עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ראיתי שמוכרים בארץ את הדיו של JR. בארץ זה קצת יקר וב- EBAY אני יכול לקנות הרבה יותר זול (הרבה יותר מ"ל בהרבה פחות כסף). השאלה שלי: האם כדאי להתעסק עם הנושא של מילוי דיו עצמי או שכדאי לקנות מחסנית דיו שכבר מולאה בדיו חלופי (מקורי אני אף פעם לא קונה). תודה לעוזרים נ.ב. המדפסת שברשותי: HP 920C

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by y_i_c,

ע"פ בדיקה שעשיתי ה VCORE של הסרבר שלי הוא 1.5V כשהמתח שהמעבד אמור לעבוד (סלרון 900) הוא 1.75 לא ראיתי בביוס אפשרות להגדיל את המתח כמו כן האם זה יכול לגרום לבעיות? בנתים המחשב רץ בסדר גמור!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. קודם כל זו ההודעה הראשונה שלי אז שלום לכולם. זה אתר וגם פורום מצויין אני לומד פה המון עד עכשיו. אני רוצה לנגן קבצי מוסיקה בלפטופ ולשמוע אותם במערכת. להריץ כבל בחדר זה קצת מסורבל אז אני מעוניין בפתרונות אם יש לכם הצעות מענינות. זה יכול להיות כל דבר, משדר fm או bluetooth או כל דבר שלא העליתי על דעתי אשמח לשמוע. תודה מראש, גלעד נב. עדיף כמובן תוך כדי התחשבות במחיר לא לשכוח שעבדכם סטודנט מצוי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. הי, אני צריך שתמליצו לי על מקלדת איכותית בתקציב של עד כ35 דולר או 150 שקל אם זה מהארץ. אני מאוד רוצה מכנית אבל להבנתי אין בתקציב שאני יכול להגיע אליו. אני מאוד אוהב מקשי מאקרו ומולטימדיה אז אם יש זה בונוס. שימוש העיקרי במקלדת הוא הקלדת טקסטים ארוכים במשך כמה שעות מדי יום. תודה,

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הבדלים משמעותיים ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Shmuel Cohen,

אני כן משחק במשחקים אבל עד היום הסתדרתי עם מקלדת סטנדרטית (משתמש בה אולי כבר 7 שנים ) והיא ולא מיוחדת או משהו כזה. ראיתי פה בפורום כמה אשכולות על מקלדת וזה עשה לי חשק להחליף אותה. השימושים העיקריים הם גלישה ופה ושם משחקים. מה שחשוב לי בה שההקלדה תיהיה נוחה כי אני משתמש יחסית הרבה בהקלדה. לא אכפת לי להזמין מ EBAY (בידיעה שהיא לא תגיע עם עברית .. כי בכל מקרה אני מקליד בצורה עיוורת אז זה לא כזה משנה לי אם יהיה עברית או לא) התקציב הוא סביבות ה 100-150 שקל. תודה רבה לכם !

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני מתכוון לעבוד על 2 מערכות מחשב במקביל שתיהן עם 2 מסכים ויציאות DVI רזולוציה מקסימלית - 1920X1200 עכבר ומקלדת USB אין צורך ביציאת אודיו או משהו אשמח להמלצה על דגם, אם זה לא משהו שניתן להשיג בארץ, אז קישור לאתר בחו"ל שעושה משלוחים לארץ תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. הכירו את המקלדת המכאנית המשוכללת של SteelSeries - אשר מציעה מנגנונים שמאתגרים את אלו מבית Cherry MX. האם הפיתוח העצמי עשה את העבודה? לכתבה

