ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש הארד דיסק חיצוני ורציתי לשמוע המלצות על חברות טובות, על חנויות אמינות באינטרנט ועל הקיבולת המומלצת. התקציב שלי נע סביב ה - 500 ש"ח אבל אם זה אומר שאני אקנה הארד דיסק שלא יספיק לי בעוד שנתיים אז אני יכולה להגדיל את התקציב. אשמח לעזרתכם בנושא (:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני משתמש כבר די זמן ב logitech X-230, אבל אני חושב שזמנם הגיע. הבאס בא והולך (משום מה כאשר אני לוחץ את הווסת של הבא כלפי פנים, הבאס עובד נהדר, אבל כאשר אני משחרר את הלחיצה, הוא נעלם). אני מחפש רמקולים לפחות באותה רמה (מבחינת ווליום ובאס) אין לי מושג איך אפילו מחפשים (: לפי אמזון, הרמקולים שלי הם 40 וואט, אז אני מניח שאני צריך לפחות 40 http://www.amazon.com/Logitech-2-Piece-Speakers-Ported-Subwoofer/dp/B0002SQ0A4/ref=pd_sxp_f_pt תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלדת חדשה לאחר שהX6 שלי חדלה לפעול בפתאומיות אני מחפש מקלדת גיימינג טובה אני מטלבט מה לקנות וראיתי את שתי המקלדות האלה מה ההבדל בינהם?מי מומלצת יותר?והאם יש מקלדת אחרת שמומלצת יותר מהמקלדות האלה ? תודה מראש לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הsteelseris sensi העכבר שולנו חיכינו לו נחת הבוקר באתר באג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11238&perur=4 ושוב מהפכה בעולם העכברים,הG9X שנחשב לאחד העכברים עם הכי רהבה DPI בעולם הפך לבדיחה,פי 2 DPI ויותר בסנסי החדש... תעיפו את הG500 וקנו סנסי!!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
התחלתי לעבוד במשהו שדורש פרסום נרחב, אני מדריך אומנות לחימה באיזור המגורים שלי, ותהיתי לגביי מדפסת שתוכל להדפיס לי דפי A4 ואולי אפילו גם A3 אבל לא חובה, ובכמויות שהם לא כל כך בייתיות, לגבי צבעוני אני עדיין מתלבט, הייתי רוצה שיהיו לי עותקים צבעוניים אבל אני לא יודע מה העלויות של הדבר ומה ההבדל בין מדפסת שיש בה צבעוני לבין כזו שאין בה (מבחינת אמינות, הבדלי מחירים וכדומה) חשוב לציין שכבר המליצו לי על מדפסת לייזר של Brother, אבל לא נתנו לי איזשהו דגם שאוכל להסתכל עליו ולהציג פה בשביל לקבל ביקורת. תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס TV עבור הקלטה ועריכה. חשוב לי שהכרטיס יקליט באיכות טובה, יקליט בסטיראו סאונד. צריך שיהיו לו את היציאות(החיבורים) הבאים: - RCA - HDMI תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
לפני כ 8 חודשים עשיתי טעות וקניתי את המדפסת הנ"ל ממשווק מורשה. לא שמתי לב לעדויות על שירות הלקוחות המחפיר של חברת HP וחבל. כבר מתחילת מהשימוש הראשון המדפסת לא עבדה כראוי, כאשר היו מספר תקלות עיקריות שזהיתי : איטיות יתר בהדפסה , לפעמים לא מדפיסה בכלל וההדפסה רועשת מאד - הרבה יותר ממוצרים אחרים דומים. לאחר פנייה לשירות לקוחות המצחיק ביותר : שאת הבעיה של המוצר הם רוצים לשמוע דרך הטלפון - האחראית משרות הלקוחות HP אשכרה רוצה שאני אצמיד את הטלפון למדפסת כדי שהוא תוכל לשמוע את פעולות המדפסת ולהחליט האם יש תקלה. לי הבקשה הזו נראית יותר כמו לקוחה מסרט בורקס ישן ולא מצחיק. לאחר בקשה זו איבדתי עשתונות וניתקתי את השיחה. סתם רציתי לשתף.
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
דרישות: 1. תאורה אחורית כמובן 2. מקלדת מלאה וללא לחצנים נוספים בצדדים 3. עברית לא חובה 4. עדיפות למקלדת חוטית, אבל גם אלחוטית אפשרי (לא התבלבלתי) 5. אם יש מקשי MEDIA\עזר זה יהיה מעולה 6. רצוי שתיהיה שליטה בתאורה, לא חובה מקלדות שחשבתי עליהן: 1. Logitech Illuminated Keyboard 2. Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 3. Razer Lycosa Mirror 4. Razer Lycosa אשמח לקבל עוד הצעות וביקורות שלכם גם על המקלדות שהצעתי וגם על מקלדות שמתאימות לקריטריונים תקציב: משהו כמו 300 ש"ח, אני מתכנן להזמין בחו"ל כך שאין בעיה להציע גם מקלדות שעולות בארץ 600 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה שיתחבר מהמחשב שלי לכבלים. אני לא מבין בנושא הזה ולא יודע אפילו אם נדרש ממיר של הוט על מנת שאני אוכל לראות כבלים על המסך המחשב. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני צריך מקלדת למחשב מדיה סנטר שבסלון והכי נוח יהיה מקלדת אלחוטית עם TRACKBALL לקחתי את הTEAC SMX-20 אבל הוא לא עבדה לי בכלל (ובכלל עוד לא ניתקלתי במקלדת של TEAC שעבדה לי כמו שצריך..) אז מחר אני הולך להחליף אותה ואלו המקלדות עם TRACKBALL שמוצאות למחירה בKSP שאני יכול להחליף בנקום : iOne Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse או Koribo Xgene 2.4GHz Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse או Koribo Vivar 2.4GHz Heb,Eng Rechargeable Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse יש פה עוד אופציה מעניינת..אומנם קצת יקרה Koribo Irad 2.4GHz Heb,Eng Wireless KeyBoard with Track Ball and Remote Control יש ה גם שלט רחוק אז זה גם יכול להוסיף לנוחות... עכשיו מה…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לרכוש Gamepad למחשב שיתמוך לי בהכל, בלי שום בעיות.. כאילו לא איזו חברה חפארית כמו שיש המון כאלו. אני רוצה שיהיה לי דיוק בסטיקים, ככה שיהיה אפשר לשחק גם משחקי FPS בכייף. אח שלי רכש השבוע את הגירסה Logitech Gamepad F310 (ניתן לראות פה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11239). תאכלס, הוא עבד בלי בעיות, וגם יש לו דיוק מדהים (נראה לי, אולי אני טועה ויש יותר טובים בנושא הזה). עכשיו האם כדי לי לרכוש דגם יותר יוקרתי של Logitech? או שזה לא שווה את הכסף? וחשוב לציין, שאני רוצה רק עם כבל.. כי אני שונא אלחוטי. עכשיו ראיתי שהגירסה הקצת יותר יוקרתית היא Logitech Rumble Gamepad F510, בתוספת של עוד 40 שקל (ניתן לראות פה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11004), עכשיו השא…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מעוניין במדפסת לייזר ביתית הדפסה/צילום/סריקה של עד עשרות דפים בחודש (אני מודע שדיו יכולה להיות יותר זולה אבל מעדיף בכ"ז לייזר) - שחור לבן או צבעוני אודה על המלצות בנושא
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים! יש לי מדפסת ביתית Canon Pixma MP250 לפני כמה חודשים נגמר לי הדיו לכן קניתי ערכת מילוי שכבר הוכיחה את עצמה כמה פעמים מילאתי אתמול את כל הצבעים (שחור כחול אדום וצהוב) הדפסתי אתמול דף ניסיון של צבעים לאחר "ניקוי יסודי" ויוצאים לי רק השחור והכחול (בצורה נקיה וטובה מאוד) אבל הצהוב והאדום לא יוצאים בכללללללל ז"א שהם בכלל לא מופיעים על הדף אפילו לא טיפה!! עשיתי מספר ניקיונות נוספים והם עדיין לא מופיעים בכלל לקחתי נייר טישוי נקי, הרטבתי המים חמים וניגבתי כמה פעמים את חריצי יציאת הדיו, ואני כן רואה שיש צהוב ואדום יוצאים מהחריצים!!! מה הבעיה? מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
ברשותי MX1000 בן 6 ושלושה חודשים ומה לעשות הסוללה כבר לא מתאימה לילד(עכבר). איפה ניתן בארץ לרכוש סוללה מתאימה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת עם תאורה אדומה, במקום ירוקה (המנורות של ה-NUM LOCK וכו', במיוחד מקלדת גיימינג) או לפחותבעלת אותיות מוארות באדום. חשוב שתהיה אפשרות לכלול את השפות הבאות פרט לאנגלית: עברית ורוסית. יש חיה כזאת? תודה רבה מראש, וחג שמח לכולם.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה התת פורום המתאים לפרסם את השאלה. יש לי כרטיס מסך ATI 6870HD, טלויזיה שלא תומכת ב-HD ומסך ישן SAMSUNG SYNCMASTER 931B, שגם הוא כמובן לא תומך ב-HD. ביום ראשון אני כנראה אקנה מסך מחשב חדש שתומך ב-HD. שאלתי היא: איזה כבל אני צריך לקנות כדי להעביר תמונה ממסך המחשב לטלויזיה? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מקלדת ועכבר של לוג'יטק מדגם MX5500 ועכבר מדגם MX REVOLUTION. הדבקתי על המקלדת מדבקות בעברית בגלל שקיבלתי אותה מלוג'יטק רק עם מקשים באנגלית. בהתחלה המקלדת הייתה במחשב שלי ואז העברתי אותה למחשב המדיה סנטר שלי. הבעיה היא שהמקלדת והעכבר צוברים שם המון אבק שמצטבר על המקשים במקלדת ועל הלחצנים והעכבר עצמו ויש גם המון שערות כי יש לי חתולה בבית. איך אפשר לנקות את המקלדת והעכבר? אגב יש לי גם אוזניות של לוג'יטק מדגם H360 ויש לי המון שערות עליהם. איך אפשר לנקות אותן?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה לערה כלשהי או דברים שיעזרו לי לנקות את המחשב בעיקר בתוכו במקומות הקטנים. תודה לעוזרים ואם מישהו יכול להביא לי אולי איזה מדריך לניקוי מחשב אני אשמח כי לא מצאתי בפורום.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות אלחוטיות שכוללות מיקרופון לצורך ביצוע שיחות בסקייפ. תקציב: עד 400 ש"ח. תודה !
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חג שמח לכם! הכותרת ממצה את השאלה, איזה רמקולים נראה לכם כדאי לקחת? רציתי בהתחלה לקחת את הX16 אבל אני לא מוצא מקום אחד שהמחיר פחות מ600 ש"ח ואין לי כרגע את הכסף. על פניו הX13 זו הבחירה הבטוחה אבל הבנתי שהXforce גם כן טובים מאוד לא? מה נראה לכם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי כרטיס רשת EW-7128G במחשב הישן שלא היה בשימוש (שנה עד היום) ולא עובד.. אני צריך המלצה לאחד עד 100 שקל (מכל חנות שיש באזור השפלה מומלץ KSP) הלוח אם שלי הוא P67X-UD3-B3 ומערכת ההפעלה WIN 7 64BIT! תודה על העזרה!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לפתח CTS, ולכן אני מחפש עכבר חדש שאפשר להשתמש בו גם ביד ימין וגם בשמאל. אני צריך עכבר שישמש אותי גם לגיימינג, יהיו לו כפתורים בצד וכמובן, יהיה סימטרי. חיפושי מצאו לי רק את הSteelseries Xai, שלא מצאתי בזאפ אבל ראיתי שכן קיים בחנויות בארץ, רציתי לשאול איפה אפשר לקנות אותו ויותר חשוב, איפה אפשר לנסות אותו, באיזור השרון? כמה הוא עולה בארץ? המחיר שלו טיפה גבוה בשבילי (אני גם אצטרך לקנות ביחד איתו מאוספד קשיח), האם קיימות אלטרנטיבות? תודה, זיו
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת רשת שתשמש בעיקר ל SKYPE, אבל שתהיה ברמה טובה יחסית. אין לי שום מושג מה נחשב לטוב / איכותי וכו'. תקציב - עד 150 ש"ח. אשמח להמלצה. כמו כן, יש מס' מצלמות רשת ב DealExtreme: האם שווה לרכוש שם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשתי מורה לערבית, ולכן אני מחפש מקלדת לעברית / ערבית / אנגלית (עד 100 ש"ח): מה מומלץ? אשמח ללינק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-