ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לבחון את הספק שלי בעזרת מולטי-מטר... עכשיו הבנתי שאדמה זה הגוף והפלוס זה הצהוב אבל איך אני יכול לבדוק עומס ? איך אני מעמיס על המערכת ? ובכלל אין לי כרטיס מסך (בנתיים) האם זה ייחשב מספיק עומס ? אני יום ראשון קונה FSP 400W V2.01 אבל מהאנשים פה בפורום הבנתי שיש צורך במסילות 12V ב18A בערך לספק טוב ראיתי באתר של FSP שהמסילה הראשונה היא 14A והשניה 15A http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=131 זה לא "גרוע" ? חן
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני סטודנט בלי יותר מדי כסף ואני צריך מחשב חדש למטרות אינטרנט, אופיס אבל אני רוצה שיחזיק מעמד איזה שנתיים ושאני לא אצטרך ללכת לחנות עוד יומיים לשדרג אותו!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר עבודה של יומיים עם המקלדת החלטתי לכתוב התרשמות קצרה לגבי העבודה איתה (למען הדורות הבאים... ;D): המקלדת נוחה לעבודה שוטפת המקשים לא קשים ולא רכים מידי וההקלדה נוחה, יש משטח רחב לכריות כף היד. למקלדת יש שתי גלגלות(control knob) אחת לעמעום התאורה האחורית והשנייה לשליטה בעוצמת הקול, התאורה האחורית היא אדומה(מה שנותן אפקט של "גחלים" בחושך וזה מאוד יפה לדעתי). תאורת מקשי המאקרו היא בצבע כתום ויש הרבה אפשרויות להתאמה אישית של מקשי המאקרו(יש שישה כאלה פיזית), מתחתם יש כפתור קטן שמאפשר לעבור בין שני מצבים (ככה שיש עוד שישה מקשים ווירטואלים). ניתן לעבור(דרך התוכנה)למצב בו המקשים באיזור הNUMPAD במקלדת הופכים למקשי מאקרו(18 מקשים הניתנים לתכנות). עוד גימיק נחמד ולא כ"כ שימושי לד…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב יש לי "פאטיש" לעכברים ;D אז איזה מומעדים אתם מכירים שיכולים להתחרות עם הרייזר DA בכבוד??
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
[poll] [opt] לחכות לרדאון שיגיע, להשוות מחירים ואז לחשוב (אם מחירו לא יהיה יותר מדי גבוה משל ה"חיקויים" אז+מעבד 1800) [/opt] [opt] לקחת מעבד 1700 וGF3 T5 של MSI [/opt] [opt] לקחת מעבד 1700 GF3 רגיל של הרקולס או חברה ברמה דומה ומחיר דומה [/opt] [/poll] ובבקשה גם קצת נימוקים (כגון תחזיות לעליה שלישית של מחירי זכרונות) לידטק הוצאה מהסקר כי התברר לי שהמחיר לא כולל מע"מ ואז זה יוצא יקר
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לזה : http://www.artlebedev.com/everything/optimus/
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי mx518 שהפסקתי להשתמש בו אחרי שהוא גרם לי כאבים כרוניים בשורש כף הייד ,וחזרתי ללוגיטק פיילוט (כן ,כן זה עם הגולה ) הענתיקה . תוך זמן קצר הכאבים חלפו ולא חזרו . אני מייחס זאת לעובדה הפשוטה שהפיילוט הרבה יותר נמוך ,קומפקטי ויותר ארגונומי לבעלי ידיים קטנות מהממוצע. ניסיתי להשתמש ב-mx518 בשילוב עם כרית מיוחדת , אולם לא הצלחתי להתרגל לכך וחזרתי שוב לפיילוט . אני מחפש מאז ,עכבר לייזר חוטי לגיימרים שיהיה נמוך ונוח גם לבעלי ידיים קטנות מהממוצע. האם g9 הוא הפתרון או שיש משהו עדיף? [br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 00:04:26 ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות עכבר לגיימר (משחקי רשת בעיקר) בקיצור בנתיים ראיתי את זה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4181 וניראה לי עכבר נחמד אז רציתי להתייעץ איתכם איך הוא ?? ועם יש משהו יותר טוב במחיר כמו שלו בערך ??
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לפי המלצות פה באתר קניתי את המארז הנ"ל אבל יש לו רק כפתור אחד לכיבוי... יכול להיות שאין לו כפתור ריסטרט ??? המחשב נתקע לי פעמיים וכיביתי אותו דרך המפסק הראשי מאחורה... מה עושים במקרה כזה ?????????
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים ל2000 והוא מבקש איזה 2 קבצים שאני לא מוצא בשום מקום(אין לי את הדיסק של WIN2000) gt680.sys gtwatch.exe אולי מישהו יכול לשלוח לי אותם בEMAIL ואז אני מקווה שהסורק סופסוף יעבוד...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי, אני מחפש כרטיס מסך יד שנייה (אם מישהו מוכר, הוא מוזמן לצור איתי קשר), ואיזה בחור הציע לכרטיס של החברה PNY. אני אישית לא מכיר את החברה הזאת ואפילו לא שמעתי עלייה, אבל מי אני לעומתכם. אני צריך דיעה מכם על החברה, האם היא משתלמת, איך היא וכל מה שיש לכם לספר לי עלייה. להית'.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין במקלדת מכנית שתחליף את logitech g710 תקציב עד 700 ש''ח
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
למה יש מארזים שעולים 1500 שקל ? ממה הם עשויים? זהב? בשביל מה צריך יותר ממארז וספק שעולים 300 שקל (חוץ מיופי והתלהבות)?
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין במחשב עם המפרט שרשום מטה ומחפש מארז וספק טובים. שתי שאלות לי: 1. מה ההספק הנדרש למפרט כזה (400W מספיק) ? OC יתכן בעתיד 2. האם יש דרישות קירור מיוחדות? 3. המליצו לי על Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt האם מתאים? המפרט הוא: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 Samsung 512MB DDR2 667 Original Western Digital 120GB SATA II 8MB 7200RPM WD1200JS XFX GeForce 7600GT 256MB PV-T73G-UDF7 תודה מראש על התשובה,
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני הולך לקנות AMD TB1.4 עם GA-7DXR איזה זיכרון DDR אני צריך? 1600 או 2400 ? אתם חושבים שכדאי לי לחכות עם ה PIII450 שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שאני מחפש במדפסת זה בעיקר עלות הפעלה זולה, כלומר חסכונית בדיו ובעלת מחיר מחסניות נמוך.
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מפחד לראות בעיתונים את הכרטיס שאני קניתי בחצי מחיר בגלל יציאת GF4 מישהו חושב שהמחיר של GF3 TI200 ירד בהרבה מהרגע שה GF4 יכנס לשוק כמה יעלה לי שידרוג??
-
אני קונה מחשב חדש אבל אין לי עדיין מספיק כסף לכרטיס מסך אז השאלה היא אם אני יצטרך בשביל התפריט הזה ספק כוח או אני לא יצטרך אני יודע שיש פה מעבד קונור ושהוא לא יצא עדיין אבלא אני מתכוון לקנות את המחשב כשהקונור יצא עם לוח אם מתאים אז מה אתם חושבים למעבד הקונור וכל מה שרשמתי יצטרכו ספק? או שאני יוכל להסתדר חודש חודשיים בלי ספק?? 1800# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core 1200# זיכרון: lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 800# לוח אם: ASUS P5ND2-SLI LGA775 nForce4 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 2300# מסך: LG LCD 19 L1970HR 350# עכבר: Logitech G5 250# צורב: LG GSA-4167B D Dual Layer 200# מקלדת: Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard 550# כובן ק…
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היא נמכרת ב-1200 שקל וחשבתי לקנות אותה ! אלא אם כן יש לכם משהו יותר טוב בתקציב של עד 1300 שקל תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
חבר קונה מחשב חדש המיועד להכל כולל משחקים. הנה המפרט שהוא קיבל, אל תשכחו שהוא מתעקש על מערכת מבוססת פנטיום. intel p-4 1.8mhz intel marvylle D850 p4 maxtor IDE 40GB 5400RPM unknown gforce2 mx400 creative 128 RDRAM 256 teac 1.44 ACER CDROM 52X YAMAHA 24 10 40 CDRW מקלדת מארז (שונות) מחיר 4900ש"ח את המפרט הזה לא אהבתי והמלצתי לו על די הרבה שינויים, אבל מה דעתכם על המחיר שנתנו לו? שינויים שהמלצתי: p4 1.6 במקום 1.8 7200 במקום 5400 (כדאי להתעקש על seagate?) hercules gforce 3 200 ti או hercules gforce 2 ti soundblaster live 5.1 צורב זול יותר תוכלו בבקשה לתת המלצות נוספות? (חוץ מ-AMD) אני לא כל כך סגור על טכנולוגיות אינטל כמו לוח האם או סוג הזכרון RDR התקציב הוא בערך 5000 עד 5…
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה כחודשיים והייתי מאד מרוצה ממנו אלא שבימים האחרונים שמתי לב לתופעה של רעד טקסט ברענון של 85 Hz. זה ניתן להבחנה רק ממש מקרוב ממרחק של כמה ס"מ. הורדתי ל-75 Hz והרעד פחת בצורה ניכרת. מכיוון שגם החלפתי כרטיס מסך לאחרונה תהיתי אם יכול להיות קשר לכך או שהבעייה היא כולה של המסך. ייתכן גם שקיבלתי יחידה פגומה וכדאי לי להחליף. רציתי לבקש ממי שיש לו את המסך הנ"ל לבדוק את עניין הרעד אצלו ולהודיעני על ממצאיו או כאן או ב-rhis_il@yahoo.com. בתודה מראש, RH
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אנשים אני אשמח לדעת מאיפה אני קונה איזה פאד יפה וטוב לעכבר...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום יש ברשותי מקלדת זולה מסוג quantum kwd-840 יש במקלדת כפתור של כיבוי המחשב וברצוני לבטל אותו התקנתי את הdriver של המקלדת ואין אפשרות לבטל את זה משם. יש דרך לבטל את הכפתור דרך הregistry או מהbios? או כל דרך אחרת? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-