונות: עוד תמונות ומידע מאתר קוראני (מתורגם באמצעות גוגל) http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2egoyongsan%2eco%2ekr%2fnewshop%2fscripts%2freadprod%5f1%2easp%3fgp%5fcode%3d1151678 אני צריך לבחור מארז מבין השניים.. ידוע לי שהקומפיקס איכותי מאד.. וגם הספק כוח מגיע של HEC חברה ט…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי בעיה עם מדפסת משולבת HP 5610 שמדפיסה רק לאחר ריסטרט. שאני שולח משהו למדפסת אני רואה שההדפסה נמצאת בתור אומנם אין תגובה מהמדפסת. רק לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש כאשר הWINDOWS עולה הוא מיד מתחיל להדפיס. יש לציין שלאחר מכן כל הדפסה שאני שולח מודפסת בהצלחה. לאחר זמן במהלך העבודה עם המחשב שוב קוראת התופעה כשאני שולח להדפסה. בנוסף התקנתי את הWINDOWS מחדש. יש למישהו מכם רעיונות ממה התקלה נובעת ומה הפתרון? מישהו מכם נתקל בתופעה כזאת? תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. תעברו בבקשה על המפרט המצורף ותאמרו לי האם הכל תקין , חסר משהו , משהו מיותר וכו'.. כדי שאני לא אעשה שטויות... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Shlomi XD,

האלן.. בתקציב של עד 600 שקל למארז.. (אני מעדיף הרבה פחות) מה יש שמשתווה לAurora.. שלא צריך להחליף לו מאווררים וכו'.. כעיקרון מארז ב400-300 שקל יהיה מעולה..

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by John Nash,

אני מחפש דרייבר למצלמה SILVER LINE DC6120 אני מצליך למצוא .אבל שאני נכנס לאתר אני לא מוצא . אז מי שיכול לעזור בבקשה לינק להורדה ממש . תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני זקוק להמלצה למדפסת לסטודנט לכן היא צריכה להיות כמה שיותר זולה ,עם ראשי דיו נפרדים לכל צבע , חסכונית ושהראשים יהיו כמה שיותר זולים להחלפה תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by psycotix,

שלום רב, האם מוכרים מארזים בסגנון Alienware Zone 51 ALX בארץ? חבר טוב מעוניין - והמחיר נראה לי פשוט מטורף - אחרי הקונפיגורציה ששלח לי : http://www.alienware.com/Configurator_Pages/area-51_alx_sli.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R3-D&SubCode=SKU-DEFAULT אשמח לתגובה מהירה,שכן הבחור טס לארה"ב בשבוע הבא,ואם אומר לו כי אין בארץ - יקנה שם.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by shimon23,

שלום אתמול עשיתי disk defragmenter לדיסק קשיח(אחרי כמה חודשים שלא עשיתי), ופתאום הוא התחיל להשמיע רעשים מוזרים כאלה כל הזמן. מישהו יודע למה זה? לא נראה לי שיש לו bad sectors כי בדקתי בערך לפני שבוע.

10. מחפש מדפסת לייזר משולבת סוקר ופקס מומלצת. מחיר עד 1000 ש"ח. עלות הדפסה סבירה. לא גדולה מידי. לא מדפיס הרבה....אבל זקוק למשרד הביתי. תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by KroydKrenson,

יש המלצות? אמרו לי Logitech Mx518 ו Microsoft Comfort Curve Keyboard. הייתי רוצה מקלדת מושקעת יותר.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Dimer,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את המארז והספק שלי..... שניהם יעבדו עם מערכת מבוססת A64 עם NF4U , זיכרון 1 GB , כרטיס מסך X800XL או GF 6800GT. אני לא מתכוון לעשות OC גדול והוא יהיה רק למעבד. בעתיד בטח תיהיה גם מערכת יותר חדשה שגם אותה הספק צריך להחזיק. בהתחלה חשבתי לקנות את המארז RAIDMAX Scorpio 868 עם הספק 420WATT שבא איתו, אבל אחרי התקלה עם הספק הנוכחי שלי שדפק לוח אם וכרטיס מסך החלטתי ללכת על ספק איכותי של ANTEC , ENERMAX, OCZ או TAGAN. החלטתי לקנות את המארז ההוא וגם ספק 430WATT (פחות או יותר) של אחת מהחברות שציינתי. רציתי בהתחלה TAGAN 2FORCE TG430-U22 430Watt Active PFC אבל המחיר שלו בפנדה עלה בזמן האחרון ועכשיו הוא יקר לי מידי. גם המחירים של OCZ ModStream Power Sup…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by SharP,

אני מדבר לי הIRC ופותח איזה .JPG (איזה אחד בגודל 400K) כשפתעום בום ... המחשב שלי RESTARTED ולא סתם .. אלה הדיסק הקשיח היתכבה ונדלק רק אחרי כמה שניות ... יש לי norton antivirus auto protect that got updated dayly ויש לי 3 FIREWALLS בפועל זה יכול להית בגלל ווינדוז ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by brighi,

שלום, לפני כמה זמן קניתי 2 ג'ויסטיקים אלחוטיים פשוטים בEBAY ויש לי בעיה איתם. אני מחבר אחד מהם למחשב הנייד ומשחק בפיפ"א ואחרי 2 דקות בערך הג'ויסטיק מתחיל לעשות בעיות ולהזיז את השחקנים לבד (בדרך כלל זה המקש עם החץ כלפי למטה שפועל לבד, אבל לא רק), ניסיתי לכוונן אותו דרך הWINDOWS וזה גם לא עזר. כשאני מכבה ומדליק אותו הבעיה נפתרת אבל אחרי דקה חוזרת/צצה בעיה חדשה. יש לי מחשב נייד חדש, WINDOWS 7 64. חשוב לציין שהדבר חוזר גם בג'ויסטיק השני. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. שלום: עד לפעם הראשונה שהמדפסת שלי מדגם Canon iP5300, התקלקלה, הייתי אחת לכמה חודשים מנקה את תחתית ראש ההדפסה שלה (איפה שהחורים שהדיו מותז מהם)(הוא ניתן להסרה מהמדפסת למרות שמחסניות הדיו נפרדות ממנו) ידנית עם נייר טואלט וכמובן מוודא שהוא לא משאיר סיבים עליו. אחרי כמה שנים, לאחר שניקיתי את ראש ההדפסה, כאשר רציתי להדפיס, פתאום הדרייבר הציג הודעת שגיאה לא ברורה על תקלה טכנית (לא זוכר איך היא נראית), במדפסת נורית ההפעלה דלקה קבוע והנורית הכתומה שמתחתיה הבהבה, והמדפסת סרבה להדפיס. כיבוי והדלקה מחדש לא עזרו. מאחר וזה התרחש מיד אחרי שניקיתי ידנית את ראש ההדפסה, חשבתי שיש קשר בין שני המקרים. אז כאשר שלחתי את המדפסת לניופאן (דרך Fedex), אמרתי להם להחליף את ראש ההדפסה וזה עלה 400 ש"…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by vladik56,

אמנם זאת נשמעת שאלה מטומטמת אבל יש לי כרטיס קול Audigy שמחובר מקדימה..כמו כן יש חיבורים מאחורה אבל זה לא נשמע מי יודע מה עם האוזניות מגיע חיבור 6.3 עכשיו אני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול הבעיה שלא שומעים כלום(עם החיבור 6.3) ואם מחברים עם החיבור הרגיל שומעים דיי חרא ומשום מה כשאני בחור בתצורת הרמקולים את אופציית הסטריאו לא שומעים כלום ד"א האוזניות הן Sennheiser HD428 וואי כל זה היה הרבה יותר פשוט אם היה לרסיבר היה חיבור לאוזניות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by majin_omri,

בוקר טוב, אני מעוניין לקנות מארז חדש למחשב שלי שיהיה מאוורר בצורה מעולה רק שאני לא יודע מה לקחת.. אין כל תקציב אבל אני לא מתכוון לשלם יותר מ- 500 שקל על מארז... הכי חשוב לי זה שהמארז יהיה כמה שיותר מאוורר כי המארז הנוכחי שלי ממש לא. אני מתלבט בין ארבעה מארזים: http://ksp.co.il/main.php?uin=3373 http://ksp.co.il/main.php?uin=2280 http://ksp.co.il/main.php?uin=1925 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9468 מה לדעתכם הכי כדאי? האם יש לכם בכלל הצעה אחרת? האם ל- SVIKING יש אפשרות להוסיף עוד מאוררים? כנ"ל לשאר. תודה מראש, עומרי.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ran19,

"The Logitech MX518 has won several awards and fans around the world. Improving it further, Logitech has announced three new and unique mice to meet the different needs of gamers based on preference, features, functions and design. Meet the G5, G7 and MX610 laser mice in this overview." הינה קישור רק אתמול פורסם! http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1724 תמונה: הייתי רוצה לדעת מה אתם הייתם לוקחים מהשלושה? דיון נעים ושנה טובה!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by vlad280,

אני רוצה לקנות Steelpad QcK בגודל בינוני כי הוא ענק....הוא עולה סביבות ה 80 שח השאלה איפה אני יכול למצוא אותו (חנות) ב ת"א או חדרה.......לא באזור דווקא בת"א או חדרה איזה חנות תודה לכל מי שעוזר

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Xenasis,

הורי רוצים לקנות לאחותי מחשב חדש ללמידוים שלה בטכניון זה צריך להיות מחשב יחיסית זול ובעיקר ללימודים הוא צריךלשמש גם כמערכת לשמוע דיסקים כך שתריך רמקולים טובים התקציב הוא בערך 4500-5000(אם מסך) אתם בבקשה יכולים לתת לי מפרט טוב שיתאים לזה תודה אמנון

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ILYA MOLO,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית 4 מגהפיקסל. אפשר לעשות אותה מצלמת אינטרנט? המצלמה עצמה יכולה לצלם סירטונים אז למה שהיא לא תוכל להיות מצלמת אינטרנט? צריכים אולי תוכנה מיוחדת?[glow=red,2,300] תתודה מראש לכל העונים[/glow]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by frenzy,

מישהו יודע אם יש מכס על מארזים ? ???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by avihy,

מחפש דרייבר למדפסת hp psc 1410

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. שלום. כדי לראות סרטים שהורדו ברשת על גבי הטלוויזיה (ישנה, ללא כניסת HDMI או DVI או VGA), אני מעתיק את הסרט (AVI) לכונן USB. את כונן ה USB אני מחבר לנגן Samsung, שהינו בעקרון נגן DVD, אבל מכיל כניסת USB, ומסתבר גם תמיכה בפורמט AVI. הכל טוב. א-ב-ל, כאשר אני מעתיק סרט שקידודו הוא MKV, הנגן שלי לא מזהה את הקובץ, ולא מנגן את הסרט. השאלה שלי היא האם יש נגן שכזה, שכן מנגן קבצי MKV. תודה מראש, כמו תמיד

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני מתעסק בתלת מימד מאיה מקס וכל זה , ואני מחפש עכשיו עכבר טוב לקנות , לא יודע על מה ללכת על ה לוגיטק שהרבה ממליצים לי עליו ושהוא אלחוטי שזה יתרון או על ה סטילסריוס ששמעתי עליו רק ניסיפ ונפלאות ושוהא חוטי. אשמח לשמוע הצעות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.