עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by DiSc@MaN,

תראו את הראדון הזה : http://www.compuplus.com/insidepage.php3?sid=94uydglmy3uih60&id=996 יכול להיות אמתי במחיר כזה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מחפש המלצות טובות על מדפסת משולבת איכותית למשרד מדפסת לייזר משולבת פקס וצילום רצוי שתהיה מהירה זו מדפסת למשרד זו הסיבה שמוכן להשקיע עד 2000 שקל אשמח לקבל המלצות ממישהו שנתקל במדפסת טובה ששווה את הכסף, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by majin_omri,

בוקר טוב, אני מעוניין לקנות מארז חדש למחשב שלי שיהיה מאוורר בצורה מעולה רק שאני לא יודע מה לקחת.. אין כל תקציב אבל אני לא מתכוון לשלם יותר מ- 500 שקל על מארז... הכי חשוב לי זה שהמארז יהיה כמה שיותר מאוורר כי המארז הנוכחי שלי ממש לא. אני מתלבט בין ארבעה מארזים: http://ksp.co.il/main.php?uin=3373 http://ksp.co.il/main.php?uin=2280 http://ksp.co.il/main.php?uin=1925 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9468 מה לדעתכם הכי כדאי? האם יש לכם בכלל הצעה אחרת? האם ל- SVIKING יש אפשרות להוסיף עוד מאוררים? כנ"ל לשאר. תודה מראש, עומרי.

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by huber,

ושוב.. יום ראשון אני "משדרג" את המחשב וראיתי את הבנדל הזה ב-2194 ש"ח במקום מסוים (חברה, תתבגרו, אני אובייקטיבי ואין לי חשק להיכנס לוויכוחים. עכשיו סה"כ ציינתי רכיבים, נא לא לנעול, אני צריך תשובה...) מה דעתכם? בטווח של +/- 10% יש משהו יותר טוב?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by dlv101,

שלום לכולם, אני מחפש עכבר למחשב נייד. נתקלתי באינטרנט סני סוגים: 1) מקלט -משדר. 2) בלוטות. - מה עדיף? מה נחשב טוב יותר? נוח יותר? מסורבל פחות? - אשמח אם גם תוסיפו המלצה לעכבר. המון תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי כרגע ספק 300W אני מתכנן לקנות מארז Xaser II 6000A שכולל חמישה מאווררי מארז ואולי גם לשים איזה נורה בתוך המארז ואני מתכנן גם אוברקלוקינג גדול כי אני גם בונה על מערכת קירור מים (ThermalTake AquariusII) וזה מצריך העלת מתחים האם ספק 300W מסוגל לכל זה או שצריך ספק יותר טוב? אם כן אז כמה בדיוק וכמה עולה ספק כזה ואיכותי? כמה שפחות זול

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by vlad280,

אני רוצה לקנות Steelpad QcK בגודל בינוני כי הוא ענק....הוא עולה סביבות ה 80 שח השאלה איפה אני יכול למצוא אותו (חנות) ב ת"א או חדרה.......לא באזור דווקא בת"א או חדרה איזה חנות תודה לכל מי שעוזר

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי, הבנתי שיש בעיה למכור את הLogitech powerplay mouse pad בכל מיני מקומות בעולם, כולל בארץ. מחיפוש קצר באינטרנט לא ממש הצלחתי להבין למה? למישהו אולי יש מקור שמסביר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by alon83438,

שלום אני צריך המלצה על מדפסת A2 איכותית בשביל עסק קטן. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by mazinya,

אני מעוניין לקנות שלט XBOX 360 למחשב (חוטי). ניסיתי להזמין דרך PLAY ASIA אבל כתוב שאין כרגע במלאי. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר אינטרנט בחו"ל בסגנון של PLAY ASIA עם מחירים טובים וכמובן אמינות שאפשר להזמין ממנו?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by vmaddog,

עברתי כמה מקלדות זולות עד היום והגיע הזמן לשדרוג קטן. אין לי ניסיון עם מקלדת מכניות אבל לפי התגובות זה מומלץ. עיקר העבודה שלי זה תכנות . תקציב גמיש אבל לא רוצה להתפרע שאלה נוספת. איפה יש מקום באזור המרכז(העדפה לגבעתיים /תל אביב) שבו יהיה אפשר להרגיש את סוגי הסויצום תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. ראשית ברצוני להודות לצביקה מרוזטק טכנולגיות מתקדמות, יבואני OCZ הרישמיים בארץ, על כך שנתן לי לקחת את ה-Sample שקיבל לצילום. סקירה קצרה על המוצר: כפי שניתן לראות OCZ החליטו להרחיב את מגוון המוצרים שלהם ולנסות להחדיר עוד ספקי כח איכותיים לשוק. הם החליטו שעליהם לייחד את עצמם מעט מן המתחרים והצליחו לעשות זאת בצורה לא רעה בכלל. הספק מגיע בגימור כרום מראה יפיפה, דבר שעוד לא נראה כמותו בתחום הספקים. עד כמה שהוא יפה הוא גם מאוד רגיש לשריטות. הוא מגיע כבר עם תמיכה בכבל ATX עם 24 פינים, תמיכה הנדרשת לדוגמא בלוחות החדשים של סוקט 775 של אינטל, ישנו גם מתאם מ-24 ל-20 פינים על מנת לתמוך בכל הדגמים הנמכרים כיום בשוק. על הכבל ATX יש שרוול ירוק זרחני.. …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Etus,

אני יודע שהשאלות שאני עומד לשאול הם שאלות די "בסיסיות", אבל אשמח אם תוכלו לענות. 1. אני יודע שיש כל מיני סוגים של לוחות אם, וכל אחד מהם מתאים ל- Socket אחר(370, 7 וכו'). מה זה בעצם ה- Socket ומה המספרים האלו? 2. בכל לוח אם יש Chipset שונה, באם זה של Intel, Via, AMD וכו'. מה זה ה- Chipset ומה הוא בעצם עושה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום! יש ברשותי עכבר אלחוטי של Microsoft מדגם wireless optical mouse 2000 וברצוני לרכוש מקלדת אלחוטית, האם בלכתי לקנות מקלדת, לא אוכל לרכוש אחת שתוכל להשתמש בחיישן של העכבר?? או שאצטרך ממש לקנות סט שלם חדש? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום (אני מקווה שהכותרת שלי תקינה) בכל אופן, כל פעם שאני שולח משהו להדפסה, המדפסת מתחילה להדפיס, הדף נתקע באמצע. רק אם אני פותח את המכסה הקדמי (היכן שמוציאים את הטונר) של המדפסת וסוגר אותו, הדף יוצא (מודפס באופן מושלם, לאחריו יוצא דף לבן. וכך חוזר חלילה בדף שלאחריו. כל פעם אותו דבר. אם אני שולח כמות דפים מרובה להדפסה אזי לפעמים, ואני מדגיש רק לפעמים, אחרי הסיבוב השלישי בערך היא מסתדרת ומדפיסה עד הסוף בצורה תקינה. לפעמים זה נמשך כך 20 דפים ויותר.... ניסתי לפרק אותה, יותר מאשר להוציר את הטונר, אלא ממש פירקתי את כל מכסה הפלסטיק, חיפשתי משהו שאולי תקוע, חתיכת נייר, אך לשווא. גם החלפתי מחסנית של טונור. גם לא עזר. מישהו נתקל בבעיה? למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, אלון

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Loco,

אחרי שרוב החנויות בארה"ב סירבו לקבל הזמנה מהארץ.. החלטתי שכנראה שאני יקנה פה... בהתחלה היתיי מעונין בלוח Epox 8KHA+ המבוסס על ה KT266A אך הוא לא נמצא כן בשום חנות למען האמת, לוח ה KT266A היחיד שמצתי פה הוא ה GA-7VTX-E ו GA-7VTX-H שניהם כמובן של Gigabyte לא יכולתי למצוא עליו שום ביקורת ולכן באתי לפה כדי שתעזרו לי... אז בבקשה ממכם רשמו לי אם יש לכם מקום לביקורת, או סיפרו מניסיון אישי. דבר שני זה מאיפה לקנות בארץ... את פנדה אני לא סובל... אז נשארו לי אפשרויות שהם zigzag200 פלונטר ו KSP אם יש לכם עוד מקומות רשמו בבקשה גם אותם, הכי טוב יהיה אם תרשמו איפה יש את ה XP 1900+. תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הבדלים משמעותיים ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 שקל ואני לא בדיוק יודע אזה מה ההמלצה שלכם???

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Xenasis,

הורי רוצים לקנות לאחותי מחשב חדש ללמידוים שלה בטכניון זה צריך להיות מחשב יחיסית זול ובעיקר ללימודים הוא צריךלשמש גם כמערכת לשמוע דיסקים כך שתריך רמקולים טובים התקציב הוא בערך 4500-5000(אם מסך) אתם בבקשה יכולים לתת לי מפרט טוב שיתאים לזה תודה אמנון

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by joleya35,

אחרי התלבטויות החלטתי לקחת את הסיכון ולקנות את המקלדת מדיה סנטר אלחוטית עם עכבר trackball של koribo vivar הדגם המשודרג של XGEN למי שמכיר. מבחינתי הרעיון עצמו פשוט וחכם, הרבה יותר הגיוני ממקלדת ועכבר לחוד, רק מה מסתבר שלא ממש פשוט למצוא היום בשוק מקלדת כזאת. אחרי זמן הסתגלות של שבוע הייתי די מסופק מהרעיון עצמו ודי התרגלתי לרעיון למרות ביצועים בינוניים ואיכות מכאנית מאוד ירודה. לא יפתיע אותי אם מהר מאוד איזה כפתור יפסיק לתפקד או ייתפרק. למרות הכל אני עדיין חושב שמדובר בשילוב מנצח כתחליף לעכבר מקלדת אבל נראה לי שעדיף לחכות עד שחברות העל יחליטו לצאת עם דגמים שלהם, אמנם קיימים בשוק מספר דגמים של lenovo ו logitech אבל עדיין זה לא ממש זה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. כולם כאן משבחים את איי אם די אבל לכמה באמת יש כזה כל מי שיש לו איי אם די והוא מרוצה ממנו שירשום כאן כמה זמן יש לו אותו ואיזה אחד יש לו

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by AleXGanGSteR,

שלום! לאחרונה החלטתי לקנות עכבר אלחוטי ואהבתי את שני העכברים LX8 ו MX1000 של חברת לוג'יטק. הLX8 עולה בערך 210 ואילו הMX1000 בערך 350 אם אני לא טועה. השאלה שלי במה הMX1000 "טוב" יותר מהLX8 ? האם שווה להוסיף את ה140 שקל.... וגם במה הLX8 "טוב" יותר מהMX1000 . ואשמח אם יש לכם אולי המלצה לעכבר אלחוטי אחר שלפי דעתכם עדיף על שניהם. (לא במחיר מטורף ... עד 350) תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by shimon23,

שלום אתמול עשיתי disk defragmenter לדיסק קשיח(אחרי כמה חודשים שלא עשיתי), ופתאום הוא התחיל להשמיע רעשים מוזרים כאלה כל הזמן. מישהו יודע למה זה? לא נראה לי שיש לו bad sectors כי בדקתי בערך לפני שבוע.

24. Started by Chura,

שלום, לפני כמה חודשים ניקיתי את המקלדת כי נשפך עליה קצת מים. כאשר ניקיתי את המקשים (פירוק מלא של המקלדת) כנראה שהיה עליהם חומר לובריקציה (שימון) היום המקלדת עובדת (ונקיה ) אלב המקשים לא זורמים טוב. יש הצעות איזה חומר לא מזיק לשים ? (אולי מישהו יודע מה החומר המקורי המשמן מקלדות ) מדובר על MX5500 אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. ראיתי שמוכרים בארץ את הדיו של JR. בארץ זה קצת יקר וב- EBAY אני יכול לקנות הרבה יותר זול (הרבה יותר מ"ל בהרבה פחות כסף). השאלה שלי: האם כדאי להתעסק עם הנושא של מילוי דיו עצמי או שכדאי לקנות מחסנית דיו שכבר מולאה בדיו חלופי (מקורי אני אף פעם לא קונה). תודה לעוזרים נ.ב. המדפסת שברשותי: HP 920C

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים