ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי, באיזה פרוטוקול עדיף להשתמש כאשר אני סורק? מה ההבדל ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה בקרוב לקנות מקלדת חדשה אלחוטית עם חיבור USB. השאלה שלי - אם בביוס לא מאופשר USB KEYBOARD SUPPORT מראש, איך אני אכנס בכלל לביוס בשביל לאפשר תמיכה ב-USB? כרגע יש לי מקלדת PS2 שבה אני מקיש DEL בשביל להיכנס לביוס. השאלה שלי גם רלבנטית מאחר שלפעמים יש מצבים שהביוס מתאפס (כמו החלפת סוללת לוח האם) ואז ברירת המחדל של הביוס היא ללא תמיכה בלוח מקשים USB.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מדפסת ישנה שלפני שנה הצלחתי להחזיר מעולם המתים. בינתיים היא עושה את העבודה ועד שהיא תמות סופית, אני לא רואה סיבה להחליף אותה במשהו אחר. מדובר ב- Lexmark X215 ויש לי איתה רק בעיה אחת וזה הטונר כשקצת קשה להשיג. מנסיון, כל הטונרים "הממוחזרים", ממש לא ממלאים אותם עד הסוף. על פניו המחיר נראה סבבה, אומנם בהמשך מבינים למה זה באמת כך. כשקניתי את המדפסת הזאת לפני 11 שנה, היא הגיעה עם טונר אורגינל, אבל חצי-מלא. הוא הספיק לי כמעט לשנתיים. כשהוא נגמר, קניתי אחד אורגינל "מלא" שהחזיק משהו כמו 3 שנים. במהלך השנים הבאות הבאתי 4-5 טונרים "מפוברקים"... אם עושים חשבון רואים שהמזוייף עולה יותר יקר מהאורגינל... הסיבה העיקרית שבגללה עברתי לקומבינה הזאת היא שבזמנו לא הצלחתי…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברתי כמה מקלדות זולות עד היום והגיע הזמן לשדרוג קטן. אין לי ניסיון עם מקלדת מכניות אבל לפי התגובות זה מומלץ. עיקר העבודה שלי זה תכנות . תקציב גמיש אבל לא רוצה להתפרע שאלה נוספת. איפה יש מקום באזור המרכז(העדפה לגבעתיים /תל אביב) שבו יהיה אפשר להרגיש את סוגי הסויצום תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה למדפסת לסטודנט לכן היא צריכה להיות כמה שיותר זולה ,עם ראשי דיו נפרדים לכל צבע , חסכונית ושהראשים יהיו כמה שיותר זולים להחלפה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אז אחרי הכתבה באתר והתלבטויות קשות, נראה שאלך לכיוון שידרוג ה-HTPC ולא לקניית קונסולה רציתי להתייעץ איתכם בעלי הניסיון, לגבי השלט האלחוטי המומלץ ל-HTPC, כנראה שארצה לקנות 2-4 שלטים, כדי לשחק גם עם החברים מישהו מכיר ויודע מה המומלץ ולמה מהשלטים הבאים? XBOX ONE CONTROLLER XBOX 360 FOR PC DUALSHOCK 4 LOGITECH F710 כרגע מכל הסקירות שקראתי, נשמע שה-DS4 הוא הבחירה הטובה ביותר (עם התאמות תוכנה נכונות כדי להשתמש במקסימום תכונות שלו), יש למישהו ניסיון אחר? כמו כן, מה המתאמים שאני צריך לקנות לכל אחד מהשלטים כדי להשתמש בין 2-4 שלטים (רוב הסקירות מדברות על שלט אחד, האם צריך לקנות מספר מתאמים כמו מספר השלטים, או שמתאם אחד יכול לעבוד עם כמה שלטים במקביל? אם אני מבין נכון עבור ה-D…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אתמול עשיתי disk defragmenter לדיסק קשיח(אחרי כמה חודשים שלא עשיתי), ופתאום הוא התחיל להשמיע רעשים מוזרים כאלה כל הזמן. מישהו יודע למה זה? לא נראה לי שיש לו bad sectors כי בדקתי בערך לפני שבוע.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת טובה לגיימינג, לא רועשת ולא יקרה- עד 120 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן :-) אני מחפש מדפסת משולבת עד 500 ש"ח. השימוש העיקרי הוא פקס והדפסת מסמכים פעם ב... ממש לא סטודנטיאלי. אבל, אני רוצה, אם כבר, לבחור במדפסת שהדפסת התמונות שלה הכי איכותית בתקציב הזה. בגלל שיש לי שוברים ברשת באג, אז אני רוצה לקנות מהרשת הזאת. לכן אני מתלבט בין Canon MX475 לבין Brother MFC-J650DW. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21133 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21121 לפי ביקורות שקראתי ברשת, איכות התמונות וגם הדפסת השחור ב-Canon הרבה יותר טובה. (ללא מריחות, ללא מעבר גוונים וכו'.) אבל אני רואה שבקנון ישנן רק שתי מחסניות דיו. חוץ מעניין החיסכון, האם יש בזה פגם? בכלל, יש לכם המלצות? תודה..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה קניתי לפני כמה שבועות אל פסק של חברת גמאטרוניק מסוג G-ME 750 אמפר חיברתי לו את המחשב ואת המסך ואת הראוטר שלי והכל מחזיק מעמד סבבה עכשיו קיבלתי איתו דיסק התקנה של תוכנה שמכבה את המחשב לבד ברגע שיש הפסקת חשמל אבל הבעיה היא שהכבל שמחבר בין האל פסק למחשב הוא כבל COM כזה דבר למי שלא מכיר: עכשיו הבעיה היא שאין לי כניסת COM במחשב לכן אני לא יכול לחבר אותו אבל אמרו לי שמוכרים כבל ממיר מCOM לUSB וכך אני יוכל לחבר אותו למחשב או להתקין כניסת COM במחשב שזו כניסה מאוד ישנה וזה עולה ממש יקר רציתי להתייעץ איתכם ולשאול איפה ניתן להשיג כבל המרה מCOM לUSB ביררתי אתמול באופיס דיפו ואין להם כזה דבר.... תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים ניקיתי את המקלדת כי נשפך עליה קצת מים. כאשר ניקיתי את המקשים (פירוק מלא של המקלדת) כנראה שהיה עליהם חומר לובריקציה (שימון) היום המקלדת עובדת (ונקיה ) אלב המקשים לא זורמים טוב. יש הצעות איזה חומר לא מזיק לשים ? (אולי מישהו יודע מה החומר המקורי המשמן מקלדות ) מדובר על MX5500 אם זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.יש לי מדפסת hp deskjet 4625ומופיע לי הודעה של חסימה בגררה גררת הדפסה תקועה.בדקתי בתוך המדפסת ולא מצאתי שום דף תקוע.ואחריות המדפסת הסתיימה לי.מה לעשות?תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש המלצות טובות על מדפסת משולבת איכותית למשרד מדפסת לייזר משולבת פקס וצילום רצוי שתהיה מהירה זו מדפסת למשרד זו הסיבה שמוכן להשקיע עד 2000 שקל אשמח לקבל המלצות ממישהו שנתקל במדפסת טובה ששווה את הכסף, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Steelpad QcK בגודל בינוני כי הוא ענק....הוא עולה סביבות ה 80 שח השאלה איפה אני יכול למצוא אותו (חנות) ב ת"א או חדרה.......לא באזור דווקא בת"א או חדרה איזה חנות תודה לכל מי שעוזר
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לנו סורק ישן אבל איכותי. קנון 4400. הוא מחובר למחשב ישן. אופציה אחת היא לקנות מחשב מיני פיצי נייח, עבורו. אופציה שניה היא שהוא יהיה מחובר למתאם WIFI , כך שאפשר יהיה להתחבר לסורק מכל מחשב. האם אופציה 2 קיימת ?? אם כן, איך זה עובד ? איך מתכנתים לאיזה ראוטר להתחבר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשימוש (אשה ילדים) לקראת חצות אנו מפסיקים להשתמש ומפעילים למחרת היום שאלתי האם צריך לכבות את המחשב או שמספיק להעביר את ה H.D למצב TURN OFF תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורי רוצים לקנות לאחותי מחשב חדש ללמידוים שלה בטכניון זה צריך להיות מחשב יחיסית זול ובעיקר ללימודים הוא צריךלשמש גם כמערכת לשמוע דיסקים כך שתריך רמקולים טובים התקציב הוא בערך 4500-5000(אם מסך) אתם בבקשה יכולים לתת לי מפרט טוב שיתאים לזה תודה אמנון
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לקנות מארז חדש למחשב שלי שיהיה מאוורר בצורה מעולה רק שאני לא יודע מה לקחת.. אין כל תקציב אבל אני לא מתכוון לשלם יותר מ- 500 שקל על מארז... הכי חשוב לי זה שהמארז יהיה כמה שיותר מאוורר כי המארז הנוכחי שלי ממש לא. אני מתלבט בין ארבעה מארזים: http://ksp.co.il/main.php?uin=3373 http://ksp.co.il/main.php?uin=2280 http://ksp.co.il/main.php?uin=1925 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9468 מה לדעתכם הכי כדאי? האם יש לכם בכלל הצעה אחרת? האם ל- SVIKING יש אפשרות להוסיף עוד מאוררים? כנ"ל לשאר. תודה מראש, עומרי.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ושוב.. יום ראשון אני "משדרג" את המחשב וראיתי את הבנדל הזה ב-2194 ש"ח במקום מסוים (חברה, תתבגרו, אני אובייקטיבי ואין לי חשק להיכנס לוויכוחים. עכשיו סה"כ ציינתי רכיבים, נא לא לנעול, אני צריך תשובה...) מה דעתכם? בטווח של +/- 10% יש משהו יותר טוב?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי יתן וידית המשחק הישנה שלי תנוח על משכבה בשלום. עכשיו - כמובן שצריך להחליף אותה. אני מתבלט אם באמת כדאי לי להשקיע בערך 480 שקל בFORCE FEEDBACK, או שאין טעם? אנשים עם ניסיון בבקשה לענות...
-
מה ההגדרות המומלצות לסריקת מסמכים משרדיים לאחסון במחשב ? רוב המסמכים הם מסמכי שחור לבן מעט מאוד מסמכים צבעוניים סריקה שתתן לי איכות הדומה לצילום במכונת צילום משרדית רגילה תהיה מבחינתי מספקת. אודה על כל עזרה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש משחק שאני רוצה להתקין שמו Paris-Dakar Rally על מחשב: windows 98 hebrew, geforce3 64mb, 196 ram directx 8a, detonator 21.83 וכשאני לוחץ "browse" אני לא יכול ללחוץ על תיקיות כי תוכן החלון נמצא מחוצה לו... מצורפת תמונה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, מישהו שמע על הזכרון הזה? Transcend DDR 2700 256MB? זה מה שאני מקבל בבנדל של זיגזג. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הבנתי שיש בעיה למכור את הLogitech powerplay mouse pad בכל מיני מקומות בעולם, כולל בארץ. מחיפוש קצר באינטרנט לא ממש הצלחתי להבין למה? למישהו אולי יש מקור שמסביר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-