עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by PeaS,

1. לכל כרטיסי המסך החדשים (לדוגמא-geforce 3, readon8500, kyro II(הוא עדיין חדש?)) יש יציאת DVI נכון? 2. כל טכנולוגיות הburn proof, justlink שלכל חברה שמייצרת צורבים יש, דומות? כלומר, אין טכנולוגיה אחת שהיא יותר טובה מהאחרות...? 3.[glow=green,2,300]קיבינימאטטטטט[/glow] שכחתי, וזה משהו שמאד רציתי לדעת. 4.מארז הENERMAX - FS-710B הוא full tower? 5.שייייייייייטטטטטטט גם את זה שכחתי. >

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. בקרוב אפרסם סקנדל ענק בקנה מידה בין לאומי !!! מדובר בדיסקים קשיחים של חברת ענק ידוע מאוד אשר חיבורם ללוח מבוססציפסט VIA גורם להם להרוס את הלוח בזמן התקנת WIN2000+XP פשוט דופק את הקונטרולר של הלוח לתמיד !!!! 1. יש רק דרך אחת למנוע את שרפת הציפסט והיא ליפני ההתקנה לעשות DISABLE בביוס למצב ה DMA של הדיסק הקשיח לסיים את ההתקנה בשלום (ללא שרפת הלוח) ולהתקין 4IN1 לעשות REBBOT ורק לאחר מכן להחזיר את מצב הביוס לUDA 2. יש כבר חצי הודעה של יצרנית הדיסקים בנושא אלה שהם אומרים שהתקלה זמנית (וזה לא נכון כלל הלוח פשוט נידפק !!!). בקרוב הסיפור המלא................... בנתיים זהירות מונעת אסון !!!! דן דן

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by KoM,

חשבתי לקנות כרטיס קול פשוט למחשב שלי וישנן שתי אפשרויות בחירה כרגע : Creative SB Live 5.1 - PCI - RETAIL או HERCULES - Gamesurround Fortissimo II אני לא צריך 5.1 אבל הלייב ויליו לא נמצא כרגע אז אילו שתי האפשרויות כרגע, מה אתם חושבים שעדיף ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ניתחתי מחשב פנטיום 200 שאבא שלי הביא לי מהעבודה שלו שהיה מיועד לזריקה והנה קודם כמה פרטים ושאלות הארדיסק קוואנטום 640 (מישהו רוצה לקנות?) 2 זכרונות (אתם יכולים לזהות גודל לפי מראה?) מעבד פנטיום 200 (היה עליו משחה לבנה וכשהיא נוגבה נמרח טיפה על המסביב של המתכת, הוא יכול לפעול ?) כרטיס רשת 3COM 10\100 (שאני אשים במחשב שלי ואקשר עם GA-7VTXH שיהיה לי) ועוד כל מיני שטויות כמו כונן דיסקטים ענק ולמי שמותרד בקשר ללוח אם, ..... HE IS OUT OF BUGS כך שאם הוא היה משחק זה היה טוב. אבל הג'וקים האלה קצת יחסרו לו ויהפכו לפסל אומנותי תענו אם אתם יודעים בקשר לשאלות

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. קניתי (או למעשה, זכיתי) במכירה פומבית Ricoh 20x10x40 (שלמתי 500 ש"ח בוואלה). :smoke: אוקיי. עכשיו אני רוצה לעדכן את ה-Firmware , הבעיה שלא מצאתי מאיפה (www.cdrinfo.com - הלינק לא תופס) יש עוד דברים שצריך לעדכן מבחינת חומרה ? בהמשך בטח יהיו לי עוד שאלות מפגרות של טירון, אז לא לצחוק. אני יודע שחלקכם מקנאים, אבל אתם גם יכולים במכירות פומביות (באמת משתלם - תנסו). יאללה תודה וביי .

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ybe,

אחד המכשולים בפני המעונין לקנות מעבד athlon הוא- חום.הסיפורים על בעית החום ומעבדי athlon שנשרפו הם לא מעטים.הגיע הזמן לברר סוף סוף, האם מעבדי athlon מתחממים בצורה חריגה כאשר משתמשים בהם במהירות הרישמית(ללא אוברקלוקינג) או שמדובר בסתם סיפורים: [poll] [opt] המעבדים מתחממים בצורה נוראית ואף נשרפו לי בעבר מעבדים. [/opt] [opt] המעבדים מתחממים מאוד אבל בזכות המארז המאורר שלי(שנראה כמו מסננת) ובעזרת מערכת האיורור שלי המפיקה רוח בעוצמה של הוריקן ,המעבד לא נשרף. [/opt] [opt] המעבד מתחמם לטמפרטורת עבודה נורמלית, האיוורור הסטנדרטי בהחלט מספיק. [/opt] [opt] על מה אתם מדברים?המעבד שלי בקושי מתחמם.[/opt] [/poll]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by y_i_c,

מישהו פה יודע אם גריז טרמי מוליך!!! כי כנראה שמתי יותר מדאי כשהרכבתי את המחשב!! המחשב בהתחלה עבד והכל סבבה...ואז התחיל עם הבעיות !! משהו שכאילו אין לו NVM פעם שהביוס שלו לא תקין!!! עכשיו כשפירקתי את הלוח ואת המעבד גיליתי שהגריז נמרח על כל חלקו העליון של המעבד! וכמו שאתם יודעים יש שם על מיני מוליכים שבולטים החוצה!!!! עכשיו אם הוא מוליך אז כנראה שהוא דפק את המעבד!!! (למרות שזה לא נראה לי כי בדקתי קצר עם רב מודד ולא היתה מוליכות) עכשיו או שהלוח אם דפוק!!!! מישהו?:?????????

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. בכל המפרטים של המשחקים, יש מעבדי AMD חזקים. וכמו שכולנו יודעים המאוורר שבא עם המעבד לא בדיוק מספיק, ובמקרים מסוימים המעבד יכול להשרף. זה קרה להרבה מעבדות (שלא מבינות בנושא) שלא יודעים שצריך לשים למעבדים האלה מאוורר נפרד. אני לא מדבר על מעבדי DURON כי הם ממש לא צריכים את זה. אבל במעבדים כמו Athlon XP, אפילו שהם מתחממים פחות מקודמיהם, כדאי להוסיף מאוורר כמו Volcano 6 למפרט או מאוורר טוב ושקט אחר שיעשה את העבודה בלי להרעיש יותר מידי. המאוורר זה חלק חשוב מאוד כשמדובר במערכת של AMD.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by unknown,

מה עדיף מבין השניים??? תאמרו לי מבחינת כל המאפיינים(איכות תמונה, ביצועים, כו'... הערה:לא היה לי מקום לשם המלא של הכרטיס, אז הנה הוא- HERCULES 3D PROPHET 4500 64MB.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yosi-m,

היי יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 2 mx400 64mb של power color . מתי שאני מפעיל את חריץ ה AGP ב x4 אז המשחקים ניתקעיםלאחר כמה דקות של משחק, בכפול 2 הכל בסדר ממה נובעת הבעיה ????? (חוץ מהעובדה שיש לי POWER COLOR

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כך, לפני עשרה חודשים קניתי לוח Abit KT7-RAID מאקסלנט, היות והם היו היחידים שהביאו את הלוח הזה לארץ, ולכן קניתי אותו מהחלאות האלה. בשבועות האחרונים המערכת סבלה מחוסר יציבות בתלת-מימד ומפריזים לא ברורים, כשפתחתי את המחשב גיליתי להפתעתי שהקבל, שאחראי על ויסות החשמל לAGP, התפוצץ וכל הנוזל הכימי שבתוכו יצא, והנה קיבלתי את התשובה לשאלה שלי. הבעיה שלי היא כפולה: המחשב הזה זה המחשב הנורמאלי היחידי שיש לי עובד, ואני יודע שלקבל החלפה מאקסלנט יקח חודשים ואפילו שנים, ואני לא מתכוון להשאר בזמן הזה בלי מחשב. עוד דבר, זה שאני בוודאי אקבל לוח משופץ, עם תקלות דומות. יתרה מזאת, בשיחותי עם אקסלנט החלאות רוצים שאני אביא את כל המחשב אליהם(לא קניתי כלום מהם חוץ מהלוח, כל שאר החלקים הם מזיגזג/פ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Crash5,

קניתי צורב חדש של YAMAHA מדגם CRW2200E 40x 20x 10x התקנתי אותו במחשב, התקנתי גם את ה Firmware העדכני ביותר, גירסא 1.0D. אני עובד על WINDOWS XP עם תוכנת צריבה NERO 5.5.5.1. מאז שקיבלתי את הצורב הצלחתי לצרוב איתו רק פעמיים או שלוש ומאז לא הצלחתי לצרוב יותר כלום, פשוט כלום! אני לא יודע איך בדיוק לתאר את הבעיה לכן צירפתי שתי תמונות מסך שבהם צילמתי את הבעיה. מקווה שתוכלו לעזור לי, אני ממש מאוכזב שקניתי צורב חדש ובתמורה קיבלתי רק בעיות ועצבים תודה רבה מראש לכולם נ.ב העלתי את התמונות בקובץ זיפ.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by titan,

כרטיס הקול שלי (VIBRA 128) הפסיק לעבוד מאז שעברתי לWIN XP ולכן החלטתי לקנות כרטיס קול חדש ... אין לי הכסף להוציא 1000+ ש"ח על כרטיס קול כמו הAUDIGY מהסיבה הפשוט שאז אני ירצה גם רמקולים חדשים ולכן: יש לי שני רמקולים + סאב של SYSTEM WORKS ... איזה כרטיס קול, לא משנה החברה, ינצל אותם בצורה מקסימלית ? CREATIVE 5.1 ? או שיש חברה אחרת וכ'ו .. הקיצר אני לא מכיר את התחום ... תחכימו אותי.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. תעברו בבקשה על המפרט המצורף ותאמרו לי האם הכל תקין , חסר משהו , משהו מיותר וכו'.. כדי שאני לא אעשה שטויות... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Moo,

אני חושב על הכרטיס מסך ASUS V7700Deluxe 32 נשמע נחמד... שמעתי שיש ל ATI כרטיס חדש מומלץ אבל אני לא מוצא אותו יש לכם להמליץ לי על משהו אחר?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Pc_Master,

זה אומר שהמהירות של הלוח שלי היא 266FSB?

17. Started by TNT,

לפי מה נקבעת איכות המדיה לצריבה? מה אומרים צבעי הדיסק בחלק התחתון(הכחול, כסף, זהב....וכל אלה)?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shimon23,

שלום אתמול עשיתי disk defragmenter לדיסק קשיח(אחרי כמה חודשים שלא עשיתי), ופתאום הוא התחיל להשמיע רעשים מוזרים כאלה כל הזמן. מישהו יודע למה זה? לא נראה לי שיש לו bad sectors כי בדקתי בערך לפני שבוע.

19. Started by THE_COMMANDER,

למישהו יש אתר שמראה כיצד להתקין מעבדים של פנטיום 4

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ybe,

כידוע, a7m266 מגיע עם כרטיס קול מובנה.במידה ואני מעוניין לרכוש את הלוח הנ"ל וכרטיס קול יותר איכותי(sb live value),האם זה אפשרי להתקין כרטיס קול אחר במחשב והאם הכרטיס האחר לא "יתנגש" בכרטיס המובנה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Haflo,

יש לי את המפרט הבא ואני מעוניין לשדרג את המערכת ל Dual מה ההמלצה שלכם? Intel Pentium 3 733/133/256 FC-PGA 256Mb SDRAM 133Mhz x2 ASUS v7700 Deluxe 64Mb DDR ASUS CUSL2 IBM 75GXP 30Gb WD 7200 20Gb Toshiba CD-ROM x48 Creative DVD-ROM x12 Yamaha SCSI 8424S CD-RW SB Live Platinum Adaptec AHA-2940U/UW Dual 3COM 905C TX NIC USR winmodem 56K Creative Dxr3 Mpeg Enermax 456W PSU כבלים עגולים המון מאווררים מארז Full Tower וכל הקישקושים.... מה ההמלצה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש ברשותי מחשב בעל מעבד פנטיום3 800 לוח אם פשוט אפילו אינו תומך ב-agp 4X זכרון 256 133mhz וכרטיס מסך asus v7100t 32m . אני מעוניין לשדרג אותו במעט אך ברצוני לדעת איזה רכיב הכי חשוב להחליף אם אני מתכנן על המחשב למשחקים??? חשבתי לעשאת ככה.. את המעבד לשנות לפנטיום 3 1000mhz לוח אם תואם לפנטיום 3 של asus עם תמיכה של agp 4x ו-133 mhz את הזיכרון לשמור ולהשקיע על כרטיס מסך יותר מתקדם... מה אתם אומרים?? נ.ב. אני לא טחון בכסף אז תציעו לי הצעות סבירות תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by NISAN,

שלא תבינו לא נכון.... אני 100 אחוז בעד אי אמ די ואני כבר הזמנתי את המחשב שלי שמורכבת ממערכת עם המעבד הנ"ל.. אבל האם אתם באמת חושבים שאי אמ די לא תיהיה קיימת יותר בגלל העדר ביקוש שנובעת מבורות של הצרכנים לגבי מה נכון?? ???

24. Started by Boomer,

זוכרים את הבעיה שלי, שמלא פעמים אני מקבל את המסך הכחול ב-WIN XP (לא בעיה במערכת הפעלה אז על תעבירו את הת'רד)? בקיצור אז עשיתי שזה לא יעשה Restart אוטומטי וכתבתי את כל מה שכתוב על המסך הזה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. BAD_POOL_CALLER If this is the first time you've seen this stor error screen, restart your computer. If this appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new instalation, ask your hardwaer or software manufacture for any windows update you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware o…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Boomer,

יש בבית שלי מחשב עם מסך LCD - LG 575MS. הוא תומך ב-Refresh rate של 85hz. אני עובד על 600*800 עם 85hz והעיניים כואבות מאוד במיוחד במשחקים. אני משחק במחשב הזה כשאני משחק ברשת עם עוד מישהו. מישהו יודע במקרה למה זה ככה? כי באותו מחשב עם מסך שהוא לא LCD אין שום בעיה. הכרטיס מסך לא משהו אבל הוא של ATI כך שיש לו פילטרים מצויינים - XPERT 2000 Pro.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים