עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן, ברשותי (אבי יותר נכון) מדפסת משולבת פקס סורק ומכונת צילום של HP מדגם 2210, לכל אורך הזמן שהיא איתנו היא עשתה לנו בעיות כגון: סריקה מעוותת, הדפסה וצילום לאט ומעוות, פקסים שלא נשלחים ולא מתקבלים והיא זוללת דיו בכמויות אדירות. נגמרה לה האחריות לפני חודש בערך ואין מי שיתקן אותה בפחות מ-400 שח אז החלטנו להעיף אותה ולקנות מכשיר דומה, אמין ושלא זולל הרבה דיו. המלצות יתקבלו בברכה, ובלי HP כי מהם קיבלנו רק כאב ראש. התקציב לא משנה, רק אל תביאו משהו במחירים מטורפים. תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Etus,

אני יודע שהשאלות שאני עומד לשאול הם שאלות די "בסיסיות", אבל אשמח אם תוכלו לענות. 1. אני יודע שיש כל מיני סוגים של לוחות אם, וכל אחד מהם מתאים ל- Socket אחר(370, 7 וכו'). מה זה בעצם ה- Socket ומה המספרים האלו? 2. בכל לוח אם יש Chipset שונה, באם זה של Intel, Via, AMD וכו'. מה זה ה- Chipset ומה הוא בעצם עושה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, במסגרת "שיפוריי" המחשב שלי, אני מתכוון לקנות סט של מקלדת+עכבר. מה דעתכם על הסט הזה:Microsoft Wireless Optical Desktop מחיר ~350. אם היא גרועה/לא מומלצת, אשמח לקבל המלצות אחרות רק לסטים, עדיף שחורים. בתודה מראש, יאיר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ILYA MOLO,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית 4 מגהפיקסל. אפשר לעשות אותה מצלמת אינטרנט? המצלמה עצמה יכולה לצלם סירטונים אז למה שהיא לא תוכל להיות מצלמת אינטרנט? צריכים אולי תוכנה מיוחדת?[glow=red,2,300] תתודה מראש לכל העונים[/glow]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by y_i_c,

ע"פ בדיקה שעשיתי ה VCORE של הסרבר שלי הוא 1.5V כשהמתח שהמעבד אמור לעבוד (סלרון 900) הוא 1.75 לא ראיתי בביוס אפשרות להגדיל את המתח כמו כן האם זה יכול לגרום לבעיות? בנתים המחשב רץ בסדר גמור!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by frenzy,

מישהו יודע אם יש מכס על מארזים ? ???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. ברשותי עכבר מיושן של GENIOUS כבר בערך 8 שנים והגיע הזמן להחליפו. אני מחפש עכבד זול, חוטי, בעל כמה שיותר אפשרויות [כפתורים שניתנים לתכנות ושינוי רגישות העכבר] ושיהיה מיועד לגיימינג ושימוש טפוסי במחשב.. העכבר הנ"ל, ב180 שקל בKSP, מומלץ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מחפש מדפסת לייזר משולבת סוקר ופקס מומלצת. מחיר עד 1000 ש"ח. עלות הדפסה סבירה. לא גדולה מידי. לא מדפיס הרבה....אבל זקוק למשרד הביתי. תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. שלום. כדי לראות סרטים שהורדו ברשת על גבי הטלוויזיה (ישנה, ללא כניסת HDMI או DVI או VGA), אני מעתיק את הסרט (AVI) לכונן USB. את כונן ה USB אני מחבר לנגן Samsung, שהינו בעקרון נגן DVD, אבל מכיל כניסת USB, ומסתבר גם תמיכה בפורמט AVI. הכל טוב. א-ב-ל, כאשר אני מעתיק סרט שקידודו הוא MKV, הנגן שלי לא מזהה את הקובץ, ולא מנגן את הסרט. השאלה שלי היא האם יש נגן שכזה, שכן מנגן קבצי MKV. תודה מראש, כמו תמיד

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Cthulu,

שלום לכולם. בימים הקרובים יבוצע קנייה של מחשב חדש למשחקים ומעוניין בהמלצה על מקלדת ועכבר. חיפשתי קצת בחנויות ומצאתי סט של מקלדת ועכבר למשחקים באייבורי. הסט הוא של קולר מאסטר CM Storm Devastator במחיר של 230 ש"ח. זה הלינק באייבורי - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521 לא מצאתי את הסט הזה בחנויות אחרות. לפי ביקורות ביוטוב וגוגל, הסט נשמע סט לא רע בכלל.. אבל רציתי לשמוע חוות דעת נוספת מכם וכמובן המלצות לעכבר ומקלדת\סט סביב המחיר הזה (עד כ-400 ש"ח - מחיר כולל למקלדת+עכבר). תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם. כבר שנה וחצי אני משתמש ב G500 (הדגם הישן) של לוג'יטק- עכבר מעולה ובנוי טוב אבל עם בעיה שנתקלתי בה לא מזמן שהרסה לי את העכבר. http://youtu.be/dWJk4EWfyOA אני מתלבת אם לקנות את הדגם החדש של הG500 (למרות שכמו ששמעתי זה רק שינוים מינוריים חיצוניים), או G400 או שאולי Mad catz rat 7. אני פשוט צריך עכבר אחיזת PALM עדיפות לליזר אבל לא פוסל אופטי שיהיה נוח ל FPS. כמובן שאני לא רוצה להגזים ולהשקיע בו יותר מ 500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by OR007,

לפי דעתי הכותרת אומרת הכל אבל בכל זאת: אני בקרוב קונה מחשב וההתלבטות שלי היא האם האנרמקס שווה את ה-400 שקל הפרש מהקומפיוקייס. ההתלבטות שלי היא מפני שאם אני אלך על האנרמקס אני יצטרך להוריד בחלק אחר (במקרה הזה במקום לקחת לוח אם איכותי מבוסס NFORCE 2 של אסוס או צ'יינטק אני אצטרך לקחת ,GAV-7VAXP). אני מעדיף שלהשקיע בלוח אם מאשר במארז אבל בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם. ובאותה שאלה רציתי לדעת האם ספק של 300W של HEC יספיק למערכת חזקה ? או שיש צורך ב-350 מינימום ?.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מחפש מדפסת חסכונית בדיו, בתקציב עד 600 ש"ח. לסטודנט שמדפיס הרבה. שתהיה חסכונית בעלות דיו חדש. חשובה מהירות גבוהה בהדפסה. תודה מראש. .swg

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Xenasis,

הורי רוצים לקנות לאחותי מחשב חדש ללמידוים שלה בטכניון זה צריך להיות מחשב יחיסית זול ובעיקר ללימודים הוא צריךלשמש גם כמערכת לשמוע דיסקים כך שתריך רמקולים טובים התקציב הוא בערך 4500-5000(אם מסך) אתם בבקשה יכולים לתת לי מפרט טוב שיתאים לזה תודה אמנון

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. הייתי רוצה לנסות להטעין בטריות Alkaline רגילות, אבל הבעיה היא שאין לי מטען מיותר (חבל לי על ה- Gp ). מה עלול לקרות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

לא אכפת לי של איזה יצרן, עדיפות גבוהה למיקרוסופט, עוד יותר גבוהה ללוג'יטק אין לי בעיה עם מקלדת חוטית ככה שאל-חוטי יהיה בזבוז כסף והכי חשוב, מחיר טוב! אני לא רוצה סט אני צריך רק מקלדת מצאתי בפנדה ב300 שקל, ולדעתי זה גניבה לאור היום להתחשב בזה שהדגם הוא בדיוק המקלדת מולטימדיה שעולה 80 שקל! תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by tom123p,

שלום רב, יש ברשותי מדפסת לייזר ש/ל מקצועית (samsung scx-6320f) ממנה אני מרוצה מאוד. אני זקוק מידי פעם בפעם להדפסות צבעוניות - לא תמונות - אלה דפים שכוללים אלמנטים צבעוניים (הדפסת דפי אינטרנט לדוגמא). מה מומלץ? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by avihy,

מחפש דרייבר למדפסת hp psc 1410

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. כולם כאן משבחים את איי אם די אבל לכמה באמת יש כזה כל מי שיש לו איי אם די והוא מרוצה ממנו שירשום כאן כמה זמן יש לו אותו ואיזה אחד יש לו

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by mgm,

שלום, האם אפשר לחבר את המסך מחשב ישירות למכשיר dvd (לא במחשב) ואם כן איזה כבלים צריך? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by elimvp,

שלוםם, תודה על העזרה חברה זה משהו שמשגע אותי ים זמןן... יש לי עכבר מסוג teac smx-100H.E (לפחות זה מה שרשום מאחורי העכבר) עכשיו הגלגלת של העכבר במקום להוריד ולהעלות את העמוד... מורידה ומעלה עוצמת וולים... כמה שלא חקרתי וניסיתי לא הצלחתי להבין איך לשלוט בזה ולשנות את זה... אם אפשר עזרה... תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. האם בקרוב נזדקק להתרגל לפריסה מעודכנת של השפה העברית במקלדות ה-QWERTY המוכרות לכולנו? לכתבה

24. Started by Styx,

אני מחפש גיימפאד (לשחק פיפא וכאלה בעיקר) למחשב טווח מחירים עד 300 ש"ח ראיתי את הרייזר אונזה(Razer onza( איך הוא?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by nargsi,

שלום חברה. יש את הלוג'יטק https://www.amazon.com/Logitech-G105-920-003371-Gaming-Keyboard/dp/B00BBUCCKO/ref=sr_1_27?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1480020918&sr=1-27&refinements=p_6%3AATVPDKIKX0DER%2Cp_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_n_feature_keywords_browse-bin%3A3355985011 ואת הK30 https://www.amazon.com/Corsair-Gaming-Keyboard-Programmable-Backlit/dp/B0149QBXJC/ref=sr_1_28?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1480020918&sr=1-28&refinements=p_6%3AATVPDKIKX0DER%2Cp_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_n_feature_keywords_browse-bin%3A3355985011&th=1 שניהם במחיר לדעתי די טוב, ואני חושב לקנו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.