עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MyFinalBattle,

אני רוצה לקנות אוזניות ב350~400 שקל, לגיימינג. חשבתי על SSSV2 או על אלה http://www.pcgames.co.il/Tritton_AX180_Gaming_Headset-20907.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 מה עדיף? או משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מחפש מדפסת משולבת עם התכונות הבאות: כולל פקס, הדפסה על דיסקים, חיבור אלחוטי, מזין נייר, כניסה לכרטיס זכרון, מסך מגע וצג צבעוני. ראיתי מדפסת כזו בארה"ב (epson artisar 835) אבל לא מצאתי בארץ. יש למישהו המלצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  3. שלום, אחי מחפש מדפסת הזרקת דיו פשוטה משולבת עם סורק, שחור לבן, לשימוש ביתי ולימודי, בתקציב של כ-200 ש"ח. עדיפות לחנות באיזור ירושלים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Crazy Angel,

שלום רב, מזה שלוש שנים, אני משתמש בעכבר MX1000 של חברת Logitech ואני מאוד מאוד מרוצה. לאחר שעשה את עבודתו נאמנה, שווק העכבר חיים ובבואי לקנות עכבר חדש מסוג זה ראיתי שהוא איננו משווק יותר. אני מעוניין בעכבר חדש של חברת Logitech שדומה מבחינת הנוחות והתכונות לMX1000, ואם אני קונה אחד חדש אז כבר עדיף כמובן שהוא יהיה טוב ממנו. אין מגבלת תקציב. אודה לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, אני מתקן מחשבים בצורה מצומצמת בביתי והחלטתי לקנות KVM - נמאס לי כל פעם לפרק את המחשב. רציתי לקנות משהו טוב ואמין ועם זאת לא יקר מידי. המליצו לי לקנות KVM של חברת ATEN. הסתכלתי קצת באתר שלהם ושמתי עין על הדגם הזה - מבחינת חיבורים אני חושב שיכול להתאים לי: http://www.aten.com/products/productItem.php?model_no=CS1732B האם מישהו יכול להמליץ? תודה אופיר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yz101,

הצרכים בסיסיים, שתדפיס ותסרוק. אני קונה אותה בחצי מחיר במבצע במבה של אופיס דיפו. עריכה: המדפסת נרכשה, אני מתנצל שפתחתי את הת'רד כבר בחנות, אני אשתדל להעלות ביקורת שלה בקרוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הדרישות : תקציב כ150 שח' - חשבתי על הMX518 אבל: אני לא רוצה משקולות. אני לא רוצה כפתור לשינוי רגישות. יש לי העדפה ללוגיטק אבל אני מוכן לשקול גם חברות אחרות. אני כן רוצה כפתורים נוספים בצד העכבר (5-6 כולל הכפתורים הרגילים). האם יש עכבר גיימינג שעונה על הדרישות שלי?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by maazg,

שלום רב, אני מעוניין לקנות פקס, איכות ההדפסה של הפקס לא כל כך חשובה וחשוב יותר כמות הדפים שהראש עושה. לא חשוב לי אם זה מכונה משולבת או לא אני אשתמש בזה כפקס בלבד. התקציב עד 800 ש"ח. מה כדא לקנות: פקס לייזר או הזרקת דיו? והאם לקנות משולב או פקס בלבד? ועל איזה דגם אתם ממליצים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. בעיה: זה משהו שיצא לי לחוות עם יותר מעכבר/מחשב: כשפותח הרבה חלונות/טאבים של אינטרנט (אקספלורר/כרום), העכבר (אלחוטי של לוג'יטק/מייקרוסופט) יכול לקרטע, לקפוץ ולהיות איטי ולא עקבי.. עד כדי שמתקשה ממש אפילו לסגור חלונות! עכבר חדש: 1. ללא הבעיה הנ"ל! 2. אלחוטי (אפשר שיהיה גם חוטי - ז"א שניתן גם לחברו ולעבוד איתו תוך כדי טעינה או ללא קשר לקיום סוללה). 3. סוללות רגילות (יש לי נטענות למספר שימושים). 4. לא למטרת משחק (למרות שיכול להיות מקוטלג כאחד כזה): עבודה רגילה נוחה + דיוק מירבי בתוכנות עריכה. 5. לחצנים לתכנות: קדימה/אחורה/רזולוציה/אחר.. 6. איכות בניה טובה: לא מבריק, לא משמיע קליקים זולים, מרגיש טוב ביד (ימין).. 7. תקציב פתוח (כל עוד עונה על כמה שיותר דרישות)! נ.ב. משום מה אנ…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by iliyaman,

שלום לכם קהילת HWZONE יש לי שתי בעיות עם ה- DELL U2311H , ואני מקווה שתוכלו לעזור לי .. קודם כל , לוקח למסך יותר מדי זמן לעלות .. אני מחכה כמה דקות והוא עולה .. דבר שני , נכון הכפתורים בצד ימין של המסך , של ההגדרות בהירות והכל ? גם להן לוקח שעה לעלות .. אבל בשניה שהן נדלקות , הן מתכבות .. מה לעשות ? תודה מראש D:

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by yuv212,

שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר משולבת פקס וסורק, תקציב בסביבות 1200 ש"ח והשימוש הינו ביתי (לא עסקי). האם למישהו יש המלצה למדפסת שהוא משתמש בה ושהיא טובה הן באיכות והן במחיר הטונר? מצאתי באינטרנט כמה מדפסות של זירוקס/סמסונג/בראדר במחירים האלה אבל הביקורות עליהם לא היו טובות.... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  12. Started by crak100,

שלום לכולם .. 1.יש לי עכבר razer deathadder 3.5g ואני מחפש בדחיפות פד חדש ,יש המלצה מיוחדת (אין הגבלה תקציבית) 2.סביב העינית של העכבר רשום אינפרה-אדום ,אני לא כל-כך מבין בטכנולוגיה אבל העכבר הזה נקרא עכבר אופטי ? תודה מראש לכל המומחים ...

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  13. אהלן עושה תחנת עגינה ללפטופ, ישמש גם לפיתוח (קוד). בעבודה ניסיתי את של מייקרוסופט הארגונומית המפוצלת - natural 4000 ולא נראה לי שאתרגל לזה שזה מפוצל אשמח להמלצות לוג'יטק\מייקרוסופט, עד 200 למקלדת

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי עכבר אלחוטי ונשבר לי להחליף לו סוללות......אני מחפש לקנות עכבר אלחוטי אבל עם מטען לטעינה חזורת. מה העכברים הכי מומלצים שיש כיום בשוק? תודה=]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש לי כרטיס רשת מובנה במחשב נייד אך הקליטה שלו לא כל כך טובה. לכן אני צריך מאריך טווח (במידה וקיים) או כרטיס רשת אחר, שיספק טווח ארוך ככל האפשר. כמו כן מהו בערך טווח המחירים של מכשירים אלו. תודה רבה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  16. Started by ohadaridan13,

שלום, יש לי אוזניות בלות'ות מסוג shb6110 אני רוצה לחבר אותם למחשב, איך אני עושה את זה ? תודה מראש.

17. רציתי לידע אתכם על מבצע משתלם שיש באופיס דיפו. כל הציוד ההיקפי של לוג'יטק 1+1 (רמקולים, מקלדות, עכברים וכו'), המחיר ההתחלתי אומנם יקר ביחס לחנויות מחשבים מתמחות, אבל בהתחשב שזה 1+1 זה יוצא ממש משתלם. (בדיוק הייתי צריך 2 סטים ל-2 מחשבים חדשים) רכשתי שני עכברים כאלה: (250 ש"ח) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770749 ושני מקלדות כאלה: (300 ש"ח) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762420 יצא לי 550 ש"ח סך הכל כלומר 275 לסט. אשמח גם לחוות דעת את המקלדת והעכבר.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by adirmor455,

אני רוצה לקנות נתב אלחוטי שמתחבר ב - USB התקציב בערך : בין 150 ל - 200 זה הנתב הישן שלי - http://www.ole.co.il/products/976/index.php?product_name=D-Link+DWA-140&ukey=product&productID=33119 על איזה נתב מהיר זול וטוב מכל הבחינות אתם ממליצים ? סתם ליידע : על איזה פרטים אני אמור להסתכל ברכישת נתב אלחוטי או בכללי על נתבים?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  19. שלום, אני בונה מפרט למחשב HTPC ובשביל לשלוט עליו החלטתי ללכת על מקלדת אלחוטית שמשלבת עכבר אשמח לקבל חוות דעת על המוצרים ואם יש המלצות אחרות אני מאוד אשמח לשמוע. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=KRK-728&cart=131402522110928917〈=heb http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7739&CatCode=415 תודה !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אשמח אם מישהו יכול לעזור

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. עכבר: Razer DeathAdder -- אייבורי: 265 משטח לעכבר: Razer Sphex Mouse Pad‎ -- קיי.אס.פי: 75 מקלדת: Razer Blackwidow ultimate -- אייבורי: 410 אוזניות: Razer Megalodon -- קיי.אס.פי ראשל"צ: 650 מסך: Dell U2311H -- אייבורי: 890 סה"כ: 2,290 ש"ח יש כבוד? וכל זה רק בשביל Battlefield 3 שעתיד לצאת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Itzik 007,

יש לי כמה מחסניות דיו מקוריות בבית. מישהו מכיר חנות בירושלים שניתן לתת לה את המחסניות תמורת כסף מזומן (ולא הנחה בקנייה עתידית)? מה הטווח מחירים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by guy_intel,

מחפש אפשרות לשחק במשחקי מחשב ללא מקלדת ועכבר - כל משחק ה- FPS ממש גורמים לכאבים בידיים וחשבתי על גיימינג פד: http://compactiongames.about.com/od/hardware/tp/gamepads.htm מה דעתכם, אפשרי ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by guy_intel,

אני משחק FPS בסלון מול מקרן. חוויה מדהימה. אבל ממש לא נוח לשים את המקלדת על הבירכיים ולהשתמש בעכבר בו"ז. עם העכבר אפשר לעשות הכל אבל עדיין אני חייב את המקלדת בשביל תזוזה ימינה, שמאלה, קדימה ואחורה. איך אתם מסתדרים ?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  25. אני מאוד אוהב את המקלדות המוארות כמו זו למשל: ורציתי לדעת אם מוכרים בארץ מקלדת שבה גם המקשים בעברית מוארים ולא רק המקשים באנגלית?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.