ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי 2 שלטים לסוני 2, וראיתי שיש ממש בזול מתאם לUSB. השאלה אם אפשרי לחבר את זה למחשב ולשחק, והאם התגובה תיהיה טובה, ואיך זה עובד בשני שלטים, מגיב טוב? אני מדבר על PES 2012, לא אמולטרור אלא רגיל למחשב (ואיך עובד הקינפוג של הכפתורים, זה מזהה לבד או שאני צריך להכניס לו ידנית שX זה מסירה וכו') (יש לי עיניין לשחק דווקא בשלט כי כל החברים שלי יש להם סוני 3, וכשאני משחק איתם אני רוצה להיות רגיל לשלט ולא למיקלדת, וגם נותן אפשרות של שני שחקנים בקלות בלי להצתופף על מיקלדת אחת) אני קונה מחשב חזק יחסית. (I3 2120, 6950, 8G RAM לוח ASROCK H61M-HVS ומסך DELL 2312) תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP דגם OFFICE JET PRO L7590 לא השתמשתי בה זמן רב והשבוע נתקלתי בהודעה בצג המכשיר על תפוגת תוקף של מחסן הדיו. תוקף הדיו הינו שנה וחצי מיום היצור. אך במחסן הדיו שברשותי מעל לחצי מיכל =\ לא חבל? הקטע הוא שהמדפסת מדפיסה אבל הדיו שפג תוקפו (השחור) פשוט מדפיס כתמים בצורה מוזרה כאילו זה נעשה בכוונה עלידי מנגנון. היו לי הרבה מדפסות בחיים ורוקנתי יותר ממחסנית או 2 (דוקה בנוכחית לא יצא לי) ככה לא נראית תמונה שיצאה ממחסנית ריקה. דיו שפג תוקפו לא אמור להצטופף לגוש אחד תוך 18חודשים כששומרים עליו בתנאים טובים (בתוך מחסן הדיו לדוגמה?) ומעניין מאוד מעין המכשיר עצמו יודע לקרוא את הדפוס שעל גבי האריזה המעיד על תוקף הדיו ועוד לדווח לי על כך.. אני חושב שקיים מנגנון הפוגע בפעולת …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שepson stylus cx350 הפסיק לעבוד, אחרי שנים רבות, הגיע זמן למדפסת חדשה. הדרישות: 1) מדפסת משולבת הכוללת מכונת צילום וסורק, רצוי פקס אבל לא חובה, לא משנה אם תהיה אלחוטית או לא. 2) דיו חילופי זול. 3) לא רצוי שהמדפסת תתפוס חצי מהשולחן, לכן כמה שיותר קטנה. 4) כמובן שתעשה טוב את העבודה... הבעיה שלא מצאתי בינתיים מדפסת קטנה עם דיו חילופי זול. החלופה המובילה בינתיים brother mfc j220, שהחסרון העיקרי, שהמדפסת הזו לאהכי קטנה. אשמח לעוד רעיונות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין הדגמים הנ"ל OFFICEJET 3070A או בOFFICEJET 4500(לא האלחוטי), ה4500 לא אלחוטי כי יש לי ראוטר ואני יכול לחבר אותה לרשת. אני מחפש סביב ה300 שח. הקטע שב 4500 יש 2 ראשי דיו ובשניה יש 4 ראשי דיו. מה יהיה יותר חסכוני מבחינת דיו? מה המלצתכם? תודה! http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/18972-18972-238444-410635-410635-4311847.html?dnr=1 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/18972-18972-238444-3328086-3328086-3919445-3919451.html?dnr=1〈=he&jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%2520Officejet%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%25204500%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%2520All-in-One%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי עכבר microsoft wireless mobile mouse 1000 כניראה נפל למישהו עם לפטופ.. עכבר כזה קטן וחמוד אבל בלי המשדר... רציתי לדעת אולי איפה אני יכול למצוא רק את המשדר לקנות? באייביי ראיתי שמוכרים רק עכברים שלמים... אפשר אולי לאלטר משהו ממשדר אחר(יש לי משדר של TEAC קטן כזה 2.4 שגם אותו מצאתי פעם במעלית על הריצפה חחח יש למישהו אולי רעיון מקורי..? הייתי רוצה להשמיש אותו לנטבוק תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מדפסת פשוטה hp 1005, שמחוברת למחשב נייח, ובנוסף מוגדרת כמדפסת רשת עבור מחשב נייד. הבעיה היא בהדפסה דו צדדית מהמחשב הנייד, מכיוון שכאשר מדפיסים לא קופץ החלון שאמורים ללחוץ עליו כדי להמשיך את ההדפסה... מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם.בקצרה אני צריך אוזניות חדשות למחשב.שימוש עיקרי יהיה משחקים, פה ושם גם מוזיקה וסרטים.תקציב עד 300-350, אם באמת צריך לחרוג אפשר קצת.רק צריך שיהיו נוחות כמה שיותר וקלות, מיקרופון נדרש גם כן, ושיכסו את כל האוזן או לפחות את מרבית האוזן. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רב אודה לפתרונות והצעות לגבי 10-20 אל פסק מחברת ADVICE שהבטריה שלהם חדלה לתפקד. לפיכך יש לי כמה שאלות בנושא: -האם ניתן להשמיש אותם לשימוש חוזר? -במידה ולא ניתן להשמיש אותם, כיצד ניתן לפנות אותם בעלות מינימלית עבור גורם מתאים או להטמנה מסודרת? אודה לעזרתכם בנושא המשך יום נעים
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
התקציב:350-400 ש"ח שיהיו סראונד כמובן מה אתם אומרים על siberia v2?שווה את המחיר?הן יקרות... הא ואני שומע גם מוזיקה אז איכות למוזיקה לא תזיק
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מחפש להורים שלי מדפסת משולבת פקס וסורק התקציב הוא עד סביבות 400 ש"ח רצוי שהדיו יהיה כמובן זול ואם ניתן גם למילוי עצמי (מה שלא עבד כל כך טוב בHP) בנוסף הם מפנטזים על להדפיס כמה תמונות פוטו מדי פעם (זה בכלל ריאלי ומשתלם בימינו ? אני נוטה לחשוב שלא...) אני כבר לא בעניין, אבל פעם בHP היו מחסניות מיוחדות לזה זה עדיין קיים בימינו ? *אין צורך ברשת אלחוטית, המחשב צמוד למדפסת הם די מאוכזבים מHP, ושמעתי על בראדר דברים טובים לאחרונה, אז המלצה בכיוון תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אודה אם תייעצו לי על מדפסת משולבת לייזר שחור לבן- בעלת אפשרות לשלוח/קבלת פקס - כמו כן מענה אוטומטי של הפקס. המכשיר לא יהיה ליד המחשב, ועל כן צריך פתרון אלחוטי (יש לי ראוטר) - או שישנו פתרון אחר לסוגיה. השימושים הם ביתיים ולכן הפלט לא צריך להיות סופר איכותי, תדירות שימוש יחסית נמוכה ופשוטה, עדיף שהמכשיר יהיה קטן פיזית. כמובן אמינות שירות נאותים של הנציגה בארץ. *חשוב לציין שההתקן צריך להיות בעל ממשק דו צדדי - ז"א שאוכל לשלוח כפקס קובץ מסוים מהמחשב (אלחוטית) ולקבל דרך הסורק של המכשיר את תוצאות הסריקה. התקציב שעומד לעניין הוא כ: 1,000 ש"ח אך ניתן להתגמש במידה ודורש כן. תודה מראש על כל התייחסות לשרשור.
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
מחפש אוזניות נוחות וטובות לעריכת וידאו (מקצועית) לשעות הלילה, לא להעיר את הבית.... חשוב שיהיה צליל נקי ומדוייק, ולא באסי מידי ועמום, כמובן מכסה את כל האוזן ולא INEAR. מכל האוזניות הזולות יחסית, יש הבדלים מהותיים ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353086 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401877 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=372732 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=16300
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, דרישות:שתהיה שילוב של מדפסת, סורק ופקס. שתחזיק ללפחות 3 שנים. אפשר לחרוג במעט אם ישנם הבדלים משמעותיים. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=777824 מה אתם אומריםן? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר של לוג'יטק שבא בזמנו בסט MX5000. את המקלדת זרקתי כי היא הייתה טוחנת סוללות אבל את העכבר השארתי כי עכבר אלחוטי מאוד נוח. לאחרונה העברתי את המחשב לחיבור אלחוטי וכאשר אני מעמיס מאוד על החיבור, לדוגמא מעתיק קבצים העכבר נהיה איטי מאוד ואי אפשר להשתמש בו בכלל. רציתי לדעת האם זה קורה עם עכברי BT בלבד או גם מבוססי RF? או שאולי זה רק בעכבר שלי? הדרייברים הכי מעודכנים אבל בכל מקרה לוג'יטק הורידה את התמיכה בעכבר לפני יותר משנה לדעתי. בנוסף, המקלט BT קרוב מאוד לעכבר. אם אין ברירה ואני צריך להחליף את העכבר, אשמח לדעת האם קיים עכבר אלחוטי שאין לו בעיה כזו. דגם ספציפי פחות חשוב כי אני אחפש כבר לבד רק חשוב לי לדעת שזה לא יקרה ב-RF. ה-BT לא ממש חשוב לי כבר, יש דרופבוקס. …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מצלמת רשת שיכולה לצלם באיכות טובה כולל סאונד על מנת להקליט שיעורים באוניברסיטה.. עדיפות למצלמה כמה שיותר קטנה. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני תופס את העכבר רק עם קצות האצבעות, זה נחשב CLAW נכון? אני בעיקרון מחפש עכבר + פד שיהיה לי למשחקים (בעיקרון אני בסדר גמור עם העכבר מייקרוסופט הישן שלי אבל הוא התחיל לקרטע) רצוי עכבר דיי גדול כי כף היד שלי טיפה גדולה בשביל העכבר מייקרוסופט הרגיל. אני חשבתי על RAZER DA 3.5G, העכבר מעוצב לסוג גריפ שלי? (הבנתי שזה ממש יותר נוח להתעסק בכללי עם עכבר שהגריפ שלו מתאים לגרים של המשתמש,אז אני רוצה לנסות!)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו באינטרנט מגוון רחב של דגמים של HP, BROTHER וגם EPSON משולבות צבע הזרקת דיו טרמית, כלל המדפסות מכילות את הפונקציות שאני רוצה מהמדפסת, עד עכשיו היה לי HP OFFICEJET 6313 שלא הייתה מוצלחת במיוחד, הייתי מעוניין להלחיפה בפירמה אחרת מוצלחת יותר, אני מתלבט במגוון דגמים של חברת BROTHER ואשמח לקבל חוות דעת עניינית ומקצועית לגבי איכות המוצר.תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי מחסניות דיו חדשות ומקוריות של HP מאיביי המחסנית השחורה טוב והמחסנית הצבעונית "לא מתאימה למדפסת" וזו אכן המחסנית המתאימה (22) והיא חדשה ומקורית ניסיתי לנקות מגעים ולחבר אותה כמה פעמים אבל כלום לא עזר יש למשהו רעיון לפני שאני ידבר עם המוכר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל או שאני פשוט לא הכי מתמצא בחיפושים אני רוצה daskeyboard -Model S Professional keyboard במיקום שבכותרת תודה לעוזרים.... דרך אגב מצאתי שם בבסט ביי את הבלאק וינדוו של רזר ,השאלה שלי מה יותר קליקי אם יש לכם קישור למקלדת שעושה רעש יותר טוב מה DAS אשמח לקבל
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למדפסות כפי שפירטתי בנושא. אין העדפה לחברה ספציפית. חשוב שיהיה זמן אחריות כמה שיותר ארוך. תודה, עמית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש אוזניות משולבות עם מיקרופון לשיחות בסקייפ. מבחינת איכות ,האוזניות עם המדונה שמוכרים בכל חנות ב 25 שקל מספיקות לי אבל זה פשוט לא נוח לי. אני רוצה אוזניות כפתור כמו שיש לי לסלולארי , מבחינתי אני יכול להשתמש באותם אוזניות במידה וקיים מפצל שיכול לחבר אותם למחשב (לא מצאתי כזה). האוזניות שמצאתי יקרות ואני לא רוצה להוציא הרבה כסף על זה. משהו יודע איפה אני יכול להשיג אוזניות כאלה בערך ב 50 שקל או שלא קיים דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, יש STEELSERIES SIBERIA V2 בצבע שחור ללא גרסת ה-USB והן מעולות הכל בסדר אני שומע מעולה במשחקים/'מוזיקה אבל הן חלשות ולכן אני רוצה להזמין את ה-USB הזה שהוא בעצם "מגבר" אבל הבעיה שרשום על ה-USB הזה שזה 5H V2 http://www.ebay.com/itm/SteelSeries-...#ht_2883wt_905 אבל זה בסדר לקנות ולחבר את זה לאוזניות שלי? יש לי משהו יותר תואם לאוזניות שלי משהו להזמין מאייבי שיעשה לי את האיכות שמיעה והכל הרבה יותר חזק??? האוזניות שלי עכשיו מעולות שומעים הכל מעלה פיצוצים וצעדים והכל אבל אני רוצה יותר חזק!!! אז זה בסדר להזמיןאת ה-USB הזה מאיביי ? אם יש עוד משהו עד 10 דולר אז תגידו ותגיבו פה תודה. עריכה : חבר'ה הזמנתי מאיביי את ה-המגבר ה-USB לאוזניות STEELSERIE…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. האם אוכל לבקש המלצה לכרטיס קול חביב שאיננו יקר מדי? עד לא מזמן השתמשתי בכרטיס הקול המובנה של לוח האם Maximus Gene-Z. לא הבנתי עד כמה נהנתי להשתמש בכרטיס הקול (או - עד כמה אני מפיק ממנו), עד שעברתי ללוח אם פשוט יותר (H67). כרטיס קול המשתווה לזה שבאסוס - יעשה את העבודה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מחפש תחליף עכבר כ TRACKPAD למחשב (שיתחבר דרך USB), חשוב לי שיהיה לו מוד עבודה כמו של עכבר למקרה שלא ניתן להתקין דריברים על המחשב, למישהו יש ניסיון ?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום,אני בא מאוזניות ה -razer banshee ואני מעונין להשתדרג כי הן היו ממש מאכזבות חשבתי על : roccat kulo steelseries 7h *FNATIC* logitech g35 אשמח לתשובה -מי שעונה שיענה עם ניסיון ושיסביר למה הוא בחר את האוזניות תודה,יום טוב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-