9. Started by llnakash,

שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במדפסת תמונות הנ"ל של חברת sagem (קיבלתי מתנה עם מצלמה שקניתי) העניין הוא, שאני לא מבין איפה אמורים לקנות למדפסת סרט דיו נוסף. (עפ"י חוברת היצרן זה מגיע סרט דיו + דפי תמונה בערכה אחת) מישהו יודע??? אולי יש סרט דיו של חברה אחרת שמתאים גם??? (בדקתי בחנויות סטנדרטיות ובאינטרנט ולא הצלחתי למצוא בכלל איזכור לחברה הזאתי)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. אהלן, רציתי לשאול כיצד אפשר להרוס אוזניות מבלי להסב להן נזק פיזי? קראתי שסאונד גבוהה הורס? נשמע קצת טפשי אבל יש סיכוי? או משיכת הכבל בצורה חדה (USB)?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב משרדי רגיל, שיהיו איכותיים ולא יקרים. אריאל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי, בדיוק קניתי מחשב חדש למשחקים ואני מחפש גם עכבר ומקלדת לרכישה בארץ. כשאני מסתכל על האחיזה שלי בעכבר זה בד"כ כלל Finger Tip, אבל אני חושב שלפעמים אני מחליף גם ל-Claw (כך שממש החלק האחורי ביותר של העכבר נוגע במרכז היד), במיוחד עם עכברים גדולים יותר. התקציב של הוא בערך 800 ש"ח, אבל הוא גמיש ואפשר לחרוג לכאן או לכאן. המשחקים הם משחקי RTS, RPG, FPS בד"כ. מעולם לא היו ברשותי מקלדת ועכבר גיימינג - אודה לכם מאד אם תייעצו לי ברכישה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. בשעה טובה Canon היום הכריזה על מספר מצלמות (מתוך 40 אם אני לא טועה שהיא מתכננת להוציא השנה - מספר אסטרונומי ! ) Canon PowerShot A310 - מצלמת "כוון וצלם" בסיסית Canon PowerShot A75 - ממשיכת ה-A70 Canon PowerShot S430 - קומפקטית Canon PowerShot S500 - קומפקטית Canon PowerShot SD110 - קומפקטית Canon PowerShot S1 IS - ממשיכת ה-Pro90 IS שהוצגה ב-2001 - אופטי x10 Canon PowerShot Pro1 - מתקדמת דיגיטלית - אופטי x7 8) I just love Canon :-* אתם מוזמנים להתעדכן כאן: http://www.dpreview.com http://www.steves-digicams.com

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן, בעקבות ה-BF שבא עלינו לטובה ראיתי שיש 50% הנחה על פאדים של החברות Ttesports,Zowie,Roccat בחנויות של KSP ו-IVORY. אני מעוניין לקנות לעצמי פאד במחיר של עד 80 ש'ח אחרי ההנחה השימושים העיקריים הם: -אינטרנט -משחקים כרגע העכבר שיש לי הוא Microsoft Wireless Mouse 1000 אבל כנראה שאני אשדרג ל Zowie AM-GS (הומלץ פה בנעוץ). תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום! יש לי אל פסק של APC שבו כל השקעים הם מסוג IEC נקבה (4 שקעים - 3 עם גיבוי מצבר ו-1 רק עם ייצוב מתח). את המסך והמחשב חיברתי בעזרת כבלים IEC זכר - IEC נקבה (כבלים כאלו אין בעיה להשיג - זה כבל זהה לכבל שמחברים מסך לספר כוח במחשב (בספקי כוח שיש בהם יציאה כזו)). הבעיה היא שאני רוצה לחבר לאל פסק גם את המדפסת והסורק, שכמובן, לא יכול להתחבר אליהם כבל IEC. האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ (עדיפות לאזור הצפון) כבל שבצד אחד הוא IEC זכר (כי השקע באל פסק הוא נקבה) ובצד השני הוא שקע/ים ישראלי/ם (שיהיה אפשר לחבר אליהם את המדפסת והסורק)? צירפתי תמונה של איך כבל כזה צריך להיראות (עדיף שיהיה יותר משקע אחד ישראלי בצד השני, אבל אני אסתפק גם בשקע ישראלי אחד בצד השני). בתודה מראש! הערו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Nihil,

שלום חבר'ה. אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת למטרות גיימינג. התקציב הכולל הוא באיזור ה800 ש"ח +\-. עכבר אני מתלבט בין ה- Roccat Kone ו- Razer Imperator יש המלצות ? מחיר: 300~ מקלדת אני מחפש מקלדת עם תאורה על \ מתחת למקשים ועם מקשים שקטים. אשמח לשמוע הצעות. לא מצאתי אף מקלדת בארץ שיש לה את הנתונים האלו באופן כללי, כרגע חשבתי על Razer Lycosa. מחיר: 300~ תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכם רציתי לדעת איזה עכבר יותר טוב למשחקים? RAZER DEATHADDER 3500 או ZOWIE GEAR EC2

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by R@mi,

קניתי היום את הסט (עכבר + מקלדת) עכשיו יש המון מקשים שכשאני לוחץ עליהם לא קורב שום דבר... איך אני יכול להגדיר מקשים אלו?? תודה מראש !!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by dorin93,

הי אני מחפשת מקלדת ועכבר אלחוטיים (סט או כל אחד לחוד - לא משנה לי) בארבע השנים האחרונות אני משתמשת ב logitech cordless desktop wave והייתי מאד מרוצה חשבתי לחדש ולקנות משהו של חברת לוג'יטק גם כן, כי לא התאכזבתי מהמוצרים והשירות שלהם. השימושים שלי הם להקלדה, גלישה... (לא גיימינג ולא משהו רציני) לא חשוב לי שהמקלדת/עכבר יהיו ארגונומיים, חשוב לי שיהיו אלחוטיים (ואם לא מדובר בסט אז ששניהם יוכלו להתחבר לרסיבר אחד, אני יודעת שיש אפשרות כזו בחלק מהמכשירים של לוג'יטק) ושהעכבר יהיה עם כפתורים צדדיים תזרימו הצעות בתודה, דורין

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום: עד לפעם הראשונה שהמדפסת שלי מדגם Canon iP5300, התקלקלה, הייתי אחת לכמה חודשים מנקה את תחתית ראש ההדפסה שלה (איפה שהחורים שהדיו מותז מהם)(הוא ניתן להסרה מהמדפסת למרות שמחסניות הדיו נפרדות ממנו) ידנית עם נייר טואלט וכמובן מוודא שהוא לא משאיר סיבים עליו. אחרי כמה שנים, לאחר שניקיתי את ראש ההדפסה, כאשר רציתי להדפיס, פתאום הדרייבר הציג הודעת שגיאה לא ברורה על תקלה טכנית (לא זוכר איך היא נראית), במדפסת נורית ההפעלה דלקה קבוע והנורית הכתומה שמתחתיה הבהבה, והמדפסת סרבה להדפיס. כיבוי והדלקה מחדש לא עזרו. מאחר וזה התרחש מיד אחרי שניקיתי ידנית את ראש ההדפסה, חשבתי שיש קשר בין שני המקרים. אז כאשר שלחתי את המדפסת לניופאן (דרך Fedex), אמרתי להם להחליף את ראש ההדפסה וזה עלה 400 ש"…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה הבאה: מדפסת משולבת חדשה של HP 5400 שהותקנה בהצלחה במחשב ביתי (מערכת הפעלה XP) ובמחשב נייד (מערכת הפעלה W7) ונראה שהכל תקין, אבל בזמן הדפסה לא יוצא כלום מהמדפסת למרות שנראה שהכל תקין ושהדף נשלח להדפסה אבל כלום לא מודפס, למעט דף ניסיון שכן יוצא מהמדפסת. החומרה תקינה 100% כי המדפסת כולל כבל USB נבדקו במחשב אחר והכל עובד כראוי. יש למישהו רעיון ? אולי זה משהו בחומת אש ? או באנטי וירוס שמותקן ? והאם יכול להיות שגם במחשב הנייח וגם בנייד יש אותה בעיה ? תודה מראש לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. תקציב באזור 1000 שח מוכן לסטות אם יש באמת הצדקה להעלאה. לא משנה לי אם האוזניות אלחוטיות או לא. כרגע משתמש ברמקולים של מונסטר, אבל ממה שהבנתי משחקנים במשחק rainbow six siege כנראה שאני לא מצליח לשמוע את כל מה שצריך... (למשל אם שחקן אחר מתקרב אלי ומאיפה הוא בא) האם יש לאוזניות גיימינג מעבר למיקרופון באמת יתרון כלשהו מבחינת סאונד במשחקים? או שזה אותו דבר אוזניות רגילות למוזיקה ולמשחקים וההבדל זה רק המיקרופון? עכבר גם הייתי שמח להחליף למשהו חוטי מומלץ תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by xMenta,

אני מעוניין ברכישת הגה למחשב שלי, אמור להיות איכותי תקציב 350 שקל בערך. חשבתי על ההגה הבא: http://www.enjoystick.co.il/Product.asp?Pid=917&Cat2Cat1ID=&Cat2ID=&aff=Zap〈=he איך הוא? תומך PC? מומלץ בשבילי? אשמח אם תתנו לי כמה שיותר מידע

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by zivgev,

טופס המלצה למקלדת: מדריך לבחירת מקלדת מכנית תקציבכם: 250 חריגה: אין מה השימושים שלכם במקלדת? שימוש כללי וגימינג אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? לא משהו ספציפי. בקשות מיוחדות: לא חובה אך אפשר מקשי שליטה במולטימדיה ואם אפשר ויהיה נחמד תאורה. מחו"ל או מהארץ? KSP מוצר א' להשוואה: Roccat Arvo Compact Gaming מוצרה ב' להשוואה: Logitech Gaming Keyboard G105 Retail תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Dubek,

שלום. קניתי היום ערכה של מקלדת ועכבר אלחוטיים מסוג Microsoft Wireless Optical Desktop 700 כשהגעתי הביתה וחיברתי את הערכה, המקלט זיהה את המקלדת בלי בעיות אבל העכבר לא עובד (העינית לא מוציאה אור והמקלט לא מזהה את העכבר. אחרי ששיחקתי קצת עם הכפתורים של עכבר, העינית הוציאה אור למספר שניות. בכל זאת, המקלט עדיין לא הצליח לזהות את העכבר. למישהו יש מושג אם ניתן לסדר את הבעיה, או שאני צריך להחליף את כל הערכה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים