עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by johnwoo,

אני מעוניין לקיים למידה מקוונת בנושאים שונים באוניברסיטה. התוכנה שאני אשתמש בה היא SKYPE (אם יש תוכנה עדיפה אחרת, אני אשמח לדעת). בנוסף, אני מעוניין במיקרופון לצורכי תקשורת במשחקים (COD 4). 1) איזה מצלמה ומיקרופון מומלצים לי מבחינת יחס עלות/תועלת עבור השימושים שלי. 90%- למידה מקוונת 10%- תקשורת במשחקים 2)מה מחירם והיכן ניתן להשיגם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by R.V.,

אני מאוניין לקנות עכבר חדש ולא יודע איזה ליבחור כולם אותו מחירים פחות או יותר וגם מיבחינת נתונים הם זהים. אלה העכברים שאני חושב אליהם. 1. LOGITECH G5 Gaming Laser Mouse New החדש ב305 שח 2. MICROSOFT SideWinder GAMING Mouse ב305 שח 3. Razer Lachesis Gaming Mouse ב420 שח האם יש אבדל ממש משמאותי שאני ירגיש בו בין הRAZER לבין שני העכברים האחרים וששווה לי לשלם הרבה יותר אליו? נ.ב. יש גם את RAZER DiamondBack 3G FROST BLUE ב275 שח רק שהוא אם 1800 DPI האם שווה לי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי mx518 שהפסקתי להשתמש בו אחרי שהוא גרם לי כאבים כרוניים בשורש כף הייד ,וחזרתי ללוגיטק פיילוט (כן ,כן זה עם הגולה ) הענתיקה . תוך זמן קצר הכאבים חלפו ולא חזרו . אני מייחס זאת לעובדה הפשוטה שהפיילוט הרבה יותר נמוך ,קומפקטי ויותר ארגונומי לבעלי ידיים קטנות מהממוצע. ניסיתי להשתמש ב-mx518 בשילוב עם כרית מיוחדת , אולם לא הצלחתי להתרגל לכך וחזרתי שוב לפיילוט . אני מחפש מאז ,עכבר לייזר חוטי לגיימרים שיהיה נמוך ונוח גם לבעלי ידיים קטנות מהממוצע. האם g9 הוא הפתרון או שיש משהו עדיף? [br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 00:04:26 ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, יש לי מארז COMPUCASE 6A21 וכמו שאתם יודעים הUSB מקדימה ממוקמים במקום הכי גרוע שיכול להיות.(למטה ובפנים) אז אני שואל אם יש כזה מתאם USB שיכול להתחבר איפה שהכונן דיסקטים נמצא. תודה

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by Oranili,

יש לי תקציב! מה אתם אומרים על ההגה?!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אז ה-MX510 האדום והסקסי ששירת אותי נאמנות מעל שנתיים לדעתי, שובק חיים. הוא כל הזמן מתנתק וצריך לדפוק אותו בשולחן בשביל שיחזור לחיים, ואני מחפש חלופה הולמת. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח ולא שקל יותר, מאוד אהבתי את הארגונומיה של העכבר, ואם אפשר עכבר סקסי כמו זה, אז פעמיים כי טוב.

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by J0n1,

אני צריך מדפסת ללימודים, אבל אני צריך את הדברים הבאים: 1. עדיפות לHP (פשוט אוהב את העיצוב והפשטות, אם לא אז לא נורא) 2. אני מדפיס בעיקר שחור, אז לא אכפת לי שידפיס צבעוני באיטיות 3. קטנה כמה שיותר 4. עדיפות לצבע לבן פנינה/כסוף בהיר 5. חסכונית ושהדיו לא יתבייש במהירות (כמו הלקסמרק המחורבנת שלי) זהו בעיקר... אני מעדיף שהמחיר לא יהיה יקר אבל אם יש הצדקה אז אפשר לחרוג בקצת. תודה!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by ori-silver,

אני מחפש פד נוח,יש לי כאבים ביד בגלל שאני עובד בצורה ממש לא נוחה ובנוסף אני גם צריך פד שהעכבר יעבוד איתו כמו שצריך,איזה פדים מומלצים?אני מעדיף לשלם פחות מ-200 ש"ח ,אבל הבריאות חשובה לי ואם משהו ב-200 יהיה הרבה יותר נוח ואיכותי מהפדים במחירים יותר זולים אז אני ילך עליו.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by 3d7,

שלום! אני מעוניין לקנות סורק איכותי בתקציב של כ-600 ש"ח. השימושים העיקריים של הסורק הם סריקת מסמכים לצורך שמירה במחשב, שליחה להדפסה ולפקס. אני רוצה אפשרות לסרוק תמונות וקטסט (גם מתוך ספרים), וחשוב לי שהסורק יהיה מאוד אמין ויחזיק מעמד הרבה שנים בעומס עבודה קל. לאחר סקר שוק, אני סבור שהסורק המתאים לצרכים שלי הוא Canon 4400F http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=593&CatCode=322. מישהו מכיר את הסורק הזה? אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים. אבל, אני מאוד מעוניין לקבל חוות-דעת על הקנון 4400 מאנשים מרוצים או לא מרוצים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שבת שלום, אני רוצה לדעת איזה עכבר יתאים לי יותר, כרגע אני משתמש בעכבר מאוד מגעיל של TEAC (משהו ב 20 שקל חח) לאחר שהמיקרוסופט הקודם נהרס. אני מוכן להשקיע עד כ200 שקל לעכבר...לדעתי לא צריך יותר מזה. שמעתי שללוג'יטק יש מבחר איכותי כגון MX510. איך הוא? וכמה הוא עולה? ראיתי בזאפ שמוכרים אותו כמעט ב 200 שקל..אבל אני מעדיף לשאול כאן קודם. איזה עוד מבחר אני יכול לראות? בתור אחד שמשחק המון קאונטר סטרייק ומשחקים בכללי, וגם לעבודות. ומה עדיף לייזר או אופטי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני אשמח שתמליצו לי על דגם טוב של מדפסת לייזר שחור-לבן בתקציב של 400-500 ש"ח. חשוב שהמדפסת תהיה חסכונית. ושעלות הטונרים שלה תהיה נמוכה... (בעתיד אני לא אצטרך לפשוט את העור בשביל לקנות דיו למדפסת.... כמו במדפסת הזרקת דיו) זהו נראה לי... תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. קודם כל, זאת המקלדת: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/177&cl=roeu,en אני חייב לציין שהיא ממש קטנה וחסכונית במקום, נראת לא רע בכלל, המסגרת שלה מאוד מבריקה ומגניבה היא בעלת LOWPROFILE, מקשים "נמוכים" (כמו ב COMFORT CURVE של מיקרוסופט, רק שאצל לוג'יטק הרווח שקט ;D) נוחה להקלדת מילים, אבל מאוד מאוד לא נוחה לשאר ההקלדות. המרחקים של הקונטרול והאלט מהמקשי אותיות קצת לא סטנדרטיים ובכלל אין מה לדבר על כל המסביב של END\HOME מקש וינדוס וכולי שבכלל לא בגודל ובמיקום סטנדרטי, החיצים לא נגישים ברגע מכוון שהם צמודים לשאר המקשים ובלתי אפשרי "להרגיש אותם" בלי להסתכל, כנ"ל לגבי ה BACKSPACE הוא לא המקש הכי עליון ואלה שמעליו צמודים אליו, אז האינסטינקט זה ללחוץ …

13. Started by LironPinto,

אני קונה עכבר של Razer ורשום 1800 DPI אז בבקשה מהו dpi ? איך אני משנה אותו ? דרך העכבר? (hardwara) או דרך המחשב (software) תודה מראש ! ושוב אני יודע שזה הרגישות של העכבר אבל איך אני משנה אותו ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שאלה בשביל חבר, האם העכבר הזה מומלץ?הוא אומר שזה לא בדיוק G5 אלא אחד טוב יותר. האם בהשוואה ל MS518 הוא עדיף? (תקציב עד 300 שח) תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בתקציב לא מוגבל - מה העכבר האלחוטי (מצטער לא מסתדר עם חוטים) שגם מתאים לגיימינג? הוא כמובן צריך להיות נוח ולהתאים לשאר השימושים הרגילים (גלישה, אופיס). חשבתי על ה-Revolution של לוגיטק?

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  16. שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם P5K ואין יציאת COM ממנה אני מעוניין להשתמש במדפסת הישנה שלי HP 720C, מה אני עושה? האם יש איזה כבל שממיר?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. גיסיתי מחפשת כזו למחשב החדש.. אני זוכר שנתקלתי בכאלה בעבר, אבל לא בטוח אם במכירה בארץ. יש משהו כזה? אולי גם כחלק מסט אלחוטי? (אם כי לא חובה) הם טסים בקרוב לחו"ל אז עקרונית אפשר ליבא אבל עדיף משהו עם עברית כבר חרוטה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Oranili,

תודה

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by mtn9,

אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות רמקולים 2.1 נורמליים למחשב ורוצה להחליף את ה2 רמקוליים הסיניים המעפנים שלי. התקציב הוא 300 ש"ח ועכשיו אני רואה שמוכרם את הVS2421 ב310 (!) ש"ח בKSP ,זה הכי זול בארץ ואני דיי סגור עליהם. אני רק רוצה לדעת עם יש ביקורות עליהם, עם יש פה מישהו שיש לו את הרמקולים האלה ויכול להמליץ או יש איזה כתבה בעברית ? תודה. נ.ב. אני כותב את ההודעה הזאת כאן כי רמקולים הם גם נחשבים כציוד הקפי, וגם כי בפורום אודיו וקולנוע ביתי לא עונים לי.

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by ggg456,

שלום לכולם, לאחרונה ננתקלתי בקושי- אני נוהג לחבר את המחשב לסלון, אך האוזניות מן הסתם לא מגיעות עד אלי (אוזניות חוטיות). רציתי לשאול האם קיים סוג של מקלדת (אלחוטית) שתומכת בחיבור 3.5 מ"מ (אוזניות) כך שאני אוכל לשמוע מהן דרך המחשב, כלומר חיבור של אוזניות בצד המקלדת? אני מודע לשוק האוזניות בלוטוס (סטריאופויות) למחשב, אך אלו אינן בתחום החוויה של אוזניה חוטית. תודה רבה לעונים.

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by ZiX,

לא רשמתי תקציב בכותרת כי אני לא סגור... אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית.. חסכונית.. תקציב עד 1200 בערך.. לא חשוב לי שידפיס מהר יותר , מהר פחות.. אלא שידפיס טוב , תהיה חסכונים ושלא תעשה בעיות.. אני משתמש בעיקר בשחור אבל מדי פעם משתמש בצבעוני אז אני מעריך שזה הפתרון היחידי.. תודה רבה (אשמח אם תרשמו לי כמה עולה טונר לכל מדפסת..)

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אני צריך פד במקסימום 100-200 שקל שיהיה לי נוח בשביל לקבל מהירות עם העכבר אפילו עם תזוזות קטנות, לשימוש יומיומי ושלא יהיה גדול מידי (30 ס"מ לרוחב+- מקסימום) תודה.. צריך תשובה בהקדם

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מעדיף מאוד שיהייה אלחוטי, ולא משנה לי שזה לא חברה כל עוד התנסתם בו ויש לכם חוות דעת תודה.

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  24. ההורים שלי היו בח'ול ביקשתי מהם שיקנו לי פד נורמלי לעכבר בקיצור קיבלתי את הפד של RAZER EXACMAT עם השני צדדים D: והגיעה יחד עם כרית כזאת ליד של RAZER (מן הסתם..) .. (40 יורו בערך כמו בארץ..) לא נורא.. בקיצור פד ענק אני לא משתמש בכולו כי אני עובד על מהירות גבוהה( עם G7) ועל הצד המהיר .. ניסיתי לעבוד גם על הצד השני על הדיוק ויש הבדל ענק בין שני הצדדים בינתעיים אני יתרגל לצד של המהירות (SPEED) בקיצור פד ענק עם גימור יפה (צבע שחור) ומסביב כמו כסף כזה ולא עשוי מפלסטיק שאחרי יומיים יהרס.. תמונה של הפד (מגוגל) אין לי כח לצלם ולהעביר למחשב חח עריכה: עריכה: אגב הכרית הזאת היא מגיעה כמו פד עם כרית (זה לא באמת פד) שנכנס מתחת למשטח (המשטח של העכבר) כדי שלא תחליק ותזוז מהמשטח..…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. איך זה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22623

• 9 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים