ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: זה לא משנה כי אני רוצה עכבר איכותי לגיימינג שהוא זול כאילו מבין כל האיכותיים ניקח את הזול חריגה: כנ"ל מה השימושים שלכם בעכבר? גיימינג מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת FingerTip במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: בקשות מיוחדות: ימניים מחו"ל או מהארץ? לא משנה הערות: שיהיה עכבר גיימינג מוצר א' להשוואה: (במידה ויש) מוצרה ב' להשוואה: (במידה ויש) טופס המלצה לפאד (משטח לעכבר): תקציבכם: זה לא משנה כי אני רוצה פד לגיימינג שהוא זול כאילו מבין כל האיכותיים ניקח את הזול חריגה: כנ"ל מה השימושים שלכם בפא…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
העכבר שיש לי עכשיו הוא עכבר רגיל של מייקרוסופט בלי גלגלת! הוא לא נוח לי הוא קטן מדי בשביל היד שלי וגם חסרה לי הגלגלת! מה אתם אומרים על העכבר הזה Microsoft IntelliMouse Explorer Optical 3.0? כדאי לי לקנות אופטי? אני לא מעניין באלחוטי! לא תהייה לי בעיה עם עכברים אופטיים במשחקים? תודה.
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט אני גיימר אז אני קונה עכבר של logithec mx500 וגם פאד חדש חשבתי על still pad או ice mat אבל אין לי מושג איפה למצוא את הפאד באתר בארץ ושאני יוכל לבטוח בו, אז מה שאני מבקש זה בעצם לקבל אתר ישראילי בו נמצאים הפאדים הללו וגם לדעת מה ההבדל בין עכבר אופטי של מיקרוסופט והעכבר האופטי הזה של לוגיטק mx500 ? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש טוב ונוח: עכבר אופטי כמובן עכבר שיהייה נוח גם לשחק איתו משחקי פעולה מגוף ראשון וגוף שלישי אז שלא יהייה מגושם מאוד וגדול אבל אני רוצה שיהייה לו לחצן נוסף או יותר מלחצן אחד ממש לא חשוב ולא צריך שהוא יהייה אלחוטי כי זה לא עוזר לי איזה עכבר כדאי?? לגבי תקציב עד 200 שקל בערך
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אבל התקציב שלי הוא מקסימום 900 ש"ח האם כדאי לי לקנות את ה Plextor PX-W1610A ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם המדפסת צריכה יציאות מיוחדות ? כי זאת יש לה רק LPT ותנו בקשה פתרון עם דגש על פשטות התקנה , מינימום תחכום, זול, תקשורת אלחוטית למדפסת (אני לא צריך רשת מחשבים) תודה מראש לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה כדאי יותר: להוסיף 256 מ"ב של זכרון ל 128 הקימים או להוסיף הארד דיסק 40 ג"ב 7200 RPM ל WD 30 GB 5400 RPM ?
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לשפר את המחשב שלי ולהשקיע עד 2500 ש"ח אני רוצה לקנות מעבד של AMD 1800 XP ATHLON ואני רוצה זיכרון 256 DDR והדבר היחיד שאני מתלבט זה הלוח אם אני לא יודע מה לקנות או MSI K7N420 PRO שהוא בא עם כרטיס מסך וכרטיס קול און בורד או ASUS A7N266 שהוא בא גם עם כרטיס מסך וכרטיס קול און בורד! ואני לא מעוניין לקנות כרטיס מסך בנפרד כיוון שאני חובב מוסיקה ואני הייתי רוצה לדעת איזה משני הלוחות הללו יותר טוב ובאיזה מהם יש את הכרטיס קול הטוב ? והאם ישנה אפשרות לכוון TRABLE ו-BASS בכרטיסי הקול הללו וגם האם אפשר לחבר להם 4 רמקולים?? יש לי רמקולים של ALTECH AP3
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את המחשב שלי איפה הייתם משפרים אותו? המפרט המלא: ASUS A7V133 AMD ATHLON-C 1.4 ASUS V7700 DELUX 32MB MICRON 512MB PC133 CREATIVE LIVE VALUE DVD-ROM E612 RICOH MP 7125A W.D 20GB 7200 מה הייתם מציעים לי לשפר המערכת מיועדת למשחקים,תוכנות גרפיקה ועוד...
-
קניתי אותו ואני מצטער, מארז יפה ביותר אבל התכנון שלו ממש דפוק חבל שלא שמו את המאוורר יותר למטה, עכשיו הוא בעצם מול המאוורר של המעבד, מה עשינו בזה ? סתם דפיקה של הזרימת אוויר. ויש את הקופסא המעפנה הזאת לשים בה 2 מאווררים, שמתי בה 2, בקושי הוציאו אוויר (בגלל התריסים האלו), עכשיו שמתי אחד והדבקתי אותו עם 2 בתי אזיקונים (מן מוד שהמצאתי באותו רגע) ואני שם את היד מאחורה יוצאת הרבה יותר כמות אוויר (וזה עוד רק מאוורר אחד!) כל זה מה עושה ? מן סרקולציה מוזרה כזאת בחלק המארז העליון ומה בחלק המארז התחתון ? יש מקום למאוורר בפרונט של המארז, אבל יש לו הרבה "הפרעות" בגלל הפאנל הקדמי של הסמוראי נ.ב: הקטע הם המאוורר הצדד ישהוא על המעבד יכול להיות מצוין לאלו שרוצים לשים SONIC TOWER, עם הסונ…
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בעקרון המוצר שאני מחפש צריך להיות: - קופמקטי (אם אפשר לקנות נרתיק שיהיה גם ארנק וגם בשביל היומן זה פשוט גאוני) - קשיח (שלא ישבר מכל מכה..אני רוצה להסתובב איתו הרבה בכיסים וכאלה) - נוח לשימוש - בעל ממשק נוח... (הקלדה מהירה, תפריטים נוחים וכולי..) - בעל ארגונית נוחה - זו בעצם המטרה של הקניייה... צריך להיות ארגונית טובה מאוד. לגבי Mp3, מצלמה, אינטרנט אלחוטי, בלוטות' ושאר מיני גאג'טים - זה ממש לא עקרוני לי.. אינטרנט אלחוטי זה נחמד בשביל אימייל, אבל אני צריך יומן אלקטרוני - לא איזה גיימבוי משוכלל.. תודה רבהה רבה!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series אבל אני לא מצליח למצוא חנות שיש לה אחד כזה במלאי לכולם או נגמר או תרוצים אחרים איפה אני יכול למצוא אחד עכשיו? אני קונה בימים הקרובים תעזרו
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהבתי את המארז של Enermax CS-3181L-S Neon Lighting אבל ויש אבל המארז של 3R SYSTEM AIR Cyber Blue מוצא חן בעיניי יותר והוא נראה מרשים ומודרני הוא כולל מד טמפ' גם השאלה היא כזאת האם למישהו יש את ה 3R SYSTEM AIR Cyber Blue והוא יכול לתת חוות דעת כי אני פשוט לא יודע וחבל סתם לזרוק כסף השאלה אם המד טמפ' בכלל מדוייק ולא סתם גימיק יקר
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני צריך עדכון לביוס של ASUS CUV4X שום דבר לא OB ואם אתם יכולים ציינו בבקשה מה השיפורים בגרסה החדשה של הביוס
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז מחשב שיהיה גם יפה .. שהעיצוב שלו יהיה יפה עם אורות כזה.. וגם שיהיה לו כמה שיותר מאווררים כדי לקרר את המארז.. ובמחיר של עד 500 שקל ... תמליצו על משו טוב ... תודה מראש אחים שליי
-
- 14 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
כמו כולם גם אני קראתי לפני שבוע שבועיים על לוחות האם לאינטל אשר משתמשים בזכרונות הDDR אבל הפלא בפלא בפרסומת מתוך הלוח המוכר חיפה רואים חנות שמציאה לנו את זה איזה יופי ! הם כבר הספיקו ("כמו תמיד בארץ הזאת") להביא את זה לארץ ! ועוד למכור בפרסומות פשוטות ממש צל"ש שלא לדבר על תוספת "עוצמת התלת מימד המירבית בעולם הכי טובה ומתאימה" (כן ראיתי הרבה ערוץ הקניות בזמן האחרון) ואם כבר מסתכלים על המודעה למטה מגלים על הצעות מפורטות כמו שנהוג MOUSE KB SOUND CD - כל מה שבן אדם צריך טוב... זה מה שרציתי להראות, אם אתם רוצים אסרוק לכם מחר על המיני קורקינט ממונע (שכתבתם עליו פעם) שמכיל בתוכו 8 מעבדי INTEL
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תודה רבה עם מישו יודע חיפשתי בכל האינטרנט
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה דיי דחופה, קניתי מארז Tsunami עם ספק W0057RI 500W (גם של Thermaltake). המאווררים שיש לי הם המקוריים שהגיעו עם המארז... הרעש פשוט בלתי נסבל, יש למישהו רעיונות איך להשקיט את המחשב? (תקציב זה לא בעיה...) תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הצורב הזה באמת כי אני מתכוון לרכוש אותו אל תחסכו בביקורות :
-
אנשים מה אתם אומרים על G5 וQcK ב 400 ש"ח כולל משלוח? ומה אתם אומרים על החנות גולדטופ?, האם שווה לצרוך מהם מוצר, והאם הם אמינים? תודה מראש Shoq, מצטער אם לא צייתי לחוקים בהודעה זאת.
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
חיברתי מיקסר וקומפקטים למחשב...עכשיו שאני לוחץ פליי המוזיקה עולה ישר למחשב (בלי שום תוכנה).. אני לא צריך להפעיל את הווינאמפ... עכשיו אני רוצה לפתוח רדיו ולשדר את מה שאני עושה עם המיקסר....והרדיו בווינאמפ קולט רק מה שמתנגן מהווינאמפ!!!...אז מה עושים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
זוכרים פתחתי דיון על זה אך לנקות את המקלדת מלא אנשים הביאו פההמלצות אז כמו שאמרתי הוצאתי חלק חלק ניקיתי שמתי את כל החלקים במים עכשיו אני לא זוכר כל כך איפה כל החלקים אך המקלדת הייתה נראת אופסי אני יודע איפה האותיות אבל ה]רינט סקרימ וזה אני חייב תמונה של המקלדת שלי בטוח יש תמונה שלה איפשהו המקלדת שברשותי היא מקלדת מוטמדיה רגילה של מיקרסופט זאת עם הכפתורים למעלה אני חייב תמונה שלה
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
http://www.trigger-point.net/Computers/buildYours/fullProd.asp?MKT=1058
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-