ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הפקס הנוכחי התחיל להשתגע, וכרגע הוא שולח פקסים מהמזבלה העירונית. מחפש מכשיר חדש,זול, אמין, לא גדול, שישמש כפקס,ומכונת צילום מסמכים פה ושם(לא בכמויות). אין לי צורך שישמש בתור מדפסת, יש לי מדפסת אחרת טובה. משהו שלא יגמור דיו כל שני וחמישי. אם יש סורק- זה יהיה נחמד, אולי ישמש פעמיים בשנה. חשבתי על CANON MX320 ראיתי שיש גם 360 ב 20 שקל יותר... מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות רמקולים שיהיהו איכותיים למשחקים וסרטים. התקציב הוא 550 ש"ח תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצת אוזניות לגיימינג אני מתלבט בין logitech g930- לturtle beach 5.1 דגם כלשהו האם ממש שומעים הבדל בין סראונד לסטריאו? האם שווה את ההשקעה באוזניות כאלה? אשמח להמלצות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת להדפסת חומרים לימודיים (דפי נוסחאות, הרצאות וכו'). מדפסת משולבת אם סורק גם יכול להיות נחמד אם זה לא יקר מדי. תקציב 300-400 ש"ח אך איני יודע כמה עולה מדפסת טובה בימינו לכן אם זה מעט מדי אין בעיה לחרוג בכמה מאות. רצוי חנות שנמצאת בראשון לציון (KSP, IVORY....) או אחת שעושה משלוחים (TMS...)
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משלובת(כולל פקס!) המחיר הוא עד 400 ש"ח עם חריגה קלה אם יש צורך. אין לי חנות מועדפת. חשוב לי שהמדפסת תהיה חסכונית ושעלויות הדיו שלה לא יהיו יקרות. תודה !
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ממיר הוט HD ואני מעוניין לחבר אותו למסך המחשב שלי DELL U2311H. מהממיר יש יציאת HDMI, אך במסך יש כניסות DVI ו display port אבל אין HDMI ובכניסת ה DVI אני משתמש בשביל המחשב. ממה שהבנתי יש לי שתי אפשרויות: 1) לקנות מתאם HDMI-DisplayPort ולחבר את הממיר ישירות למסך המחשב ובנוסף אני אצטרך רמקולים נוספים לחבר לממיר. 2) לקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר את הממיר דרך המחשב וכך גם לחסוך את הבעיה של הרמקולים. באופן כללי האפשרות השנייה נשמעת לי יותר טובה כי היא מאפשרת לי לעשות כמה דברים במקביל (אם אני מקטין את החלון שבו אני רואה את הטלוויזיה) וגם אני חושב שהיא יותר זולה אך רציתי לשאול אם יש איזושהי עדיפות לאפשרות הראשונה? בנוסף אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלוויזיה שיתאים לי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום רב. לפני מספר חודשים התוודעתי לכך שיש מקלדות מוארות למחשבים נייחים. אני מחפש מקלדת מוארת איכותית, עם מקשים בעברית ואנגלית. עדיף זול. במידה ואין, אז אני אקח הכל. תודה רבה מראש (-:
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני צריך 4 שפות במקלדת שלי במחשב הנייד: -עברית -אנגלית -יוונית -לטינית העניין הוא שאין מספיק מקום על כל מקש ומקש לשים עליו 4 אותיות..... בנוסף הייתי מעדיף לא לחרוט על המקלדת עצמה (שוב, מחשב נייד..) חשבתי לקנות את כיסוי הסיליקון הזה: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-ThinkPad-Edge-E31-E320-E325-E420-E420s-Keyboard-Skin-Cover-Protector-/230689986815?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D230676324909%26ps%3D63%26clkid%3D3865184686894981781#ht_4335wt_1035 על מקלדת הסיליקון הזו כבר יש אנגלית ופשוט להוסיף לסיליקון עברית ויוונית וסיליקון נוסף (שני) שעליו להוסיף עברית ולטינית השאלה שלי אם אפשר לחרוט על מקלדות מסוג זה? פניתי כבר …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש פד מסיליקון או כל חומר רך ואיכותי אחר (שישמור על הצורה לאורך זמן) בכדי שאוכל להניח עליו את מפרק כף היד בעד שימוש בעכבר. אני מעוניין במשהו איכותי. כיוון שאני לא יודע מה המחירים עוד לא קבעתי אחד. סביר להניח שלא מעל ה-100/150 ש"ח. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אהלן חברה בוקר טוב ניקיתי את המקלדת (microsoft multimedia keybord) ונאבד לי מקש אחד וחבל לקנות מקלדת חדשה בגלל זה...מישהו אולי יודע על מקומות שמוכרים בהם מקשים בודדים למקלדות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שימוש עקרי:גיימינג שפות:אנגלית ועברית+ רוסית, אבל לא חובה. חוטי בלבד!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים הכי טובים שאפשר לקנות בתקציב של עד 200 ש"ח רצוי כמה שיותר זול
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מדפסת HP officejet 5510 אשר משמשת אותי כבר 5 שנים עושה לי בעיות במחסניות הדיו לאחרונה (כותב שיש בעיה בדיו למרות שיש עדיין צבע במחסנית) אני מחפש לקנות מדפסת משולבת עד 500 ש"ח לשימוש ביתי להדפסה וכן שימוש בפקס וסורק. איזו מדפסת צבעונית עם הזרקת דיו הכי כדאית ואיכותית ביחס למחיר הנמוך? (קומפקטית יחסית, פידר, משטח סריקה, חסכונית בדיו, דיו מקורי זול וכו'...) אודה מאוד על המלצותיכם
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש עכבר אלחוטי כמה שיותר זול אבל שיהיה איכותי כמה שאפשר. השימושים של העכבר עם לעבודה משרדים , יחובר ללפטופ למטרת לימודים.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הי, מה דעתכם על הכיסא הזה: http://playzone.co.il/content.php?r=367-%F4%EC%E9%E9%E6%E5%EF-%E2%E0%E4-%EC%E4%F6%E9%E2-ROBOSTAND-RACING-SEAT דיברתי עם החברה והם יכולים להתאים ל-G27, בעזרת תוספת להילוכים. האם מישהו מכיר או התנסה עם הכיסא הזה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש מדפסת צבעונית משולבת עם חיבור רשת אמינה ועלויות דיו סבירות. תקציב עד 800 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שהבנתי איך המשקפיים של נבידיה עובדות חשבתי עלזה... למה חייבים מסך מיוחד (עם 120 פריימים לשניה) והמשקפיים היחודיות של נבידיה שעולות איזה 600 שקל.. אין איזה משקפיים לא אלחוטיות זולות יותר שיסתנכרנו עם מסכי 60 הרץ ? גם 30 פריימים לשנייה לכל עין זה לא כזה גרוע.
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש רמקול למחשב בתקציב של 250-300 ש"ח. קיבלתי המלצות על 4 דגמים. Logitech z323 Logitech x230 Altec lansing vs2621 creative inspire T3130 איזה מביניהם הוא הכי טוב בתקציב, או שיש בכלל משהו אחר שעדיף. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת זולה טובה גודל קטן/בינוני כולל המספרים שבצד ימין בצורה מרובעת בלי גלים או צורות אחרות ונוחה ללחיצה על מקשים . איך המקלדת הזו http://tms.co.il/product/9327 שורדת הרבה זמן ? כי יש אחריות 3 שנים או שעדיף http://tms.co.il/product/9333 או http://tms.co.il/product/9325 שמעתי ש 600 נהרסת מהר זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
האם יש דרך לשלוט באמצעות עינית חיצונית (רצוי שתחובר במצד המזנון) על מחשב HTPC (שליטה גם דרך מקדלת וגם דרך שלט)? האם אתם מכירים דרך דומה לשליטה בממיר טלויזיה מגיק של הוט?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
נתקלתי באיזה מקלדת למכירה שרשום עליה FRENCH LAYOUT לא הצלחתי להבין אם האותיות שכתובות על המקלדת זה FRENCH או שהסידור של האותיות הוא בסדר שנקרא FRENCH LAYOUT.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הביקורות ברשת נוטות או לזה שהוא מצויין או לזה שהוא פשוט גרוע. ובסך הכל מוצרי החומרה של מיקרוסופט אף פעם לא היו כאלו גרועים. השאלה אם זה עניין של דרייבר שיכול להפתר, או שהצורה/מגע של העכבר באמת דפוקים. אשמח לחוות דעת אם מישהו קנה כבר או ניסה.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הגה שיש לו ממש הילוכים של ממש (לא רק הורדה והרמה..אלא ממש ידני..) אני יודע יש את הG25 אבל הבנתי ששם זה דיי גרוע כל העניין הזה.. יש הג שבאמת הקטע הזה של ההילוכים מרגיש לך אמיתי? (כי זה באמת הדבר שתמיד היה לי חסר בהגאים..היה לי כמה כבר רגילים..) אני זוכר פעם ששיחקתי באיזו מכונת משחק ששם היה כזה דבר ובאמת שם ששיחקתי הרגשתי כמעט כמו הילוכים..המסילות שאתה מכניס להילוך הרגיש ממש אמיתי.. יש חיה כזאת ?
-
- 24 תגובות
- 5k צפיות
-
-
טוב, קניתי היום את המערכת שכ"כ רציתי במשך הרבה מאוד זמן - [glow=red,2,300]Logitech x530 5.1[/glow], אני מאושרת עד השמים, אבל ישנו דבר שפוגם באושר שלי.. אין לי תמיכה בסראונד. אם אתם שואלים אותי למה קניתי סראונד בלי שתהיה לי תמיכה לסראונד, זה פשוט - הפסיקו לייצר את הX530. עדיף להשיג אותם עכשיו כל עוד אני יכולה ולפני שהמחירים יזנקו וכל מה שאוכל להשיג זה מערכות משומשות לחלוטין ביד-2. עכשיו, אני צריכה או כרטיס קול תומך סראונד, או לוח אם תומך סראונד, לכן אשמח להמלצות. אני אישית מעדיפה יותר לוח אם תומך סראונד, ככה גם אשדרג את הלוח אם שיש לי כרגע. [מוכנה לשרדג למשהו עם יותר סלוטים לזיכרון/או עם קרוספייר] תקציב - כרטיס קול = 200 ש"ח מקסימום. לוח אם = 400 ש"ח מקסימום, רק אם באמת …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-