ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לחברי הפורום אפתח בכך שאני מודה מאוד על התמיכה של כבר קניתי כמה מוצרים דרך ייעוץ פה בפורום. עכשיו לעניין, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה ואני הולך ללמוד בין היתר גם מדעי המחשב. אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר שביחד יעלו באיזור ה350 שח. שמתי עין על הg400 ולגבי מקלדת אני לא מחפש משהו עם תמיכה של לפרק כף היד מצאתי פה בחיפוש המלצה למקלדת של IBM אך כשהתקשרתי אליהם אמרו לי לי שהיא עולה בסביבות ה250 enhanced performance של לנובו, למישהו יש הצעה טובה יותר? מה תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין השתיים: HP Deskjet Ink Advantage 4625 או HP Officejet 6500A Plus חשוב שתהיה כמה שיותר קטנה וקומפקטית (אין הרבה מקום). מה ההבדל בין השתיים ? או האם יש אופציה אחרת ? נ.ב עד היום הייתי עם HP 1410 שסיפקה אותי אך התחילה לזייף במהירות ההדפסה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת BROTHER MFC-215C ישנה. חיברתי אותה למחשב פעם אחת והוא זיהה אותה, אך מאז הוא מזהה אותה (מחוברת ב USB) כאילו חיברתי כונן. מה ניתן לעשות ע"מ שהיא תזוהה כראוי. מע' WIN 7 32bit/ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
SteelSeries SP Gaming MousePad SteelSeries S&S Pegasus Rigid Gaming Mouse Pad SteelSeries 9HD - מתגובות אומרים שהפלסטיק פשוט פשוט נתקע והעכבר לא מחליק Mionix Sargas 320 Material: Durable, smooth and flexible microfiber http://mionix.net/products/sargas-320/ Mionix Propus 380 Material: PVC-plastic base http://mionix.net/products/propus-380/ Mionix Ensis 320 Material: Aluminium alloy http://mionix.net/products/ensis-320/ and is this glidez are better than the SteelSeries ones ? MIONIX GAMING MOUSE GLIDEZ MOUSE FEET - ACC-GLIDEZ רשמתי את זה באנגלית בפורום אחר, וזה יעזור עדיין להבין מה בדיוק הבחירות, בכללי אני נוטה למשהו שהוא לא CLOTH, לא עשוי מבד, והביצועים הכ…
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כבר תקופה שאני מעוניין לקנות רכז USB למחשב נייח אז חיפשתי ומצאתי את הרכז הבא : http://www.ebay.com/itm/HIGH-SPEED-USB-7-PORT-HUB-POWERED-AC-ADAPTER-CABLE-/130500609168?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3274wt_1344 אני יודע שהוא מגיע עם חיבור לחשמל והבנתי שאלה הרכזים המומלצים. מישהו מכיר רכז יותר אמין מבחינתי גם בעל 4 יציאות בלבד, העיקר שיעבוד טוב.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני קונה שלט של XBOX אבל למחשב שיהיה אלחוטי כזה משהו טוב של מייקרוסופט עכשיו השאלה שלי בגלל שאין לי XBOX או סוני ואני משחק עם שלט במחשב אמורה להיות בעיה כלשהי לשלט במשחק FIFA 13/12? כי הרי אני משחק במחשב עם של XBOX לא תיהיה לי בעיה של בעיטות חופשיות, סידור כפתורים, ריצה? זה שלט מקורי הרי אני קונה אותו ב-200 שקל והוא אלחוטי או חוטי מה שווה יותר? הסידור כפתורים בשלט אני צריך לסדר או אם אני מחבר את השלט המשחק קורא אותו כבר? ואם התלהבתי מפיפא 12 מאוד וחרשתי לו על החיים אז את פיפא 13 אני גם אוהב? אפילו יותר?<
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצות על מדפסת משולבת איכותית, שראשי הדיו שלה מחזיקים מעמד וזולים. כמו כן אשמח אם היא תיהיה אלחוטית שתומכת בהדפסת מסמכים מהאייפד או האייפון. כמו כן אם מישהו מכיר את המדפסת hp inkjet 4625 ויכול לתת לי חוו"ד אודה. תודה מראש, שלומי.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר קניתי עכבר G700 והביצועים והכל בסדר רק ענין אחד מפריע וזה הסוללה. היא די מכבידה ויש הבדל משמעותי בנוחות כשאוחזים בעכבר בלי סוללה ועם. יש אפשרות לקנות סוללה אחרת קלה יותר ? לא נורא שתהיה פחות חזקה, פשוט בלי סוללה העכבר הרבה יותר "קליל" אבל אז חייב להיות עם כבל מחובר לעכבר וזה מבטל את כל העיקרון של האלחוטי... אשמח לעצות אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזאת סוללה מיוחדת לעכבר. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מחפש צריך לקנות עכבר למחשב נייד וחובה שהוא יהיה בלוטוס כדי שלא יתפוס לי יציאת usb. בטווח המחירים של עד 150 שקל יש רק 2 עכברים: Logitech V470 Microsoft notebook 5000 אני קורא ביקורות גרועות לכאן ולכאן, ואני נמשך ללוג'יטק יותר כי אפשר לתכנת את הכפתורים של הגלגלת והוא זול יותר. למישהו יש המלצה עם אחד מאלו?
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני בתהליכי קניית מדפסת חדשה, ונראה לי שדי נסגרתי על הHP 6500A. יש למדפסת שני דגמים, הרגיל והפלוס. לפי זאפ, ההבדל ביניהן הוא בערך 150 ש"ח - כאשר יכולת ההדפסה דו"צ של הפלוס לא מעניינת אותי, אך ההתחברות לרשת אלחוטית כן. השאלה היא, האם כדאי לקנות את הגירסא היקרה יותר עם האופציה האלחוטית המובנית, או לקנות את הגירסא הרגילה ולהוסיף לה "חלקים" כאלה ואחרים שיאפשרו זאת? אני חשבתי למשל, ותהיתי האם אפשרי להפוך את המדפסת לאלחוטית(כך שלפטופים בבית יוכלו להדפיס ממנה) בדרכים הבאות: 1. לחבר את המדפסת לwireless printer server 2. לחבר דונגל אלחוטי למדפסת 3. לחבר את המדפסת "חוטית" לראוטר(חיבור אתרנט) השאלה היא האם זה אפשרי בכלל(נדמה לי נגיד ש2' לא יעזור לי) וכמה זה יעלה - אם יותר מ1…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש לי מחשב נייח שתפקידו מכרז מולטימדיה והוא מחובר לטלוויזיה. מרחק הישיבה מהטלוויזיה הוא 4-5 מטרים ואני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת בעלי יכולת תפקוד אמיתית מהמרחק הזה, קראתי קצת על מקרים שהם מצויין מרחק עבודה דומה אבל בפועל זה לא עובד בצורה טובה, לכן אם מישהו מכיר מנסיון משהו שעובד בצורה טובה למרחק כזה אני אשמח מאד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת משולבת, העדפה ללייזר. לא משנה לי כל כך אם תהיה אלחוטית או לא. עריכה: קצת קראתי פה והבנתי שהמון ממליצים על מדפסות של HP 4500 ו6500. הבעיה עם HP ממה שאני מבין זו אחריות של שנה, דיו יחסית יקר. אני צריך מדפסת משולבת שתכלול פקס, מכונת צילום, סורק והדפסה כמובן(דו צדדית אוטומטית לא חייב). מקריאה פה הבנתי שטכנולוגיית לייזר צבעונית עדיין לא ממש בשימוש והיא יקרה אז מבחינתי זה יורד מהפרק. ברודר אני לא רוצה, לא אוהב את האופציה של 4 ראשי דיו וכמו כן היה לי ניסיון לא טוב עם מדפסת משולבת שלהם שנהרסה תוך כדי גסיסה מתמשכת ולא מעט תקלות(וגם דיו שנגמר יחסית מהר, אם אני לא טועה הדגם היה MFC750). קראתי קצת על מדפסות של קנון, 3 שנים אחריות, לא כל כך יקרות אבל מכלי דיו יחסית קט…
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לרכוש מדפסת ניידת(שמן הסתם פועלת על סוללה), , שיודעת להדפיס תמונות על נייר קשיח כמו כשמפתחים תמונות בחנות צילום. תקציב לא מוגבל, שתהיה באיכות הגבוהה ביותר ללא פשרות. מספיק שתדפיס בגודל 15X10. שתדע לקרוא מכ.זיכרון של המצלמה או נתמכת בחיבור USB להדפסת תמונות מהמצלמה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המצב אצלי הוא כזה : יש לי משחב שאליו מחובר מסך. והטלוויזיה עומדת כ 3 מטרים ממנו ומחוברת בכבל HDMI ארוך. בנוסף גם מחוברת מערכת קולנוע עם כבל אדום לבן למחשב. בזמן האחרון החוטים שעוברים לי על הרצפה ממש מעצבנים אותי. והחלטתי שזהו, שדי ! אני חייב לעשות משהו עם זה. קראתי קצת באינטרנט ונברתי קצת ומסתבר שיש כזה דבר ! מצאתי באינטרנט את הדבר הזה : www.warpia.com/products/wireless-audiovideo-display-adapter-swp100a או http://www.warpia.com/products/streamhd-swp120a קראתי עליהם קצת.. לא ממש הבנתי את ההבדלים אבל ראיתי קצת ביקורות ואומרים שזה פיתרון טוב. השאלה עכשיו עד כמה זה טוב .? האם באמת אין לאגים ? האם אני יכול באמת לצפות בסרטי 1080P ללא הפרעה ? מישהו יכול בבקשה לעזור לי …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ביקשו ממני לחפש עכבר trackball ליד ימין. אני מניח שהתקציב פתוח. בחנויות שבהם הסתכלתי קיימים רק העכברים הללו: http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/trackballs אשמח לחוות דעת ו\או המלצות לעכברים טובים נוספים. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא הכי בטוח שזה קשור לפה.. אין לי מתאם כזה ואין לי איפה להשיג כרגע. יש אפשרות לחתוך את החיבור, לחתוך כבל אחר עם חיבור usb, ולחבר חוט אדום לאדום ושחור לשחור ככה שיהיה usb, ואת הנותרים (אם יש) להשאיר לא מחוברים לכלום? זה אמור לעבוד? מישהו ניסה פעם?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני צריך שחיי הסוללה יהיו ארוכים, שהמקלדת תהיה שקטה, שהעכבר יעבוד על כל סוגי המשטחים ושיהיה נוח, שהעכבר לא יהיה כבד מדיי. ובכללי שתהיה קליטה טובה ולא יהיה דילאיי בגלל שזה אלחוטי. קראתי באינטרנט שהדגם mk520 של לוגיטק הוא טוב והוא עולה בסביבות 220 ש"ח. הייתי מעוניין לשמוע למה לקחת אותו ולא להתפשר על דגם כלשהו בסביבות ה100 ש"ח? מה כל כך מיוחד בו? והאם הוא באמת מומלץ, ושווה את המחיר? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למדפסת לייזר צבעונית פשוטה לצרכים ביתיים. התקציב פתוח כרגע כי אני מעוניין לקבל מושג לגבי מחירים של מדפסות.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
קניתי לפני קצת פחות משנה את המקלדת Thermaltake Challenger Ultimate ואני מאוד התאכזבתי ממנה ואני מצטער שלא קניתי מקלדת אחרת. בקיצור אני כרגע שוקל להחליף אותה למקלדת מכנית איכותית שתתאים לי. השימושים שלי הם בעיקר גיימינג (FPS) וכתיבה. התקציב שלי הוא 500 ש"ח ועד 100 ש"ח חריגה. אני השתמשתי אצל חבר במקלדת עם סוויצ'ים כחולים ולא יכולתי לסבול את הרעש שלהם.. אז אני מכוון למקלדת עם סוויצ'ים אדומים או חומים (עם עדיפות גבוה לחומים) אני חייב שלמקלדת יהיה לפחות יציאת USB אחת מכיוון שהרסיבר של העכבר שלי יהיה מחובר אליה (אם אני מחבר אותו ללוח אם יש תקיעות של העכבר) ועוד פרט חשוב הוא שיהיה לה תאורה אחורית מפני שאני לרוב משחק ומקליד בחושך. אני שמתי עין על מקלדת אחת אבל היא בתקרת התקציב של…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברי היקרים, ברשותי מקלדת ישנה של מיקרוסופט (microsoft office keyboard) כבר בת כמעט 7 ולדעתי זה הזמן להחליף. זה לא שאני לא אוהב אותה, פשוט הטבע מכריח אותי: היא מאוד מלוכלכת (צהובה במקום לבנה) המקשים מלוכלכים ולא נדבר על מה שקורה מתחתם - האבולוציה מתחילה מחדש. בלי קשר לאלו, המקלדת נוטה להיתקע, מקשים לא נקלטים לפעמים והרולאובר שלה נוראי (תחשבו על סשן סוער של BF שננעל עליך מטוס אוייב ואתה לא יכול להפעיל נורי הטעייה :-\ ). מה אני מחפש? מקלדת גיימינג (העדפה למכנית) שתהיה נוחה גם להקלדה אבל גם לגיימינג (בעיקר). כבר עיינתי רבות בריכוז המידע של המקלדות המכניות, זה לא חידש לי הרבה. התקציב - עד 420 ש"ח אם אפשרות פזילה ל-460. עד 250 אפשר טיפונת יותר. אני בעיקר מתעניין ב-K60 של …
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בפורומים של לוג'יטק התארגנה קבוצה של משתמשים שמבקשים מלוג'יטק להוסיף תמיכה ל-G700 ב-Logitech Gaming Software במקום ה-Setpoint. קיימת עצומה בנושא פה למי שרוצה לחתום. הדיון בפורום של לוג'יטק.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מדפסת משולבת למשרד הביתי.חשוב לי מהמדפסת תהייה איכותית ופונקציונלית. כיוון שהיא מיועדת לנישה מסויימת, עוד נתון שחשוב לי הוא המידות שלה. עומק : 35 - 40 ס"מ רוחב : 60 MAX גובה : 60 MAX תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם\המלצה\חוות דעת: קראתי את הביקורת של האתר על ההגה הזה, קצת יוטיוב וגוגל. אין לי בעיה של תקציב, אני מוכן להשקיע את ה-1,500 כמה שזה לא יעלה, אך אני לא יודע עד כמה יש תמורה למחיר. אני בעיקר משחק ב-Richard Burns Rally (RBR). כמה שאלות: 1. האם מישהו שיחק במשחק הזה עם ה-G27 ויכול להמליץ על כך? 2. איך אני מעביר הילוכים באופן סיקוונטאלי כמו בראלי? עם הידיות הכסופות האלה (ראו תמונה, בדומה ל-DS4) או באמצעות כפתורים שמאחורי ההגה (כמו ב- 206 WRC הישנה)? 3. בלם-יד. הבנתי שאין בערכה. אין איזה תוסף של בלם יד שאפשר לקנות או לאלתר איזה משהו? כי וואלה זה חלק משמעותי מנהיגת ראלי כשיש פניות של 180 מעלות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-