ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ההורים שלי קונים לי ליום ההולדת שלי מחשב בתקציב עד 30,000 ש"ח אני רוצה לדעת עם המחשב שבניתי אכן טוב ואם יש עוד חלקים לשפר: מארז: enermax 430w לוח אם: asus p4t533-c. מעבד: p-4 2.53 533 mhz. זכרון:kingston 512mb 1066 mhz. דיסק קשיח: wd 120 gb 8mb cache. כרטיס מסך: asus geforce4 ti4600 deluoxe 128 mb ddr+vivo. כרטיס קול: audigy platinum ex. רמקולים:creative 5.1 ddt 5700. די.וי.די: toshiba sd-m1612 16x/48x. צורב (די.וי.די): pioneer dvd-r a04. צורב: asus 48x 16x 48x. מסך: 17" lg782 le lcd מדפסת: hp-p1315. מקלדת + עכבר לייזר:logitech desktop pro. תוכנה לדי.וי.די: pwoer dvd xp 4.0(בחינם). תוכנה לצורב: nero 5.5(בחינם). מערכת הפעלה: win' xp pro 2002(בחינם). משחקים(כל המשחקים בחינם…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה נגן DVD לTV עולה בערך איזה 4000 שח (איכותי כמובן) ונגן DVD למחשב עולה 200 שקל... ואיך זה שהנגן DVD לTV יותר גדול?
-
- 11 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הציעו לי בחנות אחת את המחשב AMD athlon xp 1800 עם המארז - A Open QF45AP4 250W ATX MidiTower. הם טוענים שהוא מאושר AMD, אבל אני לא חושב שהספק מספיק חזק כדי להחזיק מערכת עם DVD, GTXP, Ti-4400, 80GB....
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אז אני לא אסבך לכם את העניינים יותר מידי... יש לי מעבד של אינטל במהירות 600 מגה-הרץ וכרטיס מסך ג'י-פורס 2 (אם-איקס 200). יש לי בערך 1000 ש"ח להוציא. מה יביא לי ביצועים יותר גבוהים (במשחקי מחשב בעיקר) ויהיה משתלם יותר באופן כללי? לקנות מעבד חדש של אינטל במהירות 1800-2000 בערך או כרטיס מסך Geforce 4 Ti4200? תודה מראש על העזרה...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים לארה"ב עוד שבוע ובקשו ממני שאני אמליץ להם על מצלמה בסכום הנ"ל לי אין שמץ במצלמות סטילס. אני חושב ש3-4 מגה-פיקסל יהיה טוב אז אם תוכלו להמליץ לי בבקשה אני אודה מאוד נ.ב. קובי, ראיתי תמונות מהמצלמה שלך בביקרות, והיא נראת לי איכותית. איזה מצלמה זאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מארז שווה לי לקנות אני לא עושה מודינג וכאלה כי אני לא אוהב לגעת במחשב אבל זה יפה חשבתי על GLOBAL WIN או ANTEC מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני נדלקתי על המארז הזה מה אתם אומרים עליו ? למישהו יש נסיון איתו, כדי לקנות ? ובעיה נוספת - יהיה חבל לחורר אותו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי סקירה על ספק שקט במיוחד של נקסוס (שגם עושים מאווררים שקטים למעבדים) אבל הוא לא נמצא בארץ.. בסקירה הזו הומלץ (למי שמעונין לבדוק עד כמה הספק מרעיש) לעצור לכמה שניות את המאוורר על המעבד ולהקשיב לספק. המאוור שהגיע ביחד אם המחשב, בצבע כחול, ואני די בטוח שהוא מקורי של AMD (יש עליו מדבקה עליה כתוב..) היה די שקט, מאחר ולא הבחנתי בהשתנות גדולה מדי בכמות הרעש. רציתי לדעת מהו לדעתכם הספק הכי שקט למעבדי ATHLON XP.
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת לעבודה עם מחשב פנטיום 2 ישן. הציעו לי מדפסת יד שניה HP660 אבל אני קצת חושש ממדפסת משומשת. ראיתי שניתן לקנות מדפסת חדשה ב-170 ש"ח אבל כנראה שהיא רק עם חיבוריות USB. איך ניתן לחבר אותה למחשב הישן? הבנתי שיש כבל חיבור ממחשב USB למדפסת פרללית אבל לא להיפך וכנראה צריך איזה כרטיס שייקר מאד את העסק. האמנם?
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום היום מת לי ספק CODGEN זול ופשוט באחד המחשבים שלי לאחר שעבד כמו שצריך שנה שלמה. זו כבר פעם רביעית שמת לי ספק בשנים האחרונות וזה כבר מתחיל להביא קריזה. אני לא מעוניין בשום ספק שעולה 400 500 ש"ח מהחברות המובילות - זה הרבה מעבר לתקציבי וגם שמעתי על כאלה שגם מתו פתאום אז אין מה להשקיע הרבה כסך גם ככה. ואני לא מחפש שום וואטים גבוהים וביצועים טובים בשביל 1000 מאווררים ו400 כוננים כי הוא פעל על מחשב סופר בינוני עם הספק הנ"ל של 300 וואט במשך שנה. מחיפוש בפורום ראיתי את השם HEC. עיקר הצרכים שלי הם שהוא לא ימות פתאום - זה הכל שאלותי הן: 1)מה אתם ממליצים למחשב הבינוני הזה (חברה דגם מחיר משוער והיכן אפשר לקנות במרכז) ? 2)מה אתם אומרים על הHEC ושוב מה מחירו בארץ והיכן אפ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הסט הזה, חינם בעזרת פרוטקציה אבל עזבו את זה אני לא מחפש להתלהב או משהו. רציתי לעביר ביקורת על הסט אז ככה: יתרונות: עיצוב מהמם,המקלדת נוחה במיוחד והכפורים שלה שימושיים ביותר. הטווח של העכבר די גדול נראה לי, בכל אופן הכי הרבה שיכולתי להתרחק בחדר שלי זה 4 מ' ~. את המקלדת לא ניסיתי עדיין בטווח. הגלגלת של העכבר ממש כיפית וקשיחה כזאת. חסרונות: בינתים החיסרון היחיד שמצאתי(אולי בגלל שאני משתמש בה רק שעתיים) הוא שבעכבר יש רק 2 כפתורים בסיסיים ומקלדת,אבל לי זה בסדר כי בתור אחד שהיה לו מקודם את האקספלורר מאוס הגדול ולא ממש התמשתי בכל הכפורים שלו זה לא משנה לי. בכל אופן סט נחמד ביותר אבל יקר במקצת (500 ש"ח). אני יעדכן עוד קצת אח"כ אם יהיה לי מה בכלל.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז MIDI TOWER לא FULL TOWER שיהיה של חברה טובה ושחור מישהו יכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איזה מהם יותר יציב? איזה מהם יותר שקט? בקיצור, מי מהם עדיף לי לרכוש?? תודה לכולם...
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
רציתי לקנות את COMPUCASE CI-6A19 אבל ראיתי שיש יותר זולים של SIMBADDA שנראים טוב ובאים גם עם 2 מאווררים וספק 400W... מה אתם אומרים עדיף? או שיש מארז אחר? כאילו אין לי בעייה לקנות את הCOMPUCASE אבל אני מעדיף לחסוך... ד"א הוא בא עם מאווררים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מארז ומצאתי שתי דגמים שנכנסים בתקציב שלי בלי ספק כוח, יש את ה-Lian-Li PC65 ויש את ה-CoolerMaster 710, שתיהם עשויים אלומיניום, ה-LianLi מגיע גם עם חלון בצד ו-4 מאוררים של LianLi, ה-CoolerMaster מגיע עם 2 מאוררי CoolerMaster, בלי שום חלון, אבל לפי מה שראיתי הוא בנוי יותר טוב {בערך כמו מארזי אנרמקס וצ'יפטק}, השאלה עכשיו מי יותר איכותי ויותר טוב מבחינת כל התכונות שלהם, אז כאן אני צריך את עזרתכם. יש לכם המלצה למארז אחר עד 1000ש"ח? תודה מראש, Dino, מתן.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות בקר USB 2.0 , השאלה של איזה חברות כדאי, והאם יש הבדל בין בקר פנימי לבקר חיצוני שמחובר עצמאית למתח (כי שמעתי מטכנאי מסוים שרצוי חיצוני)?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... ובכן אני מעוניין לרכוש זיכרון למחשב שלי בנפח של 512מגה בייט. התצורות האפשריות הן: או שני מוןדולות של 256 או מודולה אחת של 512. הם צריכים לעמות בדרישות: 133מגה הרץ קאס2. מה אתם מציעים לקנות איזה מאיפה בכמה? קושייה נוספת לגבי כרטיס קול: ךתצורה של 4.1... לשימוש של מוזיקה ודי.וי.די בעיקר.. עם נטייה קלה למשחקים. איזה כרטיס קול הייתם לוקחים.. כרגע יש לי סאונד בלסטר לייב ווליו! הישן... והטוב.. השאלה אם כדאי להחליף להרקולס GAMESURROUND FORTISSIMO II? אם יש הבדל ומהו? אני אודה לכם אם תענו בהקדם האפשרי.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש בעיה עם xp הוא לא מוכן לזהות את הסורק שלי (ליפני כ- 5 ימים הוא עבד מצוין) ו-xp החליט יום בהיר אחד שהוא לא מוכן להכיר בו ביכלל וכן הוא הוריד לי את המצלמה שמישום מה לא עובדת גם ב 98 (לא היו לי איתה בעיות מעולם עד xp :AR15: )שדפק לי גם את 98 (אם זה אפשרי בעצם זה windows אז זה בטח אפשרי)עזרה בבקשה :s05: :s05: :s05: ושנה אזרחית טובה לכולם !!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הרמקולים הגדולים בחדר התחרפנו וצריך להחליף... התחליפים: (הכי מוצא חן בעיני - CREATIVE SW 320) 2 רמקולים וסאב נראים טוב ואני מאמין נותנים סאונד בסדר (מה אחוז העיות קול בהם?) YAMAHA YST M201 - ניראים לי די מעפנים ואלה. (אלה מחנות שבקיסריה שהסקריפט העליון והמהולל לא נותן להגיד...) ככה שזה פחות עדיף כי אבא שלי כבר לא מרשה לי להשתמש בויזה ומשלוח ולחכות שיזמינו את ההרקולס אבל אם מישהו מכיר אחד לטובה אז בבקשה... ד"א האלטק לא משהו למרות שהם "אלטק" ;D שמעתי ככה בפורומים בחול הם חלשים ועולים שם 16 דדולר)
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רק רציתי להראות לכם שרוב השיאים של מהירות באינטרנט דיי מפוקפקים וזה ממש לא בעיה לעשות אותם... חמש דקות עבודה.... בלי מערכות קירור משוכללת ובלי כלום רק צייר של וינדוס וקצת זמן פנוי.. אז תחשבו טוב...
-
איזה גי פורס יותר טוב? ASUS-V8200T5 Deluxe Geforce-3 64 Elsa GLADIAC-921 oem GF3 Hercules 3D Prophet III Titanium 500
-
שלום לכולם. אני מעוניין לפתוח מעבדת תיקונים למחשבים ואני זקוק למידע כמה שיותר בנושאים הבאים : 1)כמה אחוזים מרוויחים על מכירת חלקים בלבד ? 2)בהרכבת מחשב מלא כמה מרויחים על ההרכבה ? 3)כמה עולה ללקוח להחליף כרטיס או HD או מעבד , ואם למשל להחליף HD עולה 50 ולהחליף כרטיס מסך עולה 50 אז אני גובה 100 עבור העבודה או שנהוג לעשות מחיר. 4)אני מעוניין לעשות שרות של עד הבית לתיקונים , אז כמה נהוג לקחת עבור קריאת השרות ? ואם מבצעים שדרוג בקריאה אז האם נהוג לקחת בנוסף על העבודה גם את קריאת השרות ? -אני פונה לכל אחד שיודע מנסיון או יכול לעזור לי באחת מהשאלות בבקשה תעזרו לי. נ.ב : איפה אפשר לקנות חלקים בתור חנות במחירים הכי זולים ? או איזה יבואנים בכלל מספקים חלקי מחשב לחנויות ? אודה מאד…
-
יש לי במחשב שני כונני cd - אחד צורב ricoh ושני creative x 52, ניתקתי לזמן מסוים את הכונן של קריאטיב והחזרתי אותו. עכשיו ה win xp - לא מזהה את הכונן של קריאטיב (הוא מחובר טוב - כי הוא מזוהה בדוס), זה יכול להיות קשור לזה שהתקנתי aspi drivers שבאים עם cdrwin בזמן שרק הצורב היה מחובר?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי אז החדשות הרעות הם שעדיין לא הזמינו לי את המחשב, אבל החדשות הטובות זה שזה ייקרה מתישהו השבוע (אם יירצה השם!) בכל מקרה יש לי שאלה, כמה זמן לוקח לזיגזג להביא את המחשב? או נגיד לסיים להרכיב והכל? מישהו יודע? כמה זמן לקח להם לבנות / להביא לכם?