ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
האם יש דרך לשלוט באמצעות עינית חיצונית (רצוי שתחובר במצד המזנון) על מחשב HTPC (שליטה גם דרך מקדלת וגם דרך שלט)? האם אתם מכירים דרך דומה לשליטה בממיר טלויזיה מגיק של הוט?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
נתקלתי באיזה מקלדת למכירה שרשום עליה FRENCH LAYOUT לא הצלחתי להבין אם האותיות שכתובות על המקלדת זה FRENCH או שהסידור של האותיות הוא בסדר שנקרא FRENCH LAYOUT.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הביקורות ברשת נוטות או לזה שהוא מצויין או לזה שהוא פשוט גרוע. ובסך הכל מוצרי החומרה של מיקרוסופט אף פעם לא היו כאלו גרועים. השאלה אם זה עניין של דרייבר שיכול להפתר, או שהצורה/מגע של העכבר באמת דפוקים. אשמח לחוות דעת אם מישהו קנה כבר או ניסה.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הגה שיש לו ממש הילוכים של ממש (לא רק הורדה והרמה..אלא ממש ידני..) אני יודע יש את הG25 אבל הבנתי ששם זה דיי גרוע כל העניין הזה.. יש הג שבאמת הקטע הזה של ההילוכים מרגיש לך אמיתי? (כי זה באמת הדבר שתמיד היה לי חסר בהגאים..היה לי כמה כבר רגילים..) אני זוכר פעם ששיחקתי באיזו מכונת משחק ששם היה כזה דבר ובאמת שם ששיחקתי הרגשתי כמעט כמו הילוכים..המסילות שאתה מכניס להילוך הרגיש ממש אמיתי.. יש חיה כזאת ?
-
- 24 תגובות
- 5k צפיות
-
-
טוב, קניתי היום את המערכת שכ"כ רציתי במשך הרבה מאוד זמן - [glow=red,2,300]Logitech x530 5.1[/glow], אני מאושרת עד השמים, אבל ישנו דבר שפוגם באושר שלי.. אין לי תמיכה בסראונד. אם אתם שואלים אותי למה קניתי סראונד בלי שתהיה לי תמיכה לסראונד, זה פשוט - הפסיקו לייצר את הX530. עדיף להשיג אותם עכשיו כל עוד אני יכולה ולפני שהמחירים יזנקו וכל מה שאוכל להשיג זה מערכות משומשות לחלוטין ביד-2. עכשיו, אני צריכה או כרטיס קול תומך סראונד, או לוח אם תומך סראונד, לכן אשמח להמלצות. אני אישית מעדיפה יותר לוח אם תומך סראונד, ככה גם אשדרג את הלוח אם שיש לי כרגע. [מוכנה לשרדג למשהו עם יותר סלוטים לזיכרון/או עם קרוספייר] תקציב - כרטיס קול = 200 ש"ח מקסימום. לוח אם = 400 ש"ח מקסימום, רק אם באמת …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יודע אם זה בעכבר או במחשב העכבר הכל תקין איתו חוץ משאני לוחץ על הכפתור השמאלי נגיד אני מסמן כמה קבצים זה נעצר לי באמצע אני בא ללחוץ על משהו פעם אחת זה ניכנס לי כאילו לחצתי אבל לא לחצתי בדקתי את ההגדרות הכל תקין ראיתי שזה מסומן על 2 קליקים הבטריה חדשה פתחתי את העכבר ליראות אם יש בפנים לכלוך או משהו אין כלום
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי/חשבתי אם מעבירים ממצב של 125הרץ ל- 1000הרץ תזוזה של הסמן אמורה להיות יותר מהירה בפועל אני מקבל להפך כשהעכבר במצב 125הרץ זה הסמן נע יותר מהר, איך זה ? אם לא הבנתי נכון אשמח להסבר מה התפקיד של שני המצבים (כמובן בהתחשב במשחקים ובמצב עבודה רגיל)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש זוג רמקולים (בלי סאב) למחשב בתקציב מינימלי אבל אם אפשר באיכות סבירה בעוצמה נמוכה. (עד 150 ש"ח אם אפשר).
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לשלוח פקס, והשליחה נכשלת במדפסת מסוג hp 4500 all in one,המדפסת ישר מנסה להדפיס את הסריקה שהיא ביצעה. איך ניתן לבטל הניסיון להדפסה אוטמטית לאחר כשלון שליחת פקס במדפסת זו? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות סט של עכבר ומקלדת אל-חוטיים ורציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם המקלדת הנ"ל ויכול לתת חוות דעת? מעבר לכך אשמח להמלצה לעכבר אלחוטי בעל ביצועים דומים ל-G9 אך במחיר שלא עולה על 250 (עדיף פחות). בתודה ראש. *אשמח להצעות למקלדות אלחוטיות בסביבות ה200 ש"ח ומטה. **אין בעיה להזמין מחו"ל במידה וזה יוצא יותר משתלם. אופציות של עכברים שחשבתי עליהם: -Microsoft SideWinder X8 -Logitech Performance MX -Logitech G700 האם הלוג'יטק פרפורמנס שווה תוספת של 50 ש"ח על הX8 של מיקורוספט ? (240 במקום 190) או אפילו את ה-G700 של לוג'יטק ב-275.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העם מי שהוא יודע איפו ניתן לקנות את קרטיס הרשת killer 2100 אני מנסה למצאו אותו בכל מקום אבל אין? אשמח להכוונה בתודה מראש מישהו תשובה תודה..........
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שמעתי של DEATHADDER 3G זה קורא עקב LEDים ויש אנשים שהסירו אותם והרגישו השתפרות. בגירסה של עכבר שלי אין LEDים בכלל אבל כף יד מזיע עדיין במיוחד בקיץ. אני אוהב ארגונומיות שלו אבל הזיעה מפריעה לי. מה אפשר לעשות כדי למנוע זיעה? אולי להתקין משהו בפנים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני עובד עם סט אלחוטי Logitech Wave עם מסך 40" מהמיטה (כן אני עצלן), עכשיו הבעיה שקניתי מיטה חדשה שהיא לא בדיוק שטוחה וקשה מאוד לעבוד עם העכבר עליה (במיוחד משחקים), יש איזה משטח לעכבר שמומלץ ? או שהכי פשוט יספיק, אני לא גיימר כבד, סתם אוהב לשחק מדי פעם, תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
-
היי! מישהו יכול לחוות דעה על המדפסת HL-2035 של BROTHER? (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718598) מחוות דעת מאתר amazon וזאפ עולה שהיא מרעישה עד חצי שעה לאחר שהיא מסיימת להדפיס, מישהו מכיר ויודע האם זה עד כדי כך גרוע? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין בקניית גימפאד אלחוטי למחשב , הגימפאד של MS נראה די מתאים. אבל , באמת צריך בטריות בשבילו? נשמע קצת לא נוח... ראיתי שהרבה קונים אותו - מה אתם כל הזמן מחליפים בטריות?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
עידכנתי את הדריבר של ה TOUCH PAD ונעלמו לי כל האפשרויות של המולטי טאצ'. האם מישהו יכול לתת קישור לדריבר שתומך במולטי טאץ ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, העכבר של המחשב השולחני שלי (ווינדוס 7 32 ביט) הפסיק לבצע גלילה. כלומר בתוכנות מסויימות הוא עובד ובאחרות לא. למשל: לא עובד באקספלורר 9, וורד, אקרובט רידר. אבל עובד בנוטפד ובויז'ואל סטודיו. סוג העכבר (טיאק לייזר) לא נראה לי שמשנה, כי ניסיתי איזה 4 עכברים אחרים מסוגים שונים ואף אחד מהם לא עבד. התקנת דרייבר לא עזרה. כל החפירות שעשיתי באינטרנט וכל החיטוט בקרביים של הווינדוס לא פתרו את הבעיה. מתסכל... :s05: כל עזרה בנושא תבורך
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מחפש gamepad למחשב PC. תקציב עד 100 ש"ח ישמש בעיקר לפיפא לאחיינים בגילאי 8 ו 6. יש בKSP את המוצר המצורף בקישור ב60 ש"ח אך הם אינם מספקים יותר מדי פרטים, האם הוא מתאים לPC וכמו כן בתמונה נראה כאילו אין ג'ויסטיקים אלא רק כפתורים. אני באופן אישי לא ממש השתמשתי בשלטים מאז האטרי וה apple 2c בערך ואין לי ממש מושג בנושא. אשמח לעזרה ותודה מראש. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=3914
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לוח אלקטרוני או עט אלקטרוני לשימוש עם תוכנת onenote. אין צורך במשהו מקצועי, רק שאוכל לכתוב בשיעור ישירות לתוך התוכנה. אשמח להמלצות. תודה! נ.ב. אפשר גם לקנות בארה"ב.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי היום Creature 2.1 של JBL ואני לא ממש מרוצה - השליטה על הווליום היא מהסטלייט שזה לא ממש נוח וגם איכות הקול בעייתית מאוד - באסים וגבוהים נשמעים טוב מאוד וחזק מאוד, אך צלילי האמצע לא נשמעים מספיק חזק. בסרטים, קורה הרבה שאני מגביר בשביל לשמוע את הדיבור ואם יש קטע אקשן מייד אח"כ, הווליום של האקשן ממש חזק לעומת הדיבור בצורה שמחרישה את כל הבית. בקיצור, מחפש סט איכותי, 2.1, שימוש עיקרי לסרטים ומוזיקה אם כי גם אשתמש בו למשחקים. אשמל לכל המלצה! תודה!
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, הכותרת די אומרת הכל, אני מעוניין בסט גיימינג בתקציב הנ"ל, אשמח לשמוע המלצותיכם, אני מניח שניתן לחרוג בעוד 100 שקל... אם אפשר שהסט כולו יהיה אלחוטי מה טוב ... עדיף מאוד שהעכבר יהיה אלחוטי... השאלה אם יש כזה דבר עכבר גיימינג אלחוטי ... אני די חלש בתחום ... :-X
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש לשני סטים בשולחן שלי בעבודה , ובגלל שזה עבודה הייתי מעדיף שיהיה מטען לעכבר וכמובן להשקיע כמה שפחות כסף מבלי לפגוע בביצועים המשרדיים שהעכברים והמקלדות ישמשו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה עוד קיימים הרמקולים האלה למכירה? הבנתי שמחירם בארץ ירד ל1200 ש"ח וגם ב1300 לא תיהיה לי בעיה לקנות אני לא מצליח למצוא איפה לקנות. אם למישהו יש איזשהו מידע על המצאותם בחנות כלשהי נא להגיב. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום! אני צריך המלצה למדפסת צבעונית בתקציב של עד 2000ש"ח מדפיס הרבה תמונות מהאינטרנט, יוצר כרטיסי עסק, כרטיסי ברכה, מדפיס תמונות לצורך הגדלה, מדפיס תמונות נדירות למיניהם ברחבי האינטרנט ועוד ועוד. השתמשתי בOfficejet 4500 Wireless והיא כלל וכלל לא חסכונית, לא בשבילי בכל מקרה. חודש שעבר עמדתי על 120 דפים שכל הדף עם תמונה צבעונית ונקנסתי בדיו. תמליצו לי על מדפסת חסכונית וטובה לצורך הדפסת תמונות ורכיבים, שוב, אני מדפיס הרבה. חשוב שתיהיה ממש חסכונית..יש לי סיוטים מהOfficejet 4500 Wireless
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-