ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
המושב שלי נתון לנפילות מתח רבות, במיוחד בבית הזה נשרפו כבר כמה מחשבים מנפילות מתח. החלטתי לבדוק כמה עולה להשקיע באל פסק בשביל המפרט הנ"ל: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4-D 820 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 600 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 400 ¤ 1 OCZ PS 450W ATX MODSTREAM ספק כוח CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 235 ¤ 1 הארד דיסק 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורב NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 פאנל AeroCool GateWatch Black ראיתי פה באשכולות אחרים שהספק כוח חשוב לזה אז סימנתי אותו. שיהיה משו זול וטוב.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
קניתי היום את השלט הזה למחשב. רציתי לדעת מה מספור הכפתורים? אני משחק עכשיו בAssassin's Creed וכתוב לי שPAUSE זה מספר 9 בשלט. אך אני לא מבין איזה כפתור זה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זהו, נכנעתי אחרי שהילדה שלי החליטה שזה מאוד נחמד למשוך את העכבר ולנסות לתלוש ממנו את החוט לעבור לעכבר אלחוטי אני מאוד אוהב את ה-G5 שלי והוא שירת אותי נאמנה כבר מספר שנים אני אוהב מאוד את העיצוב הפשוט שלו והלא מתחכם יותר מדי אני מבקש המלצה למשהו שכמה שיותר דומה לו רק אלחוטי ועדיפות ללוג'יטק - אה כן - ושגם לא יהיה יקר מדי עד הגבול של כמה מאות שקלים. תודה, גבריאל
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לעכבר למשחקים ועריכת תמונות בתקציב כולל של 250 ש"ח. מה דעתכם על ה-MX400 של logitech? בתודה מראש, דור.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב קצת מורכב, האוזניות של הסמארטפון מכילות מיקרופון מובנה והמחבר PL שלו הוא בעל 3 חישוקי מגעים במקום 2. החלטתי שאני רוצה להשמיש את המיקרופון של האוזניות לסמארטפון שלי במחשב אז רכשתי מפצל PL מ3מגעים ל2X 2 כזה: השמשתי את זה יחד עם מיקרופון סטנדרטי נוסף שחובר לכניסה האדומה במחשב סימולטנית יחד עם זו של האוזניות סמארטפון בעזרת מפצל PL רגיל. עד לכאן הכל טוב ויפה שני המיקרופון עובדים בעת ובעונה אחת יחד עם השמע של האוזניות לסמארטפון עצמם. אך כשניסיתי לחבר בתצורה הזו אוזניות רגילות במקום אילו של הסמארטפון (אוזניות עם מחבר PL בעל 2 חישוקים ולא 3) המיקרופון חדל הסטנדרטי מלפעול. מה קורה כאן בעצם? מהיכן מגיעה ההתנגשות שמשביתה לי את המיקרופון? (אם המפצל PL מ3 לPL2X2 בנוי בצורה …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם יכולים להגיד לי אליו הוא שקט? רועש? והכי חשוב אם הוא מספיק מקרר ואם יש לכם הצעה יותר טוב (בסביבות אותו מחיר) תודה [table][tr][td]http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=CAC-T05&other_title=CAC-T05Centurion%205[/td][/tr][/table]
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מזמין את אחד העכברים מאמזון ורצתי לדעת האם ההבדל שווה את המחיר. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשנות בעכבר G5 מהדור השני את הכפתורים ככה שהפתורים שבאגודל ישנו את הרזולוציה והכפתורים מתחת לגלגלת יעשו קדימה ואחורה? לא הצלחתי לעשות את זה עם הדריבר של לוג'יטק האם יש דרך אחרת?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, ושבוע טוב. יש לי מדפסת לייזר, מדגם Brother HL-2030... קרה ונדלקה נורית המַכְוֵן ("tuner"), וככל הנראה עליי להחליפו. הבנתי שיש מס' אפשרויות, וכיוון שאין לי נסיון בנושא רציתי להתייעץ לגבי מה עדיף - 1. לקנות מכון חדש. 2. לקנות מכון "ממוחזר". 3. לקחת את המכון הנוכחי ולמלא אותו. לפי מה שהבנתי האפשרות השלישית היא הכי זולה, רק השאלה אם היא הכי כדאית? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחירים ואיזה חומרה כדי, אין צורך בכרטיס גרפי חזק תודה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אשמח לדעת מהיכן ניתן לרכוש מוצר אמין וטוב של סוללה חדשה ושנאי להטענת הסוללה של Lenovo G580 , קישור למפרט מחשב : http://www3.lenovo.com/us/en/laptops/essential/g-series/g580/ אפילו לי יש סוללה של NOM 10.8V = 48Wh ,4400MAH יש אפשרות לקחת סוללה גדולה יותר שמחזיקה הרבה יותר למחשב ? לדוגמא במקום 4400 לקחת 7800 ? תודה רבה וחג שמח .
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, עד יום היה לי את הDEATHADDER של RAZER והוא היה מעולה יש תחליף לעכבר הזה שמזכיר אותו קצת? כי ראיתי שעדיין מוכרים את הדגם הזה,אבל משום מה המחיר עלה קצת... אני קניתי אותו ב200 ש"ח... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מאחר ואין HP 8500 עם הכפתורים ( לא רוצה טאץ' ) בחנויות , ראיתי את המדפסת הזאת למי יש אותה והאם היא כדאית ? ןתןדה לעוזרים http://www.colors-il.com/product2.asp?codeproduct=2764
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
המארז הזה כמו שהוא טוב או לא טוב... במפרט שלי יש מעבד AMD 3000 bit כרטיס מסך 6600GT לוח אם של K8NS gigabyte זהו תודה מראש...
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם פקס 5610 של HP איך היא?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהו הסוקט הכי טוב לddr??? שאלת המליון.... בבקשה להתיחס לכל הפרמטרים צרפתי מין סקר של איזה אתר... האם זה סקר או שקר??? בי
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסית לחבר למחשב את ההגה אבל הוא לא זיהה את החיבור... אני מריץ על המחשב VISTA. ההגה הוא של Ti. הדגם שרשום מאחוריו- HY-822 version 3.1
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אני יודע שאת'לון יותר טוב מפנטיון רגיל עם ליבת ווילמייט או משהו כזה, ושפנטיון עם ליבת northwood יותר טוב להמהרות. אם אני לא מעוניין בהמהרה, מה עדיף לקחת: 1)Athlon XP 1700+ 2)Inter 1700A (בלי התחשבות במחיר)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: יש לי ממיר YES HD בבית שמחובר כרגע בחיבור HDMI לטלוויזיה. אני מעוניין לחבר את הממיר גם לטלוויזיה בחיבור HDMI וגם למחשב בחיבור HDMI (חשבתי לקנות קופסא מפצלת HDMI ולפצל את הכבל HDMI שיוצא מהממיר). הממיר אמור להתחבר למחשב דרך חיבור HDMI לכרטיס הקלטה שיודע לעקוף את הגנת ה HDCP של הממיר כדי שאני אוכל להקליט ב 1080I. השאלה היא כזאת: איזה כרטיס (פנימי/חיצוני) איכותי יכול לבצע הקלטה ב HD מממיר של YES ? נ.ב (קראתי בפורום שיש כאלו שמעדיפים להקליט דרך קומפוננט כי זו אותה איכות אבל בקומפוננט הבנתי שאפשר להקליט רק ב 720P ואם אני אחבר את הממיר בקומפוננט זה לא יבטל את השידור לטלוויזיה דרך הכבל HDMI שאני רוצה שהיא תהיה מחוברת גם?) תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית פקס ומדפסת, האם לקנות את 2 המכשירים לחוד או קנייה של מכשיר משולב של פקס+מדפסת+סורק (הסורק לא רלוונטי לצורך העניין). הדרישות למדפסת הם סטנדרטיות (בעיקר טקסט), והפקס יוציא מס' עמ' בשבוע (די מינימלי). התקציב הוא סביבות 1000-1200 ש"ח לשניהם. המדפסת המיועדת: HP DeskJet 5150, במחיר 455 ש"ח. הפקס המיועד: Panasonic FHD332, במחיר 650 ש"ח. או הדגם למכשיר המשולב: HP OfficeJet 5510 All-In-One שעולה 1076 ש"ח. היתרון של מכשיר משולב: מכשיר אחד במקום שניים (ומחיר זול יותר?) החיסרון: המכשיר מתקלל - הכל מושבת. אז מה עדיף? מה דעתכם? למישהו יש מכשיר משולב? ממתין לתשובות.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהו התנסה בשימוש ב- logitech מדגמים C210, C310 או C510 ברזולוציית HD לשיחות וידאו באמצעות Skype ויכול לאשר ש- skype מסוגל לשדר ברזולוציית HD עם מצלמות אינטרנט אלו? מעוניין לרכוש מצלמה מדגמים אלו - והנקודה הנ"ל חשובה אך לא ברורה. במפרטים כתוב שזה עובד עם skype אך לא ברור האם ברזולוציית HD. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מסוג GEFORCE 6600GT והבנתי שאולי הספק שלי שהוא ספק פשוט שבא עם המארז לא יספיק בשבילו פתחתי את המארז והסתכלתי על הספק ואני לא ממש מבין משהו מהנתונים במדבקה אז צירפתי תמונה כדי שאולי אתם תוכלו לעזור ולומר לי אם הוא מספיק או לא. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המפרט הבא? עצות תגובות ובעיות לפני שאני קונה את המחשב. AMD ATHLON XP 1800=1530Mhz Gigabyte 7VTX DDR+ כרטיס קול Nvidia GE-FORCE MX400 64Mb+TV out IBM 40GB 7200 Samsung 512Mb DDR LF FLATRON 775 17" 0.24 SONY x52 מודם, מקלדת ועכבר פשוטים.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בצרה צרורה נשפך כוס מים של חצי ליטר על המקלדת המסכנה הזו - באמצע הלילה!!! שלושה ימים ישבתי כמו מפגר עם פאן ויבשתי אותה.. כמה פעמים אמרתי לעצמי לא להניח כוס מים על שולחן המחשב - כמה פעמים אמרתי ולא הקשבתי בקיצור לאחר סימני התאוששות קלים המקדלת חזרה לעבוד בהתחלה כמה כפתורים אחר כך עוד כמה באמצע מ היה יוצא ר וק היה יוצא ע אבל בסדר. עכשיו הכל טוב והמקלדת עובדת כמו חדש... בקיצור S510 עמידה גם במים.... או לפחות במקרה שלי שחצי ליטר מים פשוט עפו להם על המקשים... שבוע טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-