ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי מחשב עם מעבד ליבה כפולה ואני קונה בקרוב את הספק הזה (חייב מ-KSP וזה מה שיש בתקציב ..) לצוות אותו למעבד 805 ולוח ABIT + אוברקלוק לא גדול נכנסתי לאתר הבית של החברה ולא מצאתי משהו שקשור ל-PFC מייצב מתח אקטיבי\פסיבי (כתוב FCC בהגנות .אם זה קשור) וגם לא חיבור 8 פינים 12V ללוח (4+4 פינים) מישהו יודע אם יש לדגם הזה מייצב מתח (אגב , זה בכלל כל כך חשוב?)וגם את החיבור 8 פינים ? באתר שלהם יש קישור לביקורת ושם בתמונה יש לכאורה חיבור 4+4 .....מוזר מאוד כי בנתונים טכניים מצויין שישנו רק חיבור 4 פינים אחד ולא שתיים .הביקורת מתייחסת לדגם 500W שזהה חוץ מהמפרג' שיותר גבוה. מישהו מכיר ויכול לעזור ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום קניתי את הSteelSeries Siberia Elite Prism חיברתי והכל עובד חוץ מהמיקרופון ניסיתי כבר הכל בדקתי בגוגל וכל מה שרשום שם עשיתי ועדיין לא עובד יש לכם רעיונות? מה לעשות? :please:
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז החלטתי לקנות סורק ואני מחפש משהו איכותי ועמיד שיחזיק לאורך זמן... אני מעוניין בסורק שולחני וחשוב לי שידע לסרוק תמונות וטקסטים באיכות גבוהה.... תקציב - עד 800 ש"ח (אפשר גם יותר זול - ואפשר גם יותר יקר כל עוד זה מצדיק את המחיר) בנוגע לפירמות של היום בשוק: יש הרבה דעות בעניין שטוענות שהכל תלוי בפירמה HP - איכות סבירה, אבל בכל הנוגע לאחריות הם נוכלים (ולא חסר מקרים כאלה עם HP, חפשו ותראו שאני צודק) Mustek - איכות עלובה, לא חסרות תלונות עליהם UMAX - לגבי יומקאס אני לא הכי בטוח כי חלק אומרים שהם מרוצים מהם וחלק לא, לי אישית היא נראית מאוד ממוצעת בתחום הזה Canon - ביקורות מאוד חיוביות, ובכלל בכל מה שקשור לאופטיקה קאנון בולטת לטובה Epson - טוענים שהיא החברה הטובה ביותר בתחום ה…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה זמן אורך חיים של נורת ניאון למחשב, בשימוש יומיומי של כ 6 שעות? הייתה לי נורה כזאת והיא נשרפה לי אחרי חודש וחצי, האם כחה כול הנורות או שהייתה בעיה אצלי?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
p4 2.4 512MB 9800pro 256mb 300W ג'נרי http://img86.imageshack.us/img86/7310/16kz1.jpg
-
- 12 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש המלצה עבור מקלדות למחשב מדיה. מקלדת אלחוטית, שמצד אחד תהיה קומפקטית אבל עדיין נוחה לשימוש. האם כדאי שתהיה משולבת עכבר\משטח מגע. או שעדיף להפריד בין השניים? בתודה מראש, פיני
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את זה והוא נראה לי הכי טוב http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=344869 הוא גם לוג'יטק וג'ויסטיק אנלוגי מישהו מכיר ג'ויסטיק טוב יותר מזה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היה לי את הסט Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 והייתי מאד מרוצה. העכבר התקלקל ואני מחפש עכבר אחר. אני משתמש בעכבר עבור htpc ולכן צריך שיעבוד כמו שצריך ממרחק של 3 - 3.5 מטר. מחפש המלצה על עכבר. הסט שהיה לי עבד גם ממרחק של 15 מטר. אמנם לא צריך מרחק כזה אבל החשיבות של מרחק היא קריטית. כמו כן חשוב שיחזיק הרבה זמן ללא טעינה שכן הוא משמש בערך בין 6 - 8 שעות ביום. תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הישגתי כסף 350 שקל! אני גר בחולון אין באופיס דיפו ולא בBUG בחניות שאני מכיר אין את העכבר הזה......................................... מישהו מכיר חנות בחולון שיש את העכבר הזה שם... בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
רוצה לקנות מארז עם ספק טוב לפחות 400W וקירור טוב (במארז, לא בנוסף). עד 600 ש"ח. תודה! כרגע אני לוקח CompuCase 6CS3 בנוסף ל-TopTower 450P5. האם הקירור של המארז הזה הוא מספיק ל-OC סולידי?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני צריך להטעין את הסוללות לעיתים דחופות יש פיתרון אחר? יש אולי סוללות שניתן להטעין דרך USB ? מדובר ב logitech ex110 תודה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס קונרו בימים הקרובים. מעבד, לוח, זכרונות, כ. קול, כונן קשיח, כרטיסי רשת... הכל די סטנדרטי אני רוצה לקחת ספק של ENERMAX, ליברטי 400W. הבעיה שאני לא יודע איך הוא יחזיק בעוד חצי שנה/שנה כשיגיעו הכרטיסים החדשים של ATI/NVIDIA... כ. מסך של 200W אני בטוח לא קונה, אני מאמין שהם ישפרו את זה ויורידו את ההספק עם הזמן.. ועם זאת הוא כנארה עדיין יהיה גבוה מהכרטיסים של היום. השאלה שלי אם 400W יספיק או שכדאי בכל זאת להשקיע במשהו יותר חזק?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
VR לפני שנים שמעתי שהיה נסיון להוציא "קיט VR לעניים" כזה שידו של גיימר ממוצע יכולה להשיג, אני מניח שזה לא תפס... מישו יודע אם יש איזושהי התקדמות בתחום ? זה רלוונטי בכלל להמשיך ולפנטז על זה ?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום! כיום יש לי ספק כוח של Enermax- ליברטי 400. אבל, מסתבר שאם אני ארצה לשדרג בעתיד ל-R600+ 6600 ושהמערכת תהיה יציבה, יש צורך ביותר ממה שהליברטי 400 יכול לתת. עכשיו, הליברטי הוא ספק חדש (רבע שנה) ויש לי עדיין את ספק ה-thermaltake 410W המעפאן הקודם שלי. עכשיו, יש איזושהי דרך לחבר במערכת אחת שני ספקים? לגבי מקום במארז- אל תדאגו, בשביל זה יש דרמל, ג'יגסאו, מסור דיסק ומקדחה במחסן השאלה היא איך אני גורם לספק להידלק יחד עם המערכת? אילו חלקים אני יכול "להניע" עם הספק המשני? רכיבים היקפיים כבר ברשימה שלי, השאלה היא האם הספק הזה בכלל יוכל להחזיק R600! העוצמה של המסילת שלו לא מספיק חזקה (כל מסילה בנפרד) וגם לא מספיק חזקה משולבת. מה אני יכול לעשות איתו? (הוא לא תומך ATX 2.2, …
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש לי מחשב נייח שתפקידו מכרז מולטימדיה והוא מחובר לטלוויזיה. מרחק הישיבה מהטלוויזיה הוא 4-5 מטרים ואני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת בעלי יכולת תפקוד אמיתית מהמרחק הזה, קראתי קצת על מקרים שהם מצויין מרחק עבודה דומה אבל בפועל זה לא עובד בצורה טובה, לכן אם מישהו מכיר מנסיון משהו שעובד בצורה טובה למרחק כזה אני אשמח מאד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
האם יש הבדלים משמעותיים בין הדגם החדש לישן כך שכדאי להמתין(גם היבואן לא יודע מתי יגיע) תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
דפדפתי באתר של הדובים ופתאום ראיתי את המפלצת הזאת: Foxconn Diabolic Gaming Case שם הדגם: TH-202d ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי כלום... ממש מוזר... גם המחיר מופקע 993 ש"ח ולדעתי הוא ממש אבל ממש מכוער... מישהו יכול להוסיף משהו?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שמתי לב למחירים שונים בכבלים HDMI והרי זה לא כבל שמעביר אות אנלוגי אשר מושפע מרעשים זה כבל שמעביר אות דיגיטלי לכן או שהוא מעביר או שלא מעביר אות אם הוא ארוך מדי יתכן כי לא יצליח להעביר אות אז למה מוכרים לנו כבלים מזהב יהלומים ושאר ירקות עובדים עלינו או לא ???????
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים טוב אני צריך Surge טוב לחורף אבל אני לא וידע איפה אני יכול למצוא אחד כזה ...? ואיזה סוג או חברה טובה ..? תודה... מי שלא יודע מה זה Surge זה נגד נפילות מתח ...
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספרי מארזים : Antec 1000Amg Antec p160 Lianli Pc60 אני רוצה משהו שיחזיק המון זמן, יהיה קר! ונוח. על מה הייתם הולכים? (אשמח גם לשמוע עוד המלצות). ולגבי ספקי כוח, תיכננתי לקנות את ה- Antec truepower 430w אבל ראיתי שה- butterfly של TT בא עם Sleeving וזה עניין אותי, יש ספקים שבאים עם סליווינג אבל בלי כל הצבע וכדומה של ה- TT? תודה! אולי EG365P-VE FCA Enermex?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... אני רוצה לקנות אותו אבל איך אני מוודא שהוא מתאים ללוח אם שלי? יש לי לוח אמ של ASUS יותר מזה אני לא יכול להגיד לכם כי אני לא מבין... אני רק יודע שיש לי מקום ל3 כרטיסים... נראה לי שהגרסא שלו זה ASUS P4B533 בבקשה תענו לי..... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לאחרונה מצאתי אוזניות של HP שנראות נוחות וזולות(253 שח בסטארט פיסי) הבעיה היא שלא מצאתי שום סיקור של המיקרופון/ איכות אודיו של האוזניות. מישהו יכול להגיד לי משהו על האוזניות או לתת לי דרך לדעת? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הבנתי שהG5 וG7 זה אותו דבר בול רק אלחוטי ולא אלחוטי. ההפרש בכסף הוא לא משמעותי מבחינתי. (אני לא אומר שיש לי תקציב לא מוגבל, פשוט ההפרש לא גדול אז סבבה) אז למה אומרים לקחת G5 ולא G7? אם זה הקטע היחיד שמפריד בניהם, נראה לי אני אקח G7 כי יותר נוח לי אלחוטי (יש לי אלחוטי עכשיו והיה לי לא אלחוטי, יותר נוח לי עם אלחוטי) תודה מראש על ההעצות וההסברים.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-