עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yosi-m,

היי יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 2 mx400 64mb של power color . מתי שאני מפעיל את חריץ ה AGP ב x4 אז המשחקים ניתקעיםלאחר כמה דקות של משחק, בכפול 2 הכל בסדר ממה נובעת הבעיה ????? (חוץ מהעובדה שיש לי POWER COLOR

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by shimon23,

שלום אתמול עשיתי disk defragmenter לדיסק קשיח(אחרי כמה חודשים שלא עשיתי), ופתאום הוא התחיל להשמיע רעשים מוזרים כאלה כל הזמן. מישהו יודע למה זה? לא נראה לי שיש לו bad sectors כי בדקתי בערך לפני שבוע.

3. Started by bommer,

יש מבצע של מדפסת lexmark x2250 ב 389 ש"ח מה אתם אומרים עליה? היא שווה משהו? ועוד שאלה איך אני יכול להפעיל פקס דרך המחשב? תודה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by borisd9,

חיפשתי את גרסת ה 2007 החדשה ל G5 בכל חנות ולא מצאתי כלום ... האם הוא בכלל קיים בארץ באיזה חנות ? או שהוא רק בדרך ארצה ? אם כן , מישהו יודע מתי הוא יגיע ?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by MDK,

הציעו לי בחנות אחת את המחשב AMD athlon xp 1800 עם המארז - A Open QF45AP4 250W ATX MidiTower. הם טוענים שהוא מאושר AMD, אבל אני לא חושב שהספק מספיק חזק כדי להחזיק מערכת עם DVD, GTXP, Ti-4400, 80GB....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by the_lighting,

אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית במחיר סביר, אבל אני לא רוצה שיגיע עם זה עכבר! יש לי כבר MX1000 יש אפשרות כזאת?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by THE_COMMANDER,

למישהו יש אתר שמראה כיצד להתקין מעבדים של פנטיום 4

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. כמה כסף, נגיד לשעה, עולה מחשב מבחינת חשמל? נגיד ספק 300W ומסך 17/19 " (הסטנדרט)...

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. השימושים הם ביתיים ולא משרדיים או מאסיביים מידיי. דרושה מדפסת שתשמש כמדפסת, מכונת צילום, וסורק. פקס לא בגדר חובה. המדפסת צריכה להיות אמינה ואיכותית מחברה טובה. התקציב הוא עד 1000 ש"ח אך כמובן שאם לא נחוץ כל התקציב לשימושים הללו אז עדיף לנצל כמה שפחות (אך אם צריך אפשר אף לחרוג במעט). תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קניתי היום מחשב ב ksp ולא היה להם את המארז שרציתי החלטתי ללכת על מארז של hec דגם : ?HEC Compucase CI-69U6 400W? הוא נראה לי קצת שונה מהHec הרגיל והסתכלתי גם באתר שלהם והוא לא מופיע , אתם חושבים שזה זיוף של Hec ? ואם זה זיוף גם הספק שבא איתו עלול להיות זיוף לא ? מה אני עושה ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by HaJ-B,

שלום. ברצוני להזמין אחד מהשניים. מצד אחד, ה-Firefly הוא המשטח החדיש ביותר שלהם, עם הגימיק שרייזר מנסה לקדם - הכרומה. מצד שני, ה-Invicta הוא משטח דו צדדי, שנראה מושקע קצת יותר מהפיתוח של ה-Firefly (אם נניח לרגע בצד את כל מופע האורות שלו). מה גם שהוא אקסלוסיבי לאתר רייזר, כך שירידה במחיר לא תהיה אופיינית. כך אוכל להתנחם שלא הפסדתי כסף אם אקנה את ה-Firefly מרייזר (כי כרגע רק שם הוא זמין), ובהמשך אתקל במחירים זולים יותר בחנויות אחרות. אלה שני השיקולים העיקריים (חוץ מזה שיהיה נחמד לקבל את המוצר החדיש ביותר שלהם, זה עם האורות. אבל נחמד לא כ"כ משחק תפקיד פה, השיקול צריך להתבסס על איכות). אודה אם תוכלו לא לסטות מהנושא (אלא אם כן תרגישו שממש, אבל ממש יש צורך). כן, אני יודע, המוצרי…

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. אני נדלקתי על המארז הזה מה אתם אומרים עליו ? למישהו יש נסיון איתו, כדי לקנות ? ובעיה נוספת - יהיה חבל לחורר אותו

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לייזר ביתית זולה ומינימלית. השימוש במדפסת יהיה יחסית נדיר לכן מהירות ההדפסה\תגובה לא מעניינת אותי. כמו כן ממשק החיבור גם כן לא רלוונטי. דרושה רזולוציית הדפסה של לפחות 600DPI. טונר מקורי זול יהיה פלוס גדול. מצאתי הרבה מדפסות זולות בZAP, יש המלצה לדגמים ספציפים ? בתודה מראש, מייק.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by itaysp,

אני מחפש צריך לקנות עכבר למחשב נייד וחובה שהוא יהיה בלוטוס כדי שלא יתפוס לי יציאת usb. בטווח המחירים של עד 150 שקל יש רק 2 עכברים: Logitech V470 Microsoft notebook 5000 אני קורא ביקורות גרועות לכאן ולכאן, ואני נמשך ללוג'יטק יותר כי אפשר לתכנת את הכפתורים של הגלגלת והוא זול יותר. למישהו יש המלצה עם אחד מאלו?

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. (מצטער אם זה נראה כאילו אני דורש מכם, אבל לא מצאתי דרך אחרת לנסח את זה) חובה שיהיה במקלדת כפתורי : Play, Pause, Next, Prev וגלגלת ווליום (לא לחצני ווליום, ההדגשה היא על הגלגלת). בתודה מראש אלעד עריכה: ראיתי שני מקלדות שהתלהבתי מהם, שניהם של לוג'יטק: LX 700 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6360 MX 3000 - http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1242 מה אתם אומרים על כל אחד מהם, ומה עדיף? עקרונית, אני לא צריך עכבר, אבל לא מצאתי רק מקלדת. אני אשמח מאוד מאוד אם תמצאו לי מקלדת איכותית ללא עכבר בתקציב.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Sarm1x,

טוב אז לאחר חודש ומשהו שקניתי אותה פתאום אני רואה שאין לי אור על המקש E ניסיתי לנתק את המקלדת מהמחשב ולהחזיר לא עזר.. כנראה שהמנורה נשרפה יש למישהו מושג מזה? בכל כך קצת זמן? אני בכל מקרה ילך להחליף אותה כי עדיין יש לי אחריות אבל יש למישהו מושג למה זה בכלל קורה?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by X,

נכנסתי לביקורת על הלוח הנ"ל, כפי שפורסם בחדשות. לתדהמתי ראיתי את הדבר הבא: the GA-7VTXH uses a temperature probe for CPU monitoring. This will mean that Athlon XP users can't make use of the internal diode offered by the XP, and will need to be aware that in the event of your heatsink falling off, the CPU will not throttle it's clock speed back, nor shut down quick enough when the maximum safe operating temperature is reached אם הבנתי נכון זה אומר שעם הלוח הזה אי-אפשר להשתמש בדיודה של המעבד (XP), ולכן המעבד לא יאיט את המהירות או יכבה את המחשב בזמן התחממות.........כלומר, יש סיכוי די גדול שישרף לי המעבד... :-[ מישהו מוכן לאמת את זה או להסביר לי מה בדיוק הקטע הזה אומר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה-1000 שקל, ואני צריך כרטיס מסך איכותי מסידרת הג'י פורס, אמרו לי שכרטיס הג'י פורס 3 טיטניום 200 עם 64 מגה של הרקולס הוא קנייה טובה ושווה, האם באמת שווה לי לקנות כרטיס כזה? ??? ???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי לפטופ ונייח ורציתי לדעת האם יש אפשרות שמקלדת אלחוטית תחליף שליטה בין המחשבים בצורה מהירה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. התחדשיתי במקלדת הזאת ו... משום מה מקשי ה-F הכוונה לקיצור הדרך לא מגיבים וכל שאר הקיצורים כמו כיבוי המחשב וכו' עובד. מה לדעתם הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מעוניין להחליף את הקירארטיב 128 הישן והטוב בהרקולס טירטר 6.1 XP או ב TERRA TEC? בבקשה נא לציין את הדגם המועדף ואם אפשר לינק לקנייה מקוונת בתודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. טוב, אז אני מבקש המלצה לאוזניות גיימינג מבטלות רעשים. אפשר להציע גם אתרים מחו"ל, ששולחים לארץ כמובן. תקציב 150 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Xilver,

קניתי אוזניות+מיקרופון ב45 ש"ח של ovann. שם הדגם: oV039MV הבעיה היא שהמיקרופון לא עובד... הכנסתי אותו לשקע הנכון (יש שני חיבורים- ירוק וורוד. הירוק לאוזניות והורוד למיקרופון). האוזניות עובדות מצויין, אבל המיקרופון לא עובד. יש משהו שאני מפספס?

• 11 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by WarNet,

היי, שמתי לב שיש פה המלצה למדפסת Canon MX455. היא תעלה 385,זה יקר לי. האם ההבדלים במדפסות,במחיר 250 ש"ח מול 400 ש"ח מבחינת: איכות ההדפסה, מחיר הדיו והזמינות, עלויות תפעול שוטף... הוא כזה גדול,ששווה להוציא עוד 150שח? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.