עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ראיתי באיביי שמוכרים מכניות עם סוויץ חום בסביבות ה-200 שקלים ואפילו פחות מזה... חלק אמרו שהמקלדות האלה טובות.. יש המלצה למשהו? או שעדיף כבר לקנות יצרן מוכר?

2. Started by ew89,

היי חברה, הזמנתי את העכבר Logitech 400S ואני צריך פאד בשבילו.. בדקתי בחנויות בארץ והפאד Steelseries QCK לא נמצא במלאי.. יש איזושהי אופציה אחרת שמומלצת לעבוד עם העכבר הזה? אשמח לעזרה.. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by lior9586,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת לשימוש ביתי (תקציב עד 500 ש"ח). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הבאים : HP Deskjet 3070A Brother DCP195C השאלה היא מי מהם מומלץ יותר (אמינות, חיסכון וכמובן איכות). שאלה נוספת היא האם שווה להשקיע טיפה יותר עבור הדגם Brother MFCJ430W למרות שפקס לא ממש חשוב לי (לא מפריע אם יהיה). ושאלה אחרונה, איך בדיוק פועל הפקס במדפסת משולבת ? מספיק שיש לי שקע טלפון לחבר אליו את המדפסת או שצריך עוד קו בבית ? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. ערב טוב. לא ממש מצאתי את הפורום המתאים לשאול את השאלה לכן פתחתי כאן.. ברשותי כרטיס מסך HD5770 בעל יציאת HDMI שאינה מתאימה לטלוויזיות ישנות לכן רציתי לשאול האם קיים כרטיס PCI או כרטיס אחר שיכול להתחבר למחשב והוא בעל יציאת S.video או TV OUT או קומפוזיט שיכול לשדר תמונה מהמחשב לטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by L.I.C,

שלום, מה דעתכם על המפרט הבא? עצות תגובות ובעיות לפני שאני קונה את המחשב. AMD ATHLON XP 1800=1530Mhz Gigabyte 7VTX DDR+ כרטיס קול Nvidia GE-FORCE MX400 64Mb+TV out IBM 40GB 7200 Samsung 512Mb DDR LF FLATRON 775 17" 0.24 SONY x52 מודם, מקלדת ועכבר פשוטים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by -JobNick-,

מה מהם יותר טוב? נשווה בין T-BIRD במהירות שעון 1400 ובאס של 266 וAMD ATHLON XP1600עם באס של 266 ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by g_man,

אני רוצה לרכוש סורק ומדפסת חדשות. יש לי על סורק לתת 700ש"ח ועל מדפסת 600ש"ח אני דיי רוצה ללכת לכיוון Epson כי הם אחלה של חברה והדיו שלהם זול מאוד שזה חשוב. אני דיי רוצה לקנות את המדפסת C20ux היא זולה וטובה. מה אתם חושבים? בקשר לסורק אני לא יודע יש לי התלבטות בין epson prefection 1250 canon fb n670u mustek bearpaw 2400cu מה אתם חושבים?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by itzik_now,

היי , אני קונה מחשב מבוסס 1500 Athlon XP (לא יודע אם זה קשור , אבל שיהיה .. :-) המליצו לי בפורום על DVD Asus X 12 , האם זהו ה DVD המומלץ ? אם כן איזה דגם ? אם לא ... ? מה כן ? בנוסף , אני צריך החלטה : מסך "19 : של איזה חברה ? (LG , סמסונג , ימאאהה , אחר ? ) תודה אנשים !

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by haim_os,

שלום מדפסת שהייתה לי ב7 שנים האחרונות נפטרה... (PIXMA 3000) הייתי מאוד מרוצה ממנה! אני מחפש מדפסת חדשה שתהיה : 1. אמינה. 2. דיו יחסית זול (כזה שלא צריך משכנתא להדפיס...) 3. כוללת סורק - וכאן אני מעוניין בסורק שאפשר להכניס לו תמונות 10X15 והוא יסרוק אותן ברצף. 4. אני לא זקוק להדפסה באיכות של תמונות ממעבדה, רק שתצא הדפסה נקייה ואיכותית. סכום להשקעה עד 700 ש"ח~ אשמח להצעות . חיים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by עידן פ.,

צריך מצלמה לשידור און ליין, לא רק צילום והעלאה, אבל מה עושה מי שלוגיטק 920/922 לא מספיק איכותית עבורו וסטאפ של כרטיס לכידה וDSLR יקר מדיי ? עדיפות ל720P חלק וברור על פני "1080P" כמו של ה 920. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, הייתי רוצה להתיעץ לגבי 3 עכברים שאני מתלבט איזה מהם לקנות. אני צריך עכבר נוח ויחסית גדול (ידיים גדולות\אצבעות ארוכות) לצורכי עבודה. מתלבט בין העכברים הבאים: SteelSeries Rival 300 Logitech MX Master Wireless Mouse Razer DeathAdder Elite אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש עכברים מומלצים אחרים אשמח גם לקבל עליהם דעה והמלצה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by CyborgRAT,

שלום! רציתי לדעת מה ההבדל בין RAT 7 ל- RAT 9. כי הסתכלתי באתר הרשמי וראיתי שהמפרט הטכני של השניים זהה לחלוטין, למעשה ההבדל היחיד שראיתי הוא שה- RAT 9 הוא אלחוטי, אבל זה נראה מוזר שעכבר זהה לחלוטין יעלה 230 שקל יותר רק בגלל שהוא אלחוטי. אז האם יש הבדלים בין שני העכברים חוץ מהעובדה ש- RAT 9 הוא אלחוטי? דבר נוסף לפי תגובות שראיתי כאן באתר הבנתי שרובכם מעדיפים את Razer Mamba 4G 2012 על פני RAT 9, האם תוכלו לפרט מדוע? מכיוון שאני מתלבט אם לבחור ב- Mamba או ב- RAT (אני נוטה לצד ה- RAT בגלל הפונקציונליות שלו - יותר פקודות אפשריות + כפתור Precision Aim + משקולות). תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מה שנאמר בכותרת. אני מעוניין לקנות את הIM 3.0 שמיקרוסופט שיחררו מחדש לפני כשנה, אבל חיפושים ברשת אחר חנות מחשבים או ציוד משרדי ישראלית המוכרת אותו העלו חרס. אם מישהו יודע במקרה היכן ניתן לקנות בארץ...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Shoko,

מתי הוא אמור להגיע לארץ וכמה הוא יעלה ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by spitzi,

שלום, תוכלו להמליץ לי על מקלדת + עכבר אלחוטיים (אולי סט משולב): העכבר צריך להיות גדול יחסית, משהו פשוט עם שני לחצנים ובלי תחכומים. כרגע יש לי את הדגם החוטי הפשוט הזה, אשמח לגירסא אלחוטית. מקלדת עם מקשים רכים שנלחצים בקלות, כמו של מחשב נייד. תקציב: 300-400 ש"ח סה"כ. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by shilok,

שלום רב. לפני מספר חודשים התוודעתי לכך שיש מקלדות מוארות למחשבים נייחים. אני מחפש מקלדת מוארת איכותית, עם מקשים בעברית ואנגלית. עדיף זול. במידה ואין, אז אני אקח הכל. תודה רבה מראש (-:

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by FaTaL1zM,

אני מתלבט בין QcK+ - QcK+ NiP Edition - QcK Heavy QcK+ - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12678 QcK+ NiP Edition - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13176 QcK Heavy - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12681 הערה: אני משתמש בעוד משטח רגיל שקניתי של QcK בשביל לשים את היד ( 2 ממ גובה ) אז הגובה של המשטח זה לא בעיה. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי פורום hwzone יש לי חששות בזמן האחרון בנוגע לספק שלי הוא 340w מהסוג הכי גנרי שיש ( elita או משהו כזה),יש לי במחשב; מעבד 2ghz כרטיס קול אוג'י 2 2 סידירומים הרבה מאווררים משהו כמו 6 בערך (מלבד של הספק והמעבד) ורדאון 9600 פרו המחשב פועל בסדר כל הזמן אבל יש תופעה מוזרה עם אחד המאווררים שלי,אחד מהם הוא עם 4 לדים וכשאני שם דיסק באחד הסידיריומים הוא מתחיל להבהב בצורה מורגשת כאילו חסר לו זרם... אני מקווה שזה לא מוריד לי את הביצועים וכדומה אז מישהו יכול לחשוב על סיבה אחרת שהוא מהבהב ככה? כדאי לי להחליף את הספק החלש?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, השולחן עליו מוצב המחשב בבייתי הוא שולחן זכוכית. כרגע יש עכבר אופטי-אלחוטי של מייקרוסופט, ואני מעוניין להחליפו. בין היתר בגלל העובדה שהוא לא עובד לי על הזכוכית, ואני נאלץ להשתמש בפאד. האם עכבר חדש שפועל בטכנולוגיית ה Laser יפעל על הפלטת זכוכית ללא צורך בפאד? בתודה ניר

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Moo,

טוב עדיין אין לי ADSL אבל הזמנתי :smoke: נגיד יש לי 2 מחשבים בבית איך אני עושה ששתיהם יהיו מחוברים לאותו מודם?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. ארגנתי לי כמה תוכנות לזיהוי של רכיבי המחשב שאקבל עוד כמה ימים. הבעיה היא שסנדרה משום מה תוקעת את עצמה כשאני מריץ את המודול לזיהוי לוח אם במחשב הנוכחי ולא יודע אם הבעיה בה או בלוח האם שבמחשב. מישהו יכול להמליץ על תוכנה חליפית טובה שתעשה את האבחון? ניסיתי למצוא באתר של GIGABYTE (לוח 7VTX-H) ולא מצאתי. ודבר נוסף : האם אפשר עם סנדרה לוודא שהזכרון הוא PC2100/DDR266 ולא PC1600/DDR200?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by shmoopy,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מסוג GEFORCE 6600GT והבנתי שאולי הספק שלי שהוא ספק פשוט שבא עם המארז לא יספיק בשבילו פתחתי את המארז והסתכלתי על הספק ואני לא ממש מבין משהו מהנתונים במדבקה אז צירפתי תמונה כדי שאולי אתם תוכלו לעזור ולומר לי אם הוא מספיק או לא. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום, אני צריך עזרה בקניית עכבר גיימינג כולל פד תקציב עד 450 שקל פד תקציב עד 130 שקל מקלדת עד 600 שקל עכבר חשבתי על: 1. Razer Basilisk V2 Ergonomic 2. Logitech G502 Hero High Performance נוטה לצד של העכבר הזה פד: 1. Corsair MM300 Anti-Fray Cloth Medium 2. Razer Invicta Gunmetal Edition 3. SteelSeries QcK Hard Medium 4. Logitech G440 Hard Surface נעול על זה מה אתם חושבים? מקלדת: יש לי את המקלדת Corsair K55 RGB לא מרוצה ממנה. חשבתי על אלה 1. Logitech G513 RGB With Tactile Switches Carbon חושב על זאתי 2. Corsair K68 RGB Cherry MX Red 3. MSI Vigor GK80 CR…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by swisaman,

היי, ברשותי אוזניות thermaltake shock one,והיום ששמעתי איזהשהוא שיר שמתי לב שאני שומע אותו מוזר וחלש יותר,דומה לבעיה שהייתה ב5Hv2 הישנות שלי לפני שלוש שנים,הייתי צריך להזיז את הכבל קצת בשביל לסדר את זה,עכשיו אני צריך להזיז את הכבל הרבה עד שאני מגיע לנקודה ששומעים בסדר וזה חוזר אחרי כמה שניות. מה עושים?ממשים אחריות ? ;/

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. המחיר באמזון וב-B&H הוא $230. בארץ משום מה רוצים עבור ההגה הזה 1550 ש"ח. האם יש דרך זולה להביא אותו מחו"ל? אני לא חושב שאחריות מקומית מצדיקה מחיר כפול.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.