ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש ספק כח שקט לחלוטין למחשב סלון שלי. מישהו מכיר את הספקים של Coolmax? המחירים שלהם סבבה ביחס לאחרים, למרות שיש רק שנה אחת של אחריות. כרגע אני מתלבט בין שני דגמים, אחד של 350W ואחד של 480W. הם מוציאים זרם של 15A ו-18A ל-12V, בהתאמה. האם הספק הקטן יותר יספיק? מפרט של המערכת: מעבד sempron 2600 socket a, עם גוף קירור ומאוור של arctic cooling. זיכרון 256mb שני הרדיסקים ide כרטיס מסך 9250, ללא מאוורר אני מניח שאני ארצה (או אצטרך...) להוסיף מאוורר מארז קטן בשביל לשמור על הטמפ'. ההפרש במחיר לא גדול (110 ש"ח), אבל חבל לי לקנות ספק "חזק מדי" שרק יחמם יותר את המערכת, אם אני לא זקוק לו. תודה, עוגי.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
התחלתי להתעניין בנושא של העכברים לאחרונה גם. אני גיימר די רציני ויש לי עכבר בואו נגיד די "מסריח" חח (של A4 TECH שעולה איזה 30 שקל בחנות). בכל מקרה אין לי איתו ממש בעיות אבל אף פעם לא ניסיתי או אפילו החזקתי עכברים "מקצועיים" כמו הMX518. אז ההבדל בין עכבר כמו שלי למקצועי מורגש חזק? אם כן, אז באיזה אופן? והאם עדיף אופטי או לייזר? (אני שוקל מתנות לסילבסטר אז אל תתמהמהו עם התגבות בקשה ;D ) אה וגם תמליצו מה מתאים לגיימר לא הכי כבד. אני משחק די הרבה (במיוחד בCS ). משו בתחום ה200-250 שקל.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג בתקציב של 200 ש''ח, מקסימום 300, לא חייבת להיות מכנית אבל עדיף שכן ,ורצוי שתהיה גם בעברית. יש לכם המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהו הסוקט הכי טוב לddr??? שאלת המליון.... בבקשה להתיחס לכל הפרמטרים צרפתי מין סקר של איזה אתר... האם זה סקר או שקר??? בי
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לעכבר למשחקים ועריכת תמונות בתקציב כולל של 250 ש"ח. מה דעתכם על ה-MX400 של logitech? בתודה מראש, דור.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום היום יש לי את הTT SVIKING : יש לי אפשרות להחליף מארז. אני יכול לקנות מארז חרטא ב150 ולהשאיר אצלי את הSVIKING או שאני יכול לקנות לעצמי משהו מרשים ויפה וטוב יותר בסכום של 500~ אהבתי מאוד את האורורוה של ג'יגה בייט, אבל התבאסתי שאין לו חלון אני רוצה להכניס שם גם מערכת קירור מים וכדומה בעתיד הרחוק, ככה שצריך חלון כדי להתלהב :-) חן עריכה : http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/gig-3d-aurora_11.html משום מה אומרים שהSHARK יותר קר לGPU וCPU... הייתכן ?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצות לעכברים לגימינג התקציב הוא עד 1000 שקל אבל אני לא באמת רוצה להשקיע כל כך הרבה סתם רוצה להבעיר שאני מוכן להשקיע בעכבר טוב שאני אהנה מימנו
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב ב PC2GO: (כחלק ממכרז שכביכול הוא "זכה" בו) P4 1.6 . . . . החבר שלי אומר שהמחשב שלו מצויין (למרות שיש לו מאיץ גרפי "מעולה" מובנה על הלוח) עכשיו אני מתווכח איתו די הרבה זמן לגבי המחשב אז אולי תוכלו להסביר לו מדוע ולמה אני לא מביא לו משחקי מחשב? (=למה הם לא יעבדו אצלו?)
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה המקלדת שלי התחילה להראות סימני גסיסה בעקבות קילומטרז גבוה החלטתי לשדרג, מי נגד מי ולמה? אני מחפש מקלדת שקטה כמו אגם מים, מקלדת עם מקשים נמוכים ורכים אבל שנגיעה קטנה ביותר תגרום להם לפעול תכנות מקשים חשוב לי, מראה פחות חשוב לי, מבנה מלא של מקלדת סטנדרטית עם מקשי num ומקש אינטר רחב ובלי \ ליד המקש Z והכי חשוב אלחוטית טווח מחירים.. אין לי שמץ עד אלפייה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. התחדשתי היום בפד לעכבר לאחר שקראתי עליו הרבה המלצות,ואכן מדובר במוצר אייכותי שמאוד מומלץ למי שמחפש פד גדול ונוח. הוא ממש כאילו נדבק לשלוחן ולא זז והעכבר ממש רץ עליו בצורה חלקה. בקיצור מומלץ מאוד שבת שלום לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת פשוטה עם מקשים שקטים, כמו שיש במחשב נייד בדרך כלל. אין צורך במשטח touchpad, אני מעדיף בלי אני צריך מקלדת עם עברית. השימוש העיקרי הוא תכנות, גלישה וטקסט. אני לא גיימר ולא משתמש של מולטימדיה, כך שאין צורך ממשי במקשים מאוד מיוחדים במקרה שלי. בברכה דן
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יתרון לאלחוטית, לא חובה פקס. אמינות, דיו זול ולא מסובכת בהתקנה, וכמובן סריקה מאלחוטי. מהמדפסות שמומלצות בהודעה הדביקה יש מדפסת שמומלצת? הקנון או הברדר? ואני מבין שהHP פחות מומלצת? תודה מקרב לב.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום[/glow]! אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-7900GT. ספק הכוח שלי מספק 420~430W. האם ספק כזה מספיק להפעלת המערכת? ??? (שאר הפרטים של המערכת בקישור מתחת לאווטר) תודה מראש! ;D
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המפרט הבא? עצות תגובות ובעיות לפני שאני קונה את המחשב. AMD ATHLON XP 1800=1530Mhz Gigabyte 7VTX DDR+ כרטיס קול Nvidia GE-FORCE MX400 64Mb+TV out IBM 40GB 7200 Samsung 512Mb DDR LF FLATRON 775 17" 0.24 SONY x52 מודם, מקלדת ועכבר פשוטים.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בצרה צרורה נשפך כוס מים של חצי ליטר על המקלדת המסכנה הזו - באמצע הלילה!!! שלושה ימים ישבתי כמו מפגר עם פאן ויבשתי אותה.. כמה פעמים אמרתי לעצמי לא להניח כוס מים על שולחן המחשב - כמה פעמים אמרתי ולא הקשבתי בקיצור לאחר סימני התאוששות קלים המקדלת חזרה לעבוד בהתחלה כמה כפתורים אחר כך עוד כמה באמצע מ היה יוצא ר וק היה יוצא ע אבל בסדר. עכשיו הכל טוב והמקלדת עובדת כמו חדש... בקיצור S510 עמידה גם במים.... או לפחות במקרה שלי שחצי ליטר מים פשוט עפו להם על המקשים... שבוע טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר אני מתקין את הדרייברים של העכבר, הוא פשוט לא מגיב. ראיתי שבמנהל ההתקנים כתוב על ההתקן של העכבר שהוא לא מותקן כראוי (קוד 37). ניסתי להתקין אותו מחדש דרך מנהל ההתקנים וקיבלתי את אותה שגיאה. ניסתי להוריד דרייבר מעודכן מהאינטרנט וזה גם לא עזר. כאשר אני בוחר במנהל ההתקנים "עכבר תואם HID" במקום הדרייבר של הMX518, העכבר עובד כראוי. עוד אציין שמדובר בWINDOWS XP SP2 ושהדרייברים של הUSB מעודכנים. יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קבלו חלום http://www.thermaltake.com/xasercase/kandalf/bws/va9000bws.htm לצערי אני לא יודע לאן לשייך
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עברתי הרגע על החדשות באתר האהוב עליי וגיליתי לשמחתי לראות עכבר חדש מבית לוג'יטק המצויינת. עכבר לגיימרים מקצועיים בעל 1600DPI וכי ניתן לשנות בו את ה-DPI לנוחיותנו, בין 400, 600, 800, 1200 ו- 1600!!! כמובן מי שמשחק CS מקצועי יודע ש DPI 400 הכי טוב למשחק. וכן, החברה הוציאה גם סט דריוורים מותאם לעכבר, שקולט איזה משחק רץ ומפעיל עליו את ה-DPI שבחרתם. תמונה קטנה להמחשה לסיקור המקורי ולתמונות באתר techgage.com http://www.techgage.com/reviews.php?id=327&page=1
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראשית אני רוצה להודות לכל העזרה והעצות שקיבלתי מכם בת'רד - "עצות למחשב חדש..." תודה לכם מקרב לב, MDK! הנה המפרט הסופי שהחלטתי, ואם יש לכם משהו להעיר - להחליף חלק או משהו כזה - זהו הזמן, כי אני רוצה לקנות את המחשב ולהחליט סופית לגבי המפרט... מארז: ATX Midi Tower 300W + 2 Fans מעבד: AMD Athlon xp 1800 לוח אם: ASUS A7V333 \ Abit AX7-333R - תלוי מה יהיה בחנות - רוב הסיכויים שיהיה את ה-ASUS... זיכרון: 512mb DDR Samsung\Trascend\Crosair PC-2700 333 mhz - שוב תלוי מה יהיה בחנויות... ברור שעדיף Crosair... הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200RPM IDE 8 MB Cache Special Edition כרטיס מסך: Leadtek Winfast A-250 TD Geforce 4 Ti-4400 כרטיס קול: Hercules Fortissimo II…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התלבטות קשה קניתי את ה Chieftec BRAVO לאחר ההרכבה של המחשב והבדיקות לא האמנתי כמה הייתי צריך מארז חדש תמונה לפני המארז המעבד - P4 2.4GHZ @ STOCK תמונה אחרי ההחלפה לP4 2.4GHZ @ 3.06GHZ - BRAVO ה SILRAID0 בתמונות זה שני כוננים של 120GB מחוברים ביחד כ RAID 0 יש עוד כונן אחד שלא מופיע שם של 30GB , פשוט אין לו חיישן. פשוט מארז מעולה מרווח ולמרות המאווררים, אני לא מרגיש בהבדלים של הרעש מהמארז הקודם. אני ממש מרוצה מהקנייה 450 שקל מארז ענק TOOL FREE לחלוטין עם קירור מעולה והמון מקום אם יש שאלות אשמח לענות. טל
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, מבקש את עזרתכם לפתור את התעלומה המוזרה שנתקלתי בה: ברשותי שני מחשבים - האחד נייח והשני נייד מדגם lenovo 3000 c200. לפני מספר ימים ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט של לוג'יטק במחשב הנייד אך הוא לא זיהה אותה (התקן לא מוכר). ניסיתי להתקין על הנייח והמחשב זיהה את המצלמה והתקין את הדרייברים עצמאית והכל תקין. לציין כי בנייח ישנה מערכת הפעלה win 7 אולטימייט ובנייד win 7 הום פרימיום. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא? ניסיתי להתקין את הדרייברים של המצלמה מהאתר הרשמי של לוג'יטק אך גם לא עזר. גם באתר היצרן לנובו ביקרתי אך לא מצאתי מענה. תודה לעוזרים וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מה מהם יותר טוב? נשווה בין T-BIRD במהירות שעון 1400 ובאס של 266 וAMD ATHLON XP1600עם באס של 266 ?
-
ראיתי באיביי שמוכרים מכניות עם סוויץ חום בסביבות ה-200 שקלים ואפילו פחות מזה... חלק אמרו שהמקלדות האלה טובות.. יש המלצה למשהו? או שעדיף כבר לקנות יצרן מוכר?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-