ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי עכבר G5 (הגרסא הראשונה הכחולה) של לוג'יטק כבר כמה שנים. העכבר עובד בנתיים בסדר גמור. רק שהמשטח שעליו נחה כף היד כבר נהיה חלק ואיבד מהחספוס שלו. יש שיטה כלשהי להחזיר את החספוס למרקם שלו מבלי לפגוע בצבע/עיצוב שלו? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המארז - Enermax FS-710. היום רציתי לחבר את הצורב מהמארז הישן לזה ולהפתעתי לא היה שום מקום לחבר את הברגים, כלומר החיבור שמחזיק את הצורב. הסתכלתי לראות איך הסידי היה מחובר והיה לו מעין ברזל משני צידיו שפשוט מכניסים אותו פנימה והוא נתפס למארז. אם מישהו הבין על מה אני מדבר, איפה אפשר למצוא את הדבר הזה ?? תודה מראש, אלון.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי, המחשב שבחתימה עובר לסלון בכדי לשמש HTPC אבל אני רוצה לנצל אותו גם למשחקים שתומכים בגיימפאד אלחוטי אני צריך לחבר לפחות 2, יש כרטיס pci בשביל זה או משהו כזה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז יש לי מחשב ויש לי ממיר (HOT או YES לא משנה). מה אני צריך בכדי לחבר את הממיר למחשב בכדי שתהיה לי אפשרות להקלטה של תוכניות _ (ואני בכוונה לא מדבר על הממירים שמקליטים). אני רוצה שהתוכן ישב לי במחשב. מישהו יכול לעזור או להמליץ? יש תקציב של 300-400ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי ג'ויסטיק של XBOX360 אלחוטי למחשב אבל אני לא מצליח להתקין אותו. חיברתי אותו למחשב, אך המחשב לא זיהה שיש התקן חדש. התקנתי את הדרייבר לויסטה 64, אבל זה התקין איזה משהו שלא עזר. אני לוחץ על הכפתור של הרסיבר- ואין תגובה. מישהו יכול להדריך אותי?
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
האם יש תוכנה כמו WCPUID ל HDD???? יש לי HDD של מקסטור 30GB אם זה עוזר..... אתר ה MODDING שלי אני החור מאחורי הדלת של המארז..... :lol: www.twhyman.com
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי ספק כח ואני לא יודע איך לחבר אותו. הספק שלי הוא Antec TruePower 380W אני לא יודע איך לחבר אותו לאן ואם צריך להתקין ספק אולי מישהו יכול לעזור לי לתת לי תמונות אולי מדריך (בעברית ) משהו תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מחשב ואני רוצה להביא עוד אחד ...אלא שיש לי רק מדפסת אחת איך אני עושה ששני המחשביים יוכלו להדפיס באותו מדפסת ? זה משהו באוטר אני חושב ?נכון ? ואם כן ! אם אני מחבר את הצחשב באלחוטי זה משנה משהו ? המדפסת היא של LEXMARK X8350 ויש בה גם פקס וגם מכונת צילום וגם סורק ....
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי שני מכשירי וידאו. אחד של טושיבה ואחד של סנסוי. איך אני יכול להקליט בינהם? (הטושיבה מחובר לממיר הדיגיטלי של ערוצי זהב)
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את העכבר logitech G502 ואשמח לדעת איך לחשב את הרגישות של העכבר במשחק ביחס לDPI אני מעדיף DPI של 800 לרוב כרגע אני מנסה כמה הגדרות שונות בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מניסיון של 2 מקלדות אני יודע לא לנסות ליבש מעט וישר להפעיל במחשב כי טיפות מים שנשארו על הלוח תוך כמה דקות מתחילות לשרוף מגעים או משהו בסגנון. אני לא מתכוון לחבר את המקלדת למחשב עד שאני בטוח במאה אחוז שזה בסדר, מה צריך לעשות חוץ מסתם יבוש חיצוני עם מיבש שיער או משהו בסגנון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך שיסביר לי איך לנקות את המראות של המדפסת ?? בנוסף זה יהיה נחמד אם תוכלו להסביר לי איפה בכלל נמצאות המראות האלה ?? עריכה: אהה שכחתי לומר שיש לי מדפסת לייזר צבעונית מדגם HP 1600 laserjet
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כמה חודשים הוצאתי את כל המקשים מהמקלדת (Logitech K350) ושטפתי אותם עם מים וסבון לפי הרבה המלצות ברחבי האינטרנט (היא הייתה מאוד מלוכלכת). כיום המקלדת בלתי ניתנת לשימוש - המקשים לא נלחצים אם הלחיצה לא מתבצעת באמצע המקש. ברגע שיש זווית הם נתקעים וצריך להפעיל הרבה כח וזה ממש לא נוח במיוחד כשאני משחק מהר ולא תמיד הלחיצה באמצע המקש. עשיתי ניסוי וניסיתי לשים טיפה שמן (אל תצחקו עליי, חשבתי שזה הגיוני) - גם זה לא עזר P: מחפש דרך לנקות את המקשים בצורה כזאת שיילחצו גם אם לא לוחצים בדיוק במרכז המקש, אחרת אצטרך לחפש מקלדת חדשה וזה עסק לא זול תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי יש לי מדפסת HP 1410 ואני רוצה לסרוק כמה מסמכים באותו קובץ כPDF איך אני עושה את זה בבקשה? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך לעזאזל אני בודק את הטמפ של המעבד ושל הלוח?!?!? הלוח pcpartner VIA Apollo Pro 133A עליו עובד פנטיום 3 600 (133) יכול להיות שללוח הזה אין את האפשרות??? או שאין לו סנסור??? אין שום אפשרות בביוס (נראה לי שנכנסתי שם לכל מקום) דרעק!!!! בדקתי בmbm5 זה מה שיצא... ניסיתי לשחק עם ההגדרות לעדכן וכלום.. משהו???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לפתוח את העכבר של מייקרוסופט בלי לשבור אותו?........ עכבר לייזר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי את הרמקולים microlab solo 7c ורציתי לדעת מה המיקום הכי מומלץ בשבילם על מנת לקבל מהם את הסאונד הכי טוב + באסים עמוקים..זה המיקום שלהם כרגע אצלי: (מה דעתכם?) (קבצים מצורפים) תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. אני לא רוצה שהוא יהרס לי בשניה אחת של קצר חשמלי. לי אישית לא אכפת שהמחשב יכבה בהפסקת חשמל. הדבר היחידי שכן חשוב לי שלא יקרה נזק ולא יהרס. איך זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10481 ? או שזה מספיק: http://www.mediagalaxy.co.il/files/power-protector-hyundai.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי שאלה:יש לי כרטיס מסך אסוס 32 מגה V7100 ומסך מאג 17 אינץ דגם 770V אני לא רואה מספיק חד!! האם ניתן לסדר את זה כי זה די מטושטש הייתי אומר.לחבר שלי יש מסך CTX ורואים אצלו הרבה יותר חד וגם הכרטיס מסך שלו גי פורס 2 MX400 64 מגה אבל לפי דעתי הכרטיס מסך שלי מספיק טוב וצריך לראות יותר חד!!! האם הבעיה במסך של מאג או שמה כרטיס מסך??? מי שיודע מה לעשות ויכול לעזור לי אני אשמח מאוד גל
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שיש אפשרות לאפס צ'יפים לטונרים. יש מישהו שיודע איך עושים את זה, או מה צריך בשביל זה? יש לי מדפסת OKI C3300...
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחליף עוד שעה מארז מהפוקסקון הסאונטי (חם) שקניתי לצערי ! חייב תגובה כמה שיותר מהירה (אני ממש לא בקיא במארזים) פשוט הכל אצלי רותח עכשיו (מעבד ב 50 - לוח ב - 45 הרדיסק ב 48 ) בקיצור עוד שעה אני יקפוץ יחליף את המארז הזה מה אתם חושבים על זה ??? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7203 והאם הוא שקט !! חשוב לי שקט ! אני לומד , והמחשב אפשר להגיד ממש עומד לי מול הפנים ? תודה , חייב תגובה מיידית .
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לשלוח פקס, והשליחה נכשלת במדפסת מסוג hp 4500 all in one,המדפסת ישר מנסה להדפיס את הסריקה שהיא ביצעה. איך ניתן לבטל הניסיון להדפסה אוטמטית לאחר כשלון שליחת פקס במדפסת זו? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני מדליק את המדפסת הוא מדפיס לי דף לבדיקה, איך מבטלים את זה? אני רוצה מתי שאני אדליק את המדפסת הוא לא יידפיס לי שום דבר... יש לי מדפסת HP psc 1315 all in one
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מבריגים אותו?? יש שם ברגים צהובים... שלתוכם אפשר להבריג עוד בורג.. איך עושים את זה?? צריך קודם להבריג את הצהובים? ואז לשים את הלוח אם ואז.. ואז להבריג ברגים חדשים תוך הצהובים?... או שלשים קודם את הלוח אם.. ועליו את הברגים הצהובים.. ועל הצהובים את הברגים הלבנים (האחרים) מקווה שהבנתם אותי... עזרה דחףףףףף ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-