עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by OR007,

לפי דעתי הכותרת אומרת הכל אבל בכל זאת: אני בקרוב קונה מחשב וההתלבטות שלי היא האם האנרמקס שווה את ה-400 שקל הפרש מהקומפיוקייס. ההתלבטות שלי היא מפני שאם אני אלך על האנרמקס אני יצטרך להוריד בחלק אחר (במקרה הזה במקום לקחת לוח אם איכותי מבוסס NFORCE 2 של אסוס או צ'יינטק אני אצטרך לקחת ,GAV-7VAXP). אני מעדיף שלהשקיע בלוח אם מאשר במארז אבל בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם. ובאותה שאלה רציתי לדעת האם ספק של 300W של HEC יספיק למערכת חזקה ? או שיש צורך ב-350 מינימום ?.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ccc,

מה הסימנים חוץ מלבדוק עם ספק אחר? אני יכול לעשות הכל, גם לפתוח את הספק, רק האם יש דרך לראות שהוא שרוף? המחשב לא נדלק, אני רוצה לבודד גורמים שאני אדע מה זה זה למה השאלה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by z94x2,

KSP יצאו עם מבצע על הדגם הזה: Laser Shot LBP6000B Printer ומוכרים אותה ב270 ש"ח יש המלצות על הדגם? כמה דפים ניתן להדפיס מהמיכל הראשוני? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי לכולם, בהמשך לשרשור ההתלבטות שלי, החלטתי שאני הולך על מקשי MX Brown. אני מתלבט בין 2 מקלדות ואשמח לדעתכם: Logitech G710+ - יש בארץ ב-650 ש"ח , כולל עברית, אבל יש בעיה ידועה עם המקשים של המקלדת אשר נוטים להשבר עם הזמן: http://www.amazon.com/Logitech-Mechanical-Keyboard-Tactile-High-Speed/product-reviews/B009C98NPY/ref=cm_cr_pr_hist_2?ie=UTF8&filterBy=addTwoStar&showViewpoints=0&sortBy=bySubmissionDateDescending ושרשור שלם באתר התמיכה של לוג'יטק: http://forums.logitech.com/t5/G-Series-Gaming-Keyboards/G710-broken-keys-from-normal-use-plastic-tops-Where-to-get/td-p/1075449/page/13 האם מישהו נתקל בבעיה? איך השירות של לוג'יטק בארץ? אפשרות שניה - מקלדת Corsair …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by mic,

קיבלתי עכבר חדש והוא בהתחלה עם הPS/2 אז לחבר אותו איתו או להוריד את הPS/2 ולהשאר עם הUSB ואיתו לחבר את העכבר?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מחפש אוזניות לגיימינג בלבד שיהיו זמינות לארץ התקציב שלי עד 700 ש"ח אני מעדיף מחנות KSP OR IVORY תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Sol@rWind,

אני רוצה לקנות מסך 21 או 22 חדש, יש לכם המלצות ?? (בבקשה רק אם ראיתם את המסך בפעולה) תודה, סולאר.

8. ניסיתי עם adblock וגם adblock plus

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. בין http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_292e.html או http://avertv.avermedia.com/Product/ProductDetail.aspx?Id=582

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by gman_il,

לאחר שבועות רבים של דילמות בהרכבת מחשב (ושעות רבות מול פורום מפרטי מחשב) הגעתי לשאלה האחרונה (השאלה שבכותרת). אז מי לוקח ולמה?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני צריך מקלדת גיימינג, לא חייב שיהיה כפתורי G, ומאוד חשוב לי היופי החיצוני. ושהמקלדת תהיה זוהרת, זה גם דבר מאוד חשוב. תודה רבה לכל העוזרים. אם יש לי איזו בעיה באשכול אז בבקשה לא לינעול אלה לערוך או לומר לי מה לערוך, אני חדש פה אז בבקשה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ilu_xa,

ראיתי שיש עליו מחיר מפתה בסטארטPC כ134 ש"ח כולל המשלוח. מישהו כבר התנסה ויכול לתת חוות דעת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by nec5e,

היה לי את הסט Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 והייתי מאד מרוצה. העכבר התקלקל ואני מחפש עכבר אחר. אני משתמש בעכבר עבור htpc ולכן צריך שיעבוד כמו שצריך ממרחק של 3 - 3.5 מטר. מחפש המלצה על עכבר. הסט שהיה לי עבד גם ממרחק של 15 מטר. אמנם לא צריך מרחק כזה אבל החשיבות של מרחק היא קריטית. כמו כן חשוב שיחזיק הרבה זמן ללא טעינה שכן הוא משמש בערך בין 6 - 8 שעות ביום. תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Svensk.il,

אני מחפש לקנות את המדפסת הנ"ל אך היא חסרה כרגע במלאי בכל המקומות. מישהו יודע מה הסיבה ואם יש סיכוי שהיא תחזור למלאי? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם אני מקווה שזו קבוצה מתאימה לשאלה שלי - אם לא, הרגישו חופשי למחוק את ההודעה. אני רוצה לחבר טאבלט של טושיבה (WT10-A-103) באופן המתואר בשרטוט המצורף. עד כה לא הצלחתי למצוא התקן שיכול בו זמנית גם לטעון אותו וגם לסכנרן אותו עם שני התקנים נוספים (אחד מהתקנים הנ"ל צריך גם להיטען תוך כדי). אשמח לעזרתכם - האם אתם יודעים על התקן מתאים עבור צרכיי? תודה מראש על עזרתכם. אסף

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, אני רוצה להעיף מחשב נייח ולשים במקומו מחשב נייד. למחשב הנייח מחובר: 3 מסכים, כבל רשת, רמקולים, מדפסת ומתאם לעכבר ומקלדת אלחוטי. הבעיה: שאני לא רוצה לחבר הכול למחשב הנייד ולהניח על השולחן מהסיבות: לא נוח לפרק הכול כל פעם, נראה כמו פצצה ותופס הרבה מקום על השולחן. המצב האידאלי מבחינתי הוא שהמחשב נייד ותחנת העגינה יוסתרו במגירות, אבל בגלל החשש שהמחשב נייד יתחמם אני יסתפק בזה שרק המחשב נייד יהיה על השולחן ושהוא יהיה מחובר רק לחשמל ולתחנת העגינה. ולכן חשבתי לקנות תחנת עגינה ולשים אותה באחת המגירות. השאלות: 1. האם תחנת עגינה כמו זאת תעשה לי את העבודה: http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-to-Multiple-Universal-Docking-Station-7-Port-HUB-HDMI-VGA-Audio-/251964363237?pt=LH_Default…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Rockstatement10,

רכשתי מקלדת roccat isku מ-KSP והבעיה היא שכפתור התאורה במקלדת לא מגיב ממש טוב, והוא עובד רק כשלוחצים יחסית חזק. האם יממשו לי אחריות על דבר כזה?

18. Started by omri_ro,

לאחר עבודה של יומיים עם המקלדת החלטתי לכתוב התרשמות קצרה לגבי העבודה איתה (למען הדורות הבאים... ;D): המקלדת נוחה לעבודה שוטפת המקשים לא קשים ולא רכים מידי וההקלדה נוחה, יש משטח רחב לכריות כף היד. למקלדת יש שתי גלגלות(control knob) אחת לעמעום התאורה האחורית והשנייה לשליטה בעוצמת הקול, התאורה האחורית היא אדומה(מה שנותן אפקט של "גחלים" בחושך וזה מאוד יפה לדעתי). תאורת מקשי המאקרו היא בצבע כתום ויש הרבה אפשרויות להתאמה אישית של מקשי המאקרו(יש שישה כאלה פיזית), מתחתם יש כפתור קטן שמאפשר לעבור בין שני מצבים (ככה שיש עוד שישה מקשים ווירטואלים). ניתן לעבור(דרך התוכנה)למצב בו המקשים באיזור הNUMPAD במקלדת הופכים למקשי מאקרו(18 מקשים הניתנים לתכנות). עוד גימיק נחמד ולא כ"כ שימושי לד…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, אני מחפש המלצה למערכת רמקולים 5.1/2.1, למחשב. למען האמת אין מטרה עיקרית, אני כן שומע הרבה מוזיקה ואני מאמין שזה יהיה הדגש העיקרי, אבל גם גיימינג חשוב לי וסרטים בין לבין. עד עכשיו הסתובבתי עם מערכת של MIcrolab FC360 5.1, היא הייתה אחלה אבל נהרסה לי אחרי מס' שנים. עוד שאלה - האם שווה להשקיע במערכת של 5.1 שוב פעם? או שפשוט ללכת על הבייסיק של 2.1? אם כן שווה, איזה יתרונות יש למערכת 5.1 על 2.1. תקציב - לא מוגבל, העיקר שיהיה טוב, שניתן יהיה לסמוך על זה, ושיתן ביצועים. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by lesForce,

שלום לכולם.. יש לי בעיה עם המדפסת הנ"ל , כאשר אני מדפיס היא כאילו מבצעת את פעולת ההדפסה אך היא לא מדפיסה כלום. קניתי דיו חדש - והבעיה לא נפתרה. כמו כן ניראה לי שהבעיה התחילה כשהמדפסת ביקשה לסרוק איזה דף שהיא הדפיסה (דף עם שורות של ריבועים ושורות של פסים) ואז לחצתי "ביטול" ומאז אני חושב החלה הבעיה. עכשיו הפעלתי במדפסת את האפשרות הזאת שהיא תסרוק לי שוב את הדף (כאילו היא שוב הדפיסה את אותו הדף ואמרה לי לסרוק אותו) ועשיתי כך , ואז הוא רשם לי שגיאה שהוא לא מזהה את הדף... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Bah_gots_pIII_450,

אוקי, קיבלתי את המעבד, עכשיו, זה קוד ייצור AIJHA משהו. אבל גשרי הL1 מחוברים, זה אמור שהוא לא נעול?

22. Started by y_i_c,

המאורר של ספק הכוח שלי רועש בצורה מחרידה!!!!!!! כנראה מאורר דפוק!!! עכשיו מה כדאי להחליף מאורר או לקנות ספק חדש שכבר יתאים לפנטיום 4??????

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Ibrow-Now,

מה ההבדל בין הרמקולים החדשים שנמכרים בארץ Creative Inspire 5.1 Digital 5300 לבין הרמקולים מדגם 880 הידועים של אלטק ? שניהם 5.1, רק שהמחיר של קרייטיב יותר נמוך. מה הקצ' פה ? פרטים כל הרמקולים של קרייטיב: http://www.americas.creative.com/products/product.asp?Product=168&MainCategory=3

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Cyron,

Raidmax Storm 847 Blue 420 Watt - 375 nis הוא כולל ספק 420 וואט, חלון ו-4 מאווררים. או שמישהו יכול להמליץ על משהו אחר בתחום המחיר הזה ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by MasterOr,

הזמנתי לפני כמה ימים את הMX700 ב330 שקל ופתאום אני רואה עכשיו שהוציאו דגם חדש, לא יכלו לחכות קצת ??? כתוב שמוכרים אותו בפחות מ60 יורו באירופה וראיתי אותו ב80$ בNEWEGG מישהו מכיר חנויות באירופה שאני יכול להזמין מהם את העכבר(שעושות משלוחים לארץ כמובן) ??? :'(

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים