עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Kukishin,

האם זה זבל סיני ברמת הGPT או שזה יותר רציני, למשל, בעיניי לוגיטק זה לא זבל אבל לא משהו כי המוצרים שלהם לא שורדים אצלי הרבה זמן. איך הם ביחס לRAPOO?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ag43,

קיבלתי UPS חדש ורציתי לנסות אותו וניתקתי אותו מהחשמל ומיד הוא נכבה (טענתי אותו לפני). כשניסיתי להפעיל את המסך האל פסק עבד רגע ואז המסך נכבה והאל פסק סימן לי נורה אדומה אבל כשהפעלתי את המחשב בלי המסך הוא החזיק לי כמה דקות (לא ניסיתי עד הסוף). הגיוני שהמסך לוקח כל כך הרבה חשמל? המסך MAG 786FD והאל פסק - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360426

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by unknown man,

האמת שאני בטוח בכמעט 100 אחוז שהאנטק אוכל את הסאנבים אבל אני בכל זאת רוצה להיות בטוח

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by mazinya,

מבקש המלצה לעכבר אלחוטי טוב ולא יקר לשימוש במחשב הנייד שלי. עדיף אחד שלא מצריך סוללה אבל אם אין ברירה אז אין בעיה עם זה תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. טוב קצת מורכב, האוזניות של הסמארטפון מכילות מיקרופון מובנה והמחבר PL שלו הוא בעל 3 חישוקי מגעים במקום 2. החלטתי שאני רוצה להשמיש את המיקרופון של האוזניות לסמארטפון שלי במחשב אז רכשתי מפצל PL מ3מגעים ל2X 2 כזה: השמשתי את זה יחד עם מיקרופון סטנדרטי נוסף שחובר לכניסה האדומה במחשב סימולטנית יחד עם זו של האוזניות סמארטפון בעזרת מפצל PL רגיל. עד לכאן הכל טוב ויפה שני המיקרופון עובדים בעת ובעונה אחת יחד עם השמע של האוזניות לסמארטפון עצמם. אך כשניסיתי לחבר בתצורה הזו אוזניות רגילות במקום אילו של הסמארטפון (אוזניות עם מחבר PL בעל 2 חישוקים ולא 3) המיקרופון חדל הסטנדרטי מלפעול. מה קורה כאן בעצם? מהיכן מגיעה ההתנגשות שמשביתה לי את המיקרופון? (אם המפצל PL מ3 לPL2X2 בנוי בצורה …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. כאמור ברצוני לרכוש מדפסת ועברתי בעיון על הצעתך בנ"ל לשתי המדפסות מתוצרת "קנון" ו-"ברדר". להלן שאלותי: 1) האם מאז תאריך ההמלצות, אין אולי עדכונים ושינויים או שאת מחזיקה בדעתך לגבי שתי המדפסות הנ"ל ? באם התשובה היא כן אעבור לשאלתי הבאה: 2) אני נוטה לכוון מדפסת ה-"ברדר" משום היותה חסכונית יותר ומשום ממדיה הפיזיים הקטנים יותר (לא בהרבה אבל משהו). למרות שהמדפסת ששימשה אותי לפחות כעשר שנים היתה "קנון", שאין בפי אלא מלים טובות עליה והשאלה היא: מה ביחס לסטטיסטיקת הקלקולים של שתי המדפסות שהומלצו על ידך ומה בענין מתן השרות של החברות המספקות אותו ? אשמח לשמוע הערותיך בנושא. המשך ערב נעים מוטי הרשקוביץ

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by shimon23,

מה ההבדל בין שני המדפסות הנ"ל? בהתחשב בהבדלים ביניהם (שכרגע אינם ידועים לי) האם שווה להשקיע עוד 150 + שקל ב 930 c?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. זהו, נכנעתי אחרי שהילדה שלי החליטה שזה מאוד נחמד למשוך את העכבר ולנסות לתלוש ממנו את החוט לעבור לעכבר אלחוטי אני מאוד אוהב את ה-G5 שלי והוא שירת אותי נאמנה כבר מספר שנים אני אוהב מאוד את העיצוב הפשוט שלו והלא מתחכם יותר מדי אני מבקש המלצה למשהו שכמה שיותר דומה לו רק אלחוטי ועדיפות ללוג'יטק - אה כן - ושגם לא יהיה יקר מדי עד הגבול של כמה מאות שקלים. תודה, גבריאל

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by roee7777,

זאת גרסת האלומיניום http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24814&catid=192#details זאת גרסת הבד http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24821&catid=192#details שניהם באותה רמת מחיר.. מה יהיה יותר נוח ליד ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני רוצה לקנות מקלדת מכנית למטרות הקלדה מרובה... ראיתי שיש בKSP את Razer BlackWidow ובאייבורי את CELERITAS של ZOWIE. האם אתה מכירים עוד דגמים שמוכרים באייבורי/KSP? איזה מקלדת עדיפה עבור עבודה משרדית של שעות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. עשיתי סקר שוק חביב ביותר על סטים שונים בשוק, ומצאתי את הארבעה הכי טובים (לדעתי) בסכום של 300-450 ש"ח לאחר 4 שנים עם סט של TECH, הגיע הזמן להשתדרג. אני מעוניין לרכוש סט של מקלדת+עכבר: זה לא נועד לגיימינג , אני משתמש המון במחשב, ובחלק מהזמן מול הטלויזיה איתו... חובה 2.4 כי הסט הישן עשה בעיות מרחק והוא לא היה 2.4.... אגב....מי לדעתכם הי יפה ? חשוב לציין שאם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשקול.. אז ככה לוגיטק: MK520 MX3200 LX710 או מיקרוסופט microsoft bluetrack 3000 תודה לעוזרים !!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by shmoopy,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מסוג GEFORCE 6600GT והבנתי שאולי הספק שלי שהוא ספק פשוט שבא עם המארז לא יספיק בשבילו פתחתי את המארז והסתכלתי על הספק ואני לא ממש מבין משהו מהנתונים במדבקה אז צירפתי תמונה כדי שאולי אתם תוכלו לעזור ולומר לי אם הוא מספיק או לא. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי, אשמח לדעת מהיכן ניתן לרכוש מוצר אמין וטוב של סוללה חדשה ושנאי להטענת הסוללה של Lenovo G580 , קישור למפרט מחשב : http://www3.lenovo.com/us/en/laptops/essential/g-series/g580/ אפילו לי יש סוללה של NOM 10.8V = 48Wh ,4400MAH יש אפשרות לקחת סוללה גדולה יותר שמחזיקה הרבה יותר למחשב ? לדוגמא במקום 4400 לקחת 7800 ? תודה רבה וחג שמח .

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by k_700,

המושב שלי נתון לנפילות מתח רבות, במיוחד בבית הזה נשרפו כבר כמה מחשבים מנפילות מתח. החלטתי לבדוק כמה עולה להשקיע באל פסק בשביל המפרט הנ"ל: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4-D 820 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 600 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 400 ¤ 1 OCZ PS 450W ATX MODSTREAM ספק כוח CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 235 ¤ 1 הארד דיסק 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורב NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 פאנל AeroCool GateWatch Black ראיתי פה באשכולות אחרים שהספק כוח חשוב לזה אז סימנתי אותו. שיהיה משו זול וטוב.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by com,

lol!!!!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. ערב טוב, אין סיבה להכביר במילים, אבל לקראת הלימודים במקצוע הומאני (המון המון המון עבודות), וכשבשאר הזמן אני מתכנת מהבית, אני צריך מקלדת עם איכות בנייה טובה, שלא תתקע כשאני לוחץ על יותר מ3-4 מקשים ביחד, מקשים מוארים (אפשרות לבחירת רמת בהירות), עדיפות לאחת שתשרוד מקרים שבהם כוס עם שתיה תשפך עליה בטעות (better safe then sorry). עדיפות למקלדת לא גדולה מידי ואין צורך ביותר מידי כפתורים שונים ומשונים לשליטה בווליום וכו' (למרות שהייתי רוצה דריבר שבתוכו אוכל להגדיר פונקציונליות נוספת). שתהיה לה תמיכה טובה בלינוקס (ubuntu אם זה משנה). אין צורך שתהיה אל-חוטית, או שתתאים למשחקים. סה"כ מקלדת לעבודה משרדית יחסית אינטנסיבית. הבנתי שמה שאני צריך לבחון זו מקלדת מכנית, אבל אם לומר את האמת…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. ובאותו עניין, האם 2 עכברים אלחוטיים מאותו הדגם בבית לא יפריעו אחד לשני (כ"א מהם יחובר למחשב אחר, כמובן)? אם לא יפריעו, אשמח גם לדעת מדוע. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by slarti,

יש לי מספר התלבטויות בנושאי חומרה חדשה למחשב שלי... לאחר בחינות רבות של הנושא, הצטמצמתי למספר סופי של התלבטויות: התלבטות ראשונה - לוח פלוס מעבד: 1. אינטל 1.6 החדש (512k) פלוס לוח גיגה בייט GA-8IXRP 2. אתלון 1700XP, פלוס לוח גיגה בייט GA-7VXRP. החלופה השניה זולה ב70-80 $, אבל: זה לא אינטל, והבורד של ה-7x מגיע עם כרטיס ריאלטק במקום אינטל, ועם יו אס בי 1.1 במקום 2 שאלה שניה - כרטיס מסך. הצרכים שלי הם בעיקר עיבוד תמונות ברזולוציות גבוהות (4100x2700) בפוטושופ, ומדי פעם גם משחקים. קיימות שתי אפשרויות 1. ATI Radeon VE 64MB DDR - שהוא כנראה מצוין ב-2D, אבל לא להיט ב-3D. 2. Hercules GeForce 2 TI 64MB - שהוא כנראה כרטיס מצוין בצורה יוצאת דופן בתלת מימד ובכלל.. הבעיה היא שהראשון עו…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by etamiz,

שלום, אני זקוק להמלצה לעכבר למשחקים ועריכת תמונות בתקציב כולל של 250 ש"ח. מה דעתכם על ה-MX400 של logitech? בתודה מראש, דור.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש וכרגע אני בחיפושי מקלדת אלחוטית שתתאים לצרכיי. 1. אני מפתח תוכנה במקצועי ויושב שעות רבות על המחשב, כך שאני צריך מקלדת עם מקשים נעימים לעבודה מאומצת. כמו כן אני די בקיא בהקלדה עיוורת, לכן אני חייב את ה-layout האורגינלי עם שטח הפרדה בין האותיות ל-num pad ובו יש בתחתית את ארבעת החיצים, ומעליהם את שתי השורות הבאות: Insert | Home | PgUp Delete | End | PgDn 2. המחשב יתפקד גם בתור מדיה סנטר, אז אני צריך שטווח הקליטה יהיה לפחות 3-4 מטרים. (*) פתרון של מקלדת עם Track Ball יכול בהחלט לבוא בחשבון. (*) אני לא גיימר אז האפשרות ללחוץ על 9 מקשי מקלדת + 5 לחצני עכבר בו זמנית לא קריטית לי אשמח ללמוד מנסיונכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. חבריה שלום :s05: אנחנו הופכים להיות חכמים לאחר מעשה לגונן על המחשב שלנו בגלל נפילת מתח פתאומי או הפסקת חשמל הדבר פוגע המערכות המחשב ומאבדים דם ויזע ובסוף גם דמעות לצורך למנוע זאת אני מחםש UPS = אל פסק ומיצב מתח אשמח לקבל חוות דעת והמלצה לאל פסק אליו נוכל להתחבר עם כל השקעים שיגנו על המחשב , מסך , מודם וכ'ו אודה לקבל המלצות

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. דפדפתי באתר של הדובים ופתאום ראיתי את המפלצת הזאת: Foxconn Diabolic Gaming Case שם הדגם: TH-202d ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי כלום... ממש מוזר... גם המחיר מופקע 993 ש"ח ולדעתי הוא ממש אבל ממש מכוער... מישהו יכול להוסיף משהו?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. יש לי בעיה במקלדת שמתבטאת בעיקר במשחקים של כדורגל כמו PRO או FIFA.. כשאני לוחץ למשל על חץ למטה+חץ הצידה+מסירה אז הוא לא מוסר אלא ממשיך לרוץ. יש דרך לתקן את זה, או שחייב להחליף מקלדת? איזה מקלדת תומכת בבעיה הזאת?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. ניסית לחבר למחשב את ההגה אבל הוא לא זיהה את החיבור... אני מריץ על המחשב VISTA. ההגה הוא של Ti. הדגם שרשום מאחוריו- HY-822 version 3.1

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים