עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום רב, יש לי מדפסת אלחוטית משולבת (צילום,פקס,סורק) מדגם BROTHER MFC-490CW מאיזו שהיא סיבה הסורק הפסיק לתקשר עם המחשב ולכן לא ניתן לסרוק הוא מנסה לבצע פעולת התקשרות למחשב אבל נכשל. שאר הפונקציות עובדות היטב (הדפסה. צילום ופקס עצמאי ומהמחשב) כן שלא בטוח שהבעיה היא בחיבור האלחוטי. מישהוא יודע כיצד פותרים את הבעיה. מאוד דחוף וחשוב. תודה על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 9.6k צפיות
  2. כמובן עדיף דיו זול כמה שאפשר. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by amirx19,

שלום, אני מחפש פתרון שיאפשר להעביר את המחשב מהסלון לחדר אך עדיין יאפשר לשלוט בו על ידי מקלדת ועכבר אלחוטיים. אשמח לשמוע על מוצרים.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  4. העכבר G700 LOGI אני מחפש משטח עכבר אחרי ש-ה SteelSeries SX השני נהרס ולא מחליק כמו שצריך אחרי שימוש של שנתיים קניתי SX אחר שלישי והוא לא מחליק בכלל כמו שצריך יכול להיות שגם בדברים כאלו יש "דפקטים" בייצור. אז אני יבצע החלפה שלו או רכישה שונה של משטח אחר כי שמעתי שיש אחרים יותר טובים ומעניין אותי לדעת מי כן השתמש בו והרגיש שהוא מחליק כמו או יותר מ SX ולאורך זמן כגון : Razer Scarab Expert Gaming Mouse Pad http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11989 Razer Destructor Mouse Pad http://www.pcgames.co.il/Razer_Destructor_Mouse_Pad-10522.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 SteelSeries 5L http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5L-1022.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 SteelSeries S&S …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ברשותי M6900 של ג'יגהבייט, כחודש וחצי. לצערי, כמעט תמיד לאחר חצי שעת משחק (BF3) היד שלי מתחילה להחליק על העכבר עקב הזעת יתר. אציין שאיני סובל מבעיית הזעה בכלל. למעשה, אני אחד האנשים שמפיקים הכי פחות זיעה שיצא לי להכיר. דבר נוסף, יש לי חבר שהייתה לו בעיה דומה עם M6800. 1. האם לעוד מישהו יש ניסיון דומה עם עכברי ג'יגהבייט? 2. ישנו פתרון? או פשוט להחליף עכבר? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by dans41,

שלום, אני מחפש מקלדת שתתאים לעבודה משרדית, גיימינג ויכולות עריכה. ממש אבל ממש חשוב לי השקט. אני מעדיף מקלדת שטוחה ואני חייב אותיות בעברית (עדיף מובנה אבל אין לי בעיה לחרוט). התקציב נע עד אזור ה 450 אבל מעדיף לא להגיע לשם. יש לי גם אובססיה לאיכות חומרים וגימור אז תביאו משהו איכותי. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by rofben,

היי, אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי בסכום של עד 30$ מבסט-ביי. האם בכלל יש הבדל בין עכברים בתקציב הזה? דרישות מיוחדות: גודל מלא חייב להיות נוח (ישמש לגיימינג)[ תודה מראש, בן

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  8. Started by KnO3,

ה officejet 4500 שלי מסרבת להדפיס כל מסמך מלבד דף בדיקה ישירות מהדריבר של HP. כל מסמך מכל תוכנה אחרת לא נשלח לspooler ונמחק ממנו אחרי שנייה, בלי להיות מודפס. ניסיתי למחוק את הדריבר ולהתקין מחדש, להריץ את הtroubleshoot של מייקרוסופט, הדוקטור של HP, שום דבר לא עזר. הסורק במדפסת דווקא עובד טוב. אשמח לעזרה ???

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  9. היי, כמו שציינתי בנושא הת'רד, אני מחפש דרך לסרוק מספר של עמודים לקובץ PDF יחיד עם המדפסת Brother MFC-255CW, לא מצאתי אפשרות כזאת בדרייבר של BROTHER ולא הצלחתי למצוא פתרון בגוגל. מישהו ניסה והצליח או סתם ככה יודע איזה שהו פתרון לעניין הזה? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by rafigordon,

שלום לכולם! ברשותי מדפסת ALL IN ONE של hp מדפסת זאת כוללת פקס תקין. המדפסת היא לשימוש ביתי. כעת, המדפסת מחוברת דרך מפצל לקו טלפון כך שעקרונית אני יכול לקבל פקס בכל רגע נתון. העניין הוא שאם מקנפגים את המדפסת לקבל פקס אוטומטית. נאמר אחרי 4-5 צלצולים, אז יהיו מקרים (כשיש יותר צלצולים, לא הספיקו להרים שפורפרת, אך זה לא פקס) של אובדן שיחות. האם יש פתרון ביתי פשוט של זיהוי פקס אוטומטי ? משהו כמו מרכזת עם שתי שלוחות עם זיהוי פקס אוטומטי על שלוחה מסויימת ? בברכה, רפי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ColorPencils,

כפי שהכותרת מבהירה, אני מחפשת עכבר גיימינג. טווח המחירים לא משנה, אבל חשוב שזה יהיה עכבר מאוד מאוד מאוד טוב (הוא צפוי להתמודד עם משחקים בקצב מאוד מאוד מהיר).... מה שכן, יש קאטצ'- אני צריכה שהמבנה שלו יהיה יחסית קטן (כלומר משהו כמו הMX518 לא בא בחשבון...) את הG9X והRAT7 אני כבר מכירה, אז אני אשמח לשמוע על דגמים אחרים בבקשה (אם קיימת חיה כזו). נ"ב: זה צריך להיות עכבר חוטי בלבד. לא אלחוטי. וכבר הצצתי בדיון מומלצים למעלה, אבל לא מצאתי משהו רלוונטי, יש משהו אחר מתאים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1. יש לי מאות מסמכים שעלי לסרוק (בעצמי, לא שירות חיצוני), עבור הבית, לא משהו עסקי, ולאחר הסריקה הראשונית, סריקה של מסמך אחד ביום. א. האם יש סורק עם מזין מסמכים, שאפשר להניח חבילת מסמכים והוא ימשוך ויסרוק אותם אחד אחד? ב. האם יש סורק דו צדדי, קרי, שאניח בתוכו מסמך והוא יסרוק את שני צדדיו לשתי תמונות, מבלי שאצטרך להפוך ולסרוק פעמיים? האם יש סורק שעונה על שני הקריטריונים הנ"ל? האם יש סורק שעונה על אחד מהם? מבחינת תקציב אין לי מושג איזה טווח מתאים למכשיר כזה, במידה וקיים. 2. מחפש מדפסת בייתית קומפטקית ופשוטה, אין צורך בסורק (אלא אם מדובר במכשיר משולב אבל עם סורק שעונה על הקריטריונים מהסעיף הקודם), ובטח שאין צורך בפקס (וזו תרומתי הצנועה להעלמת המכשיר המיותר הזה מהעולם) פשוט מ…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by dg_142,

למען שמו באהבה מה עושים אם אבד משדר של מקלדת ועכבר אלחוטיים שבאו כסט? מדובר בעכבר ומקלדת של teac.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by TheSaintn,

שלום אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג הסתכלתי דיי הרבה באינטרנט ו-3 הדגמים שאהבתי הם Razer Blackwidow Ultimate , ייתכן שאת גרסאת ה STEALTH ThermalTake Challenger Ultimate Cyborg v7 רציתי לדעת מה כדאי מבין השלושה ואם יש לכם עוד הצעות על מקלדות אחרות בסביבות ה-100$. בעיקרון אני הכי אהבתי את ה TT אבל אני לא מכיר אף אחד שמשתמש בה אז זה קצת מפחיד אותי ^^ . בנוסף הייתי רוצה לדעת אם יש איזושהי חנות מחו"ל שניתן להזמין[ושהמחיר + משלוח יוצא יותר זול מהארץ] אם לא אני פשוט אחכה כי עוד חודש יש לי מישהו שחוזר מארה"ב. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. היי. אני מחפש להורים של חברה שלי מדפסת הכוללת: מדפסת לייזר (שחור לבן) , פקס (חשוב שהפקס יתקבל באופן אוטומטי כי הבנתי שלא כולם ככה) סורק, אלחוטית WIFI. מהירות הדפסת/איכות הדפסה/עלות לדף - לא מעניין ולא חשוב מחיר - כמה שיותר זול אז עדיף אבל לפי מה שראיתי זה בסביבות ה1000 ש"ח השאלה שלי היא האם ניתן להניח את המדפסת באיזו פינה בחדר ליד שקע חשמל ושקע לפקס בלבד או שהמדפסת חייבת להיות מחוברת למחשב כלשהו? הבנתי שיש מדפסות כאלה שהן עצמאיות עם WIFI וניתן להתחבר אליהן מכל לפטופ באזור. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר שמדפיסה בשחור לבן. התקציב שהגדרתי לעצמי הוא 1000 ש"ח, אבל ניתן לחרוג במקרה שהתקציב אינו ראלי לדרישות. מה אני מחפש מהמדפסת- * מהירות הדפסה של 20 דף לדקה ומעלה. * עלות דיו פר דף- עד 8 אגורות. * אמינה ואיכותית. המלצות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by SUPER300,

שלום, אני רוצה שיהיו לי במחשב ארבעה רמקולים שיעשו סראונד (שניים קדימה ושניים אחורה משני הצדדים). קודם כל רציתי לדעת אם לוח האם הזה תומך בזה (כתוב 8 ערוצים אז מן הסתם כן) http://www.msi.com/product/mb/P67A-C43.html#/?div=Basic יש לכם המלצה לרמקולים? האם אני צריך כרטיס קול נפרד או משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by KillerOfReligion,

שלום לכם מצאתי מקלדת אלחוטית וחסר לי הדונגל שלה , יענו החלק שמתחבר למחשב , יש אפשרות להשיג כזה \להתאים לה איזה משו כזה ? המקלדת היא logitech cordless desktop ex110

19. Started by wooper,

שלום אני מחפש עכבר שקט שלא ישמעו את הלחיצות אם יש הצעות בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by tidan26,

שלום! ברשותי עכבר מחברת razer mamba חיברתי אותו אם כבל usb למחשב והפכתי אותו לעכבר חוטי והעכבר כל הזמן נטען מהמחשב האם מותר להשאיר אותו קבוע מחובר למחשב מכיוון שהוא כל הזמן ניטען והאם להוציא את הסוללה מהעכבר או להשאיר אותה?... ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by jonid14,

רציתי לדעת עד כמה מטרים אפשר לחבר מאריכי USB כדי להטעין פלאפון (דרך המתח ולא מהמחשב) בלי שהמתח יירד יותר מדי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Splashy,

ציוד הקפי מומלץ עכברים מומלצים 100-200 ש"ח Microsoft Bluetrack Comfort Mouse 6000 עכבר חוטי המתאים לשימוש ביתי/משרדי. - עיצוב ארגונומי - קל משקל - מדוייק - עובד על כל משטח (בזכות טכנולוגית ה-Bluetrack) קישור לאתר היצרן: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/comfort-mouse-6000 קישור לזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811310 Logitech Marathon Mouse M705 עכבר אלחוטי המתאים לשימוש משרדי ושימושים כלליים. עובד עם ה-Unifying Receiver (נאנו-רסיבר של לוג'יטק). - חיי סוללה משוערים של שלוש שנים - מותאם לשימוש ביד ימין - גלגלת בעלת יכולת ל-Hyper fast scrolling (גלילה מהירה במיוחד) קישור לאתר היצרן: http://www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/…

• 6 תגובות
    • 32.5k צפיות
  23. Started by l_messi,

קניתי לא מזמן תמקלדת הזאת ואני רוצה לדעת מה כל המקשי המאקרו עושים וגם איך מגדירים תמקשי הקיצור ואיזה מקשים הכי כדאי לעשות להם קיצור?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by zZz.,

הפאד עושה לי לפעמים קטעים, הפינות והצדדים מרחפים.. היום היה איזור קטן באמצע הפאד שהיה "בועה". הוא לא התלכלך או משהו בחלקו התחתון.. יש דרך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  25. שאני משחק בNEED FOR SPEED אז שאני לוחץ על נייטרו שמוגדר LSHIFT אז אני לא יכול לפנות שמאלה (האני משחק בחיצים) (ימינה דווקא כן אפשרי והאוטו פונה) כאילו זה מבטל לי את החץ השמאלי שאני לוחץ LSHIFT ככה בלי שהו לחוץ הכל רגיל ואני מבסוט על המקלדת הזאת דווקא אבל רק זה קצת מעיק לפעמים יש למישהו רעיון איך אני יכול לסדר את זה? אולי משהו בהגדרות או איזה עדכון??? או שזה תקלה(למרות שלא ניראה לי כי הכפתור עובד..) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.