עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nananoam123,

תקציב 800 חריגה 1200 בקשה לא ביטס אתה משלם על יופי לא על איכות שימושים מוסיקה שהיה הרבה באסס לא ברמות מוגזמות כמו הביטס אוזנית טובות לדאפסטפ האוס ורמיקס

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by j,

אז ככה, הMX1000 (חלק מMX5000) שבק חיים אחרי 6 שנים לערך.. קניתי לו סוללה חדשה אך ללא הועיל... נראה כי אין ברירה והגיעה העת לעכבר אלחוטי חדש.. צרכים: לא גיימינג, אלא בעיקר שימוש יומיומי כללי אבל גם גרפיקה - םוטושופ ואוטוקד למשל.. במשרד השתמשתי עד לא מזמן בעכבר אופטי הכי פשוט של מיקרוסופט שחוץ מזה שהיו חסרים לו כפתורי צד היה סך הכל בסדר.. עכשיו קבלתי למשרד לוג'יטק G300 כאילו אני איזה שחקן בכל אופן עכבר חמוד, קצת קטן... תקציב? אין לי מושג מה נורמלי היום אז משהו סביר+.. הצעות?? תודה!!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Slash87,

אני מחפש מקלדת טובה למשחקים, אני אשמח אם היא תהיה מכנית ואני מאוד רוצה שהיא תהיה מוארת. הבנתי שאייבורי עכשיו מוכרים את המקלדת הנ"ל ב 390 שקלים (באתר של רייזר מצוין שהיא עולה 129 יורו, איך זה אפשרי בכלל??) בכל מקרה אני מבין שיש לה תאורה רק לאותיות באנגלית... קצת מבאס אבל לא נורא. מה דעתכם? עסקה שווה??

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  4. כבר קרוב לשנתיים שאני פוזל לכיוון של עכברי הR.A.T של סייבורג, בעיקר מכיוון שהעיצוב שלהם ממש קוסם לי. המחיר לא מפריע לי (עד כמה ש120$ לעכבר יכול שלא להפריע), והייתי בכיף מוציא את הסכום על R.A.T 7 במקום על לוג'יטק שווה ערך... אבל אני נתקל שוב ושוב בתלונות וביקורות על איכות הבנייה ובעיקר על החיישן. עד כמה החיישן אכן גרוע? מכיוון שאני לא משחק יותר מדי במחשב, כל הסופר-ביצועים של עכברי "גיימיניג" לא משנים לי, וגם חיישן של עכבר מיקרוסופט רגיל יספיק לי. האם החיישן כ"כ בעייתי שהוא פחות טוב מזה שיש בעכברים הפשוטים ביותר?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  5. אני צריך עכבר טוב. אלחוטי, עם קליטה טובה, נוח, ואמין! לשימוש רגיל, עם מחשב נייח ואם אפשר - גם לא יקר מדי (: אשמח לשמוע המלצה תודה!!!

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  6. Started by tidan26,

שלום! כאשר אני נכנס להגדרות של העכבר ומשנה את מהירות הסמן ועושה שמור הוא שומר ומתי שאני עושה ריסטרט למחשב ההגדרות לא נישמרות מדוע? ???

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  7. Started by cateye,

היי, יש לי מקלדת LYCOSA של RAZER אני מאוד אוהב את המגע של המקשים והאור הכחול היפה שמשתלב לי עם הMAMBA אבל.... מאוד לא נוח לי להשתמש בה כי המקשים נתקעים ואני צריך ללחוץ דיי חזק בשביל לוודא שהמקש נלחץ אחרת נעלמות לי אותיות במשפט ולפעמים המקש נשאר לחוץ או שאני "נלחם" בשביל שהאות תודפס על המסך יש מה לעשות בקשר לזה או שככה המקלדת הזו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by SUPER300,

אני מחפש מקלדת ועכבר טובים לגיימינג, ושהמקלדת תהיה עם לדים. צריך שהם יהיו זמינים בסניף של ksp באילת. הנה הקישור: Www.ksp.co.il . תבחרו סניף בצד ימין למעלה ותבחרו באילת. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by etelsh4,

איפה אפשר למצוא את הרמקולים האלה: "Logitech ‏R10" היו לי כאלה והייתי מאוד רוצה שיהיו לי שוב, איפה אפשר לקנות אותם? ובמכיר הכי זול? ואם אין יש סוג רמקולים שדומים ממש לאלה? גם באיכות הסאונד? תודה!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. Started by ToyMan,

לא מזמן התקלקל לי העכבר LOGITECH G500 שהיה עכבר מעולה (אבל גם קצת גדול ליד שלי) וזהו אין אחריות... עכשיו אני מחפש עכבר גיימינג חדש עדיפות לחיישן ליזר (בגלל שיש לי פאד קשיח מצוין 4HD ואני לא רוצה להחליף אותו אבל אם לא תהיה לי בררה אז בסדר) התקציב הוא 300 ש"ח ואני מחזיק את העכבר PALM אז אפשר עכבר לייזר ב300 שקל או פאד טוב מבד וLogitech G400.. אני עדיין מתלבט.. (אם לא עכבר לייזר אז עכבר אופטי וגם לכלול פאד עדיף לא QCK כי שמעתי שהוא מתקלף ונהרס אחרי כמה זמן) מה אתם אומרים על G400 + Razer Goliathus Control? (ואם כן מה לקחת Fragged או רגיל)? אקסטרה כפתורים זה טוב אבל לא חייב תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by BAR - moah,

מיועדת לשיחות סקייפ. אינטרנט 15 מגה, 800 UPLOAD. תקציב: 100-250 ש"ח. מה דעתכם על: microsoft lifecam HD-6000 ו- Logitech c525

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  12. Started by haifaboy,

שלום לכולם בחיפושי עכבר אלחוטי מתאים לנייד שלי הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש את ה LOGITECH Anywhere Mouse MX .בשיטוטי באתרי המכירות שמתי לב שיש מספור שונה לדגמים . יש למשל : LOGITECH 910-002898 Anywhere Mouse MX שהוא הכי "חדש" שיש מבחינת המספר ויש גם : 910-000872 910-000873 ועוד מה ההבדל בניהם ?? האים הוא משמעותי ?? תודה מראש לעונים .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום אני רוצה לקנות אוזניות עם מקרופון מובנה אלחוטיות מכיוון שאני משחק על טלוויזיה ואני נימצא רחוק מהמחשב. חשוב שהיה איכותי ברמה אין באמת שערי מחירים הכל הולך עם זה יתן תמורה למחיר. חשוב שהיה טעינה קצרה וישמש לשעת עבודה ארוכה. ראיתי היום אוזניות קטנות מידי אני לא זוכר תשם פשוט רצו עליה 190 שקל והם לא נירראו לי בגלל שהם קטנות מידי הטעינה שלהם היתה שעתיים ול6 שעות עבודה שזה סבבה. תודה מראש לעוזרים חשוב לציין שאני משחק ממרחק של בערך 4 מטרים 3 וחצי מטר אז שהיה להם קליטה ארוכה אפילו 10 8 מטר שאני יוכל גם להיתרחק. ועם אפשר גם שמות של החניות בהם אפשר לרכוש את המוצר ואת המחיר שהם דורשים עליו.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת מה חוות דעתכם על ההגה הזה? האם הוא יחסית שווה את המחיר? והאם הוא נוח למשחקים בסגנון ניד פור ספיד, דירט 1-2-3 והאם יש לו בעיות בתיאמות למשחקים? איך הגז והברקס שלו ? וסתם אשמח לדעת למי שיש לו את ההגה האם הוא טוב.( כמובן שאני לא מצפה להגה ברמה של g 27 - הכל ביחס למחיר. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מישהו מכיר יכול להמליץ על כזו שנמכרת בארץ ? יש את ה-logitech illuminated אבל היא מאוד יקרה בארץ

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אני רוצה לקנות מקלדת מכנית עם סוויטצים כחולים (הבנתי שזאת המקלדת הכי טובה למי שמקליד הרבה...) האם יש דגם שנמכר בארץ עם הסוויטצ'ים האלה חוץ מbalckwidow?

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by ac1240,

אני מעוניין לקנות עכבר עד 30 דולר מאיביי הוא ישמע אותי למשחקים (לא חובה שיהיו לו 200 כפתורים) 2-5 מספיק אני מעוניין שהעכבר יהיה קצת יותר גדול מעכבר סטנדרטי ב 10 שקל אני ימני תודה קראיתי את הנושא שיש פה למעלה אבל זה נראה לי מעבר לתקציב שלי

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by Goldenmario,

היי, אני כבר הרבה זמן מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים עם קליטה טובה שיהיה נוח לשחק בסלון. יש לי HTPC, למשחקים וסרטים בעיקר ואת רובם אני משחק עם שלט של XBOX 360. אבל משחקים כמו משחקי יריות, RPG, או סתם לגלוש באינטרנט זה סיוט. העכבר והמקלדת שיש לי כרגע לא קולטים במרחק של הספות מהמחשב, ומשחקי יריות ושלט של XBOX 360 לא הולך ביחד. רציתי לדעת אם מישהו מכיר עכבר ומקלדת מתאימים, ואם מישהו פה גם משתמש ב HTPC למשחקים ואיזה פתרונות הוא מציע. תודה.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  19. האמת שקניתי היום את ה- DA היום ב- KSP אבל פתאום שמתי לב שאחריות היא שנתיים ואנשים מדווחים על בעיית הקלקה כפולה אחרי שנה של שימוש. אז הוא עוד סגור בקופסה ואני יכול להחליף.. razer deathadder עולה 168 ש"ח ב- KSP עם שנה אחריות. http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169416100 logitech g400 עולה 195 ש"ח ב- KSP עם שלוש שנים אחריות. http://www.logitech.com/en-us/gaming/mice-keyboard-combos/devices/optical-gaming-mouse-g400 אם יש משו אחר בתווח המחיר הנ"ל אשמח לשמוע (שנמכר ב- KSP)

• 26 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. שלום לכולם, כרגע יש לי G500 שיחסית נוח אך עדיין לא מתאים למלוא כף היד - אני מרגיש שיש פספוס קטן, מכיוון שאני עובר דירה ולוקח איתי מחשב אחר - אני מחפש עכבר חדש שיהיה יותר גדול בדגש על נוחות ודיוק (ימני). הבנתי שהעברים שלי RAZER יותר גדולים ונוחים ? אשמח להצעות בנושא, התקציב עומד על 600 שקל בערך. קראתי את הביקורות על G700 באתר, השאלה אם הוא יותר גדול ונוח מאשר ה G500 בתקציב נכנס גם Razer Mamba - האם הוא יותר גדול מ G500 ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736892 אודה לעוזרים, שבת שלום

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי מדפסת ישנה אבל עושה את עבודתה מעולה, HP 940C שמעולם לא היינו צריכים לתקן אותה ועובדת כבר כלכך הרבה שנים שאני לא זוכר מתי נקנתה. הבעיה איתה זה מחירי הדיו. הראש הצבעוני שלה מאוחד וזה אומר שברגע שנגמר הצבע יש לקנות מיכל חדש יקר. האם המעבר למדפסת חדשה עם ראשי דיו נפרדים יהיה לי משתלם? האם ראשי הדיו יחזיקו יותר? או שזה סתם גימיק שיווקי שאמור למכור יותר? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  22. מוואלה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1RD4500FIDERSALE http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1RD3070A השימוש הוא לסטודנט, שימוש בינוני, אני מאמין לא יותר מכמה מאות בחודש בממוצע.... גם משך אותי מאוד ה"הזמן היום קבל מחר"... סורק די נצרך, פקס מיותר, וכמובן שיהיה כמה שיותר זול.. השאלה אם לא יתפרקו לי אחרי כמה חודשים..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kaminari123,

כמצויין בכותרת, אני צריך מתאם שנכנס אליו כבל USB ויוצאים ממנו כבל שמע וכבל מיקרופון. או אם זה לא כל כך מובן אז אני צריך את זה לפי התצורה הבאה: אוזניות+מיקורפון (חיבור USB) ---->מתאם-------->חיבורי שמע ומיקרופון במחשב. קיים מתאם כזה ואיפו אפשר להשיג אותו? תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by Fyuz,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום קוראים לי דניס רציתי לשאול כמה שאלות לגבי הפאד מה הבדל בין פאד קשיח ופאד רך ? ואיזה פאד כדאי לי לקנות יש לי עכבר של RAZER ABYSSUS חשבתי לקנות אולי razer megasoma או razer vespula תודה לעוזרים וממליצים

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  25. שלום חברים! באתי אליכם כי אתם בערך הפורום הכי מומלץ בכל הנושא של טכנולוגיה וגיימינג. אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג חדשות (אחרי שהקודמות- logitech premium stereo headset, התחיל לקרטע). אני מתלבט בין שלושה סוגים אך תמיד תוכלו להוסיף סוגים אחרים כראות עיניכם. הסוגים: Corsair Vengeance 1500 Corsair Vengeance 2000 Razer Megalodon אז מה אתם אומרים? אל תשכחו לתת סיבות ולהתייחס למחיר. תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים