עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by slarti,

יש לי מספר התלבטויות בנושאי חומרה חדשה למחשב שלי... לאחר בחינות רבות של הנושא, הצטמצמתי למספר סופי של התלבטויות: התלבטות ראשונה - לוח פלוס מעבד: 1. אינטל 1.6 החדש (512k) פלוס לוח גיגה בייט GA-8IXRP 2. אתלון 1700XP, פלוס לוח גיגה בייט GA-7VXRP. החלופה השניה זולה ב70-80 $, אבל: זה לא אינטל, והבורד של ה-7x מגיע עם כרטיס ריאלטק במקום אינטל, ועם יו אס בי 1.1 במקום 2 שאלה שניה - כרטיס מסך. הצרכים שלי הם בעיקר עיבוד תמונות ברזולוציות גבוהות (4100x2700) בפוטושופ, ומדי פעם גם משחקים. קיימות שתי אפשרויות 1. ATI Radeon VE 64MB DDR - שהוא כנראה מצוין ב-2D, אבל לא להיט ב-3D. 2. Hercules GeForce 2 TI 64MB - שהוא כנראה כרטיס מצוין בצורה יוצאת דופן בתלת מימד ובכלל.. הבעיה היא שהראשון עו…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. העכבר שלי התחיל בפתאומיות לבצע דאבל קליקים לפעמים שלוחצים על הקליק השמאלי, אני למשל לוחץ ספרות במחשבון והן מוכפלות 11 22 וכו' העכבר לא באחריות כבר אבל מה זה חבל לי עליו. הצלחתי לפתוח את העכבר ולנקות את המיקרו סוויצ' עם מטלית וחומר לניקוי עדשות. וזה עדיין לא פתר את הבעיה. יש רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. חבריה שלום :s05: אנחנו הופכים להיות חכמים לאחר מעשה לגונן על המחשב שלנו בגלל נפילת מתח פתאומי או הפסקת חשמל הדבר פוגע המערכות המחשב ומאבדים דם ויזע ובסוף גם דמעות לצורך למנוע זאת אני מחםש UPS = אל פסק ומיצב מתח אשמח לקבל חוות דעת והמלצה לאל פסק אליו נוכל להתחבר עם כל השקעים שיגנו על המחשב , מסך , מודם וכ'ו אודה לקבל המלצות

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי, אשמח לדעת מהיכן ניתן לרכוש מוצר אמין וטוב של סוללה חדשה ושנאי להטענת הסוללה של Lenovo G580 , קישור למפרט מחשב : http://www3.lenovo.com/us/en/laptops/essential/g-series/g580/ אפילו לי יש סוללה של NOM 10.8V = 48Wh ,4400MAH יש אפשרות לקחת סוללה גדולה יותר שמחזיקה הרבה יותר למחשב ? לדוגמא במקום 4400 לקחת 7800 ? תודה רבה וחג שמח .

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. כאמור ברצוני לרכוש מדפסת ועברתי בעיון על הצעתך בנ"ל לשתי המדפסות מתוצרת "קנון" ו-"ברדר". להלן שאלותי: 1) האם מאז תאריך ההמלצות, אין אולי עדכונים ושינויים או שאת מחזיקה בדעתך לגבי שתי המדפסות הנ"ל ? באם התשובה היא כן אעבור לשאלתי הבאה: 2) אני נוטה לכוון מדפסת ה-"ברדר" משום היותה חסכונית יותר ומשום ממדיה הפיזיים הקטנים יותר (לא בהרבה אבל משהו). למרות שהמדפסת ששימשה אותי לפחות כעשר שנים היתה "קנון", שאין בפי אלא מלים טובות עליה והשאלה היא: מה ביחס לסטטיסטיקת הקלקולים של שתי המדפסות שהומלצו על ידך ומה בענין מתן השרות של החברות המספקות אותו ? אשמח לשמוע הערותיך בנושא. המשך ערב נעים מוטי הרשקוביץ

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. היי, אני מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטיים לשימוש כללי (לא גיימינג). הכי חשוב לי זה שהעכבר יהיה גדול ולא כמו כל המיני עכברים האלה שיותר מתאימים ללפטופ. יש משהו כזה באיזור ה-150 ש"ח? (אפשר לחרוג קצת כלפי מעלה)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by cateye,

היי יש לי מדפסת HP 1410 ואני רוצה לסרוק כמה מסמכים באותו קובץ כPDF איך אני עושה את זה בבקשה? תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני רוצה לקנות מקלדת פשוטה לא יותר מ40 ש''ח חבר שלי אמר לי שהיה לו מקלדת מולטימדיה ולא היה אפשר ללחוץ עליה יותר מ2 מקשים בו זמנית השאלה היא האם זה נכון לגבי כל מקלדות המולטמדיה ? כי לגבי מה שהיה לו אני יודע בבודאות כי שיחקתי אצלו וזה נכון

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. זהו, נכנעתי אחרי שהילדה שלי החליטה שזה מאוד נחמד למשוך את העכבר ולנסות לתלוש ממנו את החוט לעבור לעכבר אלחוטי אני מאוד אוהב את ה-G5 שלי והוא שירת אותי נאמנה כבר מספר שנים אני אוהב מאוד את העיצוב הפשוט שלו והלא מתחכם יותר מדי אני מבקש המלצה למשהו שכמה שיותר דומה לו רק אלחוטי ועדיפות ללוג'יטק - אה כן - ושגם לא יהיה יקר מדי עד הגבול של כמה מאות שקלים. תודה, גבריאל

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by xcvadmin,

שלום חברים אני רוצה לקנות את המדפסת של HP דגם OfficeJet 4500 עכשיו, המפרט שלה תומך בחיבור לרשת באופן חוטי, כלומר מחברים כבל רשת אליה. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לחבר לה סטיק WIFI ואז היא תשמש כאלחוטית? תודה לעונים. אשמח לתשובה - מעוניין לקנות היום

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by AMIT_MEG,

קניתי מארז עם ספק כוח 400w ולי יש 350w ואני לא מה זה אומר זה מה יותר טוב?? ומה יקרה עם אני סם את 400 זה יכול לסרוף לי משהוו?. תודה לעוזרים!!

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by com,

lol!!!!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by KKK,

אפשר לחבר למחשב אחד שתי מקלדות?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום אני צריך עכבר ומקלדת לגיימינג... עכשיו אני כמעט סגור על הMICROSOFT X6 כי זה עם עיברית, וגם כי הביקורות שראיתי הם די טובות. בקשר לעכבר אני מתלבט בין LOGITECH G500 ל-G9X כשאני יותר בכיוון של הG9X.... אני פתוח להמלצות על דברים אחרים אבל תכלס אני מחפש חוות דעת על מה שרשום... תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני מתלבט בקניית פקס ומדפסת, האם לקנות את 2 המכשירים לחוד או קנייה של מכשיר משולב של פקס+מדפסת+סורק (הסורק לא רלוונטי לצורך העניין). הדרישות למדפסת הם סטנדרטיות (בעיקר טקסט), והפקס יוציא מס' עמ' בשבוע (די מינימלי). התקציב הוא סביבות 1000-1200 ש"ח לשניהם. המדפסת המיועדת: HP DeskJet 5150, במחיר 455 ש"ח. הפקס המיועד: Panasonic FHD332, במחיר 650 ש"ח. או הדגם למכשיר המשולב: HP OfficeJet 5510 All-In-One שעולה 1076 ש"ח. היתרון של מכשיר משולב: מכשיר אחד במקום שניים (ומחיר זול יותר?) החיסרון: המכשיר מתקלל - הכל מושבת. אז מה עדיף? מה דעתכם? למישהו יש מכשיר משולב? ממתין לתשובות.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. דפדפתי באתר של הדובים ופתאום ראיתי את המפלצת הזאת: Foxconn Diabolic Gaming Case שם הדגם: TH-202d ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי כלום... ממש מוזר... גם המחיר מופקע 993 ש"ח ולדעתי הוא ממש אבל ממש מכוער... מישהו יכול להוסיף משהו?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by God4U2,

טוב אנשים אני מחליף MOBO וכרטיס מסך (אתם ממש לא רוצים לדעת איזה זבל יש לי כרגע.... זה פשוט עצוב ... מקרה רווחה ... ) הקיצר שמתי עיין על ה TUSL-C עם הכרטיס קול המובנה (6 ערוצים) נראה לי שזה יספר את הסחוה אפילו בתור כרטיס קול שזה מאוד חביב מה שכן רציתי להבין יותר טוב מה אנשים אחרים חושבים עליו אולי קצת OC אפילו הרבה ... בקשר לכרטיס מסך העניין קצת מסובך יותר בהתחלה ראיתי את ה GF 2 MX400 אח"כ עברתי בדרמתיות אל ה GF2 PRO *inoviosion (סליחה על כל הגיה לא נכונה ...לא טרחתי לבדוק ...) ועכשיו בכלל מדברים איתי (KOM) של ה GTS של ASUS ... מישהו רוצה להוציא אותי מהסיבוך הזה ? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Danielamos168,

שלום אני מחפש שולחן למחשב גיימינג שלי שיהיה יחסית גדול אורך בסביבות 1.50 ורוחב 75 שולחן שחור יפה שיהיה מעוצב יפה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by proevo4ever,

אהלן, הרמקולים אצלי אחרי 13 שנה התחילו לעשות בעיות .. אני מחפש רמקולים למחשב בתצורה 2.1 או 5.1 בתקציב של עד 1000 שקל - אפשר חריגה של עד 1200 שקל אם הדגם ממש שווה את זה. אני משחק משחקים + שומע מוזיקה - אני מאוד אוהב שהצלילים מאוזנים(יצא לי לשמוע רמקולים שהבאס היה מוגזם בטירוף או לא היה בכלל באס) אני גם מעדיף מאוד שברמקולים יהיה דרך להנמיך ולהעלות את ה באס / טרבל / רמקול אמצעי האם יש חיה כזאת בתקציב הנ"ל?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by eyal00,

שלום, עד יום היה לי את הDEATHADDER של RAZER והוא היה מעולה יש תחליף לעכבר הזה שמזכיר אותו קצת? כי ראיתי שעדיין מוכרים את הדגם הזה,אבל משום מה המחיר עלה קצת... אני קניתי אותו ב200 ש"ח... תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by shimon23,

מה ההבדל בין שני המדפסות הנ"ל? בהתחשב בהבדלים ביניהם (שכרגע אינם ידועים לי) האם שווה להשקיע עוד 150 + שקל ב 930 c?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Kukishin,

האם זה זבל סיני ברמת הGPT או שזה יותר רציני, למשל, בעיניי לוגיטק זה לא זבל אבל לא משהו כי המוצרים שלהם לא שורדים אצלי הרבה זמן. איך הם ביחס לRAPOO?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. טוב קצת מורכב, האוזניות של הסמארטפון מכילות מיקרופון מובנה והמחבר PL שלו הוא בעל 3 חישוקי מגעים במקום 2. החלטתי שאני רוצה להשמיש את המיקרופון של האוזניות לסמארטפון שלי במחשב אז רכשתי מפצל PL מ3מגעים ל2X 2 כזה: השמשתי את זה יחד עם מיקרופון סטנדרטי נוסף שחובר לכניסה האדומה במחשב סימולטנית יחד עם זו של האוזניות סמארטפון בעזרת מפצל PL רגיל. עד לכאן הכל טוב ויפה שני המיקרופון עובדים בעת ובעונה אחת יחד עם השמע של האוזניות לסמארטפון עצמם. אך כשניסיתי לחבר בתצורה הזו אוזניות רגילות במקום אילו של הסמארטפון (אוזניות עם מחבר PL בעל 2 חישוקים ולא 3) המיקרופון חדל הסטנדרטי מלפעול. מה קורה כאן בעצם? מהיכן מגיעה ההתנגשות שמשביתה לי את המיקרופון? (אם המפצל PL מ3 לPL2X2 בנוי בצורה …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by roee7777,

זאת גרסת האלומיניום http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24814&catid=192#details זאת גרסת הבד http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24821&catid=192#details שניהם באותה רמת מחיר.. מה יהיה יותר נוח ליד ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים