ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, ברשותי סוללה ניידת בגודל 20,000 מיליאמפר. בין היתר נכתב על האריזה שהיא מתאימה להטענת מחשבים ניידים. יש לה תמיכה ב-USB 3.0. מה הכבל האולטימטיבי שעליי לקנות? אשמח לקבל קישור. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המקלדת האלחוטית המחורבנת שברשותי. אבל אני מחפש מקלדת אלחוטית שלא תהיה חלק מסט של עכבר+מקלדת...האם קיימת חיה כזאת? אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בעיניין.. בתודה ניר
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לאחי יש מחשב פנטיום 3 עם הארד דיסק מקסטור 40 גיגה וזיכרון 256 לוח אם לא ידוע עכשיו המחשב עבד לו מצויין על וינדוס אקס פי היום היה לו קצר בבית וכל הבית נכבה המחשב כמובן גם , אחרי שהחשמל חזר הוא המחשב לא נדלק הוא אמר שנדלק רק אור ירוק ורשום לו לפנות אל היצרן או משהו כזה, עכשיו אני לא ראיתי את זה אז ביקשתי ממנו שיבדוק אם משהו נשרף , שום גבר לא הריח שרוף או נראה חשוד פשוט המחשב לא נדלק ולא מגיב מה לעשות???????? תודה מראש אלירן
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלא תבינו לא נכון.... אני 100 אחוז בעד אי אמ די ואני כבר הזמנתי את המחשב שלי שמורכבת ממערכת עם המעבד הנ"ל.. אבל האם אתם באמת חושבים שאי אמ די לא תיהיה קיימת יותר בגלל העדר ביקוש שנובעת מבורות של הצרכנים לגבי מה נכון?? ???
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Barton 2500 Redeon 9800 Pro 256 Bit MSI 512 A-Data לוח אם של איפוקס. מספר מאווררים. Lite On 52/32/52 פלופפי. המעבד והכרטיס מסך, יומהרו, אבל לא כרגע, לכן צריך תמיכה גם לזה. סה"כ, לא מפרט יותר מדי חזק, מה מומלץ? אגב, זה המארז: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2265 בתודה, גבריאל.
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ולה לא לקנות אותו? הזמנתי מחשב מ-IVORY ובמארז שלהם היה ספק 350W והוא הגדיל לי את זה לספק אלומיניום 500W. מה האלומיניום נותן לי? ואיך אני יודע שזה לא ג'נרי? תודה לעונים זה דחוף.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
על איזה עכבר אתם ממליצים? אני מעדיף שהוא יהיה עם חוט והתקציב הוא בסביבות ה 150 שח
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
בקרוב אפרסם סקנדל ענק בקנה מידה בין לאומי !!! מדובר בדיסקים קשיחים של חברת ענק ידוע מאוד אשר חיבורם ללוח מבוססציפסט VIA גורם להם להרוס את הלוח בזמן התקנת WIN2000+XP פשוט דופק את הקונטרולר של הלוח לתמיד !!!! 1. יש רק דרך אחת למנוע את שרפת הציפסט והיא ליפני ההתקנה לעשות DISABLE בביוס למצב ה DMA של הדיסק הקשיח לסיים את ההתקנה בשלום (ללא שרפת הלוח) ולהתקין 4IN1 לעשות REBBOT ורק לאחר מכן להחזיר את מצב הביוס לUDA 2. יש כבר חצי הודעה של יצרנית הדיסקים בנושא אלה שהם אומרים שהתקלה זמנית (וזה לא נכון כלל הלוח פשוט נידפק !!!). בקרוב הסיפור המלא................... בנתיים זהירות מונעת אסון !!!! דן דן
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני חושב שהוא יצליח יותר מה:athlon mp, ביינתים הקסאון 2200 עקף את ה אתלון 2000 בביצועים!!!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד היום אני משתמש בעכבר כדורי רגיל של לוגי'טק. לפני כמה ימים החלטתי לקנות עכבר חדש וקניתי אופטי של TEAK ב40 שקל. כשחיברתי אותו נדהמתי לגלות שהוא ממש לא מדויק בתנועות איטיות, ושזה מאד קשה להתרגל לזה.(ניסיתי לקנפג בווינדוס אבל זה לא עוזר). האם עכברים *אופטיים* של חברות נורמליות כמו מיקרוסופט ולוג'יטק אמורים לפעול כמו העכברים הכדוריים הישנים והטובים? לפני שאני הולך לזרוק כסף אני צריך לדעת.
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי את הביקורת עבור ה Siberia V2 ואני מעוניין לקנות כזה לכל השימושים -כלומר סרטים מוזיקה ומשחקים אך רק בסינגל פלייר, אך ההתלבטות היא האם לקנות את ה5.1 או את ה-7.1. דבר שני האם נראה לכם שמקורות אלה אמינים: http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-White-SteelSeries-Siberia-V2-Full-Size-MIC-Game-Headphone-/280805652745?pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr&hash=item4161523909#ht_11439wt_1163 http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-BLACK-SteelSeries-Siberia-V2-Full-Size-MIC-Game-Headset-/270890828167?pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr&hash=item3f125a0187#ht_12864wt_1163 http://www.ebay.com/itm/New-SteelSeries-Siberia-v2-USB-Soundcard-Stereo-Gaming-Headsets-free-shipping-/32082…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מדפסת משולבת פקס משולב של HP. היום נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה כשניסיתי לשלוח פקס לעסק מסוים. שלחתי לעסק פקס והוא מקבל ממני דף ריק,רק עם השם שלי שחתום מראש בכל הפקסים שאני שולח. חשוב לציין שלאחר שהתגלתה הבעיה,ניסיתי לשלוח לעוד שני מקומות פקסים וגם הם קיבלו את הפקס,אך יצאו דפים ריקים. יש לציין שניסיתי לשלוח פקס גם עם סתם דף ריק שרשמתי שם כמה מילים וגם עם קובץ PDF מתוך המחשב,ככה שהבעיה היא לא בדף ששמתי הפוך או בבעיה אחרת. כיביתי את המדפסת המשולבת והדלקתי אך הבעיה נותרה בעינה. יש לציין שאם שולחים לי פקס,אני מקבל אותו במלואו...ז"א שאני לא מקבל דף ריק. יש למישהו רעיון מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
עזבו את זה שלפני כמה ימים הדרייבר הראה שנשארו 190 ימים לבטריות ופתאום היום 26 ימים. חרטה ברמות על! ממש בא לי לשלוח מייל לחברה העלובה הזאת. החלפתי בטריות ועדיין נשאר 26 ימים וזה לא משתנה. ואגב, ה26 ימים האלה, כשמחליפים לבדיקה ע"פ אחוזים, זה מראה 70%. גם כן מדידה מטומטמת. מה עושים? ובטריה חלשה גורמת ללגים במשחקי רשת? כי בעבודה כללית לא שמתי לב לבעיה אלא רק במהלך המשחק(והפינג נמוך). בדקתי עכשיו בדרייבר וכתוב battery: good אז לא מבין למה עושה לי תקיעות במשחק ואני לא מדבר על לאג, רואים שזה מהעכבר... מדובר בMX1100
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
akuo! ceruc (עוד כמה ימים) אני קונה מחשב כבר התחלתי לקבל הצעות מחיר עכשיו רציתי לדעת בקשר למארז HEC Compucase CI-6A19 עם מה הוא בא? האם הוא בא עם ספק? האם הוא בא עם מאווררים יענו כל דבר שהוא בא איתצו יציאות ושטויות כאלה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבקש המלצה לעכבר למשחקים ,המומלץ ביותר ,לא אלחוטי ,תודה!
-
- 11 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
1. אפשר לשים חצי מעבד על לוח רגיל, ואם הוא נשרף אז לסובב אותו ..? 2. האם הוא עדיין עובד אם צד אחד נשרף...? 3. אפשר לקנות 2 אנשים ביחד ולשבור לחצי...? 4. יש אפשרות שחצי מעבד יהיה דיורון 800 והחצי השני דיורון 1000 ....? :
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבר שנתיים כרטיס של קרייטיב שוכב בארון ואין לי מושג מה הוא עושה, אני רק יודע שהוא לא כרטיס קול, יש לו 4 יציאות מחוץ למחשב: line out - עם חיבור כמו של רמקולים s-vhs out comp out spdif out ובפנים יש לו 4 כניסות לסאונד שמחבר סידירומים עם הכרטיס קול. הדגם של זה: ct7165-d תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואיזה הכי ממולצת מבחינת ביצועים מחיר
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום ובטחון, אני על סף קניית דיוידי למחשב, וברצוני לדעת על איזה דיוידי כל אחד ואחד מכם ממליץ (לא רק חברה, גם דגם יועיל מאוד). הייתי שמח אם תתיחסו למהירות של הכונן, גודל BUFFER, מהירות DMA ואופציות זונים (ZONE) שונים. המון תודה.
-
הבעיה שלי היא שהמקרופון שלי מאיזה שהיא סיבה פתוח כל הזמן,זאת אומרת שאני נוגע בו הוא מדבר אני שומע את זה באוזניות שלי,ואין לי שום תוכנה כמו ואנטרילו פועלת.ניסיתי להחליף מקרופון אבל זה לא עובד.וכאשר שאני כן משתמש בונטרילו זה נורא מפריע למי שאיתי. למישהו יש מושג איך אני יוכל לפתור את הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שומע מהרבה לקוחות בגלל שהמדפסת מדפיסה כל איזה 27 28 ימים בשביל שהדיו לא ייתבש שהדיו הצבעוני נגמר להם ממש מהר למרות שהם לא הדפיסו או כמעט ולא מדפיסים צבע.. רציתי לדעת אם גם אתם שמעתם/נתקלם בזה??
-
- 10 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קיבלתי ב3DMARK 5260 זה נראה לי נמוך ביחס למחשב שלי איך אני יכול לשפר את התוצאה? (המפרט שלי למטה)
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-