ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי, ראיתי 2 אוזניות גיימינג (שתיהן במבצעי ה-BF): Thermaltake Tt eSports Cronos Razer Kraken 7.1 איזה מהן עדיפה לדעתכם? והאם יש משהו שאתם ממליצים עליו יותר (בטווח המחירים הזה)? אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, כי אני משתמש בזה רק לריידים ב-WOW, וגם ככה הדברים האלה לא מחזיקים הרבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי את המדפסת החדשה והכל עובד פיקס חוץ מדבר אחד קטן. השתמשתי בקו הטלפון הקיים על מנת לחבר את הפקס, ניתן לשלוח אליי פקס אבל הבעייה שאין לי שום דרך לדעת אם שולחים לי פקס או שמישהו אמיתי מתקשר. ברגע שמישהו מתקשר למספר שלי הוא שומע 2 צלצולים ואז שריקה (הפקס). מצד שני ברגע שמישהו שולח לי פקס הטלפון שלי מצלצל ואם אני עונה לו אז הפקס מתבטל. בקיצור, האם זאת הסיבה שאנשים משתמשים ב-2 קווים? אחד לטלפון רגיל והשני לפקס? בעקרון חשבתי שהפקסימלייה יזהה אוטומטית אם מדובר בפקס או בשיחת טלפון ויעשה את הפעולה המתאימה שהיא הדפסת הפקס או הפניית השיחה בצלצול. יש מה לעשות או שאני פשוט חייב קו נוסף ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה בקרוב לקנות מקלדת חדשה אלחוטית עם חיבור USB. השאלה שלי - אם בביוס לא מאופשר USB KEYBOARD SUPPORT מראש, איך אני אכנס בכלל לביוס בשביל לאפשר תמיכה ב-USB? כרגע יש לי מקלדת PS2 שבה אני מקיש DEL בשביל להיכנס לביוס. השאלה שלי גם רלבנטית מאחר שלפעמים יש מצבים שהביוס מתאפס (כמו החלפת סוללת לוח האם) ואז ברירת המחדל של הביוס היא ללא תמיכה בלוח מקשים USB.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , אני מחפש אל פסק ומייצב מתח למחשב משחקים חזק כולל מסך, טלוויזיה וכוננים ניידים , אני חושב על הזמנה מארה"ב אבל הבעייתיות היא בשקעים , האם זה יהיה בטוח להשתמש במתאם חשמל סטנדרטי עם אל פסק? רוב הציוד דורש שקע מסוג B של ארה"ב לכן אני נוטה לשם , שוב הבעיה היא רק חיבור אל הפסק לשקע חשמל של הארץ. תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לעבוד על 2 מערכות מחשב במקביל שתיהן עם 2 מסכים ויציאות DVI רזולוציה מקסימלית - 1920X1200 עכבר ומקלדת USB אין צורך ביציאת אודיו או משהו אשמח להמלצה על דגם, אם זה לא משהו שניתן להשיג בארץ, אז קישור לאתר בחו"ל שעושה משלוחים לארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכירו את המקלדת המכאנית המשוכללת של SteelSeries - אשר מציעה מנגנונים שמאתגרים את אלו מבית Cherry MX. האם הפיתוח העצמי עשה את העבודה? לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההגדרות המומלצות לסריקת מסמכים משרדיים לאחסון במחשב ? רוב המסמכים הם מסמכי שחור לבן מעט מאוד מסמכים צבעוניים סריקה שתתן לי איכות הדומה לצילום במכונת צילום משרדית רגילה תהיה מבחינתי מספקת. אודה על כל עזרה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אז אחרי הכתבה באתר והתלבטויות קשות, נראה שאלך לכיוון שידרוג ה-HTPC ולא לקניית קונסולה רציתי להתייעץ איתכם בעלי הניסיון, לגבי השלט האלחוטי המומלץ ל-HTPC, כנראה שארצה לקנות 2-4 שלטים, כדי לשחק גם עם החברים מישהו מכיר ויודע מה המומלץ ולמה מהשלטים הבאים? XBOX ONE CONTROLLER XBOX 360 FOR PC DUALSHOCK 4 LOGITECH F710 כרגע מכל הסקירות שקראתי, נשמע שה-DS4 הוא הבחירה הטובה ביותר (עם התאמות תוכנה נכונות כדי להשתמש במקסימום תכונות שלו), יש למישהו ניסיון אחר? כמו כן, מה המתאמים שאני צריך לקנות לכל אחד מהשלטים כדי להשתמש בין 2-4 שלטים (רוב הסקירות מדברות על שלט אחד, האם צריך לקנות מספר מתאמים כמו מספר השלטים, או שמתאם אחד יכול לעבוד עם כמה שלטים במקביל? אם אני מבין נכון עבור ה-D…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה קניתי לפני כמה שבועות אל פסק של חברת גמאטרוניק מסוג G-ME 750 אמפר חיברתי לו את המחשב ואת המסך ואת הראוטר שלי והכל מחזיק מעמד סבבה עכשיו קיבלתי איתו דיסק התקנה של תוכנה שמכבה את המחשב לבד ברגע שיש הפסקת חשמל אבל הבעיה היא שהכבל שמחבר בין האל פסק למחשב הוא כבל COM כזה דבר למי שלא מכיר: עכשיו הבעיה היא שאין לי כניסת COM במחשב לכן אני לא יכול לחבר אותו אבל אמרו לי שמוכרים כבל ממיר מCOM לUSB וכך אני יוכל לחבר אותו למחשב או להתקין כניסת COM במחשב שזו כניסה מאוד ישנה וזה עולה ממש יקר רציתי להתייעץ איתכם ולשאול איפה ניתן להשיג כבל המרה מCOM לUSB ביררתי אתמול באופיס דיפו ואין להם כזה דבר.... תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לשים מצלמות נסתרות בחדר בבית שלי, גודל החדר הוא כ-10 מטר על 10 מטר וצמוד עליו יש עוד חדר קטן יותר (מרפסת סגורה - 5 על 3) רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי? אין לי אף אחד לפנות עליו התקציב זה עד 2,000 ש"ח אם אין בררה.. עדיף פחות, לא צריך משהו איכותי - זיהוי פנים וכו.. לא איכות DVD חיפשתי קצת ברשת ומצאתי: מצלמת וידאו נסתרת אלחוטית צבעונית G 2.4 http://www.e-sales.co.il/index.htm?573.htm&1 ואפשר להוסיף לזה עוד מצלמות: http://www.e-sales.co.il/index.htm?579.htm&1 זה נראה לי קצת זול יחסית למה שמצאתי בזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=G-UnSpy&keyword=מצלמה%20אלחוטית&orderby=price יש בזה איזה תרגיל? המצלמות האלה מתאימות לי…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לנו סורק ישן אבל איכותי. קנון 4400. הוא מחובר למחשב ישן. אופציה אחת היא לקנות מחשב מיני פיצי נייח, עבורו. אופציה שניה היא שהוא יהיה מחובר למתאם WIFI , כך שאפשר יהיה להתחבר לסורק מכל מחשב. האם אופציה 2 קיימת ?? אם כן, איך זה עובד ? איך מתכנתים לאיזה ראוטר להתחבר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב באזור 1000 שח מוכן לסטות אם יש באמת הצדקה להעלאה. לא משנה לי אם האוזניות אלחוטיות או לא. כרגע משתמש ברמקולים של מונסטר, אבל ממה שהבנתי משחקנים במשחק rainbow six siege כנראה שאני לא מצליח לשמוע את כל מה שצריך... (למשל אם שחקן אחר מתקרב אלי ומאיפה הוא בא) האם יש לאוזניות גיימינג מעבר למיקרופון באמת יתרון כלשהו מבחינת סאונד במשחקים? או שזה אותו דבר אוזניות רגילות למוזיקה ולמשחקים וההבדל זה רק המיקרופון? עכבר גם הייתי שמח להחליף למשהו חוטי מומלץ תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשימוש (אשה ילדים) לקראת חצות אנו מפסיקים להשתמש ומפעילים למחרת היום שאלתי האם צריך לכבות את המחשב או שמספיק להעביר את ה H.D למצב TURN OFF תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, בעקבות ה-BF שבא עלינו לטובה ראיתי שיש 50% הנחה על פאדים של החברות Ttesports,Zowie,Roccat בחנויות של KSP ו-IVORY. אני מעוניין לקנות לעצמי פאד במחיר של עד 80 ש'ח אחרי ההנחה השימושים העיקריים הם: -אינטרנט -משחקים כרגע העכבר שיש לי הוא Microsoft Wireless Mouse 1000 אבל כנראה שאני אשדרג ל Zowie AM-GS (הומלץ פה בנעוץ). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת למטרות גיימינג. התקציב הכולל הוא באיזור ה800 ש"ח +\-. עכבר אני מתלבט בין ה- Roccat Kone ו- Razer Imperator יש המלצות ? מחיר: 300~ מקלדת אני מחפש מקלדת עם תאורה על \ מתחת למקשים ועם מקשים שקטים. אשמח לשמוע הצעות. לא מצאתי אף מקלדת בארץ שיש לה את הנתונים האלו באופן כללי, כרגע חשבתי על Razer Lycosa. מחיר: 300~ תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ע"פ בדיקה שעשיתי ה VCORE של הסרבר שלי הוא 1.5V כשהמתח שהמעבד אמור לעבוד (סלרון 900) הוא 1.75 לא ראיתי בביוס אפשרות להגדיל את המתח כמו כן האם זה יכול לגרום לבעיות? בנתים המחשב רץ בסדר גמור!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי אל פסק של APC שבו כל השקעים הם מסוג IEC נקבה (4 שקעים - 3 עם גיבוי מצבר ו-1 רק עם ייצוב מתח). את המסך והמחשב חיברתי בעזרת כבלים IEC זכר - IEC נקבה (כבלים כאלו אין בעיה להשיג - זה כבל זהה לכבל שמחברים מסך לספר כוח במחשב (בספקי כוח שיש בהם יציאה כזו)). הבעיה היא שאני רוצה לחבר לאל פסק גם את המדפסת והסורק, שכמובן, לא יכול להתחבר אליהם כבל IEC. האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ (עדיפות לאזור הצפון) כבל שבצד אחד הוא IEC זכר (כי השקע באל פסק הוא נקבה) ובצד השני הוא שקע/ים ישראלי/ם (שיהיה אפשר לחבר אליהם את המדפסת והסורק)? צירפתי תמונה של איך כבל כזה צריך להיראות (עדיף שיהיה יותר משקע אחד ישראלי בצד השני, אבל אני אסתפק גם בשקע ישראלי אחד בצד השני). בתודה מראש! הערו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא האמנתי שווקא החלק הזה יעשה לי בעיות אבל בכל זאת... אני רוצה לקנות מארז מזיגזג ואני מעדיף 350W מידי אבל מה? יש רק את האנרמקס והוא גם tower והוא גם עולה נורא יקר ואני לא צריך אחד כל כך יקר... אז למישהו יש המלצות מה לקחת מזיגזג כי נכנסתי למעיין מבוא סתום
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום: עד לפעם הראשונה שהמדפסת שלי מדגם Canon iP5300, התקלקלה, הייתי אחת לכמה חודשים מנקה את תחתית ראש ההדפסה שלה (איפה שהחורים שהדיו מותז מהם)(הוא ניתן להסרה מהמדפסת למרות שמחסניות הדיו נפרדות ממנו) ידנית עם נייר טואלט וכמובן מוודא שהוא לא משאיר סיבים עליו. אחרי כמה שנים, לאחר שניקיתי את ראש ההדפסה, כאשר רציתי להדפיס, פתאום הדרייבר הציג הודעת שגיאה לא ברורה על תקלה טכנית (לא זוכר איך היא נראית), במדפסת נורית ההפעלה דלקה קבוע והנורית הכתומה שמתחתיה הבהבה, והמדפסת סרבה להדפיס. כיבוי והדלקה מחדש לא עזרו. מאחר וזה התרחש מיד אחרי שניקיתי ידנית את ראש ההדפסה, חשבתי שיש קשר בין שני המקרים. אז כאשר שלחתי את המדפסת לניופאן (דרך Fedex), אמרתי להם להחליף את ראש ההדפסה וזה עלה 400 ש"…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, באיזה פרוטוקול עדיף להשתמש כאשר אני סורק? מה ההבדל ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי דרך amazon.com עלה 89 דולר. אם בא לכם תמונות ברזולוציה או פשוט לדעת איך הם עובדים ביחד זרקו מילה. (האמת שאני אעלה תמונות בלי קשר...בשביל השוויץ <<עריכה>> זהו הוא בדרך יגיע בקרוב ואוו הוו
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכבל שמחבר בין מצלמות דיגיטליות למחשב...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי יתן וידית המשחק הישנה שלי תנוח על משכבה בשלום. עכשיו - כמובן שצריך להחליף אותה. אני מתבלט אם באמת כדאי לי להשקיע בערך 480 שקל בFORCE FEEDBACK, או שאין טעם? אנשים עם ניסיון בבקשה לענות...
-
שלום לכם, אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב משרדי רגיל, שיהיו איכותיים ולא יקרים. אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-