עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי את הסט מקלדת-עכבר של מיקרוסופט מדגם Wireless Desktop 3000. הסט מגיע עם עכבר אופטי בטכנולוגיית בלו-טראק של מיקרוסופט מדגם Wireless Mouse 5000. הכל נחמד ועובד כפי שציפיתי למעט הקטע עם הגלגלת של העכבר - היא זזה חלק. ללא קליקים. אני פשוט משתגע מהקטע הזה וזה ממש לא מסתדר לי מבחינת תחושה ופידבק שהייתי מצפה לקבל. ניסיתי לחפש קצת ברשת על הנושא הזה אבל לא מצאתי פשוט כלום. אפילו לא אזכור לגבי הקטע שהיא חלקה. עכשיו השאלה שלי היא כזו - הגלגלת בעכבר הזה באמת אמורה להסתובב חלק ללא קליקים או שזו בעיה בעכבר שקבלתי ?? תודה מראש, שחר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ovadiagil,

שלום לכולם, נפרדתי היום מרייזר BLACKWIDOW ULTIMATE שלי. אני מחפש מקלדת חדשה, דרישות: אלחוטית/חוטית - לא חשוב כל כך עם עדיפות לאלחוטי מכנית - הייתה ממש נוחה אבל רועשת כך שזה לא קריטי אם כן או לא. מחיר: לכל היותר 410 ומוגבל רק לאייבורי (זיכוי על הרייזר לאחר שמתו כמה לדים). אני אוהב להרגיש שאני לוחץ על מקש אז משהו מאסיבי קצת. פיצ'רים ומקשי מאקרו - לא רלוונטי מעולם לא השתמשתי בהם. לא גיימר אלא רק סטודנט שמתכנת הרבה. ההתלבטות כרגע: לוגיטק 520 מייקרוסופט 2000/3000/X4 THERMALTEC MEKA G1 ואולי לחזור ל-רייזר שוב אני אשמח להמלצות

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. קניתי G9X שבוע שעבר .... הוא לא מחליף פרופילים... גם כשאני מגדיר בדרייבר ישום מסוים הוא לא מתחלף...וגם לא מהדרייבר עצמו... ועוד שאלה על הדרך: אולי שאלו הרבה אבל איזה משטח לקנות לא מעל 70-80ש"ח...[חשוב שהוא יהיה גדול יחסית...] תודה...

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  4. אהלן. אנחנו די אובדי עצות אשמח אם תוכלו לעזור. במרפאה שלנו, יש 3 מחשבים שהיו מחוברים למדפסת אחת באמצעות מפצל סוויץ' כזה שהיה פראללי. אחרי שהמדפסת התקלקלה, קנינו חדשה אבל החיבור בה הוא כמובן ב USB כך שהסוויץ' הישן כבר לא רלוונטי. רצינו לקנות כזה ל USB וטכנאי שבא התקין. אבל התאכזבנו לגלות שהסוויץ' הזה לא עובד אוטומטית אלא צריך בכל פעם ללחוץ על הכפתור שמפעיל את המדפסת עבור המחשב שרוצה להדפיס. דבר שיוצר בלבול רב ובנוסף הופך כל מדפסת שלא מדפיסה לאוף ליין כל הזמן. זה לא מה שאנחנו צריכים. האם יש מכשיר כזה שייחלק את המדפסת למחשבים ופשוט נלחץ על הדפסה והכל ייעשה כמו פעם? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by Abyss,

היי . מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דרייברים למצלמה הזאת ל- SP3 של XP? ניסיתי למצוא בגוגל אבל מלבד תוצאה אחת שבסוף לא עבדה לא מצאתי כלום .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by nimrod5,

אני קונה מחשב חדש ואני צריך סט של עכבר ומקלדת הכי טובים שיש , נוחים וטובים למשחקים עד חמש מאות ש"ח תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  7. Started by CyborgRAT,

שלום! רכשתי את העכבר G400 והגדרתי את שני הכפתורים משמאל כ-"DPI Shift". הגדרתי את ה-"DPI Shift" ל- 200 DPI, עכשיו שני הכפתורים שהגדרתי כ-"DPI Shift" משנים את המהירות ל- 200 DPI ברגע שאני לוחץ עליהם, השאלה היא איך אני מגדיר שרק אחד מהם ישנה את המהירות ל- 200 DPI והכפתור השני ישנה את המהירות ל- 400 DPI. תודה מראש. -מתן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום פורום, אני נוסע עוד מעט לארה"ב ושם אני אזמין מAMAZON מקלדת שתגיע לבית של אבי ואחזור לארץ איתה. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים, השימושים נעים בין נוחות של לשבת על המיטה ולהשתמש במחשב לצפיית סרטים לבין גיימינג אינטנסיבי. אני צריך מקלדת ועכבר שהם גם נוחים ליד (גם כתיבה ובמיוחד העכבר) וגם איכותיים כך שלא יהרסו לי אחרי שנה (למרות שאני אשמור עליהם בלי קשר) וגם שלא יהיו התנתקויות ובעיות עם הקולט האלחוטי. אין מחיר מסויים, אני לא רוצה להתקמצן אבל גם לא מקלדת ב2,000 שקל כן? מקלדת שתעלה פה 1,000 ש"ח עולה בארה"ב 100$ (הMX5000 של לוג'יטק, שלאחר בירור קצר גיליתי שהיא נוראית לחלוטין, כך נאמר בכל האתרים וכל ביקורות הגולשים שקראתי עליה) ואין לי בעיה לבזבז על משהו איכותי 100$,…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום, הנני מעוניין באוזניות עם מיקרופון מובנה שישמשו אותי בעיקר למוזיקה ולשיחות שאני מבצע בעבודה. הבנתי שאוזניות עם מיקרופון נחשבות לאוזניות גיימינג ולכן אני שואל כאן. הדברים החשובים הם שהאוזניות יהיו נוחות(יהיו עליי רוב היום), שאיכות השמע במוזיקה תהיה טובה ושהמיקרופון יהיה טוב. כמו כן, התקציב גמיש. חשבתי על סנהייזר pc 360 אך הם מעט יקרות, איך הם יחסית לדרישות שלי? אגב, אני מעדיף שהאוזניות יהיו פתוחות כדי שאני אשמע מה שקורה סביבי. תודה, אוראל.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by swisaman,

אחרי שהסיביריה הלכו סופית הגיע הזמן לקנות אוזניות חדשות. אני מחפש אוזניות ברמה של הסיביריה ואף טובות יותר. חשוב שיכללו מיקרופון. כמובן שאני מדבר על אוזניות גיימינג.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by dante123,

מה נשמע? צריך מקלדת עד 250 שקל, אפשרות לחריגה קטנה אם שווה את זה אמור להיות לגיימינג ולעבודה משרדית. מומלץ עם תאורת LED מאחורי המקשים. כמו כן מקשי ווליום ושאר מקשים כלליים של מחשב. עדיפות באזור הוד השרון-כפר סבא- רעננה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by g@s,

אני מחפש עכבר ומקלדת לגיימיניג, מיועד למשחקי FPS , האחיזה שלי היא פאלם גריפ, בנתיים ראיתי את הrazer taipan, והblacewindoo 2013 ulitimut, האם יש עכברים או מקלדות יותר טובים, הנה הקישורים למקלדת http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_IE/pd/productID.253293900/categoryId.56943600 ולעכבר http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_IE/pd/productID.251800600/categoryId.35208800

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by LIDOR_13,

יש ללוגיטק עכברים שמעוצבים לאחיזת CLAW? אם לא אז על איזה אתם ממליצים של חברות אחרות?[לא יותר מ300ש"ח] תודה...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום! אני מחפש לרכוש עכבר גיימינג מבית Logitech שיש לו Sniper Mode ואני אסביר למה אני מתכוון. ברוב העכברים יש אפשרות לתכנת שני כפתורים: אתה לוחץ על כפתור 1 בכדי להעלות את ה-DPI ולוחץ על כפתור 2 בכדי להוריד את ה-DPI. אני רוצה כפתור אחד שמשנה את ה-DPI באופן זמני. כלומר: יש לי כפתור שכל עוד הכפתור לחוץ, אני עובד על DPI מסויים. ברגע שעזבתי את הכפתור העכבר חוזר ל-DPI שבו עבדתי לפני כן. לדוגמא: העכבר עובד כרגע על 1000 DPI, עכשיו אני לוחץ על הכפתור ולא עוזב אותו (משאיר אותו לחוץ), עכשיו העכבר עובד על 500 DPI, עכשיו עזבתי את הכפתור, עכשיו העכבר חזר לעבוד על 1000 DPI. לחברות Razer ו- MAD CATS יש את הפונקצייה הזאת בעכברים שלהן. השאלה אם גם ל- Logitech יש עכבר אשר מכיל את הפונקצייה …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ofirlik,

אני מחפש אוזניות למשחקים ושירים עד 400 ש"ח אם חריגה של 50 אני רוצה אוזניות איכותיות ובעיקר שיהיו נוחות ולא יכאיבו אחרי כמה שעות. תודה על העזרה נ.ב אם אפשר אני מעדיף חנויות באזור רחובות וראשון

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני צריך מקלדת עם מקשים מוארים, כיוון שהמחשב בחדר שינה וחברה שלי ישנה בלילה, יוצא שאני לא רואה מה אני מקליד וזה ממש מקשה עליי לעבוד/סתם לגלוש. מצאתי בלוחות יד שנייה G510 בערך 200 ש"ח, שווה את המחיר? אולי יש מקלדת מוארת חדשה במחיר שקרוב לזה? לא יודע..בגלל זה אני שואל פה ;D תודה.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by matizami,

סוף סוף הסתיימה שנה אקדמית נוספת. אחרי שפינקתי את עצמי בבאטלפילד 3 בחצי מחיר הגיע הזמן גם לעכבר מתאים. תחילה אציין שאני שמאלי אז צריך לפחות עכבר שהוא מצאים לשתי היידים (אין צורך בעכבר רק לשמאליים) קראתי את הביקורות באתר על ה-razer lachesis וה- steelseries sensei. הלכתי להרשם מהעכברים ודווקא העכבר של סטילס היה מוצא חן בעיני יותר בגלל האחיזה (יש לי כף יד גדולה ואחיזה מלאה והצורה של הסטילס דומה לעכבר שלי כיום, לעומת העכבר של רייזר שהוא שטוח יותר). הקטע הוא שהסטילס עולה קרוב ל400 שקל לעומת 300 של הרייזר (KSP). האם אפשר לקבל עוד חות דעת על שתי העכברים? בנוסף, אשמח לקבל המלצה לפאד מתאים. נושא אחרון הוא שכיון יש לי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. אם אני קונה עכבר, לא תהיה בעיה עם ה…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכולם הכנסתי את הLX710 שלי של LOGITECH לתיקון באופיס דיפו, וכנראה איבדו את הסט עכשיו הם מנסים להשיג לי LX710 חדשה, אבל לא בטוח שיצליחו במידה ולא, על פי החוק אצטרך לקבל דגם מקביל או טוב יותר, לכן אשמח לדעת מה קיים היום מבחינת השוק שהוא מקביל או טוב יותר לLX710. תודה

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by Chubby,

אז ככה יש 2 אוזניות מאייבי ממש יפות וסך הכל טובות השאלה מה ההבדל ביאכות עם שווה להשקיע עוד 15 דולר בשביל השניה : אם אפשר את ההבדלים בניהם ישמח לדעת http://www.ebay.com/itm/2011-Skullcandy-Hesh-Over-Ear-Headphones-w-Lifetime-Warranty-Multiple-Colors-/320952818903#ht_1573wt_1141 http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280933311213#ht_2270wt_1166

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  20. יש לי רמקולים ואוזניות -PLANTRONICS האוזניות מחוברות בעזרת USB למחשב. ברצוני לשמוע בשתיהם בו זמנית. אשמח להסבר. תודה

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג לאחי מתנה בתקציב של עד 400 שקל אני מחפש אוזניות בעלות שמיעה נקייה ואיכותיות שיכללו מיקרופון המליצו לי על: Senheiser PC 330 Razer Carcharias SteelSerias Siberia V2 -אשמח מאוד לשמוע ביקורת על האוזניות הנ"ל (למי שיש אותן) -במידה ויש לכם דגמים אחרים שאתם יכולים להמליץ זה יהיה מעולה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  22. Started by ofir_16,

היי, כבר הייתי סגור על ה-6500 הרגיל של hp והרבה אנשים וחנויות אמרו לי לא לגעת ב- hp בגלל שהם כבר לא אמינים ועושים המון בעיות. המליצו לי ללכת על מדפסות של ברדר בגלל שהם אמינים והדיו שלהם זול. המליצו לי על הדגם j430. מה אתם אומרים? ללכת על הברדר ולא על hp. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני רוצה להחליף למהנדסים שלי את הציוד ההיקפי - הם עובדים איתו שעות ומגיע להם משהו איכותי ונוח. דרישות למקלדת: 1. נוחה לעבודה ממושכת והקלדה. דגש על ארגונומיה ויכולת התאמה (הגבהה, משטח מנוחה לידיים, וכדומה). 2. עדיף חוטית. 3. מקשי קיצור ומקרו זה נחמד אבל לא חובה. 4. חייב עברית על המקלדת. 5. עדיף משהו עם מקש ENTER גדול וסידור סטנדרטי של מקשי END-HOME-DELETE וכדומה. 6. איכות בניה טובה. 7. לא רועשת! דרישות לעכבר: 1. גדול ככל האפשר. משהו בגודל של MX518 ומעלה - PALM GRIP. 2. לא חייב להיות סימטרי אבל יש לנו שמאליים אז צריך גם חלופה להם. 3. עדיף עם כמה כפתורים אבל לא להתפרע. 4. בניה איכותית לשימוש ממושך - בינתיים קנינו G400 לניסיון והוא מעט קטן ומרגיש לא הכי עמיד. התקציב גמיש אבל …

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. מתמקד בעיקר במשחקי יריות ..התקציב הוא עד 250-300 ש"ח תודה!

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  25. מדפסת Brother. נדרשת תשובה מהירה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים