עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ניסיתי בכמה חנויות מחשבים שכונתיות וגם בכמה חנויות אלקטרוניקה ולא היה להם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Component,

היי אני מחפש כרטיס מסך PCI . באיזו חנות אפשר לקנות כרטיסים כאלה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Jack_g,

NZXT Black Mid Tower Case Model "NEMESIS Elite" זה פשוט מארז מדהיפ הוא מגיע עם שלושה מאווררים של 120 ופילטרים והוא נראה ממש טוב ועוד מלא פיטרים טובים זה המארז היחידי שמצאתי עם שלושה מאווררים של 120. [url=]http://www.hardcoreware.net/reviews/review-246-1.htm

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  4. ???

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  5. תודה

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by EyalRDT,

הגיימפד עצמו עובד מצויין אבל המקלט הפסיק להגיב והבנתי שהפתרון היחידי זה הלחמה שעוקפת פיוז ואני לא רוצה לגרום לנזק כלשהו למחשב אם הלחמתי בצורה לא נכונה(ולא הגיימפד כבר לא באחריות). איפה אפשר לקנות מקלט בלבד(אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם יש צורך)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by or5412,

תודה

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  8. מכירים חנות שיש לאנשים ידע טכני לפני שאני רוכש? תודה

9. Started by ravnadal,

עברתי על כמה חנוית בארץ ובחו"ל ללא הצלחה אין במלאי באמזון

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by Nvidia_1,

איפה אפשר לקנות כאלה ?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  11. הי לכולם יש לוחות אם, שבין שלל הכניסות והיציאות שלהם, יש להם גם יציאת Optical SPDIF, שמאפשרת להעביר את האודיו מהמחשב להתקן אודיו אחר, למשל מגבר עם כניסת Optical SPDIF. בלוח אם הקודם שהיה לי, אכן הייתה יציאה כזו, בלוח אם הנוכחי שיש לי אין לי יציאה כזו, אבל כן יש על הלוח 2 פינים שמיועדים להתחבר ליציאה כזו, שבאה על פאנל אחורי (כלומר כמו כרטיס, רק בלי הכרטיס אלא רק הברזל שלו, והשקע Optical SPDIF). אז יש לי את האופציה לחיבור בלוח, אבל הלוח לא הגיע עם הפאנל הנ"ל. מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות פאנל כזה? תודה

12. Started by סלרי,

אני מחפש פווול טאור רגיל!!!!!!!! בלי שום עיצוב מצידי שיהיה גרניק חיפשתי בכל מקום -פלונטר,פנדה,סימפלטק,למיר.............................. הדרישות: 6 ומעלה מקומות 5 וחצי 2 ומעלה 3 וחצי הרבה מקום תרשמו גם חנויות רגילות לא חייב באינטרנט תודה מראש סלרי עצבני (טעם ליופלה)

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by razy,

למרות (או בגלל) שיש בארץ יבואנים רשמיים לכל שלושת היצרנים אני לא מצליח למצוא שום חנות שמוכרת אותם: [list type=decimal] [*]ASUS XONAR DG [*]Zalman Microphone ZM-Mic1 [*]Audio Technica ATH-AD700 למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את המוצרים במחירי משלוח סבירים? תודה, רז

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  14. בעבר קניתי כיסוי כזה באופיס דיפו אבל הם לא מחזיקים יותר כיסויים למדפסות. אני משתמש בכיסוי הישן בשביל מדפסת הלייזר, אבל עכשיו אני צריך כיסוי נוסף למדפסת הזרקת דיו שקניתי (קנון MX895). יש למישהו רעיון איפה אפשר בארץ לקנות כיסוי מתאים? המידות של המדפסת הן 50x45x22. תודה!

• 5 תגובות
    • 6.9k צפיות
  15. שלום, יש לך לכם איזה מקום טוב שאפשר לקנות שולחן מרווח וגדול למחשב.. כל מה שראיתי במקומות כמו הום סנטר או אופיס דיפו הם קטנים ומעצבנים. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by redead,

אני מדבר על מקורי ולא חיקויים.. מחיפוש שעשיתי בזאפ החנות הכי זולה ה"איי ניד דיו" מישהו מכיר? יכול לתת המלצות או להזהיר? המדפסת שלי דרך אגב היא HP L7590.. גם איבורי דרך אגב מאוד זולים בתחום הזה..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם אני מאוד מעוניין לקנות את הספק OCz PowerStream 420W אבל לצערי לא מצאתי אתר מכירות שמוכר את הספק המצויין הזה למערות AMD64. אולי מישהו מכם יכול לעזור בעניין ולגלות לי היכן אני משיג את הספק?

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום באיזה חנות בארץ ניתן להשיג את הסט הזה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  19. אהלן אני גר בנתניה ואין לי כרטיס אשראי{אז להזמין לשכוח להזמין מהאינטרנט} רציתי לדעת איפה הכי טוב להשיג ציוד קירור למחשב????? אני כל פעם רואה באתר כתבות על ציוד חדש ולא מיידעים איפה אפשר להשיג!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Enermax FS-710B Black Case (P/S not included) 4x5.25, 6x3.5, 3 fans included

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by Unavoidable Encounter,

איפה אפשר להשיג את הגרסה החדשה של ה-Logitech G5? זה יצא בכלל? לא מצאתי את זה בשום אתר מהארץ או מחו"ל לפי האתר (HWZONE) זה אמור היה לצאת במרץ

22. אני מחפש לקנות ניירות של קודאק, HP או אפסון בגודל A4. המלצות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. נמאס לי כבר לחכות, מה קרה ל"עוד 10 ימים הוא נוחת" עד שזה יקרה אני בטח אתפתה לקנות כרטיס יותר טוב למרות שאני לא צריך כי אין לי מערכת רמקולים חזקה! יש לי עכשיו sb live value והסיבה היחידה שאני קונה פורטיסימו זה בגלל היציאה האופטית...

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  24. קיבלתי מערכת מקלדת ועכבר BLUETOOTH מדהימה (DINIVO של לוג'יטק) מאמריקה. הבעיה שאין עליה אותיות בעברית. איפה אפשר לעשות את זה וכמה זה אמור לעלות בערך? תודה על כל תשובה. יויו12

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Loco,

אחרי שרוב החנויות בארה"ב סירבו לקבל הזמנה מהארץ.. החלטתי שכנראה שאני יקנה פה... בהתחלה היתיי מעונין בלוח Epox 8KHA+ המבוסס על ה KT266A אך הוא לא נמצא כן בשום חנות למען האמת, לוח ה KT266A היחיד שמצתי פה הוא ה GA-7VTX-E ו GA-7VTX-H שניהם כמובן של Gigabyte לא יכולתי למצוא עליו שום ביקורת ולכן באתי לפה כדי שתעזרו לי... אז בבקשה ממכם רשמו לי אם יש לכם מקום לביקורת, או סיפרו מניסיון אישי. דבר שני זה מאיפה לקנות בארץ... את פנדה אני לא סובל... אז נשארו לי אפשרויות שהם zigzag200 פלונטר ו KSP אם יש לכם עוד מקומות רשמו בבקשה גם אותם, הכי טוב יהיה אם תרשמו איפה יש את ה XP 1900+. תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים