ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה הבאה: מדפסת משולבת חדשה של HP 5400 שהותקנה בהצלחה במחשב ביתי (מערכת הפעלה XP) ובמחשב נייד (מערכת הפעלה W7) ונראה שהכל תקין, אבל בזמן הדפסה לא יוצא כלום מהמדפסת למרות שנראה שהכל תקין ושהדף נשלח להדפסה אבל כלום לא מודפס, למעט דף ניסיון שכן יוצא מהמדפסת. החומרה תקינה 100% כי המדפסת כולל כבל USB נבדקו במחשב אחר והכל עובד כראוי. יש למישהו רעיון ? אולי זה משהו בחומת אש ? או באנטי וירוס שמותקן ? והאם יכול להיות שגם במחשב הנייח וגם בנייד יש אותה בעיה ? תודה מראש לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לנו סורק ישן אבל איכותי. קנון 4400. הוא מחובר למחשב ישן. אופציה אחת היא לקנות מחשב מיני פיצי נייח, עבורו. אופציה שניה היא שהוא יהיה מחובר למתאם WIFI , כך שאפשר יהיה להתחבר לסורק מכל מחשב. האם אופציה 2 קיימת ?? אם כן, איך זה עובד ? איך מתכנתים לאיזה ראוטר להתחבר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במדפסת תמונות הנ"ל של חברת sagem (קיבלתי מתנה עם מצלמה שקניתי) העניין הוא, שאני לא מבין איפה אמורים לקנות למדפסת סרט דיו נוסף. (עפ"י חוברת היצרן זה מגיע סרט דיו + דפי תמונה בערכה אחת) מישהו יודע??? אולי יש סרט דיו של חברה אחרת שמתאים גם??? (בדקתי בחנויות סטנדרטיות ובאינטרנט ולא הצלחתי למצוא בכלל איזכור לחברה הזאתי)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יש ביקורות על המארז הזה? האם שווה לקנות אותו במקום את ה-Antec P180?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני צריך שתמליצו לי על מקלדת איכותית בתקציב של עד כ35 דולר או 150 שקל אם זה מהארץ. אני מאוד רוצה מכנית אבל להבנתי אין בתקציב שאני יכול להגיע אליו. אני מאוד אוהב מקשי מאקרו ומולטימדיה אז אם יש זה בונוס. שימוש העיקרי במקלדת הוא הקלדת טקסטים ארוכים במשך כמה שעות מדי יום. תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברה. יש את הלוג'יטק https://www.amazon.com/Logitech-G105-920-003371-Gaming-Keyboard/dp/B00BBUCCKO/ref=sr_1_27?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1480020918&sr=1-27&refinements=p_6%3AATVPDKIKX0DER%2Cp_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_n_feature_keywords_browse-bin%3A3355985011 ואת הK30 https://www.amazon.com/Corsair-Gaming-Keyboard-Programmable-Backlit/dp/B0149QBXJC/ref=sr_1_28?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1480020918&sr=1-28&refinements=p_6%3AATVPDKIKX0DER%2Cp_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_n_feature_keywords_browse-bin%3A3355985011&th=1 שניהם במחיר לדעתי די טוב, ואני חושב לקנו…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה Canon היום הכריזה על מספר מצלמות (מתוך 40 אם אני לא טועה שהיא מתכננת להוציא השנה - מספר אסטרונומי ! ) Canon PowerShot A310 - מצלמת "כוון וצלם" בסיסית Canon PowerShot A75 - ממשיכת ה-A70 Canon PowerShot S430 - קומפקטית Canon PowerShot S500 - קומפקטית Canon PowerShot SD110 - קומפקטית Canon PowerShot S1 IS - ממשיכת ה-Pro90 IS שהוצגה ב-2001 - אופטי x10 Canon PowerShot Pro1 - מתקדמת דיגיטלית - אופטי x7 8) I just love Canon :-* אתם מוזמנים להתעדכן כאן: http://www.dpreview.com http://www.steves-digicams.com
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm1000a.htm האם המארז מגיע עם ספק? אם כן האם הוא יוכל להחזיק מערכת כמו שאני מתכנן לקנות?(ראה מפרט) ובנוגע לקירור לא תהיה בעיה אני צודק?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורי רוצים לקנות לאחותי מחשב חדש ללמידוים שלה בטכניון זה צריך להיות מחשב יחיסית זול ובעיקר ללימודים הוא צריךלשמש גם כמערכת לשמוע דיסקים כך שתריך רמקולים טובים התקציב הוא בערך 4500-5000(אם מסך) אתם בבקשה יכולים לתת לי מפרט טוב שיתאים לזה תודה אמנון
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, ראיתי 2 אוזניות גיימינג (שתיהן במבצעי ה-BF): Thermaltake Tt eSports Cronos Razer Kraken 7.1 איזה מהן עדיפה לדעתכם? והאם יש משהו שאתם ממליצים עליו יותר (בטווח המחירים הזה)? אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, כי אני משתמש בזה רק לריידים ב-WOW, וגם ככה הדברים האלה לא מחזיקים הרבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההגדרות המומלצות לסריקת מסמכים משרדיים לאחסון במחשב ? רוב המסמכים הם מסמכי שחור לבן מעט מאוד מסמכים צבעוניים סריקה שתתן לי איכות הדומה לצילום במכונת צילום משרדית רגילה תהיה מבחינתי מספקת. אודה על כל עזרה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אז אחרי הכתבה באתר והתלבטויות קשות, נראה שאלך לכיוון שידרוג ה-HTPC ולא לקניית קונסולה רציתי להתייעץ איתכם בעלי הניסיון, לגבי השלט האלחוטי המומלץ ל-HTPC, כנראה שארצה לקנות 2-4 שלטים, כדי לשחק גם עם החברים מישהו מכיר ויודע מה המומלץ ולמה מהשלטים הבאים? XBOX ONE CONTROLLER XBOX 360 FOR PC DUALSHOCK 4 LOGITECH F710 כרגע מכל הסקירות שקראתי, נשמע שה-DS4 הוא הבחירה הטובה ביותר (עם התאמות תוכנה נכונות כדי להשתמש במקסימום תכונות שלו), יש למישהו ניסיון אחר? כמו כן, מה המתאמים שאני צריך לקנות לכל אחד מהשלטים כדי להשתמש בין 2-4 שלטים (רוב הסקירות מדברות על שלט אחד, האם צריך לקנות מספר מתאמים כמו מספר השלטים, או שמתאם אחד יכול לעבוד עם כמה שלטים במקביל? אם אני מבין נכון עבור ה-D…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום אתמול עשיתי disk defragmenter לדיסק קשיח(אחרי כמה חודשים שלא עשיתי), ופתאום הוא התחיל להשמיע רעשים מוזרים כאלה כל הזמן. מישהו יודע למה זה? לא נראה לי שיש לו bad sectors כי בדקתי בערך לפני שבוע.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. קניתי היום ערכה של מקלדת ועכבר אלחוטיים מסוג Microsoft Wireless Optical Desktop 700 כשהגעתי הביתה וחיברתי את הערכה, המקלט זיהה את המקלדת בלי בעיות אבל העכבר לא עובד (העינית לא מוציאה אור והמקלט לא מזהה את העכבר. אחרי ששיחקתי קצת עם הכפתורים של עכבר, העינית הוציאה אור למספר שניות. בכל זאת, המקלט עדיין לא הצליח לזהות את העכבר. למישהו יש מושג אם ניתן לסדר את הבעיה, או שאני צריך להחליף את כל הערכה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במקרה מישהו מכיר היכן ניתן לקנות מתאם אלחוטי לג'ויסטיק אלחוטי של אקסבוקס 360 כך שיעבוד גם על PC? תודה מתאם כזה כמו בתמונה שמתחבר לUSB במחשב
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות שלט XBOX 360 למחשב (חוטי). ניסיתי להזמין דרך PLAY ASIA אבל כתוב שאין כרגע במלאי. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר אינטרנט בחו"ל בסגנון של PLAY ASIA עם מחירים טובים וכמובן אמינות שאפשר להזמין ממנו?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חבל , אני שומע פה רק G Force G Force נכון היבואן המקולל אזטק לא מייבא אותם עדיין, אבל בקרוב הם ינחתו פה (פחות מחודש). תנו לאנשים להבין שיש כרטיס high end במחיר מצוין שמשתווה בביצועים ואף עוקף את ה G Force 3 TI 500 ולפעמים הוא טיפה אבל ממש טיפה יותר איטי) עדיין זהו כרטיס מצוין במחיר מצוין עוד יותר למה לשלם 1800 1900 על GF3 שיש כרטיס כזה בהרבה פחות . נ.ב הרזולוציה של האתר הזאת "סטינק". וטוב שחזרתם.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה למדפסת לסטודנט לכן היא צריכה להיות כמה שיותר זולה ,עם ראשי דיו נפרדים לכל צבע , חסכונית ושהראשים יהיו כמה שיותר זולים להחלפה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי שלשום ה-Logitech mx500 optical mouse, בגלל שאמרו לי שהוא מעולה. שילמתי עליו 280ש"ח ועוד משלוח 40ש"ח, אם חישבתם נכון קיבלתם 320ש"ח. אני מקווה שהמחיר שלו ישתלם. הוא אמור להגיע תחילת שבוע הבא או מחר. למישהו יש משהו להגיע לי על העכבר הזה?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש משחק שאני רוצה להתקין שמו Paris-Dakar Rally על מחשב: windows 98 hebrew, geforce3 64mb, 196 ram directx 8a, detonator 21.83 וכשאני לוחץ "browse" אני לא יכול ללחוץ על תיקיות כי תוכן החלון נמצא מחוצה לו... מצורפת תמונה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים ניקיתי את המקלדת כי נשפך עליה קצת מים. כאשר ניקיתי את המקשים (פירוק מלא של המקלדת) כנראה שהיה עליהם חומר לובריקציה (שימון) היום המקלדת עובדת (ונקיה ) אלב המקשים לא זורמים טוב. יש הצעות איזה חומר לא מזיק לשים ? (אולי מישהו יודע מה החומר המקורי המשמן מקלדות ) מדובר על MX5500 אם זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לשים מצלמות נסתרות בחדר בבית שלי, גודל החדר הוא כ-10 מטר על 10 מטר וצמוד עליו יש עוד חדר קטן יותר (מרפסת סגורה - 5 על 3) רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי? אין לי אף אחד לפנות עליו התקציב זה עד 2,000 ש"ח אם אין בררה.. עדיף פחות, לא צריך משהו איכותי - זיהוי פנים וכו.. לא איכות DVD חיפשתי קצת ברשת ומצאתי: מצלמת וידאו נסתרת אלחוטית צבעונית G 2.4 http://www.e-sales.co.il/index.htm?573.htm&1 ואפשר להוסיף לזה עוד מצלמות: http://www.e-sales.co.il/index.htm?579.htm&1 זה נראה לי קצת זול יחסית למה שמצאתי בזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=G-UnSpy&keyword=מצלמה%20אלחוטית&orderby=price יש בזה איזה תרגיל? המצלמות האלה מתאימות לי…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מדפסת ישנה שלפני שנה הצלחתי להחזיר מעולם המתים. בינתיים היא עושה את העבודה ועד שהיא תמות סופית, אני לא רואה סיבה להחליף אותה במשהו אחר. מדובר ב- Lexmark X215 ויש לי איתה רק בעיה אחת וזה הטונר כשקצת קשה להשיג. מנסיון, כל הטונרים "הממוחזרים", ממש לא ממלאים אותם עד הסוף. על פניו המחיר נראה סבבה, אומנם בהמשך מבינים למה זה באמת כך. כשקניתי את המדפסת הזאת לפני 11 שנה, היא הגיעה עם טונר אורגינל, אבל חצי-מלא. הוא הספיק לי כמעט לשנתיים. כשהוא נגמר, קניתי אחד אורגינל "מלא" שהחזיק משהו כמו 3 שנים. במהלך השנים הבאות הבאתי 4-5 טונרים "מפוברקים"... אם עושים חשבון רואים שהמזוייף עולה יותר יקר מהאורגינל... הסיבה העיקרית שבגללה עברתי לקומבינה הזאת היא שבזמנו לא הצלחתי…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לעבוד על 2 מערכות מחשב במקביל שתיהן עם 2 מסכים ויציאות DVI רזולוציה מקסימלית - 1920X1200 עכבר ומקלדת USB אין צורך ביציאת אודיו או משהו אשמח להמלצה על דגם, אם זה לא משהו שניתן להשיג בארץ, אז קישור לאתר בחו"ל שעושה משלוחים לארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-