עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by mr_ripper,

בשביל מה צריך אל פסק? האם צריך לקנות את זה, או שזה לא משהו חשוב ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by DJO,

נמאס לי מהפסקות החשמל האלה כל חורף שדופקים לי את המחשב חוץ מזה שזה יכול ממש להרוס את המחשב (לפי מה שהבנתי) זה גם סתם מעצבן שחלק מההורדות נדפקות וכל מיני דברים כאלה. למישהו יש אלפסק? לא משהו מטורף אבל משהו שיתן לי 5 דקות לסגור את המחשב בצורה מסודרת או פשוט להרים את הפקק חזרה... משהו מבין בזה? מה טוב מה זול איפה לקנות? כל חורף אני אומר לעצמי שאני אקנה אבל נראה לי The time is now

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by globex,

למי שיש נסיון עם מערכות אל פסק למחשב ביתי - מה נחשב למומלץ? מה דעתכם על אל פסק EVERPOWER 1000VA

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by e-r-a-n,

בוקר אור.. יש לי את האל פסק שציינתי בכותרת רציתי לדעת איך אני יכול לחשב כמה זמן הוא יכול להחזיק לי את המודם אדסל, המחשב והמסך ראיתי שכתוב שהוא מחזיק בערך 10 דקות מחשב ומסך 15".. אבל לכל מחשב שונה זמן שונה.. :\ בכל מקרה - איך אני יכול לחשב את זה?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by שרית,

ספק הכוח של המחשב שלי נשרף בגלל הפסקת חשמל. החלטתי שזו הזדמנות לקנות מחשב חדש (המחשב הישן כבר ממילא זקן ועייף) והפעם להצטייד גם באל-פסק כדי להמנע תקלות מצערות כאלה עם המחשב החדש. המעבד של המחשב החדש: INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE 533Mhz ספק הכוח: HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 מסך: 17 אינצ' LCD אין לי מושג ירוק בענייני אל-פסק, ואשמח לקבל את הכוונתכם. נתקלתי בהצעה הבאה לאל-פסק: http://www.netbit.co.il/Product.asp?PID=UPS400AV&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 בהנחה שאין לי כוונות להשקיע יותר מדי כסף על UPS, אבל בכל זאת רוצה הגנה מינימלית למחשב, האם מחירו הזול (משמעותית בהשוואה ל - UPSים אחרים שראיתי באינטרנט) של האל-פסק הזה חשוד מדי ??? והאם זה בכל זאת עדיף מכלום ? א…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ד ו ד,

אל פסק עבד בלי בעיות ומידי פעם נבדק תחת עומס. לפני זמן ניסיתי פעם ראשונה לקבוע בתוכנה זמן לכיבוי המחשב, המחשב אומנם נכבה אבל לצמיתות - הלך הלוח. השאלה שמענינת כרגע היא האם האל פסק פשוט מנתק את אספקת החשמל למחשב תוך זמן מתוכנן בלי קשר לפעילות במחשב, או שהמתח מופסק רק אחרי שתוכנת עזר כל שהיא מורידה את המחשב בצורה מסודרת.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  7. קניתי אל פסק ושמתי אותו קרוב למחשב. גם קניתי מקלדת ועכבר אל חוטיים של microsoft (לא ממליץ) והאל פסק קטע את התדרים של העיינית של המקלדת והעכבר. אז כל מי שיש לו אל פסק ובעיה שהעכבר לפעמים לא מגיב אז עכשיו הוא יודע למה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by stio,
    • 0 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by mistaarvim,

מישהו מכיר? איך הוא.. פשוט יש לי אותו ואין לי מושג בכלל איך משתמשים בו.. חיברתי את הכל.. והכל טוב ויפה.. מקווה בכלל שחיברתי נכון , אבל ברגע של הפסקת חשמל זה משמיע ציפצופים ואחרי כמה שניות נכבה..

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. Started by LazyCat,

בארצנו הקטנטונת יש המון הפסקות חשמל, וזה ממש לא טוב לרכיבי המחשב... למישהו יש המלצה ל- UPS סביר וזול?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by sgendelm,

האל פסק שברשותי סיים את חייו והסוללות לא מחזיקות מעמד יותר ממספר שניות. אני מחפש אל פסק חדש (מכיוון שנראה לי שהחלפת סוללות זה פתרון לא ישים ואין לי מושג איך ואיפה עושים את זה). מישהו יכול להמליץ על דגם של אל פסק עם גל סינוס "טהור"? תודה

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  12. Started by paratrooper,

היי , אני מחפש אל פסק ומייצב מתח למחשב משחקים חזק כולל מסך, טלוויזיה וכוננים ניידים , אני חושב על הזמנה מארה"ב אבל הבעייתיות היא בשקעים , האם זה יהיה בטוח להשתמש במתאם חשמל סטנדרטי עם אל פסק? רוב הציוד דורש שקע מסוג B של ארה"ב לכן אני נוטה לשם , שוב הבעיה היא רק חיבור אל הפסק לשקע חשמל של הארץ. תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by MasterOr,

אני מחפש אל פסק זול, אין לי הרבה כסף להשקיע על זה יש דברים אחרים שאני רוצה ;D מחפש משהו פשוט שיעשה את העבודה בסביבות ה300 שקל+ אני רק צריך שאיך שתהיה הפסקת חשמל מצידי שיחזיק ביוק דקה אחות אפילו פחות רק שיכבה לי תמחשב זה חשוב אני כל הזמן בוכה כשיש איזה הפסקת חשמל/ קופץ הפקק..אני יודע שזה מסוכן יש איזה אל פסק שעונה לדרישות האלה ועדין הוא אמין ואני יכול לסמוך עליו לכבות לי תמחשב כל פעם בהפסקת חשמל ?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by ido-nava,

יש לי מחשב: Gigabyte K8N Pro SLI AMD Athlon 64 3500+ CORSAIR 512MB Value CS2.5 X2 eVGA Geforce 6800 GS 256MB 256BIT WD 250GB SATA2 Thermaltake SHARK VA7000 BLACK HEC 480V ACE ומסך LG F900B CRT 19" אילו דברים יכולים לקרות לו עם הוא יהיה בלי אל פסק ? וכמה עולה אל פסק ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by פבלו,

שלום, אני מתכוון לרכוש אל פסק, בהקדם האפשרי. המטרה היא להגן על המחשב והפסקות חשמל ולאפשר לי להמשיך לעבוד על המחשב בזמן הפסקת חשמל ולכבות אותו בצורה בטוחה. הומלץ לי לקנות אל פסק של Advice. הספק כוח שלי הוא corsair psu 620w rm650x מעבד AMD Ryzen 7 1700X כרטיס מסך - Geforce RTX 2070 Super gigabyte לוח אם ASUSTeK COMPUTER INC. PRIME X370-PRO (AM4) זיכרון Corsair DDR 4 32 G 3200 2 x 16 אחסון: samsung ssd 500gb 960 evo m2, Seagate 2.0 TB 64MB Sata 3 Barracuda ועוד אחד רגיל לא SSD מחובר בפנים, כמו ה-Seagae רק ישן יותר. מאוורר מעבד noctua nh-u12s כיסוי: fractal design define R5 יש לי 2 או 3 מאוורי…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by elyaz,

יש לי אל פסק של אדוויס שקניתי לפני כשנתיים. אתמול בלילה הוא צפצף צפצוף ארוך ויציב חשבתי שנגמרה הסוללה או משהו כזה אז כיביתי אותו. היום הפעלתי אותו והוא עובד רגיל. מה זה יכול להיות? תודה

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by artv8,

היי, שלום לכם. אני מחפש אל פסק למחשב שלי (המפרט מופיע בחתימה). עכשיו, אני לא ממש מבין בחברות האמינות אבל הבנתי ש- advice היא חברה טובה. ראיתי בזאפ prpc750 - prd650 שעומדים בתקציב. מה ההבדל בדגמים ולמה ה-prd יקר משמעותית ? האם יש לכם המלצות אחרות ?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by oren12,

צריך משהו שיחזיק לי תמחשב נגד כל הקריסות חשמל האלה.. לאחרונה קורה פה הרבה ואני חייב משהו שיחזיק את המחשב.. אחד איכותי ושיחזיק מעמד עד 500 ש"ח.. תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by superginiman,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=113&catcode=151 זה מספיק לספק שלי (500 GENERIC) עד שאני אקנה חדש ואם אני קונה אני קונה את זה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=17-104-151&depa=0

20. Started by XDude,

שווה לקנות אל-פסק? הוא באמת מגן מפני הפסקות חשמל? עם אין אל פסק וקרה משהו למחשב מהפסקת חשמל- חברת חשמל מפצה בטוח? (אני שואל את אלה אם ניסיון?)

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. ברור שהזמן לא יהיה כמו הזמן המובטח, בטח ירד לאיזה 5-7 דקות אבל השאלה אם הוא יהיה מסוגל בכלל.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by yanivu,

שלום לכולם, מישהו מכיר אל פסק שנמכר בארץ (זקוק ליחידה חלשה ביותר) שניתן להשתיק לו את הספיקר הפנימי כשהחשמל יורד? מבלי להוציא את הספיקר או לחתוך לו את החוט בתוך המארז. בנוסף, האל פסק לא יחובר ב USB באופן קבוע אז גם לא דרך תוכנה שתגיד לספיקר להפסיק... אבל כן יש לי את האופציה לחבר אותו ב USB חד פעמי בפעם הראשונה ולהוריד לו הגדרה שהספיקר לא יצפצף ושהוא ישמור אותה. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

לקראת תחילת חודש מרץ אני סופית קונה את המחשב מפנדה! עכשיו כל מה שחסר לי זה אל פסק. אני צריך משהו טוב ואמין שיחזיק לי את המחשב לפחות לאיזה 15 דקות יש המלצות? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by unknown,

לפני שאתם מתחילים להציף בתגובות נזעמות, תקשיבו: אני יודע שבינתיים amd שמים את אינטל בכיס הקטן גם מבחינת יכולות המעבד וגם מבחינת המחיר, אבל אינטל לא אידיוטים, הם לא ימשיכו לתת לעצמם להידפק, אמרתי לעצמי שהם בטוח עובדים על משהו חדש ואבא שלי הוא זה שאישר את זה(הוא מוכר מכונות לאינטל, אבל עכשיו לעניין), הם עובדים על שבב שיהיה מורכב בלא פחות ממיליארד טרנזיסטורים, זאת פריצת דרך בכל הנוגע לתחום המחשבים האישיים בגלל שהשבב הכי מתקדם היום למחשב האישי מורכב מ-50 מיליון טרנזיסטורים בערך. הם בנו טרנזיסטורים שלא רחוקים בהרבה מגודלו של תא חי(!!!), זאת פריצת דרך אמיתית.

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by Mr.Pepo,

אחרי שאתמול נחשול מתח החריב לי את הספק והסי די רום יחד איתו, החלטתי לקנות אל-פסק. מכיוון שאין לי מושג במכשירים שכאלה אני רוצה מכם המלצה! התקציב שלי הוא עד 300 שקל, אם אין משהו ואילו הנורמלי ביותר בתקציב הנ"ל אז תוסיפו עוד 100 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים