עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by DimRah,

הרגע קניתי את העכבר ועדיין לא חיברתי אותו, על מנת לתעד את הרגע... ;D קנייה נבונה לדעתכם? אגב, הייתי קונה DeathAdder אילו היו לי עוד 50 ש"ח... תמונות בהמשך...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eran131,

שלום לכם אני רוצה לרכוש את הג'ויסטיק הזה- http://cgi.ebay.com/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-White-FREE-Ship_W0QQitemZ390197848928QQcategoryZ139969QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5437257733450538913#ht_2195wt_1137 יש לי כמה שאלות לגביו - 1)ג'ויסטיק של Xbox 360 מתאים למחשב? אם כן אז חיבור USB רגיל? 2)הג'ויסטיק הזה ספציפית מגיע גם עם USB(מגיע בדיוק כמו עכבר אלחוטי)? 3) איפה אפשר לקנות בארץ ג'ויסטיק אלחוטי טוב במחיר טוב( מומלץ ג'ויסטיק של Xbox אם קיים)

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by eliom,

שלום רב.יש לי מדפסת דגם deskjet 4625 ושאני מנסה להדפיס או לצלם.זה מדפיס לי דף ריק.והמדפסת כבר לא באחריות.יש למישהו פתרון?תודה.

4. שלום. אני קונה מחשב מחר ורציתי לשאול האם הספק Enarmax 350W 20Pin/24Pin Whisper series Rev 2.0 Protection OVP,OLP,SCP EG365P-VE מתאים למארז - SUNBEAM SAMURAI GAMING CASE SILVER ?? ואגב, נשארו לי 120 שקל. במה כדאי להשקיע - לעלות בדיסק הקשיח מ-80 ל- 120, או לעלות בספק כוח מ-350W ל- 420W? (לפי איך שאני יודע, הספק 350W מספיק למערכת שלי, אבל אולי לשידרוגים עתידיים הוא לא יספיק?!)

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  5. 1) האים זה יעבוד לי בפיפא ואני יוכל לשחק מול עוד אחד כלומר אחד מקלדת ואחד בג'ויסטיק?? 2) אם אפשר המלצות לגבי ג'ויסטיקים..

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by MichaelZ,

צבע שחור, בארץ או בחו"ל, לא משנה, העיקר שיהיה עברית. *אני מעוניין רק במקלדת חדשה ונא לא לנסות לקחת אותי לכיוון של משהו אחר. 500 זה מה אני רוצה. אם מישהו יודע במדוייק את אורך הכבל, אני מאוד אשמח. תודה!

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by omersh83,

מעוניין במקלדת מכנית שתחליף את logitech g710 תקציב עד 700 ש''ח

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by gman_il,

האמת היא שאני כנראה אביא סט מחו"ל אז מחיר הוא פחות חשוב. אשמח לקבל המלצות לנ"ל. הכי חשוב שיוכל לתמוך במרחקים גדולים 5-8 מטר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. למה יש מארזים שעולים 1500 שקל ? ממה הם עשויים? זהב? בשביל מה צריך יותר ממארז וספק שעולים 300 שקל (חוץ מיופי והתלהבות)?

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by saar3,

מיועדים בעיקר למשחקים...

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by eXquiZz,

שלום אני רוצה לקנות מדפסת עם פקס במחיר של 500 ש"ח אני רוצה שהיא תיהיה חסכונית בקניית הדיו ובכללי חסכונית וגם מומלצת מאוד... כאילו שיהיה שווה לקנות אותה,למישהו יש המלצות בסכום? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by tomer_et,

אני מחפס עכבר עם 5 לחצנים במחיר סביר. חיפשתי בכמה מקומות וכל מה שמצאתי היה עכבר של MICROSOFT שעולה קרוב ל-300 שקל או עכבר (לא זוכר איזו חברה) שהלחצנים שלו (4 ללא הגלילה) נמצאים בצידי העכבר. מישהו יכול להמליץ לי על עכבר עם 5 לחצנים במחיר סביר?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  13. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! אני הייתי רוצה לקנות למחשב הנייד שלי (asus 100he) מקלט GPS בעתיד הוא יתחבר למחשב archos 9 לניווטים בשטח. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9288&perur=2&t=1&c=613 ראיתי את המוצר הבא שכמובן עונה על הדרישות שלי (מהסיבה הפשוטה שאין לי מושג בנושא הGPS )) http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=216&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זול קטן ומחזיק הרבה זמן וכמובן מתחבר באמצאות USB או BT שזה אחלה אני גם מחפש תוכנה שאליו יתחבר המכשיר הזה, google earth אולי? ראיתי שם אפשרות של GPS אבל אני לא מכיר את הנושא הזה כלל.. אשמח להסבר.. מה ההבדל בין google earth VS google maps?? ד'א.. יש לי דרישה אחת מאד חשובה לגבי התוכנה... אני צריך לראות א…

• 6 תגובות
    • 6.4k צפיות
  14. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4224 השאלה בכותרת...

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by mani007,

תראו אין לי תקציב כזה גדול למארז משהו כמו 300 שקל עכשיו בקשר לספק יש לי 500 ואאט של hec ככה שאני לא צריך ספק כח מה דעתכם עליו רציתי משהו בעיצוב נחמד ועוד דבר מה הקטע שזיגזג לקחו בעלות על מארז הוא לא של raidmax או שאלה מארזים שונים https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2263 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6700

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  16. הכירו את המקלדת המכאנית המשוכללת של SteelSeries - אשר מציעה מנגנונים שמאתגרים את אלו מבית Cherry MX. האם הפיתוח העצמי עשה את העבודה? לכתבה

17. טוב אז ככה אני צריך מדפסת טובה. חשבתי על Hewlett-Packard DeskJet 5652 Printer http://www.pch.co.il/docs/pd-203794736.htm ורציתי לדעת אם המדפסת שווה את המחיר שלה ואם יש לכם הצעות למדפסות אחרות באותו מחיר(850ש'ח)

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  18. שלום לכולם, יש ברשותי עכבר לוגיטק מדגם V450 וכשאני מחבר את המודם שקיבלתי בסלקום(ZTE MF636), לעכבר מתחילות פתאום בעיות קליטה, והוא זז לאט ובקרטוע, הכפתורים פעם עובדים, פעם לא... פרט למאריך USB למודם, יש לדעתכם עוד אפשרות ? או שאם הבעיה נגיד בתדרים האלחוטיים או משהו כזה, האם עכבר אחר יעבוד יותר טוב ?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by TNT,

יש לי מתפסת CANON , ולאחר שהיא מדפיסה את הדף הראשון, היא לוקחת את הדף השני ואז יש לי השהייה של כדקה עד שהיא מתחילה רק להדפיס את הדף השני וכך גם אחריו. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. קניתי (או למעשה, זכיתי) במכירה פומבית Ricoh 20x10x40 (שלמתי 500 ש"ח בוואלה). :smoke: אוקיי. עכשיו אני רוצה לעדכן את ה-Firmware , הבעיה שלא מצאתי מאיפה (www.cdrinfo.com - הלינק לא תופס) יש עוד דברים שצריך לעדכן מבחינת חומרה ? בהמשך בטח יהיו לי עוד שאלות מפגרות של טירון, אז לא לצחוק. אני יודע שחלקכם מקנאים, אבל אתם גם יכולים במכירות פומביות (באמת משתלם - תנסו). יאללה תודה וביי .

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מעכשיו, כבר לא רק מארזים וגופי קירור: המותג מטאיוואן מתרחב רשמית גם אל קטגוריות השמע עבור חובבי הגיימינג לכתבה

22. Started by Lior_A,

יש לי מארז פול טאוור פשוט גנריק עם ספק 300 וואט פשוט אני רוצה להחליף מארז חשבתי על האנמרקס 350 וואט יש לי כמה שאלות המחיר שלו מצדיק את זה לעומת האנטק אנמרקס ידועים בספקי כח מעולים הבעייה היא כזו יש לי 6 מפרצים במארז שלי שמכילים צורב וסידי פלקסטור סקזי די וי די אסוס סידירום אסוס אי פאנל ומגירת קירור והמארז של אנרמקס מכיל רק 4 מפרצים השאלה היא אם להחליף ספק או מארז שלם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kramer,

האם משהו נתקל פעם בודעה זו בהדלקת המחשב....? מה יכולה להיות הבעיה? תופעות: פעם המחשב עולה ופעם לא, לפעמים הוא קופא ב-WINDOWS.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shimon23,

שלום אני יקנה אולי בקרוב מעבד tb 1.4 ואני מעונין שהוא לא יתחמם יותר מדי, אז אני רוצה לקנות את המאוורר הכי טוב, כמה הוא עולה (המאוורר), ולכמה מעלות אתם חושבים שהמעבד יגיע איתו (a7v266)?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אז ככה המקלדת שלי Logitech Media KEyboard יש לה מקש רווח ממש קפיץ או הרבה מן המקלדות בשוק אבל מה שקורה כשני מאזין למוזיקה וכאלה.. המקש רווח קופץ ושומעים אותו באופן מציק כזה ברקע אז אני מחפש מקלדת עד300 ש"ח שהמקש רווח שלה "חזק" בתודה, דור

• 0 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.