עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. בשימוש (אשה ילדים) לקראת חצות אנו מפסיקים להשתמש ומפעילים למחרת היום שאלתי האם צריך לכבות את המחשב או שמספיק להעביר את ה H.D למצב TURN OFF תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by dans41,

שלום, אני מחפש מקלדת שתתאים לעבודה משרדית, גיימינג ויכולות עריכה. ממש אבל ממש חשוב לי השקט. אני מעדיף מקלדת שטוחה ואני חייב אותיות בעברית (עדיף מובנה אבל אין לי בעיה לחרוט). התקציב נע עד אזור ה 450 אבל מעדיף לא להגיע לשם. יש לי גם אובססיה לאיכות חומרים וגימור אז תביאו משהו איכותי. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by giliboy,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב סראונד אז רציתי לשאול אך הרמקולים האלה?? אם מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים עג ככה 600 700 שקל אני ישמח.... או למשל אלה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. המערכת סטריאו שלי שבקה חיים והחלפתי אותה באחרת בקיצור במערכת הישנה שלי היתה לי יציאה דיגיטלית שדרכה הקלטתי למיני דיסק שלי ועכשיו אין לי אפשרות להקליט שירים באיכות עזרה!!! אני תקועה עם דיסקים ישנים ויש לי מלא שאני מת לצרוב :AR15:

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. ואם לא אז באיזה שלב זה כן קורה ? כלומר באיזו מהירות שעון או דגם (של הסלרי) זה כן קורה (אולי לפני 1 ג'יגה) ? ובבקשה - אין הכוונה כאן למעבדים מומהרים וכיוצא באלה. הכוונה היא ברמת העיקרון (אך בתכלס) באיזה מהירות שעון (מקורית) עוברים ביצועי הסלרון את הפנטיום 3 500 מגה הרץ בכל המבחנים - כולל קידוד סרטים ודחיסה וMP3 ומשחקים D3D ו OGL וכו'. ואם מישהו יכול להביא תימוכין לכך בעזרת השוואה שהוא\היא מצא ברשת,אז בכלל ... תודה מראש HF

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by domiel,

אני מחפש מארז אלומניום עם חלון ומערכת קירור טובה. בבקשה בלי tt שאני דיי בטוח שבכל מקרה לא תמליצו... יש לי 800 ש"ח עם העדפה ל700... ואני לא רוצה את הלאן בוי והסקורפיו. תודה. אגב,מישהו יודע אם יש יבואנית של אספייר בארץ?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by gman_il,

לאחר שבועות רבים של דילמות בהרכבת מחשב (ושעות רבות מול פורום מפרטי מחשב) הגעתי לשאלה האחרונה (השאלה שבכותרת). אז מי לוקח ולמה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. העדפה לאנגלית בלבד , תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by xMenta,

אני מעוניין ברכישת הגה למחשב שלי, אמור להיות איכותי תקציב 350 שקל בערך. חשבתי על ההגה הבא: http://www.enjoystick.co.il/Product.asp?Pid=917&Cat2Cat1ID=&Cat2ID=&aff=Zap〈=he איך הוא? תומך PC? מומלץ בשבילי? אשמח אם תתנו לי כמה שיותר מידע

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אהלן. כרגע הציוד ההיקפי שלי הוא; SteelSeries V2 USB Black - אחלה של אוזניות. וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופ, דגם 5000 - תמונה http://www.microsoft.com/hardware/_base_v1//products/wireless-comfort-desktop-5000/mk_wcd5000_otherviews01.jpg אין ספק שהיא נוחה מאוד, אך חשוב לי התאורה כאשר אני משחק בלילה - ולה אין את זה, היא גם דיי מרעישה ברעשים מעצבנים - לדוגמא במקלדות של רייזר הקקלדה אומנם עושה רעש אבל הוא נסבל כי הוא רעש בסדר כזה אתם יודעים. אז לעניינו, כרגע אין לי פאד לעכבר ואני איתו על עץ, הולך סבבה לגמריי ולא עושה בעיות. המחשב עוד לא הגיע, אני רוצה להפתיע אותו עם מקלדת ועכבר ופאד אז, חשוב שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה ולמשחקים כאחד, הרעש לא קריטי, אבל מצד שני שלא …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by LOLFTW,

היי, ראיתי 2 אוזניות גיימינג (שתיהן במבצעי ה-BF): Thermaltake Tt eSports Cronos Razer Kraken 7.1 איזה מהן עדיפה לדעתכם? והאם יש משהו שאתם ממליצים עליו יותר (בטווח המחירים הזה)? אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, כי אני משתמש בזה רק לריידים ב-WOW, וגם ככה הדברים האלה לא מחזיקים הרבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by lidorkalfa,

אהלן, נכון לעכשיו אני מחזיק בלפטופ Y580 של Lenovo שברוב היום מונח על משטח קירור, לצידו אני משתמש בעכבר Logitech M557 שהוא עכבר בלוטוס קטן יחסית לעכברים סטנדרטים.. אני ממש מרוצה מהמקלדת של הלפטופ, נוח להקליד בה, היא פרוסה כמו שצריך, כוללת Numpad ותאורה אחורית.. הבעיה שלי היא שכשאני משחק במשחקים שגורמים למחשב להתאמץ המחשב כל כך מתחמם שזה נהיה בלתי נסבל לשים את היד על המקלדת.. המטרה שלי היא לרכוש מקלדת שתהיה נוחה באותה מידה של המקלדת של הלפטופ, לא צריך משהו מוגזם של גיימינג, מבחינתי משהו של Microsoft או Logitech אפילו, רק שיהיה כיף להקליד, אם אפשר תאורה אחורית זה מעולה, ואם יש אופציה לסט של מקלדת+עכבר זה בכלל מעולה כי אני מתכנן גם לרכוש מחשב חדש בחודשיים הקרובים וזה יכול…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני רוצה לקנות דונגל של USB לIRDA שיוכל לקלוט לי תשדורת של שלט אוניברסלי מתקדם שיש לי בבית. השאלה היא האם הקליטה תיהיה טובה מספיק ? כי רשום שם שזה גג 1.3 מטר , הגיוני שזה ככה? אולי זה תלוי בשלט יותר מאשר במתאם ? השלט שיש לי בבית נותן טווח יחסית גדול של איזה 5 מטר. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי מקלדת USB, ולצערי היא לא מגיבה בבזמן ההדלקה של המחשב. אני רוצה לחבר אותה באופן קבוע דרך מתאם USB ל-PS2, זה ישנה משהו? הרי למה בכלל מחברים מקלדות דרך USB אם זה לא משנה? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by max_cool,

לפני כמה ימים הורדתי SANDRA 2002 וזה כותב לי שי לי NVIDIA GEFORCE2 MX DDR NV11 אז אני רוצה לדעת האם זה אפשרי והאם זה יותר טוב מMX רגיל כזה ומה ההבדלים בדיוק הסבר מפורש יתקבל בברכה תודה. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Nitz,

ביום שבת קיבלתי את המקלדת והעכבר (זה מן סט כזה) שקניתי באמריקה כי שם זה עולה 400 שקלים (אחרי חישוב) ובישראל זה עולה כמעט 1000(!) שניהם אלחוטיים שמשדרים בגלי רדיו. העכבר: Logitech Cordless MouseMan Optical אופטי ואלחוטי שזה ייתרון ענק מעוצב ליד ויש לו שלושה כפתורים+ סקרולר (גלגלת) חסרונות: הוא לא : DUAL OPTICAL- אין לו שני חיישנים, רק אחד, חיסרון עצום מקלדת: הדובדבן שבקצפת אלחוטית, כל הפתורים הרגילים+ סאונד קונטרול (מערכת שליטה בסאונג)+ כפתורי אינטרנט: אתר בית, חיפוש, קניות, אי-מייל, iTouch ( האתר של סדרת המקלדות של לוג'יטק), מועדפים (favorits נשמע יותר טוב), קהילה (WTF???), האתרים שלי (שבניתי), כלכלה וכפתור של כיבוי המחשב. + כפתורי ניווט: GO (פותח שורת כתובות), BACK, וסקר…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by d3vil,

מי יתן וידית המשחק הישנה שלי תנוח על משכבה בשלום. עכשיו - כמובן שצריך להחליף אותה. אני מתבלט אם באמת כדאי לי להשקיע בערך 480 שקל בFORCE FEEDBACK, או שאין טעם? אנשים עם ניסיון בבקשה לענות...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yuvyuv,

היי יש לי כשלוש אופציות לכרטיסי קול חדשים: 1) Philips Acoustic Edge, כ- 380 ש"ח 2) SB Audigy Digital Audio, כ- 500 ש"ח 3) TURTLEBEACH - SANTA CRUZ, כ- 540 ש"ח הכרטיסים יהיו מחוברים למערכת הרמקולים ATP 3 הייתי רוצה שתגידו לי מה ההשקעה הטובה ביותר כרגע בתחום...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Condor,

מי שמעוניין לראות את ה joystick המתקדם ביותר בעולם שאמור לצאת בקרוב מאוד. שכפול מדוייק של f-16 stick , יכולת תיכנות של כול מלנתלפים הכפתורים שלו. + יכולת להחליף את הידית עצמה. בעיקר לחובבי הסימולטורים. אבל סתם מעניין לראות טכנולוגיה חדשה. HOTAS COUGAR

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום. אני צריך לשים מצלמות נסתרות בחדר בבית שלי, גודל החדר הוא כ-10 מטר על 10 מטר וצמוד עליו יש עוד חדר קטן יותר (מרפסת סגורה - 5 על 3) רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי? אין לי אף אחד לפנות עליו התקציב זה עד 2,000 ש"ח אם אין בררה.. עדיף פחות, לא צריך משהו איכותי - זיהוי פנים וכו.. לא איכות DVD חיפשתי קצת ברשת ומצאתי: מצלמת וידאו נסתרת אלחוטית צבעונית G 2.4 http://www.e-sales.co.il/index.htm?573.htm&1 ואפשר להוסיף לזה עוד מצלמות: http://www.e-sales.co.il/index.htm?579.htm&1 זה נראה לי קצת זול יחסית למה שמצאתי בזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=G-UnSpy&keyword=מצלמה%20אלחוטית&orderby=price יש בזה איזה תרגיל? המצלמות האלה מתאימות לי…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Razor,

הכבל שמחבר בין מצלמות דיגיטליות למחשב...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Rockstatement10,

רכשתי מקלדת roccat isku מ-KSP והבעיה היא שכפתור התאורה במקלדת לא מגיב ממש טוב, והוא עובד רק כשלוחצים יחסית חזק. האם יממשו לי אחריות על דבר כזה?

23. Started by paratrooper,

היי , אני מחפש אל פסק ומייצב מתח למחשב משחקים חזק כולל מסך, טלוויזיה וכוננים ניידים , אני חושב על הזמנה מארה"ב אבל הבעייתיות היא בשקעים , האם זה יהיה בטוח להשתמש במתאם חשמל סטנדרטי עם אל פסק? רוב הציוד דורש שקע מסוג B של ארה"ב לכן אני נוטה לשם , שוב הבעיה היא רק חיבור אל הפסק לשקע חשמל של הארץ. תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן חברים, שאלה לי אליכם, מקווה שתדעו לעזור לי בפתרון. אני משתמש במחשב שלי בכרטיס קול חיצוני של חברת Line 6, הדגם הספיציפי הוא UX2 סתם לשם העניין, החיבורים בכרטיס הם חיבורי XLR וג'ק לגיטרה, כשחיבור האוזניות הוא חיבור 1/4', מה שמונע ממני להשתמש באוזניות גיימינג לדוגמא, שכוללות גם מיקרופון עם חיבור 3.5 מ"מ. עד עכשיו כשהייתי משחק ורציתי אוזניות עם מיקרופון, פשוט הייתי משתמש ב-LX 3000 של מיקרוסופט, לא מושלמות, אבל מתחברות ב-USB וכוללות בעצם דרייבר משלהן, ככה שכשאני מחבר אותן אין צורך בכרטיס קול עצמו. השאלה - איך אני מחבר את האוזניות גיימינג 3.5 מ"מ כדי להשתמש גם במיקרופון? מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת, אשמח כמובן…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. אחרי שקניתי השבוע את העכבר DA של RAZER אני צריך משטח עכשבר נורמלי. מנסה לחסוך כמה שיותר (ממש נראה לי הזוי המחירים על המשטחים..כולה חתחת בד מסקנה ). ובנוסף יש לי ממש מעט מקום על מגירת עכבר/מקלדת. היום אני עובד עם משטח שיש לו כרית סיליקון וזה ממש נוח..אז לא יודע אבל נראה לי שמשטח שתוך לחלוטין קצת יפריע לי..ראיתי כאלו עם בליטה בחלק התחתון..זה כאילו תחליף לכרית הזו? שמתי עין על שני אלו..איזה עדיף: SteelSeries QcK Mini http://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-qck-mini Mionix Sargas 260 http://www.mionix.net/page.php?al=sargas260

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.