עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. חיפשתי בגוגל או שאני פשוט לא הכי מתמצא בחיפושים אני רוצה daskeyboard -Model S Professional keyboard במיקום שבכותרת תודה לעוזרים.... דרך אגב מצאתי שם בבסט ביי את הבלאק וינדוו של רזר ,השאלה שלי מה יותר קליקי אם יש לכם קישור למקלדת שעושה רעש יותר טוב מה DAS אשמח לקבל

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  2. תראו יש לי מחשב חדש ואין לי את החיבור להגה הזה כי הוא דיי ישן ואני מחפש מתאם שיתאים לי למחשב מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by 3d7,

יש לי מסמך ברוחב של 21 ס"מ ובאורך של 60 ס"מ (דף אחד). ניסיתי לסרוק את המסמך במדפסת משולבת Canon MP830 באמצעות התוכנה OmniPage SE 4.0. הבעיה היא שהוא מצליח לסרוק עם ה-ADF רק כשני שליש מהדף. מישהו יודע איך אני יכול לסרוק את המסמך הזה עם הסורק שלי בסריקה אחת? לחילופין, במידה וזה לא אפשרי, אני אשמח לקבל המלצות על מקומות במרכז בהם אפשר לסרוק מסמך בגודל כזה.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  4. תקשיבו באתי לפה וזאת ההודעה הראשונה שלי כי שמעתי שפה יש רמה בתחום ואנשים לא סתם אומרים תדגם של מה שיש להם בבית וממליצים עליו בלי לדעת כלום אני מקווה שלא תאכזבו אותי אני מחפש רמקולים למחשב. אבל לא בהכרח,יכול להיות גם קולנוע ביתי שאני יוכל לחבר למחשב בואו פשוט אני יגיד מה אני מחפש במערכת ואת התקציב ואתם כבר תבינו התקציב הוא עד 2500 בלי שום חריגה. אני מחפש דבר ראשון אני יתחיל מהסאב וופר. יש לי מערכת כרגע Z2300 שיש לה סאב וופר מפלצתי ואני ממש לא מאוכזב ממנו. אבל האיכות שמע שלה לא ממש בשמיים בגלל זה אני משתדרג מחר קונים ממני אותה ויהיה לי את הכסף למערכת החדשה אני רוצה סאב וופר שירעידדדד את הבית שירגישו אותי בשירים ושתהיה לי אפשרות לשלוט עליו אבל ממש משו חזק משו עצבני אין מה לע…

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  5. אני קונה בזמן הקרוב מאוד MAXTOR 40GB 7200 RPM יש לי מחשב פנטיום 2 ולוח אם לפנטיום שתיים. מישהו אמר לי שמחשבי פנטיום 2 אינם קולטים מהירות 7200 RPM או שאינם קולטים HARDDISK של 40 GB. לפני כמה זמן חבר שלי הביא לי HARDISK של 40 GB (נראה לי SEGATTE משהו כזה לא יודע איזה מהירות) וHARDISK פעל מצוין האיש ההוא אמר לי שBIOS לא קולט את MAXTOR 40GB 7200 RPM ??? ??? ??? האם זה נכון ????????????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  6. קניתי היום את Asus V8200 GeForce 3 Deluxe. התקנתי אותו במחשב והתקנתי לאחר מכן את ההתקנים Detenator 20.81. ניסיתי להפעיל את המשחקים Unreal Tournament ו- Operation Flashpoing. ב- Operation Flashpoint בחרתי ב- Direct 3D HW T&L ברזולוציה של 1024 על 768 ב-32 ביט צבע. הכל נראה ממש יפה, אבל המשחק קרטע ולא זז חלק. ב- UT בחרתי ב- OpenGL ברזולוציה של 1024 על 768 ב- 32 ביט צבע. הגרפיקה הייתה יפה, אבל הכל היה כהה מאוד וכמו ב- Operation Flashpoing, המשחק לא זז חלק. אני משתמש ב- P3 800 256MB אגב, המצב עם הדרייברים של Asus שקיבלתי יחד עם הכרטיס היה יותר גרוע. אני ממש חייב עזרה. אם מישהו יודע מה הבעייה, בבקשה שיאמר. - אטוס Etus

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני קונה מחשב מKSP אבל אני לא רוצה לקנות משם ספק... יש חנות בראשון שיש שם ספק 480 טוב.... ? כי בKSP יש ספק שהם מכינים או מיבאים ומדביקים על זה תשם שלהם.. של 500W וזה עולה 190.. זה אמין? ומה ההבדל בין ה6800GT של לידטק לזה של PINE?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  8. אני צריך עזרה.אני רוצה ליקנות את mx518 מצאתי חנות ...אז אנני רוצה לישאול אם הם בסדר,לא רמאים וכו.... noacomp.co.il 310 שקל עולה אצלהם. וmx510 עולה 190 שקל

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני צריך לקנות עכבר אופטי ומקלדת במחיר סביר .. ראיתי באולסייל משהו שנראה נחמד http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7348605&type=2&product=1&category_name=%ee%f7%ec%e3%e5%fa+%e5%f2%eb%e1%f8%e9%ed3 מה אתם אומרים על זה ..?. תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by disturbia,

העכבר שיש לי כרגע גוסס ומתפרע... שירת אותי 5 שנים והגיע הזמן להחליפו אני מחפש עכשיו טוב שאוכל לגלוש איתו ולשחק איתו (שיהיה אפשר לכוון כמו שצריך), לא צריך אחד מיוחד לגיימרים שעולים מעל 200 שקל כי אני לא גיימר כבד התקציב שלי הוא 100 שקל לא יותר אם אפשר הצעות רק מTMS KSP או אפילו אייבורי תודה מראש !!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Moo,

מה אתם אומרים?? גם חנות אני לא יודע איפה ???

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. רציתי לשאול אם אני קונה אחד מהם זה יהיה מחייב לקנות גם פאד? ואם בכלל מי משניהם עדיף מהבחינות האילו תודה... ד"א אמרו לי שהסוג חיישן הזה לא מחייב פאד ואפילו גורם לו לזוז שונה..

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  13. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_285&products_id=881 בבקשה אם למישהו יש התנסות איתו? או משהו רע עליו? טוב עליו ? תשנו את ה ... ל pandas או שהנה http://www.tsunami.com.tw/case.htm

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  14. זה המפרט שאני קונה לוח אם KT333 GA-7VRXP Gigabyte לדרוש REV 1.1 מעבד AMD Athlon XP 1900 זכרון CRUCIAL / MICRON 256 mb DDR 2700 ספק כוח Antec TruePower 380 Watt כרטיס מסך Hercules Redon 8500 LE מה דעתכם???? עכשיו יצא לי יקר אחושרמוטה 4000 שקל למחשב בלי מסך מקלדת הארדיסקים מודם רמקולים כרטיס קול בלי כל אלה 4000 שקל לי זה נראה מאוד יקר עכשיו יש משהו שאני אוכל לקצץ יענו לשנות במפרט שיעלה יותר זול אבל הביצועים לא ירדו הברבה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני קונה כרטיס מפצל USB לPCI רגיל אני צריך לברר משהו על הכרטיס לפני שאני קונה? למשל אם הוא USB1או 2 זה משנה מה יש לי כבר במחשב?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by STFU!!,

אני רוצה לקנות מארז וספק מארז:עד550 ספק:400 והמפרט שלי... intel p4 prescott 3ghz asus p4s800d fx5200 512 (ניראה לי של elixir...) W.D 80G ועוד שני מאווררי TT 120 ושתי קתודות... תודה ותודה לInstall

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  17. אני קונה את המארז הזה ... ורציתי לשאול עליו כמה שאלות למי שמכיר אותו או למי שיש אותו ... קיצר ... 1. כמה הוא שוקל ... 2.מה הגובה 3. מה הרוחב 4.מה האורך כמה שכבות איזה חומר... כל מה שאתם יודעים עליו http://www.pchardware.co.il/docs/pi-439236932.htm

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  18. אני צריך עזרה, אני קונה בקרוב מחשב חדש, יש לי כרגע 1 נייח ולפטופ. שאני יקנה יהיה לי 2 נייחים והלפטופ, עכשיו את הנוכחי אני יהפוך למחשב גיבויים ואינטרנט, והחדש לעבודה. עכשיו אני רוצה לחבר למסך 1 (שזה המסך המרכזי בשולחן) את 3 המחשבים, ככה שאם אני צריך משהו מהלפטופ אני לא צריך להזיז את המסך לשים אותו, כנ"ל לגבי המחשב האחר. הבנתי שצריך קופסת מיתוג משהו כזה.. מצאתי באתרים ישראלים קופסאות של 4-6 יציאות (4 זה מספיק לי) השאלה שלי זה קודם כל יש דרישה מסויימת מהמסך שתהיה יציאה מיוחדת או משהו? או שפשוט מחברים וזהו? והנושא של ההעברת השליטה, אני יוכל בלחיצת כפתור לעבור ממחשב למחשב או שזה שונה? ונניח אני עובד על מחשב X ועובר למחשב Y המחשב X לא נכבה או משהו כזה נכון? כאילו הכל נשאר שמה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני קונה מחשב חדש בקרוב אז רציתי לדעת מהו הספק האיכותי ביותר שיש וגם איזה מארז איכותי יש תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  20. שלום, יש לי 4000 שקל לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים ואינטרנט. אני לא צריך את כול החלקים, רק כמה כבר קניתי מסך וכרטיס קול: Audigy Player המפרט הוא: מעבד AMD ATHLON XP 1700Plus + FAN לוח אם Gigabyte GA-7VTX-E DDR 266 AMD זכרונות Kingstone 256 266mhz כונן קשיח Maxtor 40GB 7200RPM כרטיס מסך Hercules Titanum 200 GF-3 64 Mb DDR CD-ROM ASUS CD X 52 כונן דסקטים TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 מארז Tsunami Virgo bLUE for P4 350W מה אתם אומרים על המפרט? הוא טוב? יש הצעות לשיפור? איך הזכרונות של Kingstone ? אני גר ברעננה, איפה כדאי לי לקנות המחשב? תודה רבה לכולם! Ooza

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by puNani,

אז לאחר חשיבה מרובה הגעתי למפרט הבא (אני עושה שדרוג): מעבד: AMD Athalon XP 1700+ 1.47Ghz כרטיס מסך: ATI RAEDON 8500 64mb + TV OUT צורב: PLEXTOR 24x16x40 (יכול להיות שנאי מתבלבל כרגע במספרים) עם BurnProof Technology. אלה הדברים הבטוחים, עכשיו אני רוצה להתייעץ איתכם... 1. איזה הארד דיסק כדאי? אני רוצה שיהיה בערך בנפח 80 ג'יגה בייט... ראיתי של SEGATE שנראה לא רע, עם 5400RPM... האם יש הארד דיסק בנפח זה עם RPM גבוה יותר ואם כן איזה ומה מחירו? 2. אני רוצה לקנות 512 מ"ב ראם... איזה חברה כדאית והאם כדאי לקנות בכרטיס אחד או שני כרטיסים של 256? אני יודע שאני חייב DDR אם זה למעבד של AMD. 3. איזה לוח אם אתם ממליצים? כמובן שיהיה תואם ל AMD.. וסבירו לי אם אתם יכולים מה ההבדלים בין הלוח…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות עכבר חדש למחשב... כרגע יש לי את ה MICROSOFT WIRELESS INTELLI MOUSE EXPLORRE 1.0A .. העכבר האלחוטי שלהם מלפני שנתיים... בגדול אני לא הכי מרוצה ממנו, יש לו בעיות שלפעמים במשחקים הוא קצת משתגע, וגם הוא זולל בטריות בטירוף (אין לו בסיס טעינה).... עד היום היו לי רק עכברי MICROSOFT ושאלתי היא מה מומלץ היום ה MX-1000 של LOGITECH החדשים, או ה MICROSOFT החדשים טובים גם ? דברים שחשובים לי הם: אלחוטי עם בסיס נטען (ובטריות נטענות בפנים), שלא ישתגע במשחקים מדי פעם, שיהיה גדול ונוח (אני זוכר שניסיתי פעם LOGITECH והם היו ממש קטנים לעומת העכברים של MICROSOFT).... אשמח לתגובות אודות העכברים בשוק (האם ה 1000 משמעותית יותר טוב מה 700 ?) ואם אפשר גם לינקים לביקורות.

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  23. תראו אני רוצה מארז קטן ומצאתי את זה מה אתם אומרים? http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3396 אבל אני לא יודע אם הוא מתאים לאי אמ די ואני לא יודע בגלל שהוא קטן אז אני לא יודע אם הוא יפריע לאיוורור של המחשב עצמו

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  24. אני מעוניין לשים במארז amd athlon 64 +3000 venice core gigabyte k8nsc-939 2x a-data 512mb 400ddr geforce 6600gt agp ודברים השוליים כמו אולי צורב דיוידי כונן קשיח 80gb sata של wd בכל מקרה אני רוצה מארז שלא יעלה הרבה אבל אני מעדיף שבצד שלו יהיה גם מאוורר ככה שיש 3 מאווררים אני אוהב שיש חלון אבל לא חייב גם רציתי לדעת אם אפשר לקנות מארזים כאלה שבמקום לפתוח עם ברגים פשוט אפשר ללחוץ על ידית או על סוויטץ' ולפתוח את הדלת ישר שמתי לב שמארזים של compucase באים עם ספק 400w של hec ו300W ורציתי לדעת אם יש להם גם 475 וואט עדיפות לksp אבל במקרים אחרים פנדה ו400W hec יספיק למערכת שאני רוצה לשים? לא מתוכנן אוברקלוק כרגע והוא שווה או שכדי לקחת antec תודה אחים שלי!

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  25. המדפסת אמורה להיות איכותית מצד אחד וחסכונית מצד שני, מספר הדפסות לחודש בערך- עד 1000 דפים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים