עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני מתכנן לקנות אותם והשאלה שלי היא האם הם עוצמתיים ואיכותיים יחסית למחיר מבחינת סאב וצליל? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by swat,

איך החברה בכללי(ADC) לרמקולים?ואיך הדגם הזה(בקישור הבא): http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=401219

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by gal505,

Zowie FK + Steelseries QcK http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10609 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10758 או שמא עדיף G400 על פני ה-FK ? חשוב לציין שאני אוחז את העכבר ב-CLAW תודה

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  4. ;D

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  5. המעבד הוא בOC על מתח של 1.625 זאת התוצאה אחרי 4 הרצות של הבדיקה ב SANDRA 2005- זה אחרי 8 הרצות (לא כולל את ה 4 מקודם) זה נחשב בסדר?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  6. היי כל מי שיש לו או מכיר עכברי רייזר, יודע שיש להם כמו "חתיכות פלסטיק" לבן קטנות כאלו כדי לשפר החלקה על משטחים. לרוב החומר הזה מתקלקל די מהר. איך ואיפה אפשר לקנות חדש ולהחליף? ומישהו עשה את זה כבר בעבר?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by ThePinkPanther,

לי יש במחשב 2 ספקים 1) 350 W חדש 2)180 W ענתיקה השני קיים כי הוא מופעל לא ע"י לוח אם אלא ע"י כפתור שמחובר אליו ככה אני מפעיל את רוב המאווררים במחשב 24/7,וככה הוא מקורר גם כשהוא סגור וזה שומר עליו קר מאוד עכשיו בדקתי,ומסתבר שבענתיקה המולקס הוא 9 V,לא 12. איך זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  8. Started by kob27,

אני בטוח שחלקכם שמעתם על TrackIR ואם לא אז כדאי שתשמעו http://www.naturalpoint.com/trackir/ בגדול זה מכשיר שמתרגם את תנועת הראש שלכם לתנועה במסך המחשב- תחשבו על זה, אתם בתוך קוקפיט של מטוס (ולכן זה בעיקר מצויין לסימולטורים) בסימולטור של מייקרוסופט FS2004 ואתם רוצים להנות מהנוף או לראות היכן מסלול הנחיתה או שאתם טסים ב PACIFIC FIGHTERS ואתם רוצים להישאר על ה 6 של המטוס אויב שאתם רודפים אחריו אבל אתם רוצים לעשות את כל זה בלי להישתמש בכפתורים שעל הג'ויסטיק אלא ע"י להזיז את הראש לכיוון אליו אתם רוצים להיסתכל- עם TrackIR זה אפשרי, תכנסו ללינק שנתתי תוכלו למצוא שם הסבר מפורט יותר וגם סירטוני וידאו שידגימו, לדוג': http://media.naturalpoint.com/video/fanfilms/6DOF-ff1-320x240-26…

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  9. אהלן חברים, אני מחפש KVM כאשר המקלדת/עכבר מתחברים ב USB המסכ מתחבר ב DVI וכולל גם מיתוג סאונד, האם יש חיה כזאת עד ה400 שמקלז? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by sefid1,

אני מתלבט איזה גיימפאד לקנות. איך זה? (Logitech® Cordless Rumblepad)

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  11. יש לי מצלמת רשת נורא נורא נורא ישנה של Nogatech שרואים בה מצויין , תהיתי אם החיישן שבה הוא CMOS או CCD, יש דרך לבדוק זאת?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by FatherBoard,

הכוונה, בלי לפתוח את המחשב (כי אצלי זה בעיה עם כל החוטים, והוא גם תקוע במקום שקשה להוציא אותו ממנו).

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by NaNdoS,

כיום יש לי במחשב שני ארד-דיסקים וCD שהם מסודרים ככה: primary master : HD 40G primary slave : HD 20G secondary master : CD secondary slave : none עכשיו, ביום ראשון אני מקבל צורב ורציתי לדעת איפה כדאי לשים אותו... במקום הcd ולהעביר את הcd לsecondary slave? לשים אותו כ primery master? או שזה בכלל לא משנה? ???

14. אז ככה, כמו שרואים במפרט, יש לי מסך של סמסונג 17", עכשיו, עם המזל המנחוס שלי שיכול לעשות הרבה מאוד בעיות לפעמים, היו אצלי חברים (כל המקרה קרה כמה ימים אחרי קבלת המחשב שלי) ומישהוא חכם מהם שם כוס שתייה על המסך , לפתע הכוס החליקה קדימה משום מה, והוא מתוך אינסטינקט הצמיד את הכוס למסך (לזכוכית) כדי שהכוס לא תמשיך ליפול, ומאז כבר שנה כמעט יש לי מן שבר קטנטן במסך שמפריע מאוד אם מסתכלים על דפים סטטים (לא ניראה במשחקים), האם אפשר לעשות עם זה משהוא כדי לתקן את זה? :-/

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by ravnadal,

אני כבר בסבב השני עם כסא F15 (כסא שעולה +-900 בזמנו היה +-700) והאמת שכבר נמאס מהכסא הזה. אני יודע שבת'כלס זה דיי גימיק הכסאות גיימר האלה וצריך פשוט לקחת כסא מחשב\מנהלים נוח. אבל דווקא ישבתי על אחד בחנות שהיה מאוד נוח וגם נראה עמיד עם בסיס מברזל ולא פלסטיק העניין שרצו עליו 2000 וזה עוד היה מתצוגה כסאות גיימינג אחרים שישבתי עליהם לא היו כל כך נוחים וגם עלו חצי מהמחיר. עקב זה שיש רק שנה אחריות במרבית המקרים לא נראה לי סביר להוציא סכומים גבוהים על הכסאות האלה מצד שני במידה והם כן שורדים שנים על גבי שנים חבל להתפשר על משהו מתפרק ולא איכותי. בעיה נוספת זה שכל הריפוד עם הזמן שוקע ולא באמת ניתן להחליף אותו אלא להחליף את כל הכסא. גם בכסאות היקרים הרי…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by NishMa,

איך בוחרים סורק? על איזה נתונים צריך להסתכל, איך יודעים מה טוב ומה לא חשוב בכלל?..

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  17. לפעמים אני משתמש בפונקציה של Multipage printing - הדפסת שני עמודים על דף אחד (כמו בתמונה המצורפת). אך עמוד '1' מופיע משמאל ועמוד '2' מופיע מימין דבר המתאים לאנגלית אבל לא לעברית. כיצד ניתן לתקן את זה ? המדפסת שלי היא Lexmark E120 (מדפסת "לייזר"). [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  18. Started by KouteJ,

אהלן חברים אני חדש פה ^^ רציתי לדעת אם יש דרך לגלות מה הגרסה של הכבל לדוגמא לחבר אותו במחשב ואז להכנס לאיזה תוכנה.

19. Started by kobibo,

COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU רוצה לקנות אותו מנועה אבל בשום מקום לא מצאתי תמונות איך הוא נראה מבפנים, כמה דיסקים קשיחים ניתן להתקין עליו ? האם הוא נחשב למארז שקטטטט..? איך המאווררים שעליו ? האם הוא נחשב למארז רחב ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי איפה קונים או איך מכינים כפפה או רצועה או משהו אחר שימנע פגיעת חשמל סטטי בבורד בזמן הרכבת מחשב? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by wooper,

הי יש לי מדפסת לייזר שמדפיסה רק בשחור המדפסת השנייה 6500a מדפיסה ככה: אם נגמר הדיו הצבעוני, היא מדפיסה רק את החלקים השחורים בעמוד ואת הצבעוני היא משמיטה מההדפסה לכן אני מעוניין שהיא תדפיס רק בשחור כי זה הדיו שאני משתמש בעיקר ולא בצבעוני כלל

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום! יש לי מדפסת EPSON CX5900 משולבת עם סורק. עכשיו למשל סרקתי תמונה בגודל מסויים לא סטנדרטית... ואני רוצה להדפיס את התמונה עכשיו בגודל המקורי שלה, אבל התמונה שמדפיסה מדפיסה לי על כל העמוד... עכשיו, איך אני יכול לבחור במאפייני ההדפסה שתדפיס לי את התמונה בגודל המקורי שלה. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yuvyuv,

אז איך ...?

24. Started by lm,

אני צריך מדריך להוספת ספק כוח משני כי אין לי מה לעשות עם הישן שלי תודה רבה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים