עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by com,

מהו הסוקט הכי טוב לddr??? שאלת המליון.... בבקשה להתיחס לכל הפרמטרים צרפתי מין סקר של איזה אתר... האם זה סקר או שקר??? בי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. המפרט: Intel Pentium 3 866mhz Pc Partner (אין לנו דגם, תואם זיכרונות Sdram 100) 128MB SDRAM 100 VOODOO 3 16MB מארז של Super Power. כרטיס קול Vibra 128. אין המחשב? (זה הוא שואל לא אני, אני יודע טוב מאוד מה צריך לשפר).

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by bobby323,

:-\

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by J.allmighty,

היום הלך לי הספק, כנראה בגלל המתח הדפוק שיש לי בבית( Thermaltake) גם הלוח כנראה הלך אבל זה סיפור אחר אני צריך עכשיו לקנות ספק + UPS , נתחיל בשאלה.. אם אני מכניס ספר ג'נרי וקונה UPS יש סיכוי לבעיות ? (אני מתכוון לבעיות מתח ) איזה ספק לקחת ? (אם לא גנרי אז OCZ או דומה אבל לפחות 3 שנים אחריות) ואיזה UPS לקנות ? (אין לי שמץ) המפרט: כדי לדעת מה להציע: p4 3 ht geil X2 512 CDRW + DVDRW פלופי radeon 9800 pro 3 דיסקים (120x3 wd ) כרטיס קול ,רשת , מודם ,בקר פאן. עכשיו לשאלה האחרונה (אני רושם כאן כי אין טעם לפתוח עוד תר'ד) על איזה לוח ללכת ? (היה לי p4p800se ) עדיין באחריות אני צריך לוח לraid 0 , 4 כניסות sata, רשת, קול. לא מבצע OC גיימר לגבי סכום: אין לי בעיה של תקציב , אני צריך…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by X-TeNDeR,

שאלה זריזה לפני רכישה היום.. איזה ספק עדיף? SP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) http://www.jsp-tech.com/_english/2_product...D=13&hProdID=58 או Spire RockeTeer II 400W Silent http://www.spirecoolers.com/psu.asp?ProdID=4 שניהם באותו המחיר, והמערכת שהם יעבדו עליה היא P4 פשוטה ולא באוברקלוק או משהו כזה, הקטע החשוב פה הוא אמינות. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by theman miki,

תגידו... מה יותר כדאי לי לקנות? ATHLON XP 1700? INTEL PENTIUM 4 1600? ולמה? (אל תחשבו שאני לא מבין בזה.. אני רק רוצה עצות)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Avivo,

אני לא ממש יודע אם זה הפורום הנכון- אם לא תגידו... בכל מקרה אני מחפש מדפסת משולבת שתכלול את הדברים הבאים: 1. מדפסת 2. סורק 3. מכונת צילום 4. פקס (לא מאוד עקרוני לי אבל יהיה נחמד) 5. הכי חשוב הוצאות הדפסה זולות בשחור לבן!!! (בצבע פשוט הולכים לקופימדיה שני מטר מהבית.....) הכוונה למעלה היא למחירי צבע זולים ותצרוכת צבע נמוכה תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. טוב, אני כבר מעל ל-10 שנים משתמש בעכבר גלגלת רגיל (זה שיש לו גלגל), אז בגלל שהתרגלתי כל כך לעכבר כזה אני העדפתי להישאר איתו ולא לשנות לעכבר אופטי או אלחוטי. אבל בזמן האחרון שמעתי המון דברים טובים על סוגי העכברים האלה, אז החלטתי לקנות אחד. קניתי בסוף עכבר אופטי של MICROSOFT, שעולה 47 ש"ח. יש לו יציאת USB ויציאה רגילה (אני כרגע פועל איתו עם יציאת ה-USB). בקיצור, אני ממש מרוצה ממנו והוא פועל הרבה יותר טוב מהעכבר הרגיל שעם הגלגל לפי דעתי. רק רציתי לדעת איזה משטח צריך להיות לעכבר אופטי? ראיתי שעל קרמיקה הוא בכלל לא פועל, ועל הפד הרגיל שהיה לי לעכבר הישן (לעכבר הגלגלת) הוא פועל בתקיעות, זאת אומרת שמדי פעם שאני מזיז אותו הוא נתקע על הפד ואז ממשיך (וזה ממש מעצבן). אז על איזה משטח…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני אשמח שתמליצו לי על דגם טוב של מדפסת לייזר שחור-לבן בתקציב של 400-500 ש"ח. חשוב שהמדפסת תהיה חסכונית. ושעלות הטונרים שלה תהיה נמוכה... (בעתיד אני לא אצטרך לפשוט את העור בשביל לקנות דיו למדפסת.... כמו במדפסת הזרקת דיו) זהו נראה לי... תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. יש לי עכבר Logitech LX3, ואני מעוניין לקנות עכבר גיימינג שיהיה נוח כמו הLX3. התקציב נאמר בכותרת.. :]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by sagigi21,

היי. אני נמצא כרגע בחנות ומתלבט בין 2 עכברי RAZER הראשון - Razer Deathadder והשני - Razer Lachesis הבנתי שאחד מהם משתמש באינפרא אדום והשני משתמש בלייזר. מה טוב יותר לגיימינג? אני יודע שהבדל של 500 DPI לא ישנה הרבה. אודה מאוד לעוזרים.שגיא

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אוקי אז זה הולך ככה יש לי וודו 3 3000 AGP עם 16 MB זכרון עד עכשיו הוא הריץ משחקים לא רע, במיוחד יחסית לכרטיס בן 3+ שנים. (לקרוא ולדמיין ציפורים מצייצות ברקע, לקרוא בטון רגוע) חברת 3DFX נסגרה לפני שנה וחצי בערך, ומאז לא הוציאה דרייברים. אנשים עמלים וחסונים, הוציאו דרייברים במקומה, להם מובטח מקום בגן העדן. עכשיו לכרטיס פתאום כך באמצע החיים יש בעיות עם משחקים שפותחו ודורשים DX8.1 פעם הוא לא מראה טקסטורות, פעם הוא לא מפעיל, פעם הא ופעם דא. השאלה שלי היא מה עלי לעשות האם הכרטיס מסך הוא החוליה החלשה, ולכן, שלום? אין לי ממון רב, אז במקומו בטח יבוא TNT2 יד שנייה או דומה לו. או לחכות קמעה ואיש עמל וחסון יוציא דרייברים לDX8.1, והוא ילך לחיים טובים ולשלום?

13. Started by Silver Dragon,

מחפש מארז כמה שיותר טוב ויפה, תקציב 500 . תודה.

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by roeesnir,

אני צריך כלובי מתכת, לחדר מחשבים. כלובים שמחברים עם ברגים מתחת לשולחן - ויש שולחן מחשב. אני צריך 30 כאלה, ולא מצאתי איפה לקנות. אני זוכר שנתקלתי בזה פעם, באיזה אתר של חנות, אבל אני לא מצליח למצוא את זה שוב. מישהו יכול לעזור? מכיר משהו?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. עכשבר לגיימינג בעיקר משחקי FPS וגלישה מרובה ברשת .

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אני צריך המלצה למדפסת לייזר משולבת ביתית לא יקרה מידיי אבל שתעשה את העבודה. היא צריכה לכלול גם פקס ועדיפות לחיבור רשת. לא נתתי טווח מחיר כי אני לא מתמצא בטווחי המחירים ההגיוניים לדברים האלו, אשמח לקבל את הצעותיכם.

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  17. Started by ParanoidLoneWolf,

למישהו יש מושג אם אפשר להשיג QPad בארץ? אמנם יש את המוצר בtms.co.il, אבל אין להם אותו בפועל. גם באתר של נעה פעם היה את הפאד הזה, אבל הם הסירו אותו ועברו להפיץ מוצרים של Soft Trading (הכוונה היא לSteelpad וIcemat) וRazer. אמנם יהיה Q-Tour במסיבת-הרשת הקרובה של לאן-טק, וסביר מאוד להניח שימכרו שם QPad. אבל תהיתי אם יש חנות כלשהי המוכרת את הפאד שאני, או כל-אחד אחר המעוניין בפאד, לא שמע עליה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by PeaS,

כשביקשתי הצעת מחיר מזיגזג על המפרט שקניתי, שכלל את ה hercules שמבוסס על GF 3 TI200 הם אמרו לי שאין אותו בארץ, וכנראה שאת הדגם הספיציפי הזה גם לא יהיה, בטח שלא בזמן הקרוב. אז רציתי לשאול, זה נכון? ואם כן, מה ה"חלופה" שלו? אני לא מדבר על הריידון כי כרגע הם מאד יקרים, אולי הכרטיס המקביל המבוסס על TI200 של GAINWARD?

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by Infarlock,

ערב טוב! לפני 3 הגיע אליי עכבר גיימינג חדש בשם 6D gamer mouse שהזמנתי חוץ מזה שהוא ענק יש בו 2 בעיות: 1: המהירות האנכית שלו טיפה יותר איטית מהמהירות האופקית, זה די מורגש וזה ממש מפריע. 2: אני רוצה לערוך לו את המהירות של הלחצן של ה DPI ואין לי מושג איך, העכבר כל פעם מהיר או איטי מדי, ניסיתי גם להשתמש בהגדרות של העכבר בלוח בקרה וזה תמיד מהיר או איטי מדי וזה משגע אותי. או שלפעמים במשחקים זה איטי\מהיר ואז מחוץ למשחק זה להפך ונורא קשה להתרגל לזה. ניסיתי להתרגל למהירות איטית יותר אבל זה משגע אותי שהמהירויות שלו ללמעלה ולמטה שונה מימין ושמאל. לעכבר הקודם שלי שעלה איזה 40 שקל לא היו שטויות כאלו אבל כבר זרקתי אותו לפח =\

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by FireCharge,

אני בקרוב עומד להחליף מקלדת, אני מחפש מכאנית עם סוויטצ'ים שחורים וכרגע אני די סגור על שתי מקלדות: Roccat Ryos MK או Tt eSports Meka G-UNIT. כרגע אני נוטה יותר לכיוון המקלדת של Thermaltake בגלל הUSB HUB בגב, אבל מצד שני אני לא צריך 12 מקשי מאקרו (מעדיף מקלדת עם חמישה, כנראה יכול להסתדר גם בלי) והרוחב שלה ענקי (5 ס"מ יותר מהמקלדת של Roccat שלה 5 מקשי מאקרו). איזה שווה לי לקחת מבין 2 אלה? יש מקלדות אחרות שאתם ממליצים עם סוויטצ'ים שחורים? אני מחפש לקנות בארץ במחירים של עד 500 שקל. תודה!

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אני מחפש המלצה למקלדת גיימינג טובה עם תקציב של 300 ש"ח, עד עכשיו השתמשתי בMicrosoft Curve 2000 אבל נתקלתי בכל כך הרבה בעיות, אני חושב שאין משהו שקניתי וניצלתי את האחריות שלו בצורה שכזאת, תקלות עם המקשים מפה ועד הודעה חדשה, נמאס לKSP כבר לראות אותי חח, בכל אופן אני מחפש מקלדת שתעשה את העבודה, ושמעתי על מקלדות שאתה יכול ללחוץ על יותר מ3 מקשים באותו זמן בלי שהיא תיתקע זה אפשרי עם התקציב שלי?.

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  22. שלום! אני מחפש לרכוש עכבר גיימינג מבית Logitech שיש לו Sniper Mode ואני אסביר למה אני מתכוון. ברוב העכברים יש אפשרות לתכנת שני כפתורים: אתה לוחץ על כפתור 1 בכדי להעלות את ה-DPI ולוחץ על כפתור 2 בכדי להוריד את ה-DPI. אני רוצה כפתור אחד שמשנה את ה-DPI באופן זמני. כלומר: יש לי כפתור שכל עוד הכפתור לחוץ, אני עובד על DPI מסויים. ברגע שעזבתי את הכפתור העכבר חוזר ל-DPI שבו עבדתי לפני כן. לדוגמא: העכבר עובד כרגע על 1000 DPI, עכשיו אני לוחץ על הכפתור ולא עוזב אותו (משאיר אותו לחוץ), עכשיו העכבר עובד על 500 DPI, עכשיו עזבתי את הכפתור, עכשיו העכבר חזר לעבוד על 1000 DPI. לחברות Razer ו- MAD CATS יש את הפונקצייה הזאת בעכברים שלהן. השאלה אם גם ל- Logitech יש עכבר אשר מכיל את הפונקצייה …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by benfree,

שלום לחברי הפורום, אני זקוק להמלצה למדפסת לייזר צבעונית אשר תיהיה חסכונית בצבע ועם 4 טונרים. רציתי לרכוש את הHP 2605DN אבל אין להשיג אותם יותר. אני צריך את זה לעסק על מנת להדפיס כריכות. בסביבות 3 דפים ליום. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שאלתי האם אני יכול לשדרג את המעבד ל ATHELON 1.6 ולהשתמש באותו לוח תודה

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  25. Started by -JobNick-,

באחת מהתגובות שלך בפורום ראיתי שאתה לומד אלקטרוניקה והפרוייקט שלך זה לתכנן רכיב לוגי שצריך לעשות משהו ולצרוב אותו על צ'וק בעזרת תוכנה עכשיו גם אני לומד אלקטרוניקה אצתה יכול להרחיב קצת על הפקרוייקט שלך כי זה ממש מעניין (לפי דעתי) נ.ב הרכיבים "הרקים" האלה שאתה צורב אותם הם די זולים אבל התוכנה שצורבת היא ממשה יקרה איך אתה מתכוון לעשות את זה (יש לך תוכנה כזאת בבית ספר?)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.