עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מתלבט בין כמה מדפסות משולבות. אשמח לעזרתם. על רמת העיקרון אין לי צורך בפקס אבל לא עקרוני אם יש או אין. בנוסף, אני לא מדפיס תמונות. אז ככה שאין צורך שהמדפסת תהיה ברמה גבוהה של הדפסת תמונות. כמו כן, המדפסת צריכה להיות WIRELESS. ההתלבטות היא בין : HP 6500A PLUS http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777824 CANON MG5250 http://www.zap.co.il/wisebuyreview.aspx?modelid=786054 BROTHER MFC625DW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804529 תודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. שלום חברים. אני מחפש סט רמקולים חדש (משום מה הסט לוג'יטק הנוכחי שלי עושה בעיות. הבאס מפסיק לעבוד, ואז חוזר, ואז מפסיק. בנוסף, נגיע בווסת הבאס, ודחיפתו למעלה ולמטה גורמים לבאס לעבוד או לא לעבוד. מוזר. אולי בעיה של מגעים... בכל מקרה....) מצאתי את הסטים הללו: http://goo.gl/eOtSt וגם: http://goo.gl/ewZ9q אולי יש אחרים (אני לא ממש מבין משהו בתחום הזה). מה דעתכם? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by PriorTak,

שלום, אני מתכוון לפרוס תשתית של מס' כבלים מאריכים לUSB. לפני הפריסה, אני מעוניין לבדוק האם הכבלים המאריכים עלולים לגרום להפרעות בהעברת המידע, אובדן נתונים העוברים בהם וכ"ו. האם יש תוכנה מסוימת שאוכל להפעיל כך שתיתן לי נתונים סטטיסטיים לגבי אחוזי אובדן המידע ומהירות ההעברה תוך שימוש בכבל, על מנת שאוכל להשוות למצב הנוכחי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by psychuil,

מה מומלץ במחיר הזה? ראיתי את הTEAC MX7 אצל מישהו שעובד איתי והיא נותנת תמונה מרשימה למדי. איך הMX10 שלהם? יש משהו אחר שמומלץ בטווח הזה?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by matanch,

שלום אני מעוניין לקנות עכבר גיימרים. במיוחד למשחק battlefield. מה אתם אומרים g500 שווה את ההשקעה? או פשוט ללכת על G300?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by GMTK,

המלצה למקלדת ועכבר ניידים בסביבות ה300 שח ואפילו פחות השימוש הוא גיימינג בעיקר. ראיתי את הלוג'יטק 260MK ראיתי את המוצר בסביבות ה140 שקל 120 שקל עכבר ומקלדת בעייה שישר הסתכלתי עלייה היא שאין כפתור כיבוי. אשמח להמלצות למקלדות נורמליות ועכבר שיהיה מצויין לנייד בקרוב אני ארכוש גם ציוד לא נייד. אחרי שאני יסיים לבנות את הספרייה בחדר שלי אז מה שצריך עכשיו זה מקלדת ועכבר גימינג אלחוטי. יש לי בעייה עם לשמוע את המקלדת כאילו צריך ממש שקט אפשר טיפה רק שלא יהיה מציק מידי שישמעו אותה בקטנה וגם את העכבר. למשל היה לי עכבר היתי לוחץ עליו כלכך הרבה היו שומעים אותו למטה במטבח חחחחחחח. תודה מראש לעוזרים עם שחכתי משהוא אז תגידו.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by OferS16,

שלום, אחי מחפש לקנות אוזניות אבל הוא רוצה אוזניות טובות ועמידות במחיר סביר. כשהוא שאל אותי על דגם מסוים אמרתי לו שישנן אוזניות שמיוצרות משנות ה80(עד היום כמובן) והן אמינות בצורה בלתי יאמנת וגם האחריות שלהן מאוד טובה , אך מכיוון שהזיכרון שלי מעולם לא היה משהו שחכתי את שמן ואיני יכול להיזכר בהן כעת. בעיקרון זה אוזניות קשת שאם אני זוכר נכון יש להן ציור תכלת כחול כזה בצד וצורה מוזרה מעט . הן ידועות מאוד והן נמכרות באזור ה200-300 ש"ח , זה כל מה שאני יכול לזכור עליהן . אה גם השם שלהם זה PORTAL או משהו כזה. אשמח לתשובה

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  8. שלום לכולם! יש לי 2 שלטים לסוני 2, וראיתי שיש ממש בזול מתאם לUSB. השאלה אם אפשרי לחבר את זה למחשב ולשחק, והאם התגובה תיהיה טובה, ואיך זה עובד בשני שלטים, מגיב טוב? אני מדבר על PES 2012, לא אמולטרור אלא רגיל למחשב (ואיך עובד הקינפוג של הכפתורים, זה מזהה לבד או שאני צריך להכניס לו ידנית שX זה מסירה וכו') (יש לי עיניין לשחק דווקא בשלט כי כל החברים שלי יש להם סוני 3, וכשאני משחק איתם אני רוצה להיות רגיל לשלט ולא למיקלדת, וגם נותן אפשרות של שני שחקנים בקלות בלי להצתופף על מיקלדת אחת) אני קונה מחשב חזק יחסית. (I3 2120, 6950, 8G RAM לוח ASROCK H61M-HVS ומסך DELL 2312) תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. ברשותי מדפסת HP דגם OFFICE JET PRO L7590 לא השתמשתי בה זמן רב והשבוע נתקלתי בהודעה בצג המכשיר על תפוגת תוקף של מחסן הדיו. תוקף הדיו הינו שנה וחצי מיום היצור. אך במחסן הדיו שברשותי מעל לחצי מיכל =\ לא חבל? הקטע הוא שהמדפסת מדפיסה אבל הדיו שפג תוקפו (השחור) פשוט מדפיס כתמים בצורה מוזרה כאילו זה נעשה בכוונה עלידי מנגנון. היו לי הרבה מדפסות בחיים ורוקנתי יותר ממחסנית או 2 (דוקה בנוכחית לא יצא לי) ככה לא נראית תמונה שיצאה ממחסנית ריקה. דיו שפג תוקפו לא אמור להצטופף לגוש אחד תוך 18חודשים כששומרים עליו בתנאים טובים (בתוך מחסן הדיו לדוגמה?) ומעניין מאוד מעין המכשיר עצמו יודע לקרוא את הדפוס שעל גבי האריזה המעיד על תוקף הדיו ועוד לדווח לי על כך.. אני חושב שקיים מנגנון הפוגע בפעולת…

• 7 תגובות
    • 7.1k צפיות
  10. ברשותי מדפסת HP דגם OFFICE JET PRO L7590 לא השתמשתי בה זמן רב והשבוע נתקלתי בהודעה בצג המכשיר על תפוגת תוקף של מחסן הדיו. תוקף הדיו הינו שנה וחצי מיום היצור. אך במחסן הדיו שברשותי מעל לחצי מיכל =\ לא חבל? הקטע הוא שהמדפסת מדפיסה אבל הדיו שפג תוקפו (השחור) פשוט מדפיס כתמים בצורה מוזרה כאילו זה נעשה בכוונה עלידי מנגנון. היו לי הרבה מדפסות בחיים ורוקנתי יותר ממחסנית או 2 (דוקה בנוכחית לא יצא לי) ככה לא נראית תמונה שיצאה ממחסנית ריקה. דיו שפג תוקפו לא אמור להצטופף לגוש אחד תוך 18חודשים כששומרים עליו בתנאים טובים (בתוך מחסן הדיו לדוגמה?) ומעניין מאוד מעין המכשיר עצמו יודע לקרוא את הדפוס שעל גבי האריזה המעיד על תוקף הדיו ועוד לדווח לי על כך.. אני חושב שקיים מנגנון הפוגע בפעולת …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by kaboonkal,

שבת שלום לכולם.בקצרה אני צריך אוזניות חדשות למחשב.שימוש עיקרי יהיה משחקים, פה ושם גם מוזיקה וסרטים.תקציב עד 300-350, אם באמת צריך לחרוג אפשר קצת.רק צריך שיהיו נוחות כמה שיותר וקלות, מיקרופון נדרש גם כן, ושיכסו את כל האוזן או לפחות את מרבית האוזן. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  12. שלום לכולם. לפני חצי שנה פינקתי את עצמי עם DELL XPS L702X. מאחר שזה מחשב די כבד אני לא ממש סוחב אותו לכל מקום (אבל לפעמים יוצא לו לטייל איתי). לאחר שקניתי אותו השגתי על הדרך מאי.בי. אוזניות roccat vire שהיו זולות והספיקו לאותו הזמן. מאחר שאני משחק די הרבה וגם רואה סרטים על המחשב החלטתי לשדרג את החווית השימוש בו שלב קדימה. מחפש אוזניות גיימינג עם איכות בניה טובה+, שיהיו נוחות, עם חיבור USB או 2.1 כמו שיש לי במחשב. עוד לא הבנתי מכל הפורום פה העם באמת שווה 5.1/7.1 באוזניות כדי לשפר את חווית השימוש (אני משחק הרבה FPS). מעדיף לקנות בKSP, איבורי או במקרה הרע בבאג. עם זה יוצא ממש משתלם אפשר באיביי אבל אני די מודאג בגלל האחריות. כל הנושאים בפורום היו מאוד אינפורמטיביים, אבל עיבדת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by erezb84,

שלום לכולם, יש לי מדפסת פשוטה hp 1005, שמחוברת למחשב נייח, ובנוסף מוגדרת כמדפסת רשת עבור מחשב נייד. הבעיה היא בהדפסה דו צדדית מהמחשב הנייד, מכיוון שכאשר מדפיסים לא קופץ החלון שאמורים ללחוץ עליו כדי להמשיך את ההדפסה... מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אחרי שepson stylus cx350 הפסיק לעבוד, אחרי שנים רבות, הגיע זמן למדפסת חדשה. הדרישות: 1) מדפסת משולבת הכוללת מכונת צילום וסורק, רצוי פקס אבל לא חובה, לא משנה אם תהיה אלחוטית או לא. 2) דיו חילופי זול. 3) לא רצוי שהמדפסת תתפוס חצי מהשולחן, לכן כמה שיותר קטנה. 4) כמובן שתעשה טוב את העבודה... הבעיה שלא מצאתי בינתיים מדפסת קטנה עם דיו חילופי זול. החלופה המובילה בינתיים brother mfc j220, שהחסרון העיקרי, שהמדפסת הזו לאהכי קטנה. אשמח לעוד רעיונות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, החלטתי לקנות אוזניות סטריאו בשביל להשתמש בהן בגיימינג ולשמוע גם מוזיקה. האיכות סאונד מאוד חשובה ובנוסף מאוד חשוב שיהיו נוחות כי לפעמים אני יושב מספר שעות ברצף עם אוזניות ואני לא רוצה שיכאבו האוזניים. התקציב בערך 400 ש"ח. תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני רוצה לקנות את האוזניות shure se215 ואני מחפש חנות זולה ואמינה (בארץ). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנות כזו. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. Started by HaimBi,

מתלבט בין הדגמים הנ"ל OFFICEJET 3070A או בOFFICEJET 4500(לא האלחוטי), ה4500 לא אלחוטי כי יש לי ראוטר ואני יכול לחבר אותה לרשת. אני מחפש סביב ה300 שח. הקטע שב 4500 יש 2 ראשי דיו ובשניה יש 4 ראשי דיו. מה יהיה יותר חסכוני מבחינת דיו? מה המלצתכם? תודה! http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/18972-18972-238444-410635-410635-4311847.html?dnr=1 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/18972-18972-238444-3328086-3328086-3919445-3919451.html?dnr=1〈=he&jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%2520Officejet%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%25204500%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%2520All-in-One%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by CRT,

אלהן לכולם. נתקלתי לאחרונה במצב מוזר, שאני לא מוצא חנות שמוכרת את הפד. חנויות שמכרו אותו, הוא נעלם להם מהאתר. אצל חנויות אחרות שניסיתי אין אותו במלאי. אני מפספס פה משהו? יש מחליף לדגם? הפסיקו לייצר את הדגם? בקיצור אני מחפש איפה ניתן לקנות את הפד באזור המרכז רצוי גוש דן. נ.ב הוא גם נעלם מזאפ.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום, אודה אם תייעצו לי על מדפסת משולבת לייזר שחור לבן- בעלת אפשרות לשלוח/קבלת פקס - כמו כן מענה אוטומטי של הפקס. המכשיר לא יהיה ליד המחשב, ועל כן צריך פתרון אלחוטי (יש לי ראוטר) - או שישנו פתרון אחר לסוגיה. השימושים הם ביתיים ולכן הפלט לא צריך להיות סופר איכותי, תדירות שימוש יחסית נמוכה ופשוטה, עדיף שהמכשיר יהיה קטן פיזית. כמובן אמינות שירות נאותים של הנציגה בארץ. *חשוב לציין שההתקן צריך להיות בעל ממשק דו צדדי - ז"א שאוכל לשלוח כפקס קובץ מסוים מהמחשב (אלחוטית) ולקבל דרך הסורק של המכשיר את תוצאות הסריקה. התקציב שעומד לעניין הוא כ: 1,000 ש"ח אך ניתן להתגמש במידה ודורש כן. תודה מראש על כל התייחסות לשרשור.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  20. Started by Trumpeldor,

אני מחפש להורים שלי מדפסת משולבת פקס וסורק התקציב הוא עד סביבות 400 ש"ח רצוי שהדיו יהיה כמובן זול ואם ניתן גם למילוי עצמי (מה שלא עבד כל כך טוב בHP) בנוסף הם מפנטזים על להדפיס כמה תמונות פוטו מדי פעם (זה בכלל ריאלי ומשתלם בימינו ? אני נוטה לחשוב שלא...) אני כבר לא בעניין, אבל פעם בHP היו מחסניות מיוחדות לזה זה עדיין קיים בימינו ? *אין צורך ברשת אלחוטית, המחשב צמוד למדפסת הם די מאוכזבים מHP, ושמעתי על בראדר דברים טובים לאחרונה, אז המלצה בכיוון תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by LIDOR_13,

התקציב:350-400 ש"ח שיהיו סראונד כמובן מה אתם אומרים על siberia v2?שווה את המחיר?הן יקרות... הא ואני שומע גם מוזיקה אז איכות למוזיקה לא תזיק

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם, מחפש מצלמת רשת שיכולה לצלם באיכות טובה כולל סאונד על מנת להקליט שיעורים באוניברסיטה.. עדיפות למצלמה כמה שיותר קטנה. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  23. שלום רב, אני מחפש מדפסת בתקציב עד 800 ש"ח עם ראשי דיו לא יקרים ועם איכות הדפסה הכי טובה שניתן להשיג במסגרת תקציב זה (המדפסת תשמש להדפסת שרטוטים צבעוניים עג"ב נייר 160 גרם). לאחר בחינת ההודעות בפורום ראיתי שכמה אנשים המליצו על HP Officejet 6500A Plus (בערך 650-700 ש"ח) האם ראשי הדיו שלה זולים יחסית ואיכות ההדפסה טובה? הדגם HP Officejet 6500A-e אמור להיות פחות טוב מה-6500A PLUS נכון? בערך (500 ש"ח) והאם יש הצדקה מבחינת איכות התמונה להגדיל את התקציב ולקנות את המדפסת הזו HP Photosmart Premium-e (בערך 800 ש"ח) http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000cPBtsccHNke374e6Sd0dVoU:12bbi68k5?id=4355368&pr=QJ5&N=2 ד"א האם יש ראשי דיו חלופיים למדפסות …

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. שלום רב אודה לפתרונות והצעות לגבי 10-20 אל פסק מחברת ADVICE שהבטריה שלהם חדלה לתפקד. לפיכך יש לי כמה שאלות בנושא: -האם ניתן להשמיש אותם לשימוש חוזר? -במידה ולא ניתן להשמיש אותם, כיצד ניתן לפנות אותם בעלות מינימלית עבור גורם מתאים או להטמנה מסודרת? אודה לעזרתכם בנושא המשך יום נעים

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  25. מצאתי עכבר microsoft wireless mobile mouse 1000 כניראה נפל למישהו עם לפטופ.. עכבר כזה קטן וחמוד אבל בלי המשדר... רציתי לדעת אולי איפה אני יכול למצוא רק את המשדר לקנות? באייביי ראיתי שמוכרים רק עכברים שלמים... אפשר אולי לאלטר משהו ממשדר אחר(יש לי משדר של TEAC קטן כזה 2.4 שגם אותו מצאתי פעם במעלית על הריצפה חחח יש למישהו אולי רעיון מקורי..? הייתי רוצה להשמיש אותו לנטבוק תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.