עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. רבתי עם ידידי Sonic באיציק... בגלל שאני אולי בעזרת ה' יקנה בקרוב נייד אז הוא אמר לי שאני יקנה מחשב עם r9000 אז אמרתי לו שיש מחשבים עם Ti 4200 והוא אמר לי שלא... וכך התחיל ויכוח... אז אנו צריכים את עזרתכם... בתודה, imac

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. עדיפות עם סורק .. התקציב גמיש תלוי מה אני יקבל בתמורה ושהיה גם משתלם מבחינת הדיו

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Silver Blaze,

טוב... זה הסיפור.... יש לי מחשב מלפני כמה שנים טובות (3 או 4) ואז Windows 95 היה ה"דבר" וזה דרש 5 דריורים לפחות... וכמובן שהטכנאי סידר לי 5 דריורים מה שגרם לכך שלכל דריו יהייה 2 GB וכמובן שהיום זה צחוק... ולכן כמו ילד גדול חיברתי את כולם ל-2 כוננים (D ו C)... טוב מאושר ושמח הורדתי איזה משהו מהאינטרנט וכמובו שהנורטון כמו ילד טוב קפץ ישר ובדק את הקובץ אבל הוא מסר לי הודעה שיש לי בעיה ב- BOOT RECORDS ואני כמו טיפש לא חברתי את זה לסיפור הדריורים וציוותי על הנורטון לתקן זאת ואז המחשב עשה RESET ולהפלאתי הנרוטון פיצל לי את דריו D לעוד 3 דריורים כמו שהיה לפני האיחוד אך דריו D הלך לי וכול פעם שאני מנסה לגעת בו נתקע המחשב ואם אני מוחק משהו המחשב נתקע גם.... עכשיו מה קורה... הלך לי …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי ספק 350W של CoolerMaster (זה שמגיע עם Centurion 5). במחשב יש - לוח אם GA-K8NXP-9 Nforce4 Ultra של גיגהבייט (אודיו, 2 כרטיסי רשת, Dual Power System מותקן) מעבד AMD64 3200 2X512 זיכרון RADEON x300 PCI-E כרטיס WIFI כרטיס טלויזיה Pinnacle PCTV 2 כוננים קשיחים ATA 2 כוננים קשיחים SATA DVD צורב DVD לUSB מחוברים: לוח WACOM עכבר+מקלדת אלחוטיים של לוג'יטק דונגל Bluetooth סורק Cannon Lide20 (מקבל את החשמל מהUSB) דונגל HASP לפריהנד מדי פעם דיסק-און-קי עשיתי בדיקה עם אחת מהתוכנות שמחשבות כמה וואטים המחשב צורך והגעתי ל380-390 מצד שני הכל עובד חלק, אין לי בעיות. צריך לדאוג?

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by shibby15,

DVD CD צורב AMD 1800+ 40GB 7200 תודה מראש רום

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  6. אני מתכוון להזמין מחר מדפסת, שכבר המליצו לי עליה בפורום לפני שבועיים או שלוש, CANON IPXXXX (בנתיים, זה עומד על IP2200). הבעיה היא שמחיפוש בזאפ אני לא מוצא חנות שמוכרת אתהמדפסת עם שלוש שנות אחריות! לפחות לא חנות שאפשר לסמוך עליה בעיניים עצומות. אז אם אפשר תביאו לי קישור לחנות אמינה שמוכרת את המדפסת, עם שלוש שנות אחריות, או לפחות שנתיים. תודה . במידה וזה עובר על החוקים, אז תגובות לפרטי יתקבלו בברכה .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. מבקש המלצה למקלדת מוארת. התקציב: סביב 150 ש"ח. מקלדת חוטית. אני לא גיימר (ראיתי שהמקלדות המוארות מתאימות לגיימרים, אני פחות צריך את התכונה הזו, אבל בעיקרון זה לא אמור להפריע) בסך הכך רוצה לראות את האותיות בחושך :-) שאלת ניובי: האם המקלדות באות עם עברית, והאם רואים את האותיות העבריות בתאורה? מקלדת שאולי יכולה להתאים לי: MARVO K636, עולה 130 ש"ח ב-אופיס דיפו http://www.officedepot.co.il/items/881151-מקלדת-מולטימדיה-גיימינג-MARVO-K636 אודה להמלצות

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by tomllic,

היי, אני רוצה לעבור למקלדת מכאנית ואלה הדרישות שלי: עדיפות הסוויצ'ים שלי היא כנראה חומים או אדומים. איפשהו באמצע עם נטייה לחומים אני חושב. לא פוסל גם את הכתומים של רייזר. 87 מקשים, לא מקלדת מלאה. עד 500-550 ש"ח כולל משלוח מחו"ל, אין לי אפשרות שמישהו יביא לי במזוודה. ושתהיה איכותית ואמינה. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by amit1242,

היי,היום פין אחד של המחבר של המקלדת נשבר,הבנתי שאי אפשר לתקן אז אני צריך המלצה למקלדת חדשה עד 100 שקל מחנות בחיפה...איזה עדיפה: מקלדת חוטית Logitech®, Classic Logitech ULTRA FLAT ‏Internet 350 Keyboard Black‎ עכשיו,אני יכול להזמין מהחנות פאנדס שקצת רחוקה לי את המקלדת Logitech® Media Keyboard היא עדיפהבהרבה? תודה מראש... נ.ב. מה אם ZBOARD ? אפשר להשיג אותה בארץ/חיפה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הי, יש לי מחשב נייד עם WIN 7 שמבוחר עליו מגבר ו5.1 רמקולים. עד עכשיו הרמקולים לא עבדו כולם כי במחשב אין אפשרות לבחור 5.1, אז החלטתי לקנות כרטיס קול... הכרטיס הקול הזה: http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-Virtual-7-1-Surround-Steel-Sound-12-Channel-Equalizer-PC-Adapter-/110818433153?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19cd4b1881 יספק אותי? למרות שרשום 7.1, זה יתאים גם ל5.1? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. מחפש עכבר לגיימר. מצאתי 3 עכברים בתקציב הנ"ל ורציתי לדעת איזה עדיף: Logitech G5 Laser Mouse Razer Diamondback 3G LogiTech MX518 - יש לי אותו (נקנה בזמנו ב 130 ש"ח - אך אני כבר לא מוצא אותו שוב במחיר הזה).

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by -Blaze-,

1000 שקל לספק+מארז, שיהיה במלאי ושיהיה שניהם מאותה חנות. מה הכי כדאי?

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  13. טוב... אז ככה.. יש לי להשקיע 1000 ש"ח על כרטיס מסך... אני יכול לקנות G-FORCE 2 64 MB ב320 ש"ח אבל לפי מה שקראתי הבנתי ממכם שיש יותר טובים ויש לי מידע ממש בסיסי בענינם האלה אז יש לך הצאות? כל דבר יתקבל בברכה... :-*

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by spitzi,

שלום, אני חושב לקנות מדפסת MFC-J825DW של ברדר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804703 סה"כ הביקורות בזאפ טובות, אך יש לי עוד כמה שאלות: זה נראה סביר שרק 4 חנויות מוכרות את הדגם הזה? אם אני משאיר את המדפסת כמה חודשים בלי להדפיס, האם הדיו יתייבש ? האם קשה להשיג דיו למדפסות ברדר ? ליתר דיוק, אם אני צריך לקנות דיו עכשיו ומייד, האם אני אצליח למצוא אותו בחנויות הרשת הגדולות דוגמת KSP ואייבורי? כי בקטלוג אונליין שלהן אין בכלל או כמעט ראשי דיו של ברדר. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. חשבתי כעכבר את ה-G7 האם הוא עכבר טוב ומגיע ברמתו ל-G5? השאלה של המקלדת היא לא ברור כי אני לא יודע אם אפשר לקנות מקלדת שלא בסט עם עכבר? אני חוזר אני מחפש עכבר ומקלדת (העדפה לאלחוטיים) לגיימרים.... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  16. כבר תכננתי על מחשב חדש: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 580 ¤ 1 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1 eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E 1940 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro 160 ¤ 1 אני מעוניין שהמחשב לא יעמוד בסכנה מקפיצות מתח וכדומה. רציתי לדעת אם הספק במפרט כולל הגנה זו או אחרת, או שאני צריך לקנות אל-פסק? אם כן, הבנתי ש550VA יספיק לי. איך האל-פסק הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2311 ? מה בעצם המטרה של האל-פסק? להגן על המ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by kfirlion,

אני רוצה עכבר למשחקים מדוייק ונוח לשימוש גג עד 300 ש"ח, תציעו הצעות

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by shimon956,

שלום לכולם התחדשתי בעכבר הענק והיפה הזה של a4tech הדגם רשום בכותרת עכשיו עד כה היה לי עכבר אינפרא שתמיד למטה היה דלוק לי לד אדום שחיברתי את העכבר החדש ... אין שום לד ואני יודע שזה ליזר !! רק רצתי לבדוק מולכם שזה תקין שאין שום אור שנדלק למטה??

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by manbot,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd802738308.htm yey enjoy

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני רוצה לדגום סרטים מאנלוגי למחשב. תודה.

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  21. Started by shlomiokev,

יש למישהו מושג אם צריך למקלדת הזאת בטריות ? או שהאור המואר בה מגיע מכח החיבור לUSB במחשב? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8436 תודה לעוזרים

22. Started by abo9,

אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני צריך ציוד הקפי. יש את המסך הזה: http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion&uin=15690 שהוא נראה לי מעולה לגיימינג אבל שתי שאלות: א. האם הפאנל טוב? כי שמעתי שTN זה לא טוב ב. האם הרמקולים בסדר או שחייבים חיצוניים? והאם כדאי אותו או משהו אחר טיפה זול יותר או באותו מחיר? עכבר: האם DA 2013 הוא מומלץ? אם לא אז מה כן מומלץ? ואיזה פד מומלץ בשבילו? מקלדת: הX4 של מיקרוסופט טובה? האם זה: http://ksp.co.il/?select=.1042..218..1286.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16972&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 שווה את התוספת הגדולה במחיר? ואני פתוח לעוד הצעות

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Torn,

קניתי אותו היום בעקבות ההמלצות שראיתי כאן... אבל מה אוכל לומר המארז הזה פשוט מכוער ועוד קניתי אותו בצבע שחור, כי הלבן בכלל זוועה... בקיצור מה אפשר לעשות בשביל להפוך אותו לקצת יותר מושך? אני רוצה לעשות חלון, אבל אין לי כוח לזה ואין לי את הציוד המתאים... יש מישהו בפורום שמוכן לעשות בשבילי (בתשלום כמובן). ועוד שאלה, שתי המאווררים של ה120 מ"מ מסתובבים נורא לאט משהו כמו 500-600 סל"ד והמהירות לא יציבה לפי מה שראיתי בEVERSET, זה תקין? כי שמתי לב שכאשר המחשב נדלק ב5 שניות הראשונות המאווררים מסתובבים מהר יותר, ומרעישים גם יותר... (או שזה פסיכולגי אצלי :s05:) קיצר יש לי כאב ראש מהמארז הזה, בכלל רציתי לקנות את הסופרטאלנט מKSP ולא היה להם אותו במלאי... ואני מבואס רצח!!!

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by shimon16,

ברצוני לקנות מערכת מחשב חדשה ולא מזמן קניתי ספק חדש ואני לא מעוניין לקנות עוד אחד אם לא חייב ברשותי ספק פשוט של hec 400W הוא יחזיק את המערכת הנ"ל? ?P4 2.8 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE? 512 x2 צורב דיוידי הרדדיסק 160 גיגה כרטיס מסך 6800 רגיל ושאלה נוספת אם תוכלו להמליץ לי על מארז איכותי (ללא ספק) שבא עם מאווררים בחבילה. בתקציב של 300 ש"ח, ניתן לחרוג במעט

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ^GunX^,

שלום , אני צריך המלצה על מכשיר משולב שכולל מדפסת ,סורק ופקס - בעיקר חשוב שהאיכות הדפסה תיהיה כמו שצריך (תמונות) ושבסורק יהיו את כל האפשרויות של מכונת צילום רגילה (הגדלה הקטנה וכל זה..) חשבתי בנתיים על ה HP OFFICEJET 1200DP אם מישהו מכיר.. עם מיכלי דיו נפרדים. אם אפשר גם שתיהיה כמה שיותר חסכונית בדיו... תודה. *התקציב הוא עד 1000 , כמובן שכמה שפחות יותר טוב...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.