ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בעיקר למשחקים ועבודה שיהיה נוח לא חייב שיהיה אלחוטי, אבל גם מה שמאוד חשוב בשבילי זה העיצוב נדלקתי על הrat9 של mad catz מה אתם אומרים? שווה לקנות אותו או שיש משהו אחר באותו מחיר שהוא יותר טוב תודה ענקית לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב, אני מודה. מאוד קשה למצוא מקלדת מכנית שעונה על כל הדרישות הבסיסיות, ושאין עליה תלונות שהיא מתפרקת תוך כמה חודשים, או שיש לה פאק רציני אחר כלשהו. הבנתי שהמקלדת של CORSAIR K70 מדורגת מאוד גבוה ב NEWEGG, שהיא כנראה מאוד מומלצת, ואינה נוטה להתפרקויות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16823816010 אממה? מכל הדגמים שמייבאים לארץ- דווקא ה K70 לא זמינה פה. אז מה עושים? מאיפה אפשר להזמין אותה ובמחיר שפוי? > באיביי המחירים מטורפים- כמעט 900 שקל [בעוד שהשווי שלה נושק ל- 500]. > אמזון לא עושים משלוחים לארץ. > כל האתרים האלו כמו WASDKEYBOARDS מייצרים מקלדות custom made ולא מוכרות מקלדות של חברות מוכרות. אז אילו אופציות נשארו לנו, בעצם? אין …
-
- 12 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
http://www.aliexpress.com/item/ZT-V9-Original-Brand-2400-DPI-6D-Optical-Gaming-Mouse-Cool-Design-Professional-USB-Wired-Game/1747482365.html אם יש אותו למישהו אשמח לקבל ביקורת. אני מחפש עכבר למחשב נייח, שיש לו עיצוב יפה, לא עולה הרבה כסף, והוא נוח ומהיר. אני אומנם לא גיימר, אבל אני אוהב עכברים מהירים.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מקלדת חדשה , טווח מחירים הוא בין 400-500 ש"ח (השימוש שלה הוא לגיימינג). רק שלא תהייה גדולה מידי חוץ מזה לא קריטי לי החברה וכו'. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם כאשר המחשב יהיה מכובה, ומישהו ישלח פקס, אותו פקס יאבד או שהוא יתקבל ברגע שאדליק את המחשב?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, עברתי בכמה נושאים בפורום הזה ובדקתי על סוויטצ'ים באינטרנט אבל אני לא מצליח למצוא את התשובות שאני מחפש להן, במיוחד כשאת הכל אני עושה דרך הסמארטפון כי המקלדת שלי מתה והמחשב הנייד לא בסביבה... יש לי מקלדת מכאנית של Razor, אני לא זוכר בדיוק את הדגם המדויק שלה, והיא עם מקשים כחולים. אני רוצה לקנות עכשיו מקלדת מכאנית חדשה, אבל אני מתלבט לגבי הצבעים של סוויטצ'ים. כמו שציינתי, במקלדת שלי המקשים הם כחולים, ואני אוהב את הרגשת הפידבק שלהם, כשאני לוחץ אז יש את הקליק וזה נעים בזמן הלחיצה אבל הקליקים, בשמיעה, מחרפנים אותי ואת כל מי שמסביבי. מאז שיש לי את המקלדת הזאת אני חייב להיות עם דלת סגורה מרוב שכולם שומעים את הקליקים האלה. אז אני מבין שיש פתרונות חלופיים - החומים, האדומים וה…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, היה לי Logitech MX1100 במשך כמה שנים, עד שלאחרונה הוא החליט להתחרפן. אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי לשימושים כלליים וקצת גיימינג שיחליף את העכבר הגוסס שלי. התקציב הוא עד 250 ש"ח. חשוב לי שיהיה נוח, שיהיה ניתן להחליף סוללה במידת הצורך ולא להסתמך רק על מטען, ושיהיה פונקציונלי לפחות כמו הMX1100. תודה רבה אנשים. --עריכה-- מה דעתכם על העכבר הבא מאיביי? http://www.ebay.com/itm/New-LOGITECH-G700s-Gaming-Rechargeable-Mouse-Free-Shipping-/321483207956?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ad9e47514 מומלץ? והאם מומלץ לקנות מאיביי? המחיר שלו בארץ גבוה לפחות פי 2.
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך מחשב עם יציאת VGA ו DVI ומחשב עם יציאת HDMI אם אני ישים מתאם כזה של HDMI TO VGA אני ירגיש הבדל כלשהו בתצוגה? (המפצל הזה יכול יגרום הבדל כשלהו לצג עם VGA?) תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מה- Ebay את האוזניות logittech g930. כאשר התחלתי לעבוד איתם האוזניות נכבות כל 10 דקות בערך. יש לציין שזה קורה גם שהבטריה על 100%. פניתי למוכר והוא טען שהוא מוכן להחזיר אתה כסף ושאחזיר את המוצר. הקטע שאני צריך את האוזניות ולא מעוניין בהחזר כספי. מישהו מכיר את הבעיה ? יודע לזהות אם הבעיה באוזניות או שיש פתרון דרך הגדרה מסוימת ? אגב התקנתי את הדרייברים של logittech.
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אמור להתחבר לרסיבר/טלויזיה. לעבוד עם NEXUS 4 תודה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-2-port-19-pin-Header-PCI-E-Card-4-pin-IDE-Power-Connector-GFY-/311344738580?hash=item487d97b114 אני רוצה HEADER פנימי של USB 3.0 וראיתי את הכרטיס שבקישור. מה אתם אומרים? יהיה בסדר?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מקווה שיש חיה כזאת, אני צריך אוזניות טובות לגיימינג במחיר של עד 500-600 (אם אפשר יותר זול אז עדיף) ושיהיו איכותיות. אם התקציב שאני נותן לא מספיק כדי לקנות משהו איכותי, אני מעדיף לחכות עם הקנייה ולעשות את הקנייה כאשר יהיה לי תקציב מספק. חשוב כמובן שהם יהיו נוחות לשימוש ממושך וארוך לא משנה איפה לקנות, רק שיהיה בארץ ושיהיה מקום אמין שנותן אחריות. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לעצמי מקלדת (מכנית) חדשה מסוג Cherry MX אבל אני לא חושב שיש אחת כמו שאני מחפש בשוק. ה-Layout המועדף עלי יחסית נדיר, במיוחד פה בארץ, והוא נראה הכי דומה לדגמים של SteelSeries 6Gv2 ו-ZOWIE CELERITAS, רק שנורא חשוב לי שזה יהיה סוויץ' חום ולא אדום/שחור וכו'. אני שוקל אם אני אוכל לייצר אותו בעצמי ע"י כמה קומבינות. חשבתי בתור התחלה לקנות את SteelSeries 6Gv2 ולפרק לו את הסוויצ'ים לגמרי, ובמקומם להלחים כמה חומים שאותם אני אזמין מאיביי או משהו. לפי מה שהבנתי אני צריך בשביל זה את הדגם MX1A-G1NA (כן, אני יודע שזה הדגם של הRGB) חשבתי על זה בגלל שאין לי ב6Gv2 את שני פיני ההלחמה הנוספים ללדים במקשים, ובשביל שאני אוכל לקבל מקלדת מוארת, עם המקשים האלה אני…
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
איזור העבודה שלי אינו מואר היטב ואני משתמש במקלדת פשוטה (Silver line) שחורה עם כיתוב בלבן שמאוד מעייפת לי את העיניים. בעבר עבדתי עם מקלדת לבנה עם כיתוב בשחור שהייתה הרבה יותר נוחה אולם היום כבר לא מייצרים מקלדות לבנות איכותיות. מה שהייתי רוצה הוא מקלדת לבנה (כמו של פעם...) או מקלדת בה המקש מואר מבפנים או מודפס בצבע זוהר כלשהו, אני מחפש מקלדת עם מקשים רגילים ולא מקלדת מיני, מקלדת דקה או מקלדת BT.
-
- 12 תגובות
- 7.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, קיבלתי מזמן מצלמה מ"חבר" אדומה קטנה, ואני רוצה להתקין אותה, אין לי את הדיסק שלה בזיהוי של בdevice manager הוא מזהה אותה כ-pc camera וזה לא כל כך עוזר לי לחפש את הדרייבר שלה האם למישהו יש/הייתה מצלמה כזאת ויודע מאיפה ניתן להוריד את הדרייבר? תודה מורן
-
- 12 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר חדש למשחקי FPS כרגע עם MICROSOFT LASER MOUSE 5000 אין עדיפות/חשיבות לכפתורים בצדדים, אני שמאלי ומחזיק את העכבר ביד שמאל אך הגדרת הכפתורים היא של יד ימין (לא מצליח להתרגל לכפתור הימני ) כף היד שלי ממוצעת+ (מחזיק כדורסל ביד אחת ) התקציב הוא 160 ש"ח קראתי המון REVIEWS אך לא הגעתי להחלטה (כרגע עדיפות לMX518) http://www.techpowerup.com/reviews/Razer/Salmosa/ http://www.techpowerup.com/reviews/Logitech/MX518/
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עברו כבר 4 שנים מאז שהחלפתי עכבר ואיך לומר? אני כבר לא גיימר כמו שהייתי פעם. מידי פעם אני משחק באיזה פיפא או NBA, אבל בשביל זה יש לי את הגיימפאד של ה-360... למרות זאת, נוח לי מאוד לעבוד עם ה-G5, הוא נוח ביד, ומאוד מהיר. עכשיו אני מחפש עכבר אלחוטי שיחליף אותו, שיהיה נוח, ולא פחות מהיר לעבודה. יש חיה כזאת? (העדפה לעכבר שלא יהיה תלוי בסוללות, לא מתאים לי לעבוד ולגלות שאני צריך להחליף פתאום) ובאותה הזדמנות, אני אשמח לשדרג גם את המקלדת. גם אותה למשהו אלחוטי ונוח. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, יש לי את ה MX 620 שבגדול הוא עכבר טוב אבל מה שמעצבן אותי זה המשקל שלו, בגלל שהוא עובד על 2 סוללות הוא מאוד כבד, רמת הדיוק שלו גם לא גבוהה במיוחד לדעתי. מה שחשוב לי זה שיהיה קל ומדויק !! מתחתי את התקציב ל 600 ש"ח.. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט לגבי ההגאים G27 וG25 וראיתי שההבדלים במחיר לא כלכך גדולים. אז רציתי לדעת אם יש הבדלים טכניים? וגם אם אתם מכירים משהו אחר שגם יש לו פורס פידבק וידית הילוכים וקלאץ' ושההגה מסתובב ב-900 מעלות אז אני פתוח להצעות!. תודה מראש, ארד גונן.
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום רמקולים לוגיטאץ' X-530 . עשיתי בדיקת סאונד וכל ה6 רמקולים עובדים במהלך הבדיקה. אבל כאשר אני מנגן שיר/סרט או כל דבר אחר,אז רק 2 רמקולים עובדים ביחד עם הסאב . הכרטיס קול שלי תומך לא זוכר את שמו אבל הוא תומך באופן וודאי . גם הגדרתי רמקולים 5.1 מה לא עשיתי בסדר ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה התת פורום המתאים לפרסם את השאלה. יש לי כרטיס מסך ATI 6870HD, טלויזיה שלא תומכת ב-HD ומסך ישן SAMSUNG SYNCMASTER 931B, שגם הוא כמובן לא תומך ב-HD. ביום ראשון אני כנראה אקנה מסך מחשב חדש שתומך ב-HD. שאלתי היא: איזה כבל אני צריך לקנות כדי להעביר תמונה ממסך המחשב לטלויזיה? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, קניתי היום את המערכת שכ"כ רציתי במשך הרבה מאוד זמן - [glow=red,2,300]Logitech x530 5.1[/glow], אני מאושרת עד השמים, אבל ישנו דבר שפוגם באושר שלי.. אין לי תמיכה בסראונד. אם אתם שואלים אותי למה קניתי סראונד בלי שתהיה לי תמיכה לסראונד, זה פשוט - הפסיקו לייצר את הX530. עדיף להשיג אותם עכשיו כל עוד אני יכולה ולפני שהמחירים יזנקו וכל מה שאוכל להשיג זה מערכות משומשות לחלוטין ביד-2. עכשיו, אני צריכה או כרטיס קול תומך סראונד, או לוח אם תומך סראונד, לכן אשמח להמלצות. אני אישית מעדיפה יותר לוח אם תומך סראונד, ככה גם אשדרג את הלוח אם שיש לי כרגע. [מוכנה לשרדג למשהו עם יותר סלוטים לזיכרון/או עם קרוספייר] תקציב - כרטיס קול = 200 ש"ח מקסימום. לוח אם = 400 ש"ח מקסימום, רק אם באמת …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות רמקולים שיהיהו איכותיים למשחקים וסרטים. התקציב הוא 550 ש"ח תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , האמת היא שזה דיי דחוף כי אני יוצא לקנות באופיס דיפו עוד איזה שעה... (סורי על הלחץ) בכל מקרה , אני מעדיף לוג'יטק וחשובים לי כל כפתורי האופציות (ווליום , מחשבון וכו') אשמח לקבל המלצות. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-