ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
בזול ובאזור המרכז??? בבקשה זה חשוב
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות את המקלדת הנ"ל, אך לא קיימת במלאי תקופה ארוכה בכל החנויות. פניתי ליבואן, גם הוא לא יודע, אין אפילו צפי. באמזון אין משלוח לארץ ובניואג מוכרים במחיר גבוה מאוד. יש למישהו מושג איפה או איך כן ניתן להשיג את המקלדת. תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי המון ולא מצאתי מוצר כזה. מישה פגש אולי או יודע היכן ניתן לקנות (עדיפות בארץ)? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
-
יש לי את המקלדת http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=529e6bca-e6cf-46de-90b0-fa958a1dace8&crumb=catpage&catid=c250fb0a-1613-4550-983d-ba203f357698#Overview משנה לי החיבור ??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=zboard תודה
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני צריך משטח לעכבר שכולל כרית וגם כרית למקלדת ובאופיס דיפו זה בסביבות ה-80 שקל למשטח\כרית איכותית. איפה ניתן לקנות כאלו במחירים יותר סבירים? תודה!,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למדפסת HP F2483 , אני צריך מיכלי דיו (אני רוצה מקוריים של HP) מדגם 121 והבנתי שאפשר גם גרסה מוגדלת הנקראת בשם הבנאלי 121XL, בארץ זה עולה מעל 100 ש"ח לאחד ממה שראיתי אז אתם מכירים אולי חנות מחו"ל או אולי חנות בארץ שאפשר להשיג את המיכלים בזול?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא זוכר איפה, אבל ראיתי מיתקן שנכנס ל 51/4 , מתחברים אליו 4 מאווררים שאפשר לכוון את המהירות שלהם, ו4 חיישני חום עם תצוגה בפאנל ... מישהוא מכיר ? אולי משהו דומה? ולא מה שראיתי בפנדה כזה אלא משהו שדומה יותר לזה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר-נשבר-לי-מלחכות-מצאתי-DB-ל-SB-בדיוק-במחיר-של-הפורטיסימו-רק-שהפורטיסימו-יהיה-יותר-שווה-אז-שמישהו-יגיד-לי-איפה-למצוא-אותו-בארץ-כדי-שאקבל-את-שפיותי-בחזרה-כי-זה-בדיוק-כמו-הסיפור-עם-ה-RADEON64RETAIL-שכלכך-התאמצתי-כדי-לא-למצוא-אותו.
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קוראים לזה:Personal Cinema אפשר אם זה להקליט דברים מהטלוויזיה? תןדה לעונים ROSESR!
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות את הport 80 card אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום אם משהו יודע איפה , כמה עולה , איזה כדאי , אז בבקשה להגיב בפורום תודה מראש :>
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מישהו יודע האם מוכרים בארץ מסך TFT של הרקולס (חוץ מפנדה)? Hercules Prophet view 720/920
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך פנל שחור שטוח לקידמת המארז(מה שיש המקום של ה-CD) כדי לחבר מסך LCD מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ;D
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי סורק של חברת AVISION מדגם V2100 שאני רוצה לעשות לו שינוי להגדרות. הבעיה היא שאני לא זוכר את סיסמת ה-ADMIN, ישנה איזה שהיא דרך לאפס את הסורק בכדי שאני יוכל להגדיר אותו מחדש? תודה צחי.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009730964&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות שהכפתור שפותח את מקשי הF יפעל אך שאני מעלה את הWIN כדי שאני לא יצתרך לפתוח באופן כול פעם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות רק להדפיס עד עכשיו הצלחתי במדפסת הזאת חיברתי את כבל ה usb והווינדווס 7 זיהה ואפשר רק להדפיס אך לסרוק ולשלוח פקס אני לא יודע אין דרביירים למדפסת משום מה לויינדווס 7 עזרה בבקשה אני מיואש צריך פקס בבית חחח וכל הבית רוצה פקס ושיגעו אותי!!!
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 אך הוא? שווה את המחיר? אני משחק בכל המשחקים מF.E.A.R. ועד C&C הוא נוח? אך הכפתורים שלו? לייזר יותר טוב מאופיטי?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
לאחר חודש וחצי בערך עם עבודה עם העכבר הוא החליט לא לעבוד יותר. הסיפור היה למי שזוכר שהוא לא הסכים להיות מחובר ל-USB ולא משנה מה עשיתי לו. העכבר הוחלף ולאחר כמה ימים שוב תופעות שונות ומשונות. גם בשני מחשבים נוספים הוא לא עבד חלק,למרות שכשהוא עבד הוא היה מאוד נוח וארגונומי. לבסוף שיפצתי את ה-510 שהתקלקל..ותיקנתי אותו לשביעות רצונם המלאה שלי ושל בני הבית. עתה אני חושב על קנית עכבר ורק לוג'יטק..ומתלבט בין ה-518 ובין ה-G5.
-
- 14 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת אייך אני יודע איזה אל-פסק מתאים למחשב שלי (כמה מיליאמפר) יש לי אדויס 600 שהבטריות שלו גמורות כדי לתקן אותו (להחליף בטריות)? או שכדי לקנות כבר חדש?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-