ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
למען שמו באהבה אני מעוניין במדפסת לייזר וגם בסורק. אין לי צורך בפקס, יש לי רק קו אינטרנט. אני סטודנט, ועדיין אין לי מושג בנוגע להיקף השימוש החודשי. העדפה להדפסה דו צדדית. לא יודע אם יש עדיפות לסורק עם מזין דפים. אין דגש על חיבור רשת וכדומה. ההעדפה לתקציב היא עד 800 שקל, ולעלות זולה של טונרים. עדיף לקנות סורק ומדפסת או שעדיף מכשיר משולב? המחשב יכול לסנכרן בין הסורק למדפסת בכדי שישמשו כמכונת צילום, או שזו אפשרות הקיימת רק במכשירים משולבים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי מה המצב לדוד שלי יש מחשב נייד dell latitude cpx עם מעבד פנטיום 3 והבעיה היא שנשברו לו כמה מקשים במקלדת והוא מעוניין לקנות מקלדת חדשה ורציתי לדעת איפה אפשר להשיג מקלדת חדשה וכמה בערך היא צריכה לעלות ?? זה מאוד דחוף כי זה מחשב עבודה שלו והוא מישתמש בו כל היום תמונה של המקלדת
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מקלדת חדשה, אני מעוניין במשהו קצת יותר ממקלדת רגילה שכולנו מכירים... ראיתי את המקלדת הזאת, די התלהבתי ממנה רק לא ממש התלהבתי ממחירה - אלף ש"ח. האם היא באמת ברמה כה גבוה שאכן שווה את הסכום הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה חדש למחשב... שמעתי שיש הגה שיש בו דוושות אם קלאתץ' וגם תיבת הילוכים...... יש מישהו ששמע על זה פה ויכול לתת קישורים?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מי שרכש לאחרונה את המוצר הנ"ל - הייתי רוצה לשמוע את ההתרשמות (רעש - קרור - תאורה ) בנוסף המלצות למארזים אחרים
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני מעוניןן לקנות מארז יפה ומעוצב בלי ספק ג'נרי וגם ספק בשביל OC, מעבד AMD 64 3000+ כרטיס מסך 6800GT או אולי אחד יותר טוב (עדיין לא סגור) 2 כונני הארד דיסק כל אחד בין 140-160 GB ולוח אם לרשום גם? שבכללית לא יעבור את ה600-500 אם צריך לעבור בגלל הספק אז למה... ושהמארז יהיה באמת יפה ומעוצב כמו שצריך
-
- 73 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני רוצה לסרוק תמונות למחשב בכדי לעשות אלבום דיגיטאלי יש לי כמה תמונות שפיתחתי אותם על נייר אני רוצה לסרוק אותם למחשב אני יודע שסורק יש לו רזולוזציה גבוהה ולכן זה עדיף אך אולי יש גם משולב הסכום עד 400 שח תודה
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
כל-כך הרבה חיכיתי לרגע הזה, המארז העקום והישן שלי מעצבן ומכוער ונמאס לי ממנו, אני זורק אותו. מאוד מצא חן בעיני הסופרטאלנט, אני מתכנן קנייתו מ-KSP והבנתי שהוא מגיע עם ספק סיני ב-12$ ( ג'נרי בקיצור ) יש לי כבר Hec 300W שסוחב מצויין ואני מרוצה ממנו מאוד, רציתי לדעת כמה דברים - - הספק יחזיק את המארז? - אפשר לבקש זיכוי מ-KSP ושהם יעיפו לי ת'ספק הסיני מהמארז? - אפשר ביקורות באינטרנט שלו? עשיתי חיפוש - לא מצא. תודה.
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מחפש לוח כתיבה על מנת שיאפשר לי לצייר ישירות למחשב
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי מתן ואני שמאלי,אני משתמש ביד ימין לעכבר, אני לא בטוח אם ימנים גם, זה מוזר. בכל מקרה, השאלה שלי זה האם הG5 והMX518 וכל העכברים הימנים מחזיקים אותם ביד ימין לרוב? או שפשוט לא יהיה לי נוח. אני עם העכבר תמיד בצד ימין כמו רוב האנשים שאני מכיר אפילו שאני שמאלי אני לא בטוח מה ימנים עושים אז תגידו לי פליז... תודה. בקיצור אני רק רוצה לדעת אם אתם ימנים ואם כן באיזה יד אתם עם העכבר
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ראשית ברצוני להודות לצביקה מרוזטק טכנולגיות מתקדמות, יבואני OCZ הרישמיים בארץ, על כך שנתן לי לקחת את ה-Sample שקיבל לצילום. סקירה קצרה על המוצר: כפי שניתן לראות OCZ החליטו להרחיב את מגוון המוצרים שלהם ולנסות להחדיר עוד ספקי כח איכותיים לשוק. הם החליטו שעליהם לייחד את עצמם מעט מן המתחרים והצליחו לעשות זאת בצורה לא רעה בכלל. הספק מגיע בגימור כרום מראה יפיפה, דבר שעוד לא נראה כמותו בתחום הספקים. עד כמה שהוא יפה הוא גם מאוד רגיש לשריטות. הוא מגיע כבר עם תמיכה בכבל ATX עם 24 פינים, תמיכה הנדרשת לדוגמא בלוחות החדשים של סוקט 775 של אינטל, ישנו גם מתאם מ-24 ל-20 פינים על מנת לתמוך בכל הדגמים הנמכרים כיום בשוק. על הכבל ATX יש שרוול ירוק זרחני.. …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הרצית אתמול 3dmark על המחשב שלי והתוצאה היתה 2811 דבר ראשון..זה ציון נורמלי למערכת שלי דבר שני הבנתי שיש פאטץ לכרטיס מסך שלי כדאי שיסדר את המבחן בגלל השיטת רינדור עוד מישהו שמע על זה? המחשב.. athlon 1.4 hercules prophet 4500 512 mushkin basic ddr asus a7v266 philips seismic edge 5.1 וכל השאר...לא משהו מיוחד..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתוב באתר שלהם שהוא עולה 150 דולר מישהו יודע אם מוכרים אותו בארץ? שווה לקנות?? לינק
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בלשמוע מוזיקה. כשאני רוצה לשמוע מוזיקה ב - WINAMP שלי מופיעה לי הודעה כזאת: ההתקן שצויין נמצא כבר בשימוש. המתן עד MMSYSTEM004 שיתפנה ולאחר מכן נסה שנית. והכותרת של הודעת השגיאה הזאת היא : Nllsoft waveOut plug-in v2.3 . עכשיו הלכתי אוטומתית לבדוק את כרטיס הקול שלי ובמאפייני המולטימדיה שבלוח הבקרה מצאתי שההתקן זמין אך לא פעיל עקב בעיה בלתי מזוהה. כל מי שיודע איך לעזור לי בבקשה שישלח לי הודעה.
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי עכבר כדורי רגיל, והיום, ללא כל התראה הוא התחיל לא להגיב. הייתי באמצע משחק, והתחלתי להבחין בקירטועים שהתחילו להיות לו עד שהוא נדם לגמרי ולא זז מאז... טוב, פתחתי אותו. כשפתחתי אותו גיליתי ים של ג'יפה בפנים,ניקיתי אותו, אבל הוא עדיין לא מגיב, אני כרגע על עכבר דפוק של מייקרוסופט, למישהו יש מושג מה קרה לו?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בטוח שיש כזה דבר. רק אני לא יודע עליו. אז בבקשה מי שיודע על אתר מחשבים לא ישראלי המוביל גם לישראל שיענה בבקשה. חייטין.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיימתי לקרוא את הכתבה בטום הכרטיסים האלו פשוט יוצאים מהכלל! הגיפורס 4 MX460 מבצע כמו GeForce 3 Ti200 בבנצים הרגילים וכמו גיפורס 3 Ti500 כשמכניסים FSAA לתמונה! פשוט מדהים! רק חבל שהוא עדיין לא תומך ב Vertex/Pixel Shaders - וכיוון שזה נראה לאן שהולך העתיד אני לא חושב שהכרטיס כל כך שווה... רואים את זה שבוחנים אותו על Aquanox. הגיפורסים שמבוססים על Nv25 (כל סדרת הגיפורס 4 Ti) פשוט מדהימים כל אחד מהם יותר טוב מהגיפורס 3 Ti500 והביצועי FSAA שלהם פשוט יוצאים מהכלל! הירידה בביצועים שה NV25 מקבל כתוצאה משימוש ב Fsaa היא פחותה באופן משמעותי מהגיפורס 3 וה Radeon 8500. והגיפורס 4 Ti4200 שהוא יותר חזק מהגיפורס 3 Ti500 עולה 200$ מחיר רשמי שזה בערך 100$ פחות מהמחיר הרשמי של הגיפורס 3 …
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות?????
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
האם שווה לקנות אותם, בהתחשב במיוחד במחיר הנמוך שלהם? כי לפי כמה ביקורות שקראתי, הם לא רעים בכלל.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
מה זה מגירה לדיסק קשיח למה צריך אותה ואיפה שמים אותה ואיך מחברים אותה בבקשה תענו לי על השאלות בתודה מראש יאיר
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אוקי זה הולך ככה- יש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר. רסיבר די וי די ושאר בבלט לא עקרוני. אני חייב כרטיס קול חדש, כי יש לי קריאטיב 16 ישן. מאוד. לפי מה שהבנתי המפענח ל-5.1 קיים כבר ברסיבר ולכן אני לא צריך לכרטיס קול 5.1. איזה כרטיס קול מומלץ להתקין במחשב לשמיעה באיכות טובה? כמובן שיש הגבלת מחיר 200-300 שקל. ואיך מומלץ לחבר את המערכת? בחיבור אחד או בחיבור גם של האחוריים וגם של הקדמיים בכרטיס קול...? יש דגש על איכות, ורצוי בעל יציאה וכניסה אופטית. לא שחיבור המערכת למחשב בסיב אופטי בא בחשבון, כי אני צריך כבל של 5 מטר שעולה 1000 שקל. שלכם, אביעד.
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן.. (חודש) UPS חמוד וישן שלא עובד... וכמו כל UPS ישן...נדפקו שם הסוללות.. וכבנאדם שיש לו בבית סטפות של סוללות של 12V 6A.... ואחרי חקירה קטנה של הUPS וגילוי שהוא עובד על 24V.. שמנו 6 סוללות... כל 2 סוללות בטור.. וכל הזוגות במקביל.. ומה שיצא לנו פה זה: UPS שמחזיק 2 מחשבים + 2מסכים+HUB= במשך 15 דקות +- ומה אני רוצה להגיד לכם פה..? במקום לקנות UPS חדש וחזק. תשיגו (כל אחד והדרכים שלו) UPS ישן, תשימו לידו מצבר... והנה, יש לכם UPS שיותר טוב מכל UPS אחר.. תלוי בכמה מצברים.. enjoy.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-