עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dans41,

שלום, אני מחפש מקלדת שתתאים לעבודה משרדית, גיימינג ויכולות עריכה. ממש אבל ממש חשוב לי השקט. אני מעדיף מקלדת שטוחה ואני חייב אותיות בעברית (עדיף מובנה אבל אין לי בעיה לחרוט). התקציב נע עד אזור ה 450 אבל מעדיף לא להגיע לשם. יש לי גם אובססיה לאיכות חומרים וגימור אז תביאו משהו איכותי. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by mic,

קיבלתי עכבר חדש והוא בהתחלה עם הPS/2 אז לחבר אותו איתו או להוריד את הPS/2 ולהשאר עם הUSB ואיתו לחבר את העכבר?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by xMenta,

אני מעוניין לרכוש סטנד לאוזניות, בכללי זה לא משנה אם הוא נכנס בקיר או עומד, אבל נראה לי שעדיף עומד (אני לא רוצה לעשות חור בשידה שלי אם אפשר). אני לא רוצה משהו יותר מידי יקר ואיכותי, אני רק רוצה משהו נורמלי לשים עליו את האוזניות. אני מעדיף לרכוש מהארץ, אבל גם עם EBAY אין לי בעיה. זה פעם ראשונה שאני קונה מeBay אז לא יהיה לי בעיות עם מכס? איך זה עובד בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by LifeBoih,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג תקציב: 400(חריגה של עד 50 ש"ח) מיקרופון:כלול כרטיס קול מובנה בלוח אם אוזניות עדיפות לאטומות חול: מעדיף שלא עדיפות לקנייה בארץ

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Real_Me,

יש לי AMD XP 1700 שברצוני להריץ במשימות עתירות מאמץ (חישובי נקודה צפה) במשך זמן ממושך (ימים או שבועות) כך שה-CPU LOAD לא יירד מ-100% כמעט כל התקופה הזו. הטמפרטורה של המעבד שלא עוברת את ה-48 היא לא הבעיה אבל רציתי לדעת אם יכול להיגרם לו נזק כלשהו או שיש סכנות אחרות להיזהר מפניהן. האם זמן מנוחה קצר בין העומסים חיוני או שזה לא משמעותי?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. קראתי את הביקורות, הבנצ'מרקים, ולעזאזל זה אחלה מתמודד, נכון הוא מספק את הסחורה בלי כל מיני יציאות מיוחדות, אבל המחיר זול, והביצועים שווי ערך ולפעמים אף עוברים את הג'י דרעק 3.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. או שאלה שני דברים שלא הולכים יחד?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Athalef,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד של Packard Bell מדגם TS11HR-160IL שלאחרונה התחיל לעשות לי בעיות כנראה בגלל אבק שמצטבר בפנים ומונע מהמאווררים לפעול כראוי ולקרר את המעבדים כמו שצריך. מה שקורה זה שהמחשב, בעת פעילות אינטנסיבית (כמו משחק), פשוט מכבה את עצמו אחרי כמה זמן, כנראה כדי למנוע נזק חומרתי. כרגע המחשב בתיקון (ניקוי). לאחר שהבנתי שרבים האנשים שקונים משטח קירור לנייד שלהם - התחלתי לחפש... אפשר עזרה והמלצה על משטח קירור טוב, מאיפה לקנות והאם כדאי מהארץ או מחו"ל? תודה רבה ולילה\בוקר\יום טוב.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם אני מקווה שזו קבוצה מתאימה לשאלה שלי - אם לא, הרגישו חופשי למחוק את ההודעה. אני רוצה לחבר טאבלט של טושיבה (WT10-A-103) באופן המתואר בשרטוט המצורף. עד כה לא הצלחתי למצוא התקן שיכול בו זמנית גם לטעון אותו וגם לסכנרן אותו עם שני התקנים נוספים (אחד מהתקנים הנ"ל צריך גם להיטען תוך כדי). אשמח לעזרתכם - האם אתם יודעים על התקן מתאים עבור צרכיי? תודה מראש על עזרתכם. אסף

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Sol@rWind,

אני רוצה לקנות מסך 21 או 22 חדש, יש לכם המלצות ?? (בבקשה רק אם ראיתם את המסך בפעולה) תודה, סולאר.

11. Started by Svensk.il,

אני מחפש לקנות את המדפסת הנ"ל אך היא חסרה כרגע במלאי בכל המקומות. מישהו יודע מה הסיבה ואם יש סיכוי שהיא תחזור למלאי? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by jambo222,

שלום המצלמה נקנתה לפני כשנה למצלמה יש אחריות לשנתיים. בתחילה לא היו בעיות מיוחדות , מאז לא השתמשתי במצלמה מס' חודשים כשחזרת להשתמש בה המחשב לא מזהה אותה . אני מקבל הודעת שגיאת usb שאינו מצליח לזהות את המוצר. פרטים מערכת הפעלה ווינדוס 10 מעודכנת. הורדתי את כל הדרייברים האפשריים מאתר לוג'יטק. עשיתי אין סוף אתחולים למחשב. החלפתי את שקעי usb נטרלתי את האנטיווירוס ( ניתקתי את כבל הרשת והפכתי את win defender ללא פעיל, אין לי אנטי וירוס אחר ). נטרלתי את את חומת האש הפכתי אותה ללא פעילה. מחשב מעבד i7 8700 זיכרון 16gb כונן ssd 500 gb כרטיס מסך , לוח אם. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי לכולם, בהמשך לשרשור ההתלבטות שלי, החלטתי שאני הולך על מקשי MX Brown. אני מתלבט בין 2 מקלדות ואשמח לדעתכם: Logitech G710+ - יש בארץ ב-650 ש"ח , כולל עברית, אבל יש בעיה ידועה עם המקשים של המקלדת אשר נוטים להשבר עם הזמן: http://www.amazon.com/Logitech-Mechanical-Keyboard-Tactile-High-Speed/product-reviews/B009C98NPY/ref=cm_cr_pr_hist_2?ie=UTF8&filterBy=addTwoStar&showViewpoints=0&sortBy=bySubmissionDateDescending ושרשור שלם באתר התמיכה של לוג'יטק: http://forums.logitech.com/t5/G-Series-Gaming-Keyboards/G710-broken-keys-from-normal-use-plastic-tops-Where-to-get/td-p/1075449/page/13 האם מישהו נתקל בבעיה? איך השירות של לוג'יטק בארץ? אפשרות שניה - מקלדת Corsair …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by MasterOr,

הזמנתי לפני כמה ימים את הMX700 ב330 שקל ופתאום אני רואה עכשיו שהוציאו דגם חדש, לא יכלו לחכות קצת ??? כתוב שמוכרים אותו בפחות מ60 יורו באירופה וראיתי אותו ב80$ בNEWEGG מישהו מכיר חנויות באירופה שאני יכול להזמין מהם את העכבר(שעושות משלוחים לארץ כמובן) ??? :'(

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני מחפש המלצות לרמקולים וכיסא למחשב שלי התקציב של הרמקולים עד 1000 שקל, בעיקר עבור מוזיקה התקציב של הכיסא עד 1500, ל5-10 שעות עבודה ביום אין לי מושג מה לפרט פה עוד.. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yoav9,

המסך שלי מרעיש, מי היה מאמין, כמו צרצר מעצבן כזה, זה משגעה אותי, עושה לי כזה כאב ראש, אני לא מבין למה, למישהו יש הסבר? פתאום זה קרה. עבד יפה הרבה זמן relisys 722

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני צריך מקלדת גיימינג, לא חייב שיהיה כפתורי G, ומאוד חשוב לי היופי החיצוני. ושהמקלדת תהיה זוהרת, זה גם דבר מאוד חשוב. תודה רבה לכל העוזרים. אם יש לי איזו בעיה באשכול אז בבקשה לא לינעול אלה לערוך או לומר לי מה לערוך, אני חדש פה אז בבקשה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אהלן חברים, שאלה לי אליכם, מקווה שתדעו לעזור לי בפתרון. אני משתמש במחשב שלי בכרטיס קול חיצוני של חברת Line 6, הדגם הספיציפי הוא UX2 סתם לשם העניין, החיבורים בכרטיס הם חיבורי XLR וג'ק לגיטרה, כשחיבור האוזניות הוא חיבור 1/4', מה שמונע ממני להשתמש באוזניות גיימינג לדוגמא, שכוללות גם מיקרופון עם חיבור 3.5 מ"מ. עד עכשיו כשהייתי משחק ורציתי אוזניות עם מיקרופון, פשוט הייתי משתמש ב-LX 3000 של מיקרוסופט, לא מושלמות, אבל מתחברות ב-USB וכוללות בעצם דרייבר משלהן, ככה שכשאני מחבר אותן אין צורך בכרטיס קול עצמו. השאלה - איך אני מחבר את האוזניות גיימינג 3.5 מ"מ כדי להשתמש גם במיקרופון? מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת, אשמח כמובן…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. איזו רזולוציה בין 2 מדפסות עדיפה, dpi 600 x 2400 או 1200 × 1200 dpi ואיזו עדיפה באופן כללי? אחת של Samsung ואחת של Brother https://www.payngo.co.il/computers-all/peripheral-equipment/printers-and-scanners/hll2300dv-brother.html https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13025

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by alon83438,

שלום אני צריך המלצה על מדפסת A2 איכותית בשביל עסק קטן. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Bah_gots_pIII_450,

אוקי, קיבלתי את המעבד, עכשיו, זה קוד ייצור AIJHA משהו. אבל גשרי הL1 מחוברים, זה אמור שהוא לא נעול?

22. Started by yuvyuv,

היי יש לי כשלוש אופציות לכרטיסי קול חדשים: 1) Philips Acoustic Edge, כ- 380 ש"ח 2) SB Audigy Digital Audio, כ- 500 ש"ח 3) TURTLEBEACH - SANTA CRUZ, כ- 540 ש"ח הכרטיסים יהיו מחוברים למערכת הרמקולים ATP 3 הייתי רוצה שתגידו לי מה ההשקעה הטובה ביותר כרגע בתחום...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by MORIDIN,

http://www.gamepc.com/reviews/hardware_review.asp?review=axp2000&page=9&mscssid=&tp= Ibrow-now?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by unknown,

ועוד שאלה: יש הבדל גדול בביצועים בין gf 2 pro ל-gf 2 titanium?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by dlv101,

שלום לכולם, אני מחפש עכבר למחשב נייד. נתקלתי באינטרנט סני סוגים: 1) מקלט -משדר. 2) בלוטות. - מה עדיף? מה נחשב טוב יותר? נוח יותר? מסורבל פחות? - אשמח אם גם תוסיפו המלצה לעכבר. המון תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים