עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by smoke_man,

למטרות גיימינג וגלישה עכבר חוטי וחשוב שיהיה מותאם לשני הידיים תודה והמשך ערב טוב

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by BLAdE_AttAcK,

אחריי חיפושים רבים החלטתי להעזר בכם.... ;D אני זקוק למארז FULL TOWER בצבע שחור , רצוי מאלומיניום. גם מארז TOWER יכול להיות בסדר , אבל עדיף לי FULL. הרעש לא ממש מפריע לי.... רק חשוב שהוא יהיה קר עד כמה שאפשר. תודה. :-* :lsvader:

3. Started by Shay Manshary,

שלום לכולם ברשותי הארדיסק חיצוני בנפח 3 טרה usb 3 הארד דיסק נפגם בצורה לא ידועה לי ,אני לא רואה אותו במחשב שלי ,רק disc management שם אין לי אפשרות לפרמט או ליצור מחיצה חדשה . מצורפת תמונה ,דיסק מספר 4 לא חשוב לי הנתונים שעל הדיסק ,האם יש אפשרות להציל את המצב ? בהרצה של תוכנה בשם HD TUNE התגלתה בעיה ,צירפתי תמונה תודה רבה שי

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by windshear,

קניתי מחשב חדש אבל ספק הכוח שלי כנראה נדפק (אין משהו אחר שלא טוב היות והכל חוץ מהקופסא חדש) איפה אני קונה ביום שבת ספק כוח 400 watt מישהו אולי יודע ? וכמה זה אמור לעלות ?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by kobi_af,

רציתי לדעת מה חשיבותו של מארז כאילו למה מארז אלומיניום נחשב למארז טוב איזה חברות מארזים ידועים בתעלות אוייר וכו תסבירו לי מה טוב במארזי cooler master

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by kobibo,

איך המארז ויותר חשוב איך הספק כח שלו האם הוא מ ver 2.0 ? Thermaltake VB1400BNSI SOPRANO + 400W Case

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט עם מיקרופון מובנה שמצלמת באיכות טובה בסביבות ה-200 ש"ח. עדיפה כזאת שיכולה להתלבש על מסך LCD בעובי עבה של איזה 5 סנטימטר. אז מה לקנות? :jump1:

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  8. שלום לכולם! עד היום השתמשתי בעכברים פשוטים של מיקרוסופט. אבל חשבתי שאולי כדאי להשתדרג למשהו בכיוון של ה-MX518 . האם מרגישים הבדל גדול בגלישה באינטרנט למשל? (כיאלו הוא ממש נוח או שבעבודה רגילה אני לא ארגיש הרבה הבדל?) או שלצרכים שלי זה חבל על הכסף ?

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  9. אוקיי אז ככה, יש לי 3 מאווררים במארז ראדון 9800 פרו מעבד 3 ג'יגה הארד דיסק 120 צורב ודי וי די מנורת ניאון וכונן דיסקטים. עכשיו אני רוצה לדעת איך לחלק את החשמל, (יש 2 חוטים שיכולים להתחבר לחלקים) איך הכי כדאי לחלק את הדברים ל 2 קבוצות כדי שהכל יעבוד ולא יהיה עומס?? יש לי ספק 400 ... בבקשה תעזרו לי לסדר את הסדר הכי נכון כדי שלא יהיה עומס... פלייז אנשים ובבקשה מהר כי מחר אני מרכיב תמחשב... תודה מראש אנשים!

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by yuraxp,

ב שנת 2000 קניתי הגה SIDE WINDR FORCE FEEDBACK שנחשב לרולס-רויס של ההגאים באותו זמן. הבעיה שלי שההגה באה עם חיבור ישן שמתחבר לכניסה הצהובה (מאחורי המחשב),ול ווינדוס XP אין תמיכה ב דרייברים ישנים,ולכן אין אותם רעידות ו תחושות כמו שהיה עם ה דרייברים, למישהו יש אולי כזה וגם ויש לו פתרון?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. דיון זה נפתח במטרה לרכז את כל נושא ספקי הכוח. מכיוון שנפתחים יותר מדי דיונים בנושא , הדיון הזה ירכז את הכל. כל הבקשות שלכם לספקים הערות או כל דבר אחר , אנא רשמו אותם כאן. הדיון יתן מידע לכל המשתמשים אשר יש להם שאלות ובקשות בנוגע לספקי כוח. שיהיה לכם דיון נעים נ.ב: בקשה שלי אליכם - כשאתם מעוניינים בהמלצות לספק , חשוב שתציינו את התקציב המקסימלי שאתם מוכנים להשקיע בספק , ככה שנוכל לעזור ככל האפשר במסגרת התקציב. תודה.

• 4.2k תגובות
    • 282.4k צפיות
  12. Started by ron_n,

שלום לכולם! אחרי שהעכבר הנוכחי התחיל להרגיז אותי, החלטתי לקנות עכבר חדש. אני מעוניין בעכבר אופטי חוטי בעלות של כ-250 ש"ח לכל היותר. יש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק, ולכן אני מעדיף עכבר שלהם, אבל אני לא אתנגד לעכבר טוב של חברה אחרת. תודה רבה לעונים!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ran19,

שמעו ראיתי שהוציאו כבר תביקורות על העכברים האלו ורציתי לפרסם לכם! אז הינה הביקורת על ה-G7 http://www.3dxtreme.net/index.php?id=logitechg7mouse1 וזה של ה-MX610 http://www.3dxtreme.net/index.php?id=logitechmx6101 תהנוו. דרך אגב אלו הביקורות היחידות והמקיפות שיש ברשת על העכברים האלו.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  14. HEC 425W HEC-425VDT 2 FANS HIGH QUALITY אני רוצה לדעת האם מישהו מכיר את הספק הזה והאם הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  15. Started by hzhz24,

כל פעם אני משחק בהגדרות כדי שיהיה יותר דיוק במשחק. לפי התמונה יש משהו שאפשר לשנות? שיתן יותר דיוק? http://eliad.org/viewer.php?id=1252951923.jpg

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  16. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009777868&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by moonjib,

טוב אז יש את ה- hp deskjet 5743 ב- office depot ב- 349 שקל: http://www.officedepot.co.il/(y32hfl45fkwsve55cnfszf55)/catalogSku.aspx?id=614891&famid=376095&PR=QJ5 התקציב שלי הוא עד 400 שקלים. מדפסת לשימושים כלליים, לא משולבת (לפי מהשהבנתי המכשירים המשולבים השונים עוד לא בשלים כמו מוצרים ספציפים:סורקים,מדפסות, פקסים וכולי..) וזהו. המלצות ונימוקים ייתקבלו בברכה. איתי.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by bod,

היי. אני רוצה לקנות מחשב חדש. ואני לא מבינה בחומרה בכלל!! זה מה שהרכבתי בינתיים לפי כל מיני עצות פה ושם. הייתי רוצה את חוות דעתכם. איפה שכתוב "או" אני לא הייתי בטוחה מה מהם כדאי. לידם כתוב את המחיר (פנדה). בבקשה עיזרו לי. תודה. מעבד: AMD ATHLON XP 1600 ( K7 Socket A - 266BUS 1.4 GHz ) 768 ש"ח זיכרון: :Mushkin 256 ddr 2100 basic 344 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-7VTX-H 266A AMD 593 ש"ח או: ASUS A7V-E For Amd Socket A 394 ש"ח דיסק קשיח: Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail 608 ש"ח כרטיס מסך: Hercules 3D Prophet II MX 400 324 ש"ח או: Innovision Geforce MX400 64mb+TV 379 ש"ח כרטיס קול: GENIUS 5.1 Live 125 ש"ח או: Hercules Gamesurround Muse XL 125 ש"ח מודם: ModemBlaster 5…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by DoR,

אני רוצה להתחבר ל-ADSL לאחת מהתכניות של 500 או 1500K. לאיזה חברה הכי כדאי להתחבר? איזה חברה הכי מהירה ואיפה יש את הפינג הכי נמוך?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת בסביבות 500 ש"ח (תכונות נדרשות: הדפסה צבעונית ופקס). קראתי קצת הודעות קודמות ולאורן אני מתלבט בין שני מודלים: Canon Pixma MX310 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=676745 HP Officejet 5783 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=523692 השיקול המנחה הוא חסכון בהוצאות על הדיו (בהנחה שאיכות ההדפסה דומה בשתי המדפסות) לעומת הבדל של כ-100 ש"ח לטובת הקנון בקניה - מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yoav9,

או קי אני די מבולבל, כרגע יש לי כרטיס קול מותבע בתוך הלוח אם, אם omer8 או ido9 יעברו פה הם יגידו לכם איך קוראים לו, ויש לי atp 3, עכשיו אמרו לי שעם הvalue אני יהנה יותר, עכשיו אמרו לי גם שאם אני יחכה עד שיגיע הaudio g לארץ זה אפילו יהיה יותר טוב ;D ;D אבל מה יהיה הבדל, אני באמת ירגיש אותו? מה באמת נותן הvalue שאין נגיד בvibra? ואיך אני ירגיש הכי טוב אם הatp 3 (ברור שאני ירגיש הכי טוב עם הaudio g אבל כאילו, זה באמת משנה?)

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by zabadak,

מישהו יודע ומוכן להסביר לי מה ההבדל בין פנטיום 4 סוקט 423 וסוקט 478 אילו לוחות/צ'יפסטים/זכרונות מתאימים לכל אחד מהם ??? תודה מראש !!! ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by אסף אברהם,

כנראה שהבן שלי שיחק במחשב והייתה הערה של הדבקת מקשים ומאז 2 מקשי ה SHIFT אינם עובדים מה ניתן לעשות

• 11 תגובות
    • 9.2k צפיות
  24. Started by SV123,

שלום, אני מחפש מדפסת all in one (פקס פחות קריטי) זולה וטובה. על איזו מדפסת אתם ממליצים?

25. אולי כל ה BROTHER יש ראש דומה ופירוקו דומה, לכן, מי שיודע איך לפרק אני אשמח לדעת. תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 9.10.2007 בשעה 15:21:20 עדיין לא הצלחתי. זקוק לעזרה לפירוק ראש או ניקוי ידני של ראש ההדפסה.אולי מישהו יודע איך עושים זאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.