ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין כרטיס מסל גי פורס טיטניום 2 לבין גי פורס 4 אם איקס 440/460 וזאת לאחר שנפטר power color geforce mx2 with blue orb וזאת לאחר להרבה פעמים היה בהחלפות!!!! (לא עשיתי לו oc) אני צריך תשובה תחופה
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מכירים אתרי חומרה עולמיים ??.. אם כן תרשמו אותם פה שגם אני אכיר... נ.ב אני מחפש אנשים שמוכנים לכתוב מדריכים לאתר שלי ( www.signup.co.il ) בנושא חומרה\תוכנה בפרט, ומחשבים בכלל... אם אתה מוכן לעזור אנא צור קשר דרך הפורום שלי http://www.signup.co.il/phpBB2/ ונדבר...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה לכם סיבה מספיק טוה למה AMD על הפנים... http://www.extremcooling.de/Download/THG_CPU_Cooling.avi
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הספק הזהhttp://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=PSTET420AD&Cat2Cat1ID=1436&Cat2ID=0 וקניתי בלי active pfc או משהו דומה ורציתי לדעת מה זה אקטיב פי אפ סי? טוב אני הולך להתקין אותו. ד'א איך הספק? טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות UPS וקראתי הרבה תראדים בפורום זה בעזרת החיפוש. אך לא מצאתי תשובה לשאלה הבאה: כל כמה זמן ובאיזה עלות (לפי מה שהבנתי מהתראדים כמעט כמו UPS חדש) צריך להחליף את המצבר?
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
העכבר G700 LOGI אני מחפש משטח עכבר אחרי ש-ה SteelSeries SX השני נהרס ולא מחליק כמו שצריך אחרי שימוש של שנתיים קניתי SX אחר שלישי והוא לא מחליק בכלל כמו שצריך יכול להיות שגם בדברים כאלו יש "דפקטים" בייצור. אז אני יבצע החלפה שלו או רכישה שונה של משטח אחר כי שמעתי שיש אחרים יותר טובים ומעניין אותי לדעת מי כן השתמש בו והרגיש שהוא מחליק כמו או יותר מ SX ולאורך זמן כגון : Razer Scarab Expert Gaming Mouse Pad http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11989 Razer Destructor Mouse Pad http://www.pcgames.co.il/Razer_Destructor_Mouse_Pad-10522.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 SteelSeries 5L http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5L-1022.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 SteelSeries S&S …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הגעתי למסקנה שם אני רוצה להתחיל בקירור טוב למחשב אז לפני המאוורים והכול אני צריך מארז גדול וטוב עכשיו המארזים הגדולים אלה הם TOWER משהו נראה לי שהם גדולים כאלה אני צריך הצעה איזה מארז לקנות? בעיקרון היופי לא חשוב כי במלא אני יעשה לו חורים למאוורים וכול זה אבל גם לא חתיכת פלסטיק שקוראים לה מארז המחיר בעיקרון אין לי בעיה לשלם עד 500 שקל כאילו (מה שנראה לי קצת מוגזם למארז) אבל רק שיהי לכם טווב ככה אז 500 ואם הוא בא אם עוד מאוורים אז זה גם טוב תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עיינו לרגע במפרט הבא: לוח אם: A7V133-C (Socket A) - PC133 - PCI -1 - AMR - 4x UATA 100 - ATX [ASUS מעבד: Athlon Thunderbird (K7 Socket A - 266BUS) 1.4 GHz [AMD כרטיס מסך: Hercules- 3D Prophet 4500 - 64MB TV-OUT (retail) [Hercules דיסק קשיח: MAXTOR (5T030H3) - 30GB - 7200 RPM - ATA 100 זיכרון 256 mb SDRAM PC 133 (MT8LSDT1664AG - 13E כונן TEAC 1.44 MB CD-ROM: ASUS X50 כרטיס קול: Sound Blaster Live Value - creative מארז - Evergreat NT - 989 - B2 Midi - 300W ATX (P4 compatible מקלדת Quantum 104 - PS2 עכבר Logitech Pilot internet - PS2 (OEM רמקולים PMPO 180W שימוש של המחשב יהיה בעיקר למשחקים. מה אתם אומרים? תגידו כל דבר! לטוב ולרע!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בירור לגבי איכות מצלמת הרשת שנטוויזן נותנת חינם במסגרת מבצע התחברות אליה אהלן חברה הרזולוציה הרשומה על הקופסא 352*288 אין לי דרך לברר אם זה נתון אמיתי , מפני ששם היצרן והדגם לא מופיעים על המצלמה והאריזה שלה ונציגי המכירות של נטוויזן לא יודעים בעצמם כנראה שנטוויזן עשתה עסק עם איזה צינג צונג מסין ,שהרכיב את המצלמות האלו מחלקים סוג ז בחצר האחורית של הבית שלו השאלה היא אם מישהו מכם הוא בעליו הגאה של ה webcam הזאת ויכול להגיד אם המצלמה מספיקה לשם ביצוע שיחת וועידה בצורה סבירה פחות או יותר בהתחשב בכך שבארץ, בגלל ה Upload האיטי, ממילא לא ניתן לנצל את מצלמות הרשת האיכותיות באמת שבאות עם נתונים של 640*480 , 30 fps וזה ביזבוז מוחלט לזרוק כסף על לדוגמא Logitech QuickC…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מצלמה בתקציב של עד 1500-1700 ש"ח הצילומים הם רק בשביל הכיף אין לי הרבה ניסיון בנושא של הצילום אבל בכל זאת אני רוצה שהצילומים יצאו ברורים ויפים. אז תמליצו לי בבקשה על מצלמות טובות שאתם מכירים בטווח המחירים האלה תודה! תודה, Benor!
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם P5K ואין יציאת COM ממנה אני מעוניין להשתמש במדפסת הישנה שלי HP 720C, מה אני עושה? האם יש איזה כבל שממיר?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע, ספק כח טוב חשוב מאוד ליציבות הרכיבים במיוחד כאשר ממהירים את הרכיבים. מעניין אותי לדעת מה מחיר המקסימום שהייתם מוכנים להשקיע עבור ספק 350W טוב עבור מערכת האוברקלוקינג שלכם (נניח שהספק ברמה גבוהה יותר מאנטק ואנרמסק).
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיים סורק שיודע לקבל אוסף של תמונות, ולסרוק אותם בצורה אוטומטית ? (כלומר, כמו שיש מכונות צילום שאפשר להניח בהן חבילה של דפים, והיא יודעת למשוך כל פעם דף ולצלם) אשמח לקבל גם לינק לרכישה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
** אני מתנצל אם אין זה הפורום המתאים לפרסום הודעה זו; לא מצאתי פורומים אחרים אשר התאימו לנושא הנ"ל. שלום, רכשתי פלאפון של סמסונג (514) לפני מספר ימים, וברצוני "לשחק" איתו קצת, ולהתאים אותו אלי. למשל, לשנות את ה-Meta Tag שיהיה כתוב השם שלי במקום סתם Cellcom וכו', וגם לעשות איתו דברים אחרים, אבל רק בתוכנה. - אין ברצוני להתקין לדים, או אל.סי.די וכו'. איפה אני יכול להשיג כבלים/תוכנות שיקשרו את הפלאפון עם המחשב? (יש לי USB, USB2, FIREWIRE, LPT, וCOM פנויים). אגב, אם אתם רוצים להמליץ לי על איזה פלאפון ממש נוח/טוב (במחיר סביר) שסלקום מוכרת/תומכת בו אתם מוזמנים... עוד לא עבר שבוע מיום הרכישה ואני עדיין יכול להחליף. תודה, -Vega
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אוקיי אז זה המחשב שלי: Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL עכשיו כרטיס מסך אני מתלבט או את ה- 1800XT או את ה- 7900 GT, אני יכול לבחור אחד מהם במחיר של 1500-2000 שקל לא יותר. עכשיו במקרה שלקחתי אחד מהם, איזה מארז וספק עליי לקחת כדי שיוכלו לעבוד? אני מעדיף מארז לבן כי יש לי כוננים לבנים.( אבל אם יש דלת אז לא ממש משנה למה זה מוסתר) Thermaltake Swing VB6000 Silver 430W COMPUCASE CI-6A19 WHITE 400W או אם יש משהו אחר אז תרשמו. ביחד(הכוונה גם לספק ולמארז) שיעלה 600-700 שקל. תודה מראש, אלעד.
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום שלום המארז המדובר הוא Macase KA-k80 midi atx 300w האם למישהו יש את המארז ואם כן אז איך הוא? ומישהו יכול להמליץ על מארז ATX עד מחיר של 70$?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבדיקה קצרה שלי ראיתי שפלונטר מביא רק את ה file servers הגדולים ובטח היקרים יותר ?
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בתקציב לא מוגבל - מה העכבר האלחוטי (מצטער לא מסתדר עם חוטים) שגם מתאים לגיימינג? הוא כמובן צריך להיות נוח ולהתאים לשאר השימושים הרגילים (גלישה, אופיס). חשבתי על ה-Revolution של לוגיטק?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת.. אני לא באמת יודע לבחור בין הMX518 לבין הRAZER המקביל לו. וגם מצאתי את העכבר הזה ואמרו לי שהוא טוב.. מה אתם חושבים? http://yalladeal.co.il/product.asp?Pid=133
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצות למארז בתקציב במחיר מוערך של 700 ש"ח פלוס מינוס למעבד athlon 64 עם רדאון 9800 PRO... שלא יתחמם יותר מדי ועם ספק טוב (עם אפשרות לקנות ספק בנפרד אבל חשוב שיהיה טוב) בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי הרד דיסק של WD בפלונטר היום הופיעו אצלי סימנים שהדיסק נדפק (bad sector) וכו' התקשרתי לפלונטר ואז התחיל ה"פלונטר": תביא את הדיסק נשלח ליבואן והוא יבדוק אותו ואחר כך יחזיר לך אותו תקין או יחליף. בקיצור טרטור ועיכוב של חודש בלי מחשב. תעשו לעצמכם טובה אל תתקרבו אליהם הם לא שווים את הכסף שלכם .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו קנה את העכבר הזה? כתוב שהוא ממציאון ושיש עליו שריטות מישהו יכול לומר לי כמה זה מורגש..? עריכה: קישור לעכבר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6892
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את העכבר שלי (LOGITECH 510) שממנו אני דוקא מאוד מרוצה.. אחלה עכבר פשוט נוצר מחסור בעכבר באחד המחשבים בבית אז אמרתי שכבר נקנה אחד חדש בשבילי התקציב לא ידוע.. משהו כמו בסביבות ה 250 שקל (אלא אם כן יש משהו שממש שווה את הכסף) חשוב לציין שאני מעדיף עכבר עם כפתורים של קדימה ואחורה(כמו ב 510) לניווט קל של הדפדפן דבר שני שאני מחפש זו מקלדת גם כאן אותו סיפור של מקלדת בבית, לכן אני מחפש אחת בשבילי ואעביר את זאת הלאה אין פה יותר מידי שימושים.. רק אולי כפתורי קיצור נוחים אם אפשר.. אבל גם לא חובה חשוב לציין שאם יש איזה שהוא סט של מקלדת ועכבר אני אשמח לשמוע.. הבעיה היא קודם כל שאני גיימר לכן מחפש עכבר יחסית טוב, ודבר שני שאני לא מעוניין להטעין עכבר אלחוטי כל יומיים…
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המחשב המדובר הוא של שכן שלי, המחשב הוא P3 677 MHZ , חלונות 98 SE. יש לו בלוח אם שני כנסיות USB. מחובר לשם מצלמה ומודם, ועכשיו הגיעה מדפסת. מה עושים? אני יודע שיש מפצלים או כרטיס הרחבה אבל השאלה היא מה יותר זול ומה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-