עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by DiSc@MaN,

:smoke:

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. קניתי לוח אם של ASUS 423pin P4T, עבור מעבד פנטיום 4, Chipset 850. התקנתי בשני partition נפרדים מערכת win2000 ובשניה winXP , עתה 2 בעיות מעצבנות התעוררו: 1. יש לי מקלדת מולטימדיה בחיבור USB שלעיתים אינה מגיבה מהרגע שנדלק המחשב ויש צורך להדליקו מחדש כדי שיזהה את המקלדת. 2. יש לי צורב IDE של ימהאה, הסידי-רום והכונן הקשיח מחוברים על IDE אחד והצורב בנפרד, אולם רק מערכת ההפעלה win2000 מזהה את הצורב, בXP הוא לא קיים. להערכתי מדובר בדרייברים של הלוח-אם, אולם ביצעתי עידכון bios מהאתר של asus, אך זה לא פתר את הבעיה, ככל הנראה אני זקוק לדרייבר ספציפי ל-USB ול-IDE, אך ישנם סוגים רבים ואיני יודע מה מי מו. אנא לטכנאים התותחים באמת, עזרה דרושה (איזה בעסאה לי אם המחשב החדש שלי, שככה מבאע…

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by DJO,

נכון ש ה 27.20 מסתובבים ברשת אבל בכל מקרה: Nvidia Display Driver Version 2.3.1.2 גודל הקובץ להורדה: ?11 ,3.4 MB? דקות זה לקוח מה ווינדוס אפדייט... מוזר..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by com,

אחרי צפיה ממושכת, הATI REDEON 8500 הגיע! עכשיו הוא בארץ, הכרטיס אולי הכי טוב שיש כיום (TI500?) הגיע לארץ באריזת ריטאל מלאה בנוי ע"י ATI באופן כללי המחירים של החומרה בארץ, לא נוראים כל כך לעומת חול, המבחר ירוד הדולר + המכס עושה לנו חיים קשים אבל בדולרים זה לא יוצא כ כך הרבה. (למשל כרטיסי NVIDIA נמכרים במחירים הגיונים לחלוטין -כולנו רוצים עוד אבל זה מה יש) התמחור של ה8500 היה אמור להיות 100 דולר מה TI500, איזון מסוים שצריך להשמר, אבל היבואנים (כנראה) "ניצלו" את הדעה המפרגנת לכרטיס ודעתנו לביצועיו שתואמים את הTI500 והחליטו להפיץ אותו במחיר תואם לTI500. ולא 100 דולר פחות, הם בעצם משתמשים בATI ובתמחור הזול שלה. הכרטיס עולה329 דולר, לעומת כרטיס TI500 משובח של הרקולס אחד מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ybe,

הכרטיס הנ"ל נמכר בישראל(בחנות האסורה למי ששאל) במחיר של 812 ש"ח.מישהו ראה ב'נצמרקים או משהו דומה של הכרטיס הנ"ל?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ThE_BesT,

חברה החלטתי ללכת על ה- GeForce 3 Ti200 אבל נוצרה לי בעייה חדשה!! של איזה חברה??!?!? ומה אתם אומרים על ה"אסוס" בדגם הזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by USR,

יום אחד הדלקתי את המחשב ופתאום התחילו להופיע לי על כל המסך מלא אותיות משונות והרבה אפסים ולפעמים הכל עוסד חלק ואחר כך ב-WINDOWS המחשב ניתקע ושעושים RESTART כל האותיות וכל הבלאגן חוזר מה עושים לעזעזל אני עצבני :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by se7en,

מישהו אולי יודע אם הכטיס הזה שווה משהו. אין עליו שום נתונים. :

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, אני שמח שסוף סוף התחילו לייבא את כרטיסי ATI המקורייים, אבל אם יש דבר אחד שאני לא מבין למה לא מייבאים לארץ זה את כרטיסי ה TV Wonder שלהם, לא אני לא מתכוון לAIW, אלו הם כרטיסי PCI שהדבר היחידי שהם עושים זה לאפשר צפייה בטלוייזיה במחשב, הכנסת VIDEO למחשב כמעט בכל פורמט אפשרי, והכל במחיר טוב ובאיכות מעולה. הכרטיסים האלה במקרים מסויימים גם יותר טובים מאלה של Pinnacle, בעיקר כששוקלים את המחיר שלהם. ועל-כך נשאלת השאלה: למה לעזאזל לא מייבאים אותם?!?!?!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by manco,

אני לא משתמש במחשב כל כך הרבה בשביל לקנות אנרמקס... אבל אני רוצה מארז מידי (לא ענק), מרווח, יותר ממאורר אחד ושיהיה אפשר לפתוח מהצד (לא להוציא את כל המכסה) וכמובן 300W איזה מארז מומלץ?

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by ThE_BesT,

יש ברשותימעבד פנטיום 4 1500 ולוח אם "גריבלדי" מבוסס הצ'יפ I850 שאלתי היא איך אני עושה אוברקלוק? ואיך מעלה את זה ל-133MHZ במקום 100MHZ? בתודה גבי

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  12. wdc-wd400bb-00cfco :bash: מצאתי את המספר הסידורי הזה במנהל ההתקנים מישהו מכיר אותו??? :bash:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eyal,

קיבלתי ב3DMARK 5260 זה נראה לי נמוך ביחס למחשב שלי איך אני יכול לשפר את התוצאה? (המפרט שלי למטה)

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by GiDo,

יש לי 2 מקסטור - כל אחד 40GB - 7200 RPM. אבל זה לא מספיק, כי אני מפעיל FTP גדול וחביב על אחד מהם ולא נשאר מקום ליתר. חבר שלי - בעל חברה לשיווק מחשבים שמע על הבעיה והציע לי לקבל מקסטור 120 ג'יגה בתמורה לשניים שיש לי כרגע, בלי תוספת מחיר. העניין הוא שההארד דיסק שהוא מציע לי פועל ב- 5400 RPM... האם שווה לי לקבל "תוספת" של 40 ג'יגה בתמורה לוויתור על מהירות הפעולה? ובכלל מה ההבדל במהירות בביצועים ואיך בדיוק אני ארגיש בהבדל הזה ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Johnny,

שלום לכולם, הזמנתי השבוע מחשב חדש עם מעבד פנטיום 4 2.0 נורטווד (0.13 מיקרון). איך אני יכול להבדיל בין אותו המעבד שבנוי בטכנולוגית ה-0.18 מיקרון למעבד שבנוי בטכנולוגית ה-0.13 מיקרון ? מישהו מכיר אולי תוכנה שתוכל להבדיל בינהם ולגלות איזה מעבד קיבלתי ? דרך אגב ההפרש במחירים שלהם הוא מעל 1000 ש"ח. תודות...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by iib,

כמו שאמרתי יש לי את הלוח הנ"ל אני לא בטוח עד איזה מהירות אני יכול לשדרג איתו חשבתי על סלרון 1000 (לא ליבת טולאטין) אבל אני לא בטח אם הוא יכול לעבוד במכפל של 10... כל עצה בנושא תוערך מאוד תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by godisme171,

מה זה בקר SCSI /IDE

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

שלום אז ככה יש לי לוח CUV4X של ASUS ואני רוצה לקנות מעבד PIII 1.26 ג"ה אבל בביוס יש הגבלה ל 1000 עידכון יעזורר או לא?

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by maCr0T,

מה לדעתכם השילוב הכי טוב לAMD דיורון? הכוונה שילוב במחיר זול, בסביבות ה180$ שיכלול מעבד ולוח, עדיפה תמיכה גם בSDRAM, יש מתמודדים שניתנים למציאה כאן בארץ??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by urich,

אני צריך לחבר בין מחשב למחשב הנייד האם אני יכול לחבר בינהם דרך קו טלפון (ישיר מודם אל מודם או שאני יכול לחבר בינהם דרך כבל lpt ל lpt אם קיים אחד כזה ומה עדיף

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ilia121,

יש לי כרטיס pcmcia והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהיא דרך אפשרית לחבר אותו לפיסי? (בעזרת כרטיס או משהו)

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  22. Started by Doron Rosenzweig,

אני רוצה לקנות כרטים קול בסיסי ביותר וזול -אבל שיהיה אמין, אין לי זמן לקילקולים! עצות ורעיונות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Johnny,

שלום ובטחון, אני על סף קניית דיוידי למחשב, וברצוני לדעת על איזה דיוידי כל אחד ואחד מכם ממליץ (לא רק חברה, גם דגם יועיל מאוד). הייתי שמח אם תתיחסו למהירות של הכונן, גודל BUFFER, מהירות DMA ואופציות זונים (ZONE) שונים. המון תודה.

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  24. Started by R-E-L,

אני צריך מפרט מחשב לחבר בתקציב של 4100 שקל. יש לי בערך מפרט בראש אבל רציתי לראות מה אתם מסוגלים "לקמבן" לי תודה! דרך אגב התקציב כולל מסך...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Johnny,

שלום לכולם... זה עתה סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי. כמובן שדבר ראשון היה לבחון את ביצועי החיה הרעה הזו וזה מה שיצא לי: (3d Mark 2001 SE) http://gamershq.madonion.com/compare2k1.shtml?2918090 (למי שמתעצל להציץ אז התוצאה היא 6824). תנו קצת תוצאות שלכם להשוואה. אגב המחשב החדש שלי כולל: (Intel P4 2.0A (512KB ASUS P4T-E ASUS V8200 T2 Deluxe Seagate Barracuda IV 80 Gig Creative Audigy 5.1 (ASUS DVD E-616 (x16 Yamaha CDRW x24x10x40 כל הנ"ל ועוד שואבים את כוחם מהמלך של Enermax ה- EG465P-VE. מחשב "חמודי" לכל הדעות .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים