עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. חשבתי על ליקנות את MX500 Logitech שווה? התקציב עד 290 שקל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by 888,

??????

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום. אני קונה מחשב מחר ורציתי לשאול האם הספק Enarmax 350W 20Pin/24Pin Whisper series Rev 2.0 Protection OVP,OLP,SCP EG365P-VE מתאים למארז - SUNBEAM SAMURAI GAMING CASE SILVER ?? ואגב, נשארו לי 120 שקל. במה כדאי להשקיע - לעלות בדיסק הקשיח מ-80 ל- 120, או לעלות בספק כוח מ-350W ל- 420W? (לפי איך שאני יודע, הספק 350W מספיק למערכת שלי, אבל אולי לשידרוגים עתידיים הוא לא יספיק?!)

• 11 תגובות
    • 883 צפיות
  4. אני גר בעיר רחובות ובכל מה שנוגע למחשבים, יש לי הרגשה שאני פשוט חי בעולם השלישי. אני לא פגשתי חנות אחת ברחובות שמוכרת מארזים או ספקי כוח לא גנריים. כשאני אומר להם את המילה "גנרי" לגבי ספק של "500 וואט" כביכול- אין להם מושג על מה אני מדבר, המילה הזאת אפילו זרה להם, מרוב שהם לא מכירים משהו אחר. החנויות האלו אפילו לא יודעות את המידות של מאווררים למארז(60, 80 ,120...) פשוט בלתי אפשרי למצוא בעיר הזאת מותגים, כמו ספק של TT או מארז של ANTEC. מה דעתכם על הנושא??? מישהו עוד שם לב ל"תופעה"? או שזה רק ברחובות.......

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  5. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני בהתלבטות ולא מוכן להוציא את הפרמיה הנוספת לARMOR או הKANDALF ......

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  7. למה כי בתמונה שבאתר לא רואים את כול העכבר........

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by karpad,

שלום קניתי לפני כמה זמן מחשב חדש וגם את העכבר MX1000 אני זוכר שהיה פה לפני כזה זמן סקר כמה זמן מחזיקות הבטריות בעכבררים אלחוטיים ומישהו אמר שהוא מטעין את הMX1000 שלו פעם בשבועיים אבל שלי מחזיק בקושי יומיים שלושה! זה אמור להיות ככה או שזה בגלל שאני על המחשב 25 שעות ביממה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by mrsph666,

שלום, אני שחקן Counter-Strike, וברשותי העכבר Logitech MX 518 - שאלתי היא, האם כדאי לקנות פד, האם זה יותר טוב לעכבר, לחיישן האופטי שלו? ככה הוא לגמרי בסדר, לא קופץ, עכבר טוב מאד > יש לי שולחן מעץ, אם זה חשוב... כמה והאם כדאי להשקיע בפד לעכבר בשביל גיימינג? תודה רבה לעונים!

10. Started by kobi_af,

העכברים החדשים ה g5 וה mx610 נראים חתיכת דבר לעומת העכברים של רייזר לפי מה שנראה יהיה קשה לרייזר להגיב ולוגיטק במתקפת העכברים האלו נראית ממש נחושה להשתלט על עולם העכברים(בדיוני ) מה נראה לכם רייזר בסופו של גבר תאוחד עם לוגיטק כי מה שנראה ללוגיטק יש תגובות טיסניות לכל עכבר מטומטם(לדעתי) של רייזר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by אוריפ,

לא ממזמן התקנתי מאורר חדש במארז בכדי לקרר קצת את המארז. כשהמאורר מחובר, המחשב לא מסוגל לטעון את עצמו! אחרי הטעינה של הביוס, אמסך פשוט שחור והווינדוז לא עולה! כשאני מנתק את המאורר, הכל בסדר והמחשב רץ כרגיל. הגעתי למסקנה שהספק פשוט לא מסוגל לעמוד בכמות הכוח שעליו לספק למחשב. הנה הפירוט המלא של המחשב שלי: לוח אם: ASUS P4S533-MX זכרונות: 768MB (בשני סטיקים של 512MB ו256MB) במהירות של 266 מגה הרץ. מעבד: פנטיום 4 2400 מגה הרץ בבאס של 533 מגה הרץ. כרטיס מסך: HERCULES 3D PROPHET 9800 PRO 128MB. כרטיס קול: CREATIVE AUDIGY 2 ZS. דיסק קשיח: MAXTOR 80GB 7200RPM 2MB BUFFER כרטיס FIREWIRE של SMARTCOM. כוננים אופטיים: LG DVD-ROM, NEC DVD+RW ND-1100A, ARTECH CD-RW X48X12X48. מאוררים: זה …

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  12. Started by Red-AnGel,

ממ אני צריך לקנות ספק חדש כי שלי נשרף עכשיו אני לא יודע כמה W אני צריך אם 300 או 400 אני צריך שיספיק למעבד ללוח אם ל6 מאווררים + מאוורר של כרטיס מסך + קתודה וכל השאר (כוננים הארדיסק וכדומה...) על כמה אתם ממליצים לי ? 300 יספיק? עכשיו עוד משהו לגבי החברה של הספק שמתי לב שהספקים של ג'נריק ממש זולים 80-130 ש"ח לעומת חברות אחרות 300 + ש"ח אז לא שווה לי להשקיע במשהו יקר? למה גנריק כל כך זולים? הספק מעפן או מה? וגם של HEC זולים אני צריך משהו זול אז ללכת על ג'נריק? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by darkman,

אז ככה הדרישות חובה: חלון, 2-4 מאווררים, יפה, הרכבה פשוטה(של חלקים) , יעילות לא חובה: fan control sys ספק נורמלי כמה מארזים שנראים נחמדים http://www.thermaltake.com/xaserCase/vm3000/vm3000a.htm http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v2000a.htm יש אותו בארץ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm אשמח לשמוע המלצות אחרות

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי ספק של HEC, מהו "זמן התגובה" שלו, והאם UPS בעל זמן תגובה של 4 מילי שנייה יספיק? (כאשר יש את היבהוב האורות בבית - קפיצת מתח קטנה) https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=131&products_id=1767 מישהו שמע או שיש לו את הדגם הזה? ומה דעתכם על GAMATRONIC 500VA? האם הוא תומך בהורדה מסודרת של המחשב? אין לי הרבה דרישות מהUPS , רק שיחזיק מחשב (ללא מסך) מספר דקות ושידע להוריד את המחשב ( WINXP) אוטומטית

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 1nstall,

היי אבא שלי נסע לשליחות ואני לא יודע מתי יחזור, אז דיברתי איתו והוא אמר אם אני רוצה שהוא יקנה לי את הMX510 וישלח לי אותו בדואר, אז החלטתי לישאול אותכם, מה דעתכם על העכבר MX510? אז מה דעתכם על העכבר הזה? בתודה מראש Install מי שלא מכיר את העכבר אז הינה לינק: http://www.logitech.com/index.cfm/about/pressroom/information/MX/EN,contentid=8290,year=2004

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ratzabi,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ולה לא לקנות אותו? הזמנתי מחשב מ-IVORY ובמארז שלהם היה ספק 350W והוא הגדיל לי את זה לספק אלומיניום 500W. מה האלומיניום נותן לי? ואיך אני יודע שזה לא ג'נרי? תודה לעונים זה דחוף.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by 1nstall,

היי כאשר אני יקבל את העכבר החדש (mx510) אני יצטרך לקנות מקלדת חדשה, אז חשבתי גם מקלדת לקנות בארצות הברית, גם יותר זולות וגם יש יותר מבחר, אבל לא יהיה לי עיברית במקלדת אז זה לא שווה, אז אני צריך מקלדת ב-300-350 שקל, חשוב שתיהיה שחורה, לא אכפת אם אלחוטית או לא, וחשוב שיהיה בה כפתורים מיוחדים (נוספים), המקלדת למשחקים ולאינטרנט. תודה מראש לעוזרים Install

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by eliXir,

מישהו יודע, או יכול למצוא לי היכן יש מקום בת"א שאפשר לרכוש בו את העכבר הזה? עדיף שהמחיר יהיה זול יחסית למחירים שמוצעים בזאפ (140~400). הנה התמונה של העכבר:

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by niv0us,

אני פרסמתי מפרט של 7000 ש"ח ללא מסך. מפרט זה הייה ללא עכבר מכיוון שהעכבר הייה אמור להקנות בארה"ב. חשבתי לקנות את ה mx 510 בארה"ב אך להפתעתי גילתי הבדלי מחירים די גדולים של בערך 50 ש"ח בים mx510 ל-mx500. ואינני בטוח עד כמה ההבדלים בין עכברים אלא שווה את הכסף. אשמח לקבל תשובה בהקדם

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Barton 2500 Redeon 9800 Pro 256 Bit MSI 512 A-Data לוח אם של איפוקס. מספר מאווררים. Lite On 52/32/52 פלופפי. המעבד והכרטיס מסך, יומהרו, אבל לא כרגע, לכן צריך תמיכה גם לזה. סה"כ, לא מפרט יותר מדי חזק, מה מומלץ? אגב, זה המארז: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2265 בתודה, גבריאל.

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  21. כי הם פןלטים הרבה קרינה ? קניתי לא מיזמן ואני מפחד שזה נכון .. רציתי לדעת עם זה נכון זה מה שקניתי .. http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KBS-2348RP

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  22. מזיגזאג... מה אתם אומרים יש בחיה יותר טובה ממנו?(הx800 XT PE שלי בדרכו לארץ...)

23. שלומות! קיניתי מKSP את הספק הגנרי שלהם המתח של 400W ואת מארז הסופרטאלנט...עם 5 מאוורים ואחד זוהר.... אני רוצה לדעת אם הספק יוכל להחזיק את המערכת שלי... מעבד: INTEL PENTIUM 4 1.6 עם גוף קירור ומאוורר של טרמלטק כרטיס מסך: RADEON 9500 PRO עם הסילנסר 3 לוח אם:GIGABYTE 8IEXP הארד דיסק אחד בנפח 40 גיגה שני זיכרונות DDR 256 מגה צורב 1 של LITEON כנון דיסקים 1 כונן דיסקטים הסיבה שאני שואל פה זה בגלל במקום שהעבירו(KSP לא יכולו כי המחשב לא ניקנה אצלם...) לי את המחשב אמרו שהספק לא יוכל להחזיק את המערכת אם כול המאוורים כי אחרת הלוח אם יתפוצץ....=\ אבל מישהוא אחר אמר לי שבלי בעיה הוא יחזיק לי את המחשב...אם אפשר דעה פה זה יעזור.......

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  24. איך המארזםי של החברה הזאת והספקים שלה ? אני בטוח שהספקים ג'נריים (המחיר זול מאוד כולל מארז) אבל איך המארזים שלה ? הם נראים נחמדים מישהו שמע ? מכיר ? קנה ? ראה ? תודה

• 11 תגובות
    • 613 צפיות
  25. אבל חובה שיהיה לו מטען ! עכבר אלחוטי כמובן !

• 11 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים