עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kobibo,

ANTEC SLK3800B 400W ומה מחירו

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  2. אני מחפש עכבר ומקלדת חדשים למחשב עכשיו ההורים שלי הציעו את זה אחרי שהם ראו מה המצב של המקלדת שלי (הם משלמים) ואני לא רוצה לשזה יעלה הרבה. אז יש שתי אפשרויות: האחת, לקנות סט מולטימדיה שמחירו לא יעלה על 180 ש"ח. והשניה, שההורים שלי יקנו לי מקלדת מולטימדיה עד 120 ש"ח ואת העכבר בנפרד. אז אני לא יודע כמה צריך לעלות עכבר חדש אבל אני רוצה עם הכפתורים האלה בצד לאינטרנט. הייתי עד אתמול על עכבר פשוט של TEAK או איך שקוראים לזה פשוט הכיתוב כבר נמחק מהעכבר שעלה לי לפני 3 שנים 50 ש"ח, ואתמול החלפתי לעכבר של HP שאמור להיות יותר טוב והוא ממש אבל ממש לא, להיפך, הוא פחות מדוייק ולפעמים יש לו דיבוק... (לא שילמתי עליו גרוש) אבל הוא מעצבן אותי אז בגלל זה אני רוצה אחד חדש. * שני העכברים אופט…

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by dinsh,

מה מעביר נתונים יותר מהר.: usb 2.0 או firewire ??? תודה.

4. Started by עמית1984,

שלום אני מעוניין לקנות הגה למחשב בעיזור המחיר של 200 שקל פלוס מינוס חשבתי ללכת על http://zap.co.il/fs.asp?PID=45418086&Saletype=2&sog=C-Joystick או על כל הגה אחר שבעיזור המחיר וחשוב שיהיה כולל רטט עמית

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  5. היי לאחר שלא נעניתי בת'רד הקודם, אני שואל שוב איזה מדפסת לדעתכם כדאי לקנות בתקציב הנ"ל. כמות הדפסות שבועית לא היסטרית אני חושב שהכי מתאים לצרכי המשפחה מדפסת לייזר שחור לבן.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by joniar,

כמה וכמה פעמים דיברו פה על GAME PAD של XBOX שמתאים למחשב ומספק חוויה..... על מה מדובר ואיפה כדאי לקנות... {BUG?} תודה רבה

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by EAD,

היי מה דעתכם על המקלדת? אני שוקל לקנות אותה ועוד שאלה האם זה מסובך להוסיף עברית - כלומר להדביק עליה עברית ממדבקות? וזה יוצא טוב ויפה? ומה דעתכם על המקלדת בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. חיברתי למחשב החדש שלי , בכניסת USB דיסק קשיח חיצוני של 160GB. נסיתי לפרמט אותו ב- NTFS וקבלתי הודעת שגיאה "the format did not comlete successfully" במחשב אחר זה הצליח אבל המחשב שלי לא מזהה את הדיסק עם הפורמט של NTFS. לעומת זאת ניתן לפרמט את הדיסק ל- FAT 32 ולעבוד איתו. היכן הבעיה שלא מצליח לפרמט ל NTFS ואיך ניתן לתקן זאת ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  9. אם מישהו משתמש ב G600 של logitech, אם אפשר לשלוח הודעה יש לי שאלה תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by מיטל2,
    • 0 תגובות
    • 446 צפיות
  11. Started by gil_st,

מה דעתכם על המארז הזה ? (בלי קשר לביקורת שנכתבה עליו פה באתר וקראתי אותה ובלי קשר להספקו של ספק הכח שניתן לבחור וגם לשלם בהתאם) האם למחשב שפועל נונסטופ ושעובר שינויים כל יומיים לפחות זה באמת משתלם ? תוספת עריכה : אולי מישהו יודע אם אפשר להשיג ציוד בצבע שחור כמו המארז הזה (כונן פלופי, מגירות נשלפות לדיסק קשיח.. )

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by dark crystal,

יש לי בעיה בעכבר שפעם לא הייתה, יש לי עכבר אלחוטי שאני משתמש מהסלון והמחשב מחובר לטלוויזיה וזה.. אז עכשיו העכבר החוטי הרגיל, נדפק, מידי פעם הוא פשוט נתקע ולא זז לכמה שניות.. אז החזרתי את העכבר האלחוטי לחדר ועכשיו שאני מנסה לגלול דף או סתם להשתמש בגלגלת במטרה מסויימת זה פשוט לא עובד.. למישהו יש רעיון/מושג/פיתרון? מדובר בעכבר של Microsoft Wireless Laser Mouse 8000

13. Started by Ibrow-Now,

http://www.gamepc.com/reviews/hardware_review.asp?review=xeonvsamp2&page=8&mscssid=&tp= חשבתי שAthlon XP 1900 כבר יעקוף את זה פנטיום 4 2GHz. ואל תגידו שזה XP 1600+ כי רשום שם Athlon XP 1.6GHz וזה כמובן 1900+. AMD כבר צריכים להוציא את הדור הבא, הם יותר מידי נסחבים. אחד הדברים שAMD מכחישה הוא שAthlon XP/T-bird הם בעצם מהדור של פנטיום 3. יש להם מזל שהם מצליחים להתמודד עם הפנטיום 4 בינתיים. כמובן שיותר שווה AMD כי הוא יותר זול אבל בכל זאת, בלי הדור הבא שלהם הם לא יהיה במחשבי המותג החזקים ביותר, זה בטוח. וזה גם דיי ברור שAthlon XP 2000+ לא יעקוף את הפנטיום 4 2.2GHz שיצא בקרוב. AMD עשו לדעתי טעות כשהם עבדו על פאלומינו/Athlon XP כי הם סתם משכו את החוט עוד קצת ועוד קצ…

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. אני קונה מחשב חדש ואני מחפש ציוד של חברה אמינה מעדיף אלחוטי תקציב עד 350 שח מקלדת ועכבר...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Pc_Master,

איך הלוחות האלה בכלליות? ואיך הדגם הזה GIGABYTE GA7VTX-H

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  16. Started by erashel,

יש לי את העכבר בערך שנתיים וחצי והסוללה שקיבלתי איתו כבר לא כ"כ מחזיקה. אני מחפש סוללה איכותית שתחזיק הרבה בין הטעינות, כי גם ככה זה לא מחזיק יותר מדי בעכבר הזה. השאלה אם אפשר בכלל כל סוללה שרוצים שנטענת? זה AA יש פה מישהו עם העכבר הזה?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by DaniDin,

האם זה תופס גם לגבי ASUS E612 , כי ברוב גאונותי ניסיתי זאת, ו..!!?? המחשב עלה בסדר אבל נורת הכונן כול הזמן הבהבה, ובמנהל ההתקנים במקום גרסת ביוס, ראיתי FLASH_3 רשום, למזלי היה לי גירסת FIREWARE חדשה (למעוניינים 1.4 ), וזה תיקן את המצב. שאלה שניה האם הטיפ שלך קיים גם לגבי ה-ASUS E612?

18. מחפש סט עכבר ומקלדת אלחוטית טובות שיעשו את העבודה. סכום השקעה: 150 חריגה: 50

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by Bah_gots_pIII_450,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1001788057&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

20. שלום לכם יש לי מהמארז האחרון שהיה לי, תופס למאוורר המארז- 120 מ"מ, שמתחבר במקום המאוורר לגוף המארז, ואח"כ ניתן להכניס אליו בקליק כל מאוורר בגודל. איני יודע איך למצוא עוד אחד כזה.... פשוט גילי אחד כזה כבר במארז שלי. האם ידוע לכם על מאוורר מסויים שמגיע עם חיבור מהיר זה? אודה לכל עזרה עמית

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  21. Started by Idan-h,

תראו אני מתכנן כבר כמה זמן לקנות את הFoxconn TLA570 והוא אמור לבוא עם ספק 300W של FSP. לפני הרבה זמן בLogic היה כתוב שהמארזים באים עם ספק של350W ושל FSP ואז העסקה נראתה לי מאוד מפוקפקת. לפני זמן לא רק הם שינו את כל המארזים להיות עם ספק FSP 300W, מה שהרבה יותר הגיוני, ולכן חשבתי לקנות בימים הקרובים את המארז. היום באתי להסתכל בתעריף המשלוח והמחיר ואני רואה ששינו את הספק לFSP 250W. עכשיו למרות שזה FSP, הספק 250W הוא נמוך מאוד. קישור לחנות: http://www.logicpc.co.il/eng/itemlist.aspx?cnam=A01143 באתר היבואן כתוב שהמארזים באים עם ספקים 300W רובם ומעטים עם 350W (כנראה טעות). http://www.cd-log.co.il/products.asp?pcid=2&pcsid=6 נראה לי שעכשיו אני אלך על ה6C29 של קומפיוקייס.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  22. אם אני אשים במחשב רגיל BT העכבר יעבוד? ולכמה זמן תספיק לי הסוללה? תודה...

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by scorpion,

אז ככה: אני רוצה לעשות עבודה ברמה די בסיסית על איך עובד מחשב אשמח אם תפנו אותי לאתרים בנושא בתודה עמרי

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by giliboy,

אוקי אנשים יש גיפורס 4 ב"פלונטר" החברה "האהובה" ביותר.... ;D ;D ;D מחירים דווקא יחסית זולים לארץ של חברת Gainward מי שמעונין שכנס לכאן

25. Started by sharon669,

היי זקוק להמלצה ל KVM עדיפות ל כניסות ויציאות DVI וכניסות ויציאות USB תודה!!!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.