ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום כפי שציפיתי יצאה mx700 אם מקלדת elit בחול http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=486&CONTENTID=6831&countryid=19&languageid=1 זה עולה 100 $ רציתי לקנות אבל לא היה כתוב על המקלדת בעברית אז רציתי לדעת האם שווה לקנות את המקלדת והעכבר בארץ שזה יעלה כ600 שקל כי בחול הmx700 עולה כ80 $ ובארץ 470 אז זה פי 5.8 אז המקלדת והעכבר יעלו 600 שקל או לקנות רק את העכבר בחול בזול?? נ.ב עכשיו יש לי Cordless Freedom Navigator
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
על איזה מהשנים אתם ממליצים ? עד עכשיו השתמשתי ב Logitech dual optical שהוא בסדר אבל אחרי עבודה ממושכת הוא מכאיב לי בשורש כף היד. תודה
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני לא משתמש במחשב כל כך הרבה בשביל לקנות אנרמקס... אבל אני רוצה מארז מידי (לא ענק), מרווח, יותר ממאורר אחד ושיהיה אפשר לפתוח מהצד (לא להוציא את כל המכסה) וכמובן 300W איזה מארז מומלץ?
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין כרטיסי המסך: ASUS V7700 GTS 2 *Deluxe* DDR32 כ- 1000 ש"ח ASUS V7700 DDR *PURE* GEFORCE 2GTS כ-700 ש"ח ASUS V7100 *PRO* 64GF MX 400 PRO כ-700 ש"ח ומבין ה PURE וה PRO איזה יותר טוב (ביצועים במשחקים)?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה לוח אם לפי דעתכם יותר טוב מבין 2 הלוחות האלא: לוח עם של GIGABYTE שמבוסס על ה'ציפסט החדש של VIA הלא הוא KT333 והדם שלו GA-7VRX או הלוח אם של MSI המבוסס על אותו צ'יפסט והדם שלו KT3 Ultra-ARU
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 1.2 על לוח A7V133-C אני מעוניין לשדרג גם את כרטיס המסך המחשב לא משמש למשחקים ראיתי בעיתון שבכל המפרטים מופיע כרטיס מסך RIVA TNT2 32MB מה דעתכם עליו? ואיזה עדיף באותה רמת מחיר וזכרון (250 שקל)? אולי של ASUS או של ATI תודה ושבת שלום
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא להתייחס למחירים! מעבד: AMD Athlon Xp 1800Plus + Fan מאוורר כמה שיותר גדול על המעבד ... +2 של מארז. לוח אם: Gigabyte GA-7VTX-H זכרון פנימי: $Micron 256Mb DDR 266Mhz 2100 91 דיסק קשיח: Seagate Barracuda IV 40GB 7200 RPM = 7200 סל"ד ... מחיר : 111$ כונן תקליטורים: X52 חברה נורמלית... מחיר עד 32$ כונן דיסקטים: TEAC 12$ כרטיס מסך: GeForce 3 Ti200 DDR 32-64MB כרטיס קול: בא על הלוח אם! כרטיס רשת: בא על הלוח אם - רילטק מודם: לא צריך! רמקולים: 300W מארז: מארז שאני אראה בעיניים! עם 2 מאווררים לא כולל מאוור של המעבד. מקלדת: Generic 10$ עכבר: Logitech Pilot -PS2 16 $ מסך: 17" די פשוט בשביל אופיר (אח שלי) . תגיבו בבקשה, זה חשוב. תודה רבה רבה …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז למחשב ואני לא יודע איזה חשבתי על המארז החדש הצבעוני הזה או המארז הזה או המארז הזה אם איזה מארז שתחליטו תרשמו לי גם איזה מאווררים לקנות וכמה מאווררים אפשר לשים בו. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב חזק המיועד לפיתוח, חובה מסך 17", חובה שיהייה מבוסס AMD, חובה 256MB זיכרון, עדיף מהיר, חובה כ.רשת, כרטיס מסך זניח, צריך אבל לא משהוא רציני, וכל החומרה הפשוטה והרגילה (מקלדת עכבר...) מי יכול להציע לי מפרט כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי באשכול הקודם פתחתי על המקלדת שאני רוצה התחלתי לעשות בירורים עליה והיא יקרה מאוד - היחידים שמוכרים אותה עם עברית זה פומפה במחיר של 948 שקל http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MX5000&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=he עכשיו בEBAY אפשר למצוא אותה ב60-70 דולר לדעתי ביזבוז לקנות אותה בארץ , ובשביל אחריות ?! אז חשבתי לקנות אותה בEBAY ולקנות מדבקות של עברית ולהדביק יש המלצות ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו צפי כל שהוא ? מוכרים אותו בארץ איפה שהוא כבר ?
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן חברים... יש לאחי יומולדת, ואני רוצה המלצות מה לקנות לו (למחשב) בין 200 - 300 ₪ גג (עדיף עד 270 + - אבל אם יש משהו טוב אני אשמח גם ב - 300) ושלא יהיה מנורות או דברים כאלה שדורשים חיתוכים, הדבקות וכו'... מההרררררררר !!!!! **עריכה** עדיף באזור ראשון לציון / המרכז (ת"א מקסימום)
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר mx1000 ואני מחפש לו פד טוב אני רוצה לדעת אם ice mate v2 או אחד מהדגמים של steel pad מתאימים מבקש המלצה על אחד המוצרים של שתיי החברות הנ"ל בבקשה עכשיו לשים לב שזה mx1000 שעובד בטכנולוגית ליזר ולא אופטית... תודה לכל העוזרים..:]
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג בארץ מארז (לא חייב לכלול ספק כוח) של AlienWare? למי שלא מבין למה אני מתכוון אז אני מתכוון למארזים כאלו: http://www.alienware.com/gaming_main_desktop.aspx תודה רבה רבה :-* ;D
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, בעקבות ה-BF שבא עלינו לטובה ראיתי שיש 50% הנחה על פאדים של החברות Ttesports,Zowie,Roccat בחנויות של KSP ו-IVORY. אני מעוניין לקנות לעצמי פאד במחיר של עד 80 ש'ח אחרי ההנחה השימושים העיקריים הם: -אינטרנט -משחקים כרגע העכבר שיש לי הוא Microsoft Wireless Mouse 1000 אבל כנראה שאני אשדרג ל Zowie AM-GS (הומלץ פה בנעוץ). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כמה ימים G502. בסה"כ מרוצה מאוד. את הגלגלת ניתן להזיז גם ימינה ושמאלה (במין לחיצה קלה כזאת). אצלי, טיפה לפני הלחיצה, אני מרגיש שיש חופש ימינה ושמאלה, מאוד קל, שמורגש גם בגלגול רגיל (לא במצב חופשי). מקווה שזה מובן. האם מישהו נתקל בזה? האם זה תקין? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי לפני כ 4-5חודשים את הצורב של פלקסטור והיה כתוב - שנה אחריות היום אני רואה באתרים באינטרנט שכתוב שנתיים אחריות. האם זה תקף גם לגבי?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שלא קניתי מחשב בערך 3, 3 וחצי שנים, החלטתי סוף סוף לקנות מחשב חדש.. High End.. קומפלט, כולל הכל.. מקסימום 2000$.. (סוף סוף מבזבזים את הכסף של כל העבודות ;D .. עם קצת עזרה מאבא ) אני מתכנן לקנות אותו בעוד איזה חודש, חודש וחצי, באמצע החופש הגדול.. אז בואו נגיע לעניין, המפרט : CPU: AMD Athlon XP 2000 Motherboard: Gigabyte GA-7VRXP Memory: Corsair 256MB DDR CMX256A-3000C2 Hard Drive: Maxtor 80GB 7200RPM Video Card: Asus V8460 G-Force 4 Ti4600 Sound Card: Hercules Game Theater xp 6.1 CD-ROM: Asus CD X 52 CDRW: Plextor 40X12X40 DVD: Asus DVD X16 Floppy: Teac Floppy Drive 1.44 Case: Chieftec Dragon DA-01BLD Full Tower Power Supp…
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
Microsoft Wheelmouse Optical @ 1000Hz OC העכבר הכי טוב שהנחתי עליו את ידי, הרבה יותר טוב מעכברים יקרים בהרבה שהיו לי. מה איתכם, ומה דעתכם על העכבר שלכם?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית ולאחרונה אני רואה המון מצלמות טובות במחירים מצחיקים, למשל מצלמה 3 מיליון פיקסל ב-500 ש"ח... אבל מוזכר שם שזה "אינטרפולציית חומרה" וזה החשיד אותי נורא - רציתי לדעת מה זה בדיוק אומר ואיפה הקאץ'...
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר שישמש אותי לגיימינג וליישומים משרדיים התקציב הוא עד 300 ש"ח מאוד חשוב שהעכבר יתאים ליד קטנה-בינונית רק לפני חודש קניתי MX518 ב-99ש"ח מבאג והוא פשוט לא התאים ליד שלי (גדול מידי)- תרמתי אותו לאחי במשך שנים רבות השתמשתי בעכבר הכי פשוט של מיקרוסופט והייתי ממשיך להשתמש בוא אם הוא לא היה עושה בעיות (מופיע בתמונה) תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית מקלדת, כאשר למקשים יש את אחד מהמאפיינים הבאים: בתחילת המקש יש מין קימור, כך שאני יכול להחליק את האצבע - כמו שבמחשב נייד אפשר. המקש הוא שטוח, כדי שאוכל להחליק את האצבע - כמו במחשב נייד. תכונות שדרושות במקלדת: במקלדת צריך להיות Number Pad. אני לא רוצה שום מקשים נוספים (מקשי מדיה וכו'). מקשי ה-Home-End צריכים להיות מסודרים באופן הבא:_______Home___End ___Insert___Page Up Delete___Page Down המקלדת צריכה להיות עם חוט. דוגמא למקלדת שיכולה להתאים לי: Rapoo 5GHz 8200P (הבעיות היחידות הן: זה סט שמגיע עם עכבר, והיא אלחוטית) תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העכבר יחובר למחשב נייד לכן חובה עכבר עם נאנו דונגל אבל אני מעדיף שהעכבר יהיה כמה שיותר קרוב לגודל מלא (מבחינת נוחות שימוש), אם אפשר שיהיו לו כפתורי צד, מה טוב. *הערה, גלגלת חלקה (ללא קליקים) פוסלת לי את העכבר מיידית משימוש בכל תוכנת CAD שהיא..
-
- 10 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
חבריה.. רציתי לדעת .. האם העכבר שמגיע בסט הזה : http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=222&catcode=42 הוא העכבר הזה : http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=217&catcode=45 או העכבר הזה : http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=1dc8da5e-3bc8-4f02-8dcf-c99431a3b03f&type=ovr איזה מהעכברים הוא הנכון? ואנה תומר לי מה ההבדל בינהם.. תודה רבה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדובים כתוב שהוא לא זמין ובחנות אחרת שבדתקתי הוא עולה בסביבות ה 650 לא זוכר במדויק זה כבר מחיר מאד גבוהה (בדובים הוא עולה 512 נדמה לי) יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג מארז כזה בארץ (לא חובה שחור) או כל מארז full tower באותו סדר גודל ובסביבת המחיר שלו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-