ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
בזמן שאני על המחשב העכבר מתנתק לכמה שניות (הUSB או החיבור או משהו כזה) וחוזר. יש לכם מושג אולי אם יש איזו אפשרות לתקן את זה? (מדובר בG500) אם אין שום דרך אז אני אשמח אם תציעו לי עכבר חדש לקנות בסגנון המבנה אחיזה של G500 (עכבר עבה ונוח לאחיזה). התקציב לא מפריע לי. תודה רבה,דימה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי כל הזכרונות שלה זולים לאללה!!! וגם לא מופיעםי בTOP BRANDS!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שמכיר את מארזי סופרטלנט, צ'יפטק וכו... נדמה לי שיש גם כמה דגמים של גיימינג ואנרמקס זהים. בקיצור יש להם 2 פלסטיקים ארוכים שמחברים לCDROMים, וזה נכנס למסילה, וככה הם מתחברים. הבעיה היא שאין לי מספיק כאלה, ואני מחפש עוד כמה כאלה (אפילו 4 תקינים יספיקו לי, אפילו שאשמח ליותר). היבואנים של צ'יפטק היו פנדה ומזמן כבר הם לא היבואנים אז אין על מה לדבר... מישהו פרטי אולי מוכר?
-
- 12 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך מחשב עם יציאת VGA ו DVI ומחשב עם יציאת HDMI אם אני ישים מתאם כזה של HDMI TO VGA אני ירגיש הבדל כלשהו בתצוגה? (המפצל הזה יכול יגרום הבדל כשלהו לצג עם VGA?) תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שמעתי על המקלדות של לוגיטק -logitech media keyboard -logitech media keyboard elite -logitech WAVE keyboard על המקלדות של MICROSOFT לא כל כך שמעתי! בעיקרון יש לי תקציב לקנות של אחד מהם אבל מה הכי כדי ומה התמורה הכי טובה לכסף?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה לא מזמן קניתי עכבר ומקלדות של לוג'טיק אלחוטיים MX520 ורמקולים Z535 במבצע יצא לי סה"כ 450 או חמש מאות שקל. אבל וואלה אם לומר לכם את הרמת הם זבל!!! היו לי מקלדת ועכבר חוטיים שתפקדו טוב יותר והם בערך 80 שקל ביחד. הרמקולים נשמעים כמו טרנזיסטור מקום המדינה והתחת שלי מפליץ צליל איכותי יותר. הכל תחושה של פלסטיק סיני זול, אני זוכר שפעם היו אומרים עליהם מילים טובות מה קרה פתאום? גם לכם קרה הדבר הזה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי עכבר אלחוטי של מיקרוסופט (wireless 6000 או 5000 אני לא זוכר בדיוק) והוא פשוט זוועה. לא מדוייק, נתקע מדי פעם, סוללות אחרי יומיים כבר מתחילות להיות חלשות כך שהחלטתי להחליף והפעם אני אלך על לוג'יטק. השימושים שלי הם ברובם עבודה משרדית ואינטרנט וקצת משחקים (לא יותר מ 20% מהזמן, אסטרטגיה, ספורט ו FPS). אני לא גיימר רציני כך שלא נראה לי שאני אבדיל בין 1600DPI ל 2000DPI אבל חשוב לי שתהיה חווית משחק סבירה. ההתלבטות שלי היא בין שלושה דגמים: G7 יתרונות - בנוי טוב, שתי סוללות מתחלפות. חסרונות - יקר, ניסיתי אותו והוא לא כל כך נוח לי ביד. MX REVOLUTION יתרונות - יפה, נטען, המון כפתורים (למרות שאני לא צריך כ"כ הרבה) חסרונות - יקר, דגם קצת ישן, כפתור אמצעי בעייתי, מקלט גדול. MX 1…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב חברים אז אני צריך עזרה, איזה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים אופטיים כדאי לקנות ? יש רק תנאי חשוב שהוא מעגן לטעינת העכבר ושלא יהיה יקר מידי, בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שודאי שמתם לב אח שלי קונה מחשב חדש. המחשב הישן שלו (לוח אם שרץ ב 66MHZ עם סלרון 500) כנראה עובר לאחי, חשבתי אולי לקחת את הלוח והמעבד שלו אלי.. בעקרון המעבד רץ במהירות יותר גבוהה אבל הלוח ב 66 ולא ב 100 כמו שלי.. למרות שבעקרון עשיתי לאח שלי כרגע OC ל 75. אשמח אם תייעצו לי. אולי אפשר להשאיר את הלוח שלי ואת הסלרון? או שה P2 יותר טוב וחאלס על הת'רד?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמשתמש ממוצע מה אני יכול לעשות עם החיבור הזה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על הספק הבא? http://hipergroup.com/English/products/hpu-4m530.html
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מדפסת משולבת HP Officejet 6500. שאלה: במדפסת יש יציאה לכבל רשת. אז העברתי כבל רשת מהמדפסת לנתב בזק(אלחוטי) שלי. אך לא הבנתי בדיוק למה זה משמש. מה זה נתן לי? ואיך אני עובד עם זה? במחשב שלי לא ראיתי בחיבורי הרשת שהמדפסת מחוברת לרשת. איך מגדירים? עוד שאלה. המדפסת חייבת להיות דולקת כששולחים אלי פקס? או שאפשר לכבות אותה, וברגע שהיא מזהה פקס נכנס היא נפתחת ומדפיסה לי את הפלט. אפשרי? תודה תודה
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט לגבי ההגאים G27 וG25 וראיתי שההבדלים במחיר לא כלכך גדולים. אז רציתי לדעת אם יש הבדלים טכניים? וגם אם אתם מכירים משהו אחר שגם יש לו פורס פידבק וידית הילוכים וקלאץ' ושההגה מסתובב ב-900 מעלות אז אני פתוח להצעות!. תודה מראש, ארד גונן.
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כעת , לאחר שבילבלתי לכם את המוח ובניתי לעצמי מחשב (פחות או יותר) - השאלה הניצחית : האם לרוץ לקנות ביום ראשון , או להמתין (ירידת מחירים עוד בפתח.. ?) הדילמה נשארת תמיד .. הרי תמיד ירדו המחירים עוד ועוד.. השאלה היא מתי אומרים STOP .. ? ביום ראשון הקרוב .. או קצת אחרי.. ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כולם כאן משבחים את איי אם די אבל לכמה באמת יש כזה כל מי שיש לו איי אם די והוא מרוצה ממנו שירשום כאן כמה זמן יש לו אותו ואיזה אחד יש לו
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה, תעזרו לי בבקשה לבחור מארז. הקריטריונים החשובים לי: קריטריון ראשון: קירור. המחשב מיועד למשחקים, לכן דרושה תנועת אוויר טובה במארז. ל-sunbeam אפשר לאוורר מאוורר אחד של 120 ועוד 3 של 80 (אחד למעלה! לאיפה שהחום אוהב לעלות!). ל-thermal יש שני 120 מקדימה ומאחורה ועוד אחד של 90 בצד (האם נותן קירור יותר טוב מה-sunbeam?) קריטריון שני: המחיר. sunbeam transformer עולה 400 ש"ח. thrmaltake soprano עולה 480 ש"ח ה-thrmaltake עולה 80 ש"ח יותר. האם מצדיק את המחיר? קריטריון שלישי: מודולריות, screwfree. כמה שיותר מודולריות, כמה שפחות ברגים, ככה יותר טוב. קריטריון רביעי: יופי. יופי זה יותר עניין של טעם, אבל אולי בכל זאת, מה דעתכם? הנה לינק ל-thermaltake: http://www.thermaltake.com/…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי המחשב החדש שלי יגיע עם אחד מ-2 המארזים האלה כנראה... הבעיה היחידה שלי בבחירה ביניהם היא האם יש איזה בעיה עם 7800GT שאני קונה כי הבנתי שהוא די ארוך... זה די דחוף... אז מי שיכול לעזור בבקשה! תודה! אישית אני מעדיף את הלאן בוי כי הוא עם 2 מאוררים של 120 עם לדים וגם יותר שקט.... ו...ANTEC
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטים 1700 ו 384 mb זיכרון והורדתי את הגירסה החדשה של 3dmark 2001 והפעלתי את הבדיקה ויצא לי ציון של 2200 ומשהו , וזה בלי FSSA זה נראה לכם הגיוני? ועוד דבר שברוב בסרטים בבדיקה היה לי ממוצא של 20 FPS זה הגיוני?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדפסת רגילה עם הזרקת דיו צבעוני ושיהיה אפשר לחבר מיכלים חיצוניים שקופים לצורך מילוי
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במארז זה יש מאוורר בתוך המארז בגודל 80 מ"מ,שאין לו יציאה החוצה ,מה תפקידו ? הוא נמצא מול המעבד וכנראה תפקידו לקרר את המעבד ,כיצד הוא עושה זאת כאשר הוא לא מכניס אויר או מוציא אויר מחוץ למארז?
-
- 12 תגובות
- 955 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2523 איך הוא שווה את מחירו? במחירו יש עדיפים עליו???? תודדה
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה החלטתי לקנות עכבר אלחוטי ואהבתי את שני העכברים LX8 ו MX1000 של חברת לוג'יטק. הLX8 עולה בערך 210 ואילו הMX1000 בערך 350 אם אני לא טועה. השאלה שלי במה הMX1000 "טוב" יותר מהLX8 ? האם שווה להוסיף את ה140 שקל.... וגם במה הLX8 "טוב" יותר מהMX1000 . ואשמח אם יש לכם אולי המלצה לעכבר אלחוטי אחר שלפי דעתכם עדיף על שניהם. (לא במחיר מטורף ... עד 350) תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע האם המבנה של הסלוט בחדש יהיה שונה לגמרי כמו בין 2 ל- 4, או כמו השינוי בין 1 ל- 2. כלומר האם כרטיסים של AGP*4 יתאימו ל- 8 וההפך. הסדרה החדשה של Gforce תיהיה מבוססת AGP*8? תתאים לסלוט AGP*4?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-