ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
זהו כבר המקלדת שלי נהרסה ואני כבר רוצה לקנות אחת שלא תשבור לי את האצבע. אני בעיקר רוצה שהיא תהיה נוחה אבל שתהיה עמידה לאורך זמן יש למישהו הצעות? :
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
רציתי לחבר את המודם שלי לספק של המחשב כדי שהאל-פסק יחזיק גם אותו בעת הפסקת החשמל, אני הולך לחנות אלקטרוניקה ולא יודע מה לבקש, אמרתם לי שיש כזה מתאם, יש לזה שם? מה אני אמור לבקש?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב כף יד (GPS מובנה ובלוטות' חובה) במחיר סביר (נגיד בערך 3000 ש"ח גג וגם זה בקושי) בלי תוכנת GPS, כי כבר יש לי. חשבתי על המכשיר הזה: Asus A632 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2649&scat=182&tcat=22 תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
התמונה וכל המפרט לגבי הרמקולים בקישור הבא: http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/k390f.html איך החברה?ואיך הרמוקלים?האם שווה לקנות?המחיר הוא 1600 שקל...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מארז של פנטיום 2 DOR 5 יתאים ללוח אם של AMD או INTAL חדש939
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום! עקב המבצע בבאג http://www.bug.co.il/page.asp?id=30012 החלטתי להשתדרג בעכבר ואזניות גיימינג במחיר של כ200 שח לאחד (עקב המבצע g500 יכול להיכנס לתקציב אבל אם יש משהו יותר זול אז יהיה ממש נחמד) שזה אומר שהמחיר בבאג על כל אחד אמור להיות באזור ה300 באזניות אני לא מבין כלל. אם אפשר להוזיל את העכבר או לכלול אותו בחבילת עכבר+מקלדת זה יהיה מעולה יש גם מבצע דומה בKSP אז גם אופציות משם יעזרו. http://www.ksp.co.il/summer/
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לפני מספר ימים גיליתי שההארדיסק בין השנה של Western Digital במחשב הישן שלי פועל רק על PIO ולא על DMA למרות שהוא מוגדר לפעול על DMA אם אפשר. הוא 30GB ו-ATA 66 אני חושב. לפני זה הוא היה על Ultra DMA Mode 2 או 3 אני לא זוכר. מה זה אומר? שההארדיסק גוסס? גם משחקים לא זזים שם כמו שצריך עכשיו.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה הוא מדבר אם אין לו מושג על מה אתה מדבר??? שוב... כל הזכויות שמורות לאסף מרגלית בגיליון 64 של עסקים@מחשבים
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1700 384 מגה זיכרון sdram כרטיס מסך ati radeon 8500 וההגדרות בתוכנה היו על 1024*768 בלי antialiasing frame buffer על double texture format על compressed z-buffer depth על 24 bit ו rendering pipeline על d3d hardware t&l ויצא לי ציון של 4500 בערך .... זה נורמלי? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מרכיב ברגע זה תוכנית למחשב (אני רק מקווה שאני באמת אקנה אותו כי זה תלוי בהורים שלי...) 1) בכל מקרה רציתי לדעת מה צריך בשביל לראות סרט DVD במחשב? אני זוכר בערפול משהו עם מפנעח... 2) לפנטיום 4 צריך מארז מיוחד, אבל לAMD לא, נכון? 3) אפשר להשתמש בATX שהוא "מיוחד לP4" גם לAMD? ו... זהו... ד.א עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי את הנושאים האלה אז אל תגידו לי תחפש, אולי חיפשתי מילים לא נכונות אבל לא ציפיתם שאני אעבור על כל דיון שרשום בו "מארז" נכון?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אתמול בערב קיבלתי את הG15 החדשה שלי הגרסא החדשה כמובן, עכשיו , יש לי כמה שאלות: 1. אני בא להוריד קבצים נגיד Main Screen של איזה מישהו שהכין, עכשיו, יש שם קבצי XDS, איפה אני שם את הקבצים האלה? 2. בכללי, אם אין קבצי התקנה, איפה אני שם את הקבצים? (במידה ואין קבצי התקנה של הפ'צארים) 3. אפשר אתרים טובים להורדות של פאצ'רים לLCD? תודה ומקווה שזה מותר לדבר על פ'אצרים חינמים לG15 [= אני מאוד אשמח אם מישהו אוכל להכנס אלי למסנג'ר לתרום עזרה קצת idan_ezo@walla.co.il עידן.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רב! אני בשלבי הפטרות מכל הניירת בביתי, אז העברתי את רוב הדואר שלי לדוא"ל, סרקתי את רוב המסמכים הישנים ותייקתי הכל יפה בענן, הבעיה היא שיש דואר שעדיין מתעקש להגיע באופן מודפס. בבית יש לי סורק שולחני (אופקי) שהוא באיכות טובה, אבל לוקח זמן רב לבצע בו משהו שהוא יומיומי כזה - עד שהנורה מתחממת, מיקום הדף (יש דואר שהוא ארוך יותר מאורך הסורק), הסריקה עצמה, תוכנה מסורבלת עד שאני מוציא pdf נורמלי והעלאה ותיוק לG. Drive. אני מעוניין בסורק זול שיוכל לעשות את זה הרבה יותר מהר והרבה יותר פשוט - מכניס דף\דפים והוא סורק ונותן אופציה זריזה לתיוק. לא צריך איכות גבוהה - רק ברמה שאפשר יהיה לקרוא (ברור) את הטקסט, לא חובה אפילו שיהיה צבעוני. עדיף שיהיה קטן. ראיתי באינטרנט כמה סורקי מסמכים…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על לוח האם שלי יש שתי יציאות USB ישנות...קניתי מצלמה דיגיטלית, וכל הזמן קופץ לי חלון שאומר שאילו היה לי USB 2, ההעברה הייתה פועלת מהר יותר. האם קיים כרטיס pci או משהו בסגנון שפשוט מוסיף יציאת USB2? או שאני צריך מחשב חדש.......
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, כמה טוב שיש את הפורום הזה... אז ככה, יש לי כרגע עכבר אלחוטי של ויונקו ואני ממש לא מרוצה ממנו כל שניה נתקע והגלגלת כבר נהרסה... אני רוצה לקנות עכבר חדש ואין לי מושג מאיפה להתחיל... אני מפחד לקנות שוב אלחוטי ומאמין שקנית חוטי זה לחזור צעד אחורה... אני מעוניין בעכבר מבית לוג'יטק המליצו לי על ה LX-7 ואני רואה שעל עכבר חוטי כולם פה אחד G-5... השאלה היא האם אולי שווה להשקיע עוד 100 שקל ולקנות את ה-G7... אני לא גיימר או גרפיקאי למרות שיוצא לי לעבוד על הפוטושופ... אני רק מחפש עכבר נוח שיעשה את העבודה וישאיר אותי "משודרג" לעתיד... תודה לעוזרים,
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מחפש מארז בצבע שחור בלבד....בגודל סטנרטי של MIDI ATX לפנטיום 4, לא חייב עם ספק אבל חייב להיות גג 40 ס"מ גובה .. מישהו מכיר? יודע ? יכול להמליץ או לתת הכוונה לחנות מסויימת....חיפשתי כבר בכל החנויות ONLINE ולא מצאתי. תגובות תתקבלנה בברכה.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לקנות ! במיוחד שיש כל כך הרבה פירמות ובמיוחד שזה לא זול בכלל ..... מה מומלץ היום ?? אני צריך אותו רק לשתי כניסות למסך 17 ולמארז (מחשב פנטיום 2.4) איזה חברות ? מה אני צריך ? איזה מחירים ? מה חזיק יותר זמן מבחינת אורך חיים של הבטריה ? איפה מחליפים בטריות\מצבר וכו, .......
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין ברכישת מדפסת משולבת עם פקס עד 700 ש"ח ומתלבט בין מספר מדפסות שהם ברשימה פה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-printer&db5620=5622&db379696=379697&db56930=179761&noidx=1 ועוד מדפסת של HP דגם LaserJet pro MFT M127fn מה שחשוב לי זה תמורה טובה למחיר למשל שמחיר הטיונר יהיה זול ושייתן תפוקת הדפסה טובה מאוד לפחות 1500 דפים ויותר חשוב לי אמינות שאני לא יחליף את המדפסת אחרי 3 שנים וכמובן שתיהיה איכותית בהדפסות ובסריקת מסמכים תודה רבה על העזרה רם. נ.ב אם יש דגם אחר שיותר טוב מכול הדגמים שהצגתי כאן אשמח שתציעו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לנגן mp3 שלי. אני מוכן להשקיע עד 100 ש"ח. דרישות: אוזניות חוטיות, כפתור (in rar). חשבתי על אוזניות Sennheiser MX50 תודה!
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה חנות בארה"ב כדאי להזמין את הG7 (אמינות ומחיר בסדר זה) ואם כבר אני משקיע - איזה פד לקנות. אני לא צריך משהו מדהים אלא פד שיעשה את העבודה. ולא, אני לא גיימר.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לקנות מארז חדש ויש לי כמה שאלות חשובות לפני שאני קונה שאיתם אני אעשה "סלקצייה" אבל לפני הכול אני רוצה להדגיש, שעל כל השאלות האלה יש לענוש לפי מה שהכי טוב לשקט של המארז ולקירור המארז. השאלות הן: 1) א. שתהיה רשת בגודל של ה-COOLERMASTER ammo 533, שתעזור לזרימה טבעית של האויר אבל תכניס הרבה אבק ואז אני אצטרך לנקות הרבה את המארז ( עם רשת כזאת- כל כמה זמן אני אצטרך לנקות? שבוע? ). ב. שתהיה רשת קטנה כמו ב-CoolerMaster Centurion 532, שזה יכניס פחות אבק אבל פחות טוב לזרימת האויר כמו באפשרות א'. 2) לשים או לא לשים איירדאקט, שיעזור לקירור המעבד אבל יפגע קצת בסירקולציית האויר של המארז. 3) עדיף מארז מאלומינים שטוב יותר לקירור המחשב, או עדיף מארז מפח בגלל שאלומינ…
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הg7 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5973 ועכשיו אני מחפש מקלדת אלחוטית לא יקרה , אני מבין שכל המקלדות נמכרות היום רק בסטים אז חשבתי אולי לקחת את הex110 של לוג'יטק ול*** עם העכבר ולהשתמש רק בה, ניסית אותה אבל יש לה איזה דיילי ממש קטן , השאלה אם מקלדת יותר יקרה כמו mx3200 lx700 ישפרו את עניין הדיילי ?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן ידידיי , כפי שאתם רואים בצד את התחומים שבהם אני עוסק אני מתעסק הרבה בטקסטים ופיתוח אפליצקיות מה שדורש ממני הרבה הקלדה והרבה עבודה עם המקלדת. התקציב שלי למקלדת הינו 300 שקל ... בגדול חשבתי על ה WAVE של לוגיטק אבל הצורה שלה לא נראת לי והיא גם לא מאפשרת לי לשים את הג'ל של המקלדת בגלל הצורה שלה. לגבי הרמקולים אני לא מומחה גדול אני סך הכל צריך מערכת 2.1 רוב השימוש שלי ברמקולים של המחשב הוא מוזיקה מאשר סרטים ומשחקים לכן הבנתי שמערכת 2.1 עדיפה או אפילו מערכת 2.0.. אשמח לעזרה תודה מראש ! עריכה : שמתם לב שככול שאתם נמצאים בתחום מסוים הרבה יותר קשה לבחור לעצמכם דברים?... את המארז שלי לקח לי חודש להחליט שהוא הנבחר.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המדפסת המשולבת הנ"ל כבר כמעט שנה ועד עכשיו ללא כל בעיות. לאחרונה נגמר הדיו במדפסת. אם זה רלוונטי - המדפסת משתמשת בארבעה ראשים - שחור, ציאן, מג'נטה וצהוב. כל הראשים הגיעו לטיפות האחרונות שלהם, והמדפסת קצת התמרמרה על כך וסירבה להדפיס . נכון לעכשיו אין צורך בהדפסה צבעונית, והסתפקתי בקניית ראש דיו שחור מקורי של Brother. החלפתי את המחסנית :2gunsfiring: וניסיתי לעשות הדפסת מבחן, אבל המדפסת פשוט לא מוכנה להוציא כלום. היא רק מודיעה על זה שחסרים לה הראשים האחרים. יותר מזה, כשרק הכנסתי את המחסנית החדשה, המדפסת הציגה שאלה אם החלפתי את המחסנית, סימנתי כן ואז פשוט הופיעה הודעה "אין מחסנית" ניסיתי כל מיני דברים, התקנת דרייברים מחדש, כיבוי והדלקה ועוד כל מיני שטו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-