ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כל מי שמוכן לעשות טובה כאן, ולבדוק כמה זמן לוקח למחשב שלו לעלות, מהרגע שהוא לוחץלהדליק אותו עד שהווינדוס עולה לגמרי עם כל התוכנות. תרשמו איזה מחשב יש לכם ואיזה מערכת הפעלה. בתודה שמעון
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי p4 (לא ידעתי שהוא כזה זבל שקניתי אותו), ואני מפעיל עכשיו win xp - והמערכת לא תמיד רצה חלק, שמופעלים מלא ישומים היא קצת נתקעת - אז השאלה שלי היא אם שיפור מ 128 ל 256 זיכרון יעזור משמעותית, אני מציין שזיכרון לפנטיום 4 יקר מאוד(מעל 50$ +משלוח).
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך השוואות בין כרטיסים גרפיים עוד היום (!!!) שכוללות את הGeForce2 mx 200 אל תשאלו למה... (בבקשה... : )
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מיבחן השואתי בן כל צורבי ה CDR*24 הנחשבים שהדגש הוא לעומת ה YAMAHA החדש שמתהדר בהרבה חידושים http://www.cdrinfo.com/hardware/yamaha3200e/index.shtml ו http://www4.tomshardware.com/storage/01q4/011213/index.html מקור: WWW.CDRINFO.COM ו http://www4.tomshardware.com מה דעתכם האים באמת יש מלך חדש ? !!!!! דן
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי לקנות מערכת מחשב חדשה.המערכת תשמש בעיקר למשחקים, אינטרנט, תוכנות אופיס ועריכת וידאו(בעיקר גיבויים). הבעיה שהתקציב שלי מוגבל ל-8500 ש"ח .מה אני יכול להחליף מבלי לפגוע מהותית בביצועי המערכת(למעט המתנה לדולר שאולי ירד בחזרה לאזור ה-4.3 ש"ח) על מנת להשאר במסגרת התקצי?,להלן המערכת המבוססת על מחירי zigzag 2000 ליום 7 בינואר 2001. athlon xp 1700+ 1027 419 CRUCIAL / MICRON 256 mb DDR 2100 587 Gigabyte GA-7VTX-H 294 Creative SB Live 5.1 - PCI ( RETAIL ) 1572 V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 581 MAXTOR (D740-6XL) -40GB -7200 RPM 619 RICOH (MP7163A-DP) CDRW 32x16X10 397 ASUSDVD ROM X16 - IDE 110 Creative Modem Blaster 56K - PCI ( Re…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה LOGITECH REVOLUTION MX אשר לצערי סובל מבעיה ידועה של הכפתור שנלחץ פעמיים (איזה חוצפה שעכבר כזה יקר בזמנו, הולך כלכך מהר). לכן, אני מחפש המלצה לעכבר שיהיה +- דומה בתכונות לעכבר זה, במחיר שפוי (מבצע BLACK FRIDAY תמיד טוב).
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש מדפסת משולבת חדשה. כרגע יש לי HP 5610 שכבר מתחילה לזייף (בעיות בשיגור פקס מתוך המגש) בגלל שאין לי מספיק מקום בחדר, ברצוני למקם את המדפסת בסלון, ולחבר לרשת הביתית (לא אלחוטית), כך שאוכל לעבוד איתה מהמחשב שבחדר. מאחר ואני אוהב את המדפסות של HP, התכוונתי ללכת על הדגם HP Officejet Pro 8500A Plus שמגיע עם שלוש שנות אחריות. אלא שאז נתקלתי בביקורת שלהלן, שקצת הוציא אצלי את הרוח מהמפרשים: http://reviews.cnet.com/multifunction-devices/hp-officejet-pro-8500a/4505-3181_7-34182184.html יכול להיות שהבן אדם היה פשוט חסר מזל ונפל על מוצר פגום, אבל יתכן שבאמת כדאי להיזהר מהדגמים האלה. לכן רציתי לשאול את דעת החברים. האם מישהו התנסה עם המדפסת הספציפית הזו? …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מדפסת קומפקטית (לא משולבת), אמינה וצבעונית בערך ל 100 הדפסות בחודש. (לרוב לא טקסט, סקיצות לשיעורים). חשוב שהדיו שלה יהיה זול. כי כנראה פעמיים בשנה אני אצטרך לקנות דיו. אין לי כרגע תקציב מוגדר אבל נתחיל עד 300-400 ש"ח. נ.ב מדפסת לייזר לשימוש שלי מיותרת נכון?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מה ההבדל בין RAT 7 ל- RAT 9. כי הסתכלתי באתר הרשמי וראיתי שהמפרט הטכני של השניים זהה לחלוטין, למעשה ההבדל היחיד שראיתי הוא שה- RAT 9 הוא אלחוטי, אבל זה נראה מוזר שעכבר זהה לחלוטין יעלה 230 שקל יותר רק בגלל שהוא אלחוטי. אז האם יש הבדלים בין שני העכברים חוץ מהעובדה ש- RAT 9 הוא אלחוטי? דבר נוסף לפי תגובות שראיתי כאן באתר הבנתי שרובכם מעדיפים את Razer Mamba 4G 2012 על פני RAT 9, האם תוכלו לפרט מדוע? מכיוון שאני מתלבט אם לבחור ב- Mamba או ב- RAT (אני נוטה לצד ה- RAT בגלל הפונקציונליות שלו - יותר פקודות אפשריות + כפתור Precision Aim + משקולות). תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד עם WIN 7 שמבוחר עליו מגבר ו5.1 רמקולים. עד עכשיו הרמקולים לא עבדו כולם כי במחשב אין אפשרות לבחור 5.1, אז החלטתי לקנות כרטיס קול... הכרטיס הקול הזה: http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-Virtual-7-1-Surround-Steel-Sound-12-Channel-Equalizer-PC-Adapter-/110818433153?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19cd4b1881 יספק אותי? למרות שרשום 7.1, זה יתאים גם ל5.1? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, דרישות:שתהיה שילוב של מדפסת, סורק ופקס. שתחזיק ללפחות 3 שנים. אפשר לחרוג במעט אם ישנם הבדלים משמעותיים. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=777824 מה אתם אומריםן? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני בהתלבטויות לגבי קניית עכבר יש את ה Razer mamba שאמור להיות מצויין ויש ללוגיטק דגמים את ה G700 הזול יותר ואת ה MX יש לי יד גדולה יחסית ולכן אני מעדיף עכבר גדול, השימושים הם בעיקר גיימינג שני הדגמים של לוגיטק נמכרים בחו"ל באותו מחיר (99$ ) אבל בארץ יש בניהם הבדל של 150 ש"ח המחיר הוא לא השיקול העיקרי אבל תמיד חבל לזרוק כסף מעבר לכך אני מתעניין במקלדות : Razer blackwidow ultimate או Logitech 510 - ה razer נראית הרבה יותר מרשימה אבל היא לא אלחוטית האם מישהו ניסה להדביר עליהן אותיות בעיברית , האם ניתן לקנות מקלדת שכבר מגיעה עם עברית? האם התאורת מקשים מפריעה?
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר שישמש אותי לגיימינג וליישומים משרדיים התקציב הוא עד 300 ש"ח מאוד חשוב שהעכבר יתאים ליד קטנה-בינונית רק לפני חודש קניתי MX518 ב-99ש"ח מבאג והוא פשוט לא התאים ליד שלי (גדול מידי)- תרמתי אותו לאחי במשך שנים רבות השתמשתי בעכבר הכי פשוט של מיקרוסופט והייתי ממשיך להשתמש בוא אם הוא לא היה עושה בעיות (מופיע בתמונה) תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כותב ממש הרבה, ופשוט גיליתי שהכי נוח לי זה המקלדת של הנייד שלי... מקשים מרובעים, מאוד מאוד נמוכים, עם רווח ביניהם, ולחיצה מאוד עדינה. יש דבר כזה עם עברית בארץ ובמחיר שפוי? אם אין אז כל מקלדת טובה להרבה כתיבה ובמחיר של פחות מ200 תתאים...רק שלא תהיה מעוקלת אני שונא את זה. אין צורך באלחוטית. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות מדפסת MFC-J825DW של ברדר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804703 סה"כ הביקורות בזאפ טובות, אך יש לי עוד כמה שאלות: זה נראה סביר שרק 4 חנויות מוכרות את הדגם הזה? אם אני משאיר את המדפסת כמה חודשים בלי להדפיס, האם הדיו יתייבש ? האם קשה להשיג דיו למדפסות ברדר ? ליתר דיוק, אם אני צריך לקנות דיו עכשיו ומייד, האם אני אצליח למצוא אותו בחנויות הרשת הגדולות דוגמת KSP ואייבורי? כי בקטלוג אונליין שלהן אין בכלל או כמעט ראשי דיו של ברדר. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר טובים לגיימינג, ושהמקלדת תהיה עם לדים. צריך שהם יהיו זמינים בסניף של ksp באילת. הנה הקישור: Www.ksp.co.il . תבחרו סניף בצד ימין למעלה ותבחרו באילת. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוף סוף הסתיימה שנה אקדמית נוספת. אחרי שפינקתי את עצמי בבאטלפילד 3 בחצי מחיר הגיע הזמן גם לעכבר מתאים. תחילה אציין שאני שמאלי אז צריך לפחות עכבר שהוא מצאים לשתי היידים (אין צורך בעכבר רק לשמאליים) קראתי את הביקורות באתר על ה-razer lachesis וה- steelseries sensei. הלכתי להרשם מהעכברים ודווקא העכבר של סטילס היה מוצא חן בעיני יותר בגלל האחיזה (יש לי כף יד גדולה ואחיזה מלאה והצורה של הסטילס דומה לעכבר שלי כיום, לעומת העכבר של רייזר שהוא שטוח יותר). הקטע הוא שהסטילס עולה קרוב ל400 שקל לעומת 300 של הרייזר (KSP). האם אפשר לקבל עוד חות דעת על שתי העכברים? בנוסף, אשמח לקבל המלצה לפאד מתאים. נושא אחרון הוא שכיון יש לי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. אם אני קונה עכבר, לא תהיה בעיה עם ה…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף למהנדסים שלי את הציוד ההיקפי - הם עובדים איתו שעות ומגיע להם משהו איכותי ונוח. דרישות למקלדת: 1. נוחה לעבודה ממושכת והקלדה. דגש על ארגונומיה ויכולת התאמה (הגבהה, משטח מנוחה לידיים, וכדומה). 2. עדיף חוטית. 3. מקשי קיצור ומקרו זה נחמד אבל לא חובה. 4. חייב עברית על המקלדת. 5. עדיף משהו עם מקש ENTER גדול וסידור סטנדרטי של מקשי END-HOME-DELETE וכדומה. 6. איכות בניה טובה. 7. לא רועשת! דרישות לעכבר: 1. גדול ככל האפשר. משהו בגודל של MX518 ומעלה - PALM GRIP. 2. לא חייב להיות סימטרי אבל יש לנו שמאליים אז צריך גם חלופה להם. 3. עדיף עם כמה כפתורים אבל לא להתפרע. 4. בניה איכותית לשימוש ממושך - בינתיים קנינו G400 לניסיון והוא מעט קטן ומרגיש לא הכי עמיד. התקציב גמיש אבל …
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדגום סרטים מאנלוגי למחשב. תודה.
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן, בעקבות ה-BF שבא עלינו לטובה ראיתי שיש 50% הנחה על פאדים של החברות Ttesports,Zowie,Roccat בחנויות של KSP ו-IVORY. אני מעוניין לקנות לעצמי פאד במחיר של עד 80 ש'ח אחרי ההנחה השימושים העיקריים הם: -אינטרנט -משחקים כרגע העכבר שיש לי הוא Microsoft Wireless Mouse 1000 אבל כנראה שאני אשדרג ל Zowie AM-GS (הומלץ פה בנעוץ). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המלצה למקלדת:1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית המקלדת): 400-500 חריגה מקסימלית (מהו הסכום שיהיה אסור לעבור בקנייה של הציוד):אין! 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות:גיימיינג כבד וכתיבה מרובה באינטרנט ממש גבוהה ולמשחקים כמו BF3 COD FARCRY וכאלה.משחקי מחשב / כתיבה מרובה באינטרנט ממש מרובה הרבה הרבה לכתוב באינטרנט ומשחקים כבדים / מוזיקה (דרישה לכפתורי מולטימדיה) / עבודה משרדית. 3. בקשות מיוחדות - גודל רצוי \ פונקציות מסויימות וכדומה (חובה לציין האם יש צורך בכיתוב עברית על המקלדת). עברית חובה! שהמקלדת תיהיה עם לדים כחולים ושתיהיה של חברה מוכרת מאוד.
-
- 10 תגובות
- 102.7k צפיות
-
-
האם עדיין Logitech K400 היא המקלדת האולטימטיבית ל-HTPC, או שכדאי לשקול משהו אחר?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, אין סיבה להכביר במילים, אבל לקראת הלימודים במקצוע הומאני (המון המון המון עבודות), וכשבשאר הזמן אני מתכנת מהבית, אני צריך מקלדת עם איכות בנייה טובה, שלא תתקע כשאני לוחץ על יותר מ3-4 מקשים ביחד, מקשים מוארים (אפשרות לבחירת רמת בהירות), עדיפות לאחת שתשרוד מקרים שבהם כוס עם שתיה תשפך עליה בטעות (better safe then sorry). עדיפות למקלדת לא גדולה מידי ואין צורך ביותר מידי כפתורים שונים ומשונים לשליטה בווליום וכו' (למרות שהייתי רוצה דריבר שבתוכו אוכל להגדיר פונקציונליות נוספת). שתהיה לה תמיכה טובה בלינוקס (ubuntu אם זה משנה). אין צורך שתהיה אל-חוטית, או שתתאים למשחקים. סה"כ מקלדת לעבודה משרדית יחסית אינטנסיבית. הבנתי שמה שאני צריך לבחון זו מקלדת מכנית, אבל אם לומר את האמת…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מחפש שולחן קטן וצר שכבלים וספק יכולים לשבת תחתו השולחן צריך להיות צר ועליו מחשב יש לכם ראיון איפה ניתן להשיג ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